- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhabalar kızlar :) Bugün sabah diyetisyen ardından tam 5 saat Beyza ile dolaşma derken ancak evdeki işleri toparlayabildim. Ben yarın artı bildirim yapacağım muhtemelenAma doğumgünümdeki kaçamaklara ve tam listeme uymamama rağmen sonuç kötü değil. Önce tartıda +400 gibi bir şey gördüm canım sıkıldı ama dün regl olduğum için detaylara bakalım dedik. Sonuç 400 gr kas yapmışım, o artı çıkardı, ödem var vücutta ve 700 gr yağdan vermişim. Eğer bu hafta da listenize uyarsanız haftaya ödem gider güzel bir sonuç görürüz dedi. Yağdan 700 gr vermeniz de gayet iyi dedi, haftada 4 gün yürüyüşleri de ihmal etmemem gerekiyor :) Yavaş gidiyor ama kas oranınıza hiç dokunmadan yağdan veriyoruz bu gayet güzel dedi. Yola devam yani...
Beyza ile saat 10.00'da buluştuk, Viaport'a gittik, ayakkabıcı ayakkabıcı dolaştık, arada diğer mağazalara girip çıktık, yemek yedik bir süre sonra kahve molası verdik derken artık ayıp olmasın diye evlerimize dağıldık :) Bu arada ben oğlumun servisine haber vermeyi unutmuşum, saati gelince çaldırıyorlar onu da duymamışım, gamsızlığın bu kadarı. 6-5 kere servis tam 10 kere de annem aramış... 15 dakika filan beklemişler bizi, neyse adamcağız anlayışlı ve pozitif biri de rezil olduğumla kaldım sadece. Sonra annemlere bırakmışlar oğlanı...
Geçmişe göz atayım şimdi, yarım kalmıştı![]()

Umarım bu seferde resim çekilmeyi untmamışsınızdır

Büyük bir merakla bekliyoruz