Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

...

Elif canım çok geçmiş olsun.. aman kimlik bilgileri filan kullanılar kaybolduğuna dair bir ilan yada kayıt yaptırdınız değil mi? çok olumsuz düşünürüm herşeyi kusuruma bakma...
...
saol nevincim, yaptırdık canım ya ama yinede nüfus cüzdanı değiştirmek kolay olduğu için değiştiricek onu babam, sorma benimde aklıma bu tür durumlarda hep en kötüsü gelir

elifcim geçmiş olsun cnm bende şüphelendim birazcık :18::18:
umuutttttt cnm haftasonu giremedim doğum günün aklımda idi telden msj atıcaktım ama numaran yok diye atamadım
hep mutlu hep huzurlu ailenle nice yaşlar kutla inşallah seni çok seviyorum :16::16::16::16:
asucum yeğeninin de yeni yaşı kutlu olsun
saol ayşecim
buarada menülerini takip ediyorum, süper gidiyorsun, ben sana çok inanıyorum ayşecim, bi kaç haftaya ki o kadar bile sürmez belki ikili rakamlarda görücez seni :16::16::16:

:))
ben anlıyorum da hayatım konusamıyoruö, strese gırıyorum konusurken:))
ay aynı dert bende de var özlem yaaa
sanki konuşurken yanllış bir şey söyliycem herkes bana gülücek gibi geliyor hebe hübe oluyorum bildiğimide unutuyorum
birde topu topu 2 türk dizi izlerim gerisi ki bu 20 ye yakın yabancı dizi izliyorum, tek başımayken bazen onlar konuştukça manyak gibi replik yazıp konuşuyorum ama gel gör ki başkasının yanında susarım
ingilizce kursunda hoca hadi elif gününü anlat derdi, bende başlardım türkçe anlatmaya, kızım ingilizce anlat derdi, hocam ben anlatıyım türkçe siz çevirin derdim :9::9::9::9:

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...
yenacımm canım hiç morali bozma sakın olur mu??
mutlununda dediği gibi tam teşekküllü bir tahlillerini yaptır bakalım ne çıkacak
hem sonuçta doğru bir karar verip doğru zamanda gitmişsin canım benim
sakın moralini bozma sen bizim moral kaynağımız neşemiz bitaneciğimizsinn :16::16:

aynur, meryem, nursena canlarım teşekkür ediyorum çok saolun
eet nursenacım en çok onun için sevdinik onun haricindeki herşey zaten iptal edilmişti
Rabbim kimseye yaşatmasın

merhaba pınar hoşgeldin :3::3:
umarım istediğin kiloya kavuşursun

Tesekkur ederim cnm insallah hep beraber veririz

inşallah canımm, kahve sözüm var sana unutmadım :34::34:
yaa asu annemler o gün vadidee arkadaşlarıyla piknik yaptı resmen :9::9::9: çok özendim kısırlar falan, dedim bizde asu ece ben yaparız didim içimden :16::16::16:

yapalım canım güzel olur ben de istiyorum vadi de bişeyler yapmayı olmazsa orda buluşalım

gün boyu iyi gittim 1 saat yürüdüm akşam cozuttum malesef kahvenin yanında çikolata yedim dövün beni:22:
ne kadan yedin bakiiim :9::9:
şu eti stick mi ne tam adını bilmiyorum asumancım haftada 2 defa ara öğünde ondan yemek problem olmuyormuş tatlım bana diyetisyen söylemişti çook azmış kalorisi ya da kinderin süt dilimi ara öğün yerine tüketebilirsin demişti

ne kadan yedin bakiiim :9::9:
şu eti stick mi ne tam adını bilmiyorum asumancım haftada 2 defa ara öğünde ondan yemek problem olmuyormuş tatlım bana diyetisyen söylemişti çook azmış kalorisi ya da kinderin süt dilimi ara öğün yerine tüketebilirsin demişti

evet onlar 50 kalori felan ama ben bikaç parça bitter bir de çokomilk yedim yani 4 katı kadar vardır:17:

süt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım

evet onlar 50 kalori felan ama ben bikaç parça bitter bir de çokomilk yedim yani 4 katı kadar vardır:17:
afiyet olsun canım takma sen halledersin o kalorilerin hepsini, hatta bence senin onları bir çırpıda yok edeceğini bildikleri için bence sana kalori olmaktan bile vazgeçmişlerdir şimdiye :9::9:
süt dilimi de çok güzel bir de pingui var o da güzel neyse bişey olmaz inşallah napıyım oldu artık yarın çok yürümeye çalışırım
pingui sanırım kalorisi fazlaymış, dışı çikolatalıydı diye hatırlıyorum onu hiç yemedim ama. buarada dondurma yemek istersen, hani şu 6 li paketlerde satılıyor ya magnum onlarda bir tane yiyebilirsin demişti bana tabiki haftada 1 defa :9::9:

pideye bol nutella sürüp yemeyide özledim :P
ama nutella asiri kaloriliymis tabikide yemiyorum,
pideyide zaten aslaaa yemiyorum

