Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar yenaya beni izinli yza dememin sebebi hep tartılıp artı çıkınca 2 hafta tartılmamak içindi .hep morelim bozuluyordu çareyi izin almakta buldum .hergün düzenli sporumu yapıyorum hoca eşliginde çok eglenceli geçiyor .
beyzuşum canım
sporum 470 dakika
haftaya tartılıp aranıza katılıcam
şimdiden ellerine saglık:38:

Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.

cnm başınız sağolsun nevincim mekanıı cennet olsun ....

merhabalar ben geldim nasılsınız hanımlar kilo veren vermeyen herkese kucak dolusu sevgi ve tebriklerr süper kilo vermeler gördüm geçmişi okuyunca ayşecik:nazar::nazar::nazar::nazar: ve aynur:nazar::nazar::nazar::nazar: süpersinizz umut sen de gözümden kaçmadın ha deyim hani artıdaydın şekerim aferin sanaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar: süpersiniz szler verdikçe ben vermişim gibi oluyorum ama ben çok tempolu günler yaşarken yapamıyorum adapte olamamanın etkisiyle maalesef yerimde sayıyorum Allahtan yerimde sayıyorum kilo almıyorum ama ya alırsam bütün korkum bu bu haftayıda atlatırsam inş yeniden düzen iyi olacak inş şoklayacağım kendimi izinli olmak istiyordum ama olmayım o zaman daha da dağıtırım şimdi en azından düzenim var brazz neyse hayırlısı olsun YENACIM KİLOM 90.600 BEYZUŞUM SPORUM 120 DK hiç yok ama bu sporum okuldaki koşturmaca sahneye in çık o saatlerle dolu onlar yazmıyorum herkessi öpüyorum ve çıkıyorum gidip marketten balon süs bişiler alacağım zira bugün aanneler günü eğlencemizz var :52::52::52::16::16::16::54::54::54:

Kilo bildirimi yapıyorum...çok yoğunum çıkıcam sonra

geçen hafta 99.5
bu hafta 97.2 :27:
Spor 350 dk
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum..dereceye girmeyi çabalayan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum ve opüyorum hepininzi öğleden sonra toplantım var katılamayabılırım...şimdiden iyi hafta sonları ....

Kilo bildirimi yapıyorum...çok yoğunum çıkıcam sonra

geçen hafta 99.5
bu hafta 97.2 :27:
Spor 350 dk
dereceye giren herkesi tebrik ediyorum..dereceye girmeyi çabalayan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum ve opüyorum hepininzi öğleden sonra toplantım var katılamayabılırım...şimdiden iyi hafta sonları ....

haftaya sana yetişmem lazım bu arada maşallah diyorum :nazar:

Kiz.mutlu ben burdur gibi kuccucuk bir tane kresi oln yerde pedagogu nerden bulayim bacim:((( ben mesela bi psikolog olsun isterdim bazilari mesela drama seramik ingilizce.dersi beden dersi felan diyolr sok oluyorum ya benim gideceim kreste herhalde hicbisi olmaz ben haftada 3 gun gondermeyi dusunuyoum alisma babinda babamiz nobet usulu calistigi icin o baksin diyorum iki.gun ama kres kabul edcek mi bilmiyorum ama.ozellikle yemeklerini.sorcm dogal mi yoksa hazir urunler mi diye bakalim.ogleden sonra.bi gtcemyazarim size tekrar

cnm başınız sağolsun nevincim mekanıı cennet olsun ....

merhabalar ben geldim nasılsınız hanımlar kilo veren vermeyen herkese kucak dolusu sevgi ve tebriklerr süper kilo vermeler gördüm geçmişi okuyunca ayşecik:nazar::nazar::nazar::nazar: ve aynur:nazar::nazar::nazar::nazar: süpersinizz umut sen de gözümden kaçmadın ha deyim hani artıdaydın şekerim aferin sanaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar: süpersiniz szler verdikçe ben vermişim gibi oluyorum ama ben çok tempolu günler yaşarken yapamıyorum adapte olamamanın etkisiyle maalesef yerimde sayıyorum Allahtan yerimde sayıyorum kilo almıyorum ama ya alırsam bütün korkum bu bu haftayıda atlatırsam inş yeniden düzen iyi olacak inş şoklayacağım kendimi izinli olmak istiyordum ama olmayım o zaman daha da dağıtırım şimdi en azından düzenim var brazz neyse hayırlısı olsun YENACIM KİLOM 90.600 BEYZUŞUM SPORUM 120 DK hiç yok ama bu sporum okuldaki koşturmaca sahneye in çık o saatlerle dolu onlar yazmıyorum herkessi öpüyorum ve çıkıyorum gidip marketten balon süs bişiler alacağım zira bugün aanneler günü eğlencemizz var :52::52::52::16::16::16::54::54::54:

cnm alma yeterki sonra düzene girince güzelcene adapte olursun
ben bırakmıştım diyeti falan motive değildim çünkü
ama geçen haftadan beri motiveyim kaçamakta yapıyorum ama dikkat de eidyorum
beraber diyetisyene gitiğimiz abla var 99 ile başlamıştı şuanda 79 kilo :nazar::nazar:
bende bundan sonra hiç + görmemek istiyorum
haftasonları diyet açısından çok zor olsada elimden geleni yapmaya çalışıcam allahın izni ile :nazar::nazar::nazar:

Mesaj tekrarı olmuş bende biseyler anlatayim size
gorumsem her gün bize geliyor ziplamaya kendini baya gelistirdi. Bende ondan aşağı mi kalcam hi hi bende sabah yapmaya çalıştım dizimin üstüne hoplayıp kalka Biliyom. Kicimin üstüne dusebiliyom önceden korkuyordum ama kalkmayı beceremedim ama devam edeceğim hi hi

Son düzenleme:
yenacım kilom 114.8
yenacım bende bezi çıkarıyorum bir daha takmıyacağım diyorum yırtıyor kendini bezimi istiyorum diye bezlerin bulunduğu yeri değiştirdim bak bitti paramızda yok olamıyoruz diyorum yok inanmıyor bez takılıncaya kadar ağlıyor canım ,ama bez üzerindeyken iki üç kez bazen hiç tuvalete çişim geldi dyor yapıyor..sünger boblu tuvalet kağıdı için sifonu şekmek için ellerini yıkaması için ....

beyzus ablacım sporumda 120 dakika

hayırlı cumalar baby babyler:))
geçmışe göz attım ama cevap yazamadım pek vaktım yok akşam yazarım:))

gelelım kılocuklara ;ayy gecen haftakı bırıncılık bana agır geldı taşıyamadım ısteyen varmııı:27::27:

geçen hafta ;87
bu hafta;87.2
spor; sıfır uzerınden sıfır

hepınızı cook cok opuyorum rabbım gonlunuze göre versın
kayın annemde ıyı bu arada problemı gece apnesıymış amelıyat gerekıyor bakalım hayırlısı:))

Son düzenleme:
benim bel karın göbek hepsinden gitmiş ama neden bilion mu??ben sauna kemer takıyorum ya resmn su içinde kalıyorum demekki onun da etkisi baya oluyo

Cnm saunaya girince şu kaybediyoruz ama sauna esofmanini giyince ve spor yapinca sicakta yağlar eriyor ben önceden zayıflama yerine gitmistim orda sağlıklı beslenmek1.şart 2.şartta haftata 2kere spor ama yattigimiz yerde yapiyorduk sıcak hava veriyorlardı o zamanlar 58 kg kadar düşmüştüm ve acayip santimlerden zayiflamistim

herkese merhaba
bu hafta kilo bildirimim 104.2
bilgisayarım tamirde olunca giremedim daha önce yazmıstım inşallah yokum diye listeden atılmamısımdır:(özel mesaj hakkımda daha olmamıs ondan kimseye yazamamıstm :(

yenacım kilom 114.8
yenacım bende bezi çıkarıyorum bir daha takmıyacağım diyorum yırtıyor kendini bezimi istiyorum diye bezlerin bulunduğu yeri değiştirdim bak bitti paramızda yok olamıyoruz diyorum yok inanmıyor bez takılıncaya kadar ağlıyor canım ,ama bez üzerindeyken iki üç kez bazen hiç tuvalete çişim geldi dyor yapıyor..sünger boblu tuvalet kağıdı için sifonu şekmek için ellerini yıkaması için ....

beyzus ablacım sporumda 120 dakika

Cnm sana kolay gelsin çok zor bende gözümde çok buyutuyor um tatilden gelince baslicam bende wc eğitimine az önce bezi çıkarmış icide dolu allahdan hemen fark ettim şu ciceginden heralde bu ara çok çıkarıyor bezini belkide tam öğrenme zamanı ama tatile gidetken minibüs de 24 saat yolculuk yapcaz ondan gelince başlayalım diye düşündüm

Hayırlı cumalar güzel bayennlerrr Rabbim gönlünedeolanı hakkınızda hayılı hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı etsin inşallah amiiiinnnnnnn şu mübarek cuma gününde banada dua edin şu sınavında hayırlısıyla verebilmemi nasip etsin inşallah:16::16::16::16::16::16:
kilomu bldireyim
geçen hafta:91.1
bu hafta :90.3
Allaha şükür rabbim devamini getrimemi nasip eder inşallahhhhhhhh

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorummm sizi seviyorumm canlarımmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16:

Maryporker cnm o zayıflama yeri garanti veriyordu eğer kg vermessen parasını geri veriyorlardı

Figurella Niederösterreich, Schlank werden, natürlich abnehmen, Idealgewicht, Erfolgreich abnehmen, anti Cellulite, Bauch weg

cnm bak bu sayfada 3resim var cam gibi olan bişey var onun içi de yapiyirduk sporumuzu 20dakkk felan onunude kapiyorlardi sade başımız disarda kaliyordu
canım çok güzel ama böle bi şeyi benim buralarda bulmam mümkün değil anca sauna kemerle idare ediyorum artık..ben evlenmeden önce kavitasyona gitmiştim iyi de para bayılmıştım eğer sonuç alınmazsa para iade dediler 6 seans girdim bi sonuç yok sonra bize yanlış alet göndermişler meğer en baştan başlıcaz sana bu sefer 6+3seansta bizden dediler..o sıralar benim ev yerleştirme işim çıktı sonra annemin ameliyat işi düğün derken ben ona gidemedim paramı falan da vermediler geri o kadar paranın üstüne bi bardak soğuk su içtim geldim

GÜNAAYYDDIIINNN BEBİŞŞLLERRR :16::16::16::16:
sabah saat 6.30 , 1 üye yani ben 0 ziyaretçi yani benden başka in cin playing football :27::27::27:

kaçamaksız 1 haftanın sonunda aslında geçen hafta gördüğüm ve ancak bu hafta tartıya yansıyan sevgili 1 kilo ve bu hafta aramızdan ayrılan 1 kilocuk , ikinizede geri dönmemek şartıyla güleee güülleeee diyorumm :21::21::21::21::23::23::23:

herkes için booll eksili bir gün olsun
:24::24::24::24:

GEÇEN HAFTA : 89 KG

BU HAFTA : 87 KG nihayet

GİDEN : 2 KG

kendime boncuk takayım bi , aferin bana aferin :nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk:
:kkk::kkk:

hadi ben okula kaçtım , öpüyorummm herkesi :54::54::54::54::54::54:
süperrrrrr:46::46::46::46::nazar:
kilo bildirimi

geçen hafta: 105.1 kg
bu hafta : 103 kg :nazar::nazar::nazar::nazar:
harikasınız valla :nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:
evet hepimiizin aynı açıklanacakmış sizle beraber allah hayırlı etsinnn

hayırlısı olsun aman en rezil biziz valla ben şahsen kendime modern çingeneleriz diyorum
aslında o kadar zorki yenni tain yeni ev arayışı yeni okul arayışı yeni çevrende seni nası insanlar bekliyo bileemek ensemden birileri her tainde tutup dipsiz bi kuyuya atıyo beni sonra tırnaklarımla debelenerek çıkmışken hopp yeni tainnn gene dipsiz kuyular allahtan siz varsınızda rahtlıyorummm neyse sabah sabah düüştü çenemm
evet sizin iş daha zor ama bize göre daha düzenli bir sistem var diye demiştim

Hakkımızıda hayırlısı olsun canım
Cnm ben de polis cocuguyum bir okulu bir yerde baslayip ayni yerde bitirmem nasip olmamistir. O yuzden arkadaslik kavramim zayiftir cok. Bir yere kok salmanin guvenini hala yasamam. Unuversite sinavi sonuclanmadan eglencesine girdigim deniz harp okulu sonuclanmisti. Ciddi kazanip gitmedim, hayatima benden baska birilerinin karar verecegi fikrine katlanamadim. Ki yatakhanenin kendine ozel dolabinda corabini Yerine bile o okul yonetimi karar veriyordu.... Annem ve babam sok olup gitmeme uzulselerde sivil hayatin zorluklari ustume gelse de, o gun ku kararimdan hiiiicccc pisman olmadim. Anliyorum seni ama ileride daha cok alisacaksin buu hayata ... İnsallah gonlune gore bir yer olur bu defa

ne kadar güzel anlatