Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunku seylere youm yapmayi atlamisim ya
Nevzamansiz basin sagolsun cnm rabbim geride kalanlara sabir versin
Tomurcuk tekrardan gecmisler olsun cnm meraklanma dusugun ayagi geriedir bir iki aya bebis haberi verirsin burdan
Mutlu incelmene sevindim cnm supersin 4 cm ne demek ya basarilarin daim olsun cnm birde dalokiye ck uzuldum ne demek isirmak ah su cocuklar benim kizimda isiriyo beni mesela sinirlenince etim kaniyo parca kopartiyo resmen iyi ki oyle olmamis ve ben de bugun bi krese bakcagim malum kv. Bir ay kaldi durmuyo daha gitcem diyo halbuki benim annem 6 ay bakti offf offf
Simdi bn krese bakmaya gidecegim ya baskin yapcm yani haber verneden gidecegim ki neler yapiyolar bi goreyim hber verirsem rol yaparlarmi acep diye korkuyorum nette cok okudum oyle birde nelere dikkat edeyim mutlu ve aysecim size soruyorum
tekrardan merhaba canlar
Dün gece yoğun bi kanama oldu şakır şakır aktı bacaklarımdan aşağı ve acile gittik.tam anlamıyla düşük yaptım.kese tamamen düştü patalojiye gitti.dün gece hastanede kaldık kv ile.sabah da ultrasonra parça kalmış mı diye baktılar.çok çok az bi parça kalmış.istersen yarın ufak bi kürtaj yapayım istersen 1 hafta bekleyelim bişey olmaz belki kendi atar kürtajsız kurtulursun dedi.kendimi iyi hissediyoum kanamam ve sancılarım hafifledi.rahimi temizlerken bile ebe çok iyi toparladı rahmin temiz dedi.bu da bişey benim için.
Herşeyin hayırlısı bunda da vardır bi hikmet diyorum ve ben dinlenmeye çekiliyorum.hafta başı işe gidicem artık.kendinize dikkat edin.hoşçakalın...
kreşte olmuş işte. 3 aydır maşallahımız vardı. arada kaynamış. hemen sahibi ve mudürü olan kadını aradım. nasıl oldu falan diye.
çok haklısın ben de onu dedim yahu itişmişler zaten sen neden birini alıp başka birşey yapmıyosun. ama bilmiyorum inşallah birdaha böyle bişi olmaz. olursa seneye başka bir yerle anlaşırım. müsama edilecek konu değil 5 tane cocuk var sınıfında. 10 kişi olsa neolacak...
olur elbette ama çok dikkatli olmaları lazım. kadın kendi ağzıyla söylüyor çok acımasızlar vijdanları yok henüz diye. Allah korusun baya saldırgan olabilirler. ısırınca koparabilirler.
Kahvaltımıda ettim
Yediklerimide sayayım bari;
1 Dilim Tam tahıllı ekmek
1 KK Kaşar Peyniri ( taze )
3 Zeytin
1 / 2 Domates
1 / 2 Kırmızı Biber
1 Salatalık
1 Yumurta ( haşlama )
Şimdi ilaçlarımıda içeceğim
Tövbe yarabbim osurduğumu bile bildirecek hale geldimnerde hata yaptığımı bulabilmek için
Sorma yaa nasıl sinirlerim boşaldıysa şimdide Doktorumda Skolyoz hastası bir kız cıktı hüngür hüngür ona ağlıyorum
Ben Saftirik kilo için ağlarken gencecik kız düzgün yürüyebilecekmiyim Omur eriğliğim ameliyatla geçecekmi derdinde :26:
Rabbim inşallah şifasını verir .... Aminnnn
Gerçekten saçma şeylere canımı sıkıp geriliyorum sonrada ani bir duygu değişimi yaşayıp daha kötü bir örnek gördüğümde kendime geliyorum ve çok kızıyorum kilo için bukadar sinirleri bozulabilirmi insanın diye. Yine şükür her yerimiz sağlıklı varsın geç gitsin kilolar
Çok sağ ol canım yaa benimde kafama takılan oyduhatta artık ömrümün sonuna kadar mı kullanıcağım diye düşündüm :26: ama nettede araştırdım 1 hafta kullanmak yeterli oluyormuş sonra bağırsaklar tekrar harekete kendiliğinden geçiyormuş
![]()
Başınız saolsun tatlım Allah rahmet eylesinSelam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
Bacım mesajımı gördün de yoksa rüyada konuşuyorum seninle mi sandın=))ben uyudum ya güzel geldii yarına telafi ederiz artık..Günaydın Kızlar
Rüyamda bile yürüyüşe gitmenin planını yapıyorum dışarda yağmur yağıyo duyuyorum uykumda ama yok canım geçer o şimdi çıkarız diyorum mirayauyandım baktım hiç geçecek gibi değil bugün yürüyemedik
Ama ne güzel yürüyüşten sonra tartılınca 300-400 gr eksik çıkıyordum
Neyse azıcık uyanıp kendime geleyimde tüm cesaretimi toplayıp çıkıcam basküle
![]()
Günaydınnn,
ceco,kilon 111 mi.? 108 lerden 111 e demişsin yaa teyid almak istedim doğrumu diye.
Baharcığım 1 kiloyu beğenmiyormusun.? aklıma geldi sporu birden arttırmanızmı az gitmesine neden oluyor.:26:
Yok YENACım beğenmemek ne haddime şükürler olsunama daha çok bekliyorum sanırım ondan :26: Sporlamı alakalı bilemedim şimdi vucut ölçülerimi alıcam bakalım sıkılaşma varmı :26:
Herkeslere günaydın kızlaar inşallah bol bol eksili bi bildirim günü olur..hayırlı cumalar Rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşallah..
Bende bildirimimi yapıvereyim artıkın:)
geçen hafta:108,5
bu hafta:107,6
giden :900gram
ne çok kaçamak yaptım eşek kafam yapmasam birinci olurdum işte ne güzel:)))
beyzuş ablam bu da sporum:
270dk..iki haftadır süren spor 1.liğimi kaptırmış blunuyorum şuan:)))
ay yarabbim ne biçim süsledim sanki 3 kilo vermişim gibi![]()
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.
Pazartesı gorusmek uzre.
YOk yok bu haftada ben birinci olamıycam arkadaş![]()
![]()
Herikinizide canı gönülden tebrik ediyorum Allah daim etsin mutluluğunuzu gidenler geri gelmesin inşalllaaahhhhh
saol cnm
Var bacım var sıkılaşmak ben ölçtüm demin listemize baktım azalma var 3er 4er cm=)
yavrimuuu hepbirlikte inşallah sabah tartıya çıkınca aynı böle oynadımm![]()
![]()
Süpersin yavrummmm 107leri gördün
![]()
en kısa sürede 105 sonrada 99 inşalllaaahhhh
![]()
![]()
benim bel karın göbek hepsinden gitmiş ama neden bilion mu??ben sauna kemer takıyorum ya resmn su içinde kalıyorum demekki onun da etkisi baya oluyoBende çok değişim yok canım basen 2-3 cm gitmiş o kadar![]()