Banucuğum, kızın ve çocuklar severse makarna salatası yerine kısır yapabilirsin, yeşillikleri en son ekleniyor zaten, kendine 2 kaşık bulgurundan alır üzerine bol yeşillik koyarsın, daha düşük kalorili ve lifli bir seçim olur.
Tatlı olayına gelince onun hafifi bile bize zarar canım ya, o yüzden onu es geçeceksin mecburen. Gene de daha hafif bir şeyler olsun dersen meyve salatası önerirdim. Ya da sütlü tatlı, en basitinden ev pudingi ya da sütlü irmik tatlısı gibi bir şey. Daha minik olsalar aşağıdaki linkteki farecik çilekleri yap derdim, ben yaptığımda kızımın arkadaşları yarışıyor yemek için :)
Strawberry Mice Recipe Comments | Fruity Desserts | FamilyFun
Diğer bir hafif alternatif de hazır dondurma almak, kağıt helva alıp aşağıdaki linkteki gibi bir şekil verirsin, çocukların hoşuna gider, sen de 1-2 tatlı kaşığı yersin ara öğün niyetine. Bana sorarsan hiç yeme derim gerçi, bir kaşık daldırdı mı insan gerisi geliyor bir şekilde...
**Bu tarifi sırf görseli için koyuyorum: Gianduja Gelato – Fındık cennetine bir bilet : Cafe Fernando – Yemek Tarifleri - david lebovitz - dondurma tarifi - fındıklı dondurma - Çikolata

Çok güzel fikir canım ya sağ ol tatlı birşeyler yapmaya yapmaya ne yapacağımı unuttum :60: :60: 60:
En son 4 ay evvel Amcanları yemeğe aldığımda sütlü tatlı yapmıştım :1:
Çileklere desen bayıldımmm :16:
Ben onun armuttan yapılanını biliyordum :1: armut yada ayva tatlısında da oluyor :34: tabi benimki kirpi gibi oluyor :1: kaç senedir yapmıyorum yapmayada niyetim yok :34:

Bugün tahlil sonuçlarımı aldım durum kötü. tüm ayarlarımın içine etmişim.:43:

Tam teşeküllü bir hastaneye gidip homa testi yaptırmamı söyledi aile hekimi..
O moral bozukluğu ile diyetisyene gittim ihmal etme yarın hemen git dedi..
Glukoz 70-105 aralığında olması gerekirken benim 125 Çok üzüldüm acaip modum düştü..

beyzuşşşş ne fena sonuç değilmi.??

Yarın sabah 11:30 a randevu aldım gidiyorum tepecik araştırmaya..nefret ediyorum kan verme olayına..
damar bulmak için dakikalarca uğraşılıyor pislikmişsin gibi davranılıyor...

Diyetisyen 2-3 hafta kilo veremeyebilirsin dedi zira zayıflamadan çok ne tepki vereceksin onu gözlemliyelim dedi..
Taam 2200 kcal listem var. Haftaya aynı gün geldiğinde vermemiş olursan demoralize olma durumunun netleşmesi önemli olan..
Sonuca göre ilaca başlayabilirsin belki dedi..

Ben evde tartılmayacağım 2-3 hafta..İzinli olmak istiyorum bu süre zarfında çünkü listede artı olmakta beni çok etkiliyor..
Şöyle bir iki hafta geçsin bakalım sonuçlarıma göre durum ne olacak...

CANIM çok geçmiş olsun :34: inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner :34:
Bakalım benim ne cıkacak sonuçlar pek parlak olacağını sanmıyorum ama inşallah düzgün cıkar :34:

ne yesen içsen sen ya valla şaşırdım kaldım zeytinyağı denedin mi 2-3 gün dene aç karna belki o fayda eder
geçmiş olsun bu arada fıstığım

Bir de onu deneyeyim bari :34: belki o işe yarar
Tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğimde artık doktora da derim bitkisel birşey yazsın bari :34:

Korkmazmıyım çok korktum..böyle birşey beklemiyordum. diğer sonuçlarda fena..

Çok sağol canım..Çok doğru söylüyorsun.. kesinlikle diyetisyene gitmem diye düşünüyordum iyiki öylesinede olsa gitmişim..sebeb oldu bunu öğrenmeme..
Yarın hayırlısı ile gideyim bakalım...

kızdım kendime şimdi benim manyak doktordan farkım kalmadı korkuttum seni çok üzgünüm. umutun dediği gibi test bir gece önce yediklerinden dahi etkileniyor. o yuzden tekrarı gerekli sanırım. dr seni doğru yönlendirecektir. iyiki yaptırdın testlerini ve hızlıca önlemlerini alırsın. geçmiş olsun tekrar.

Back
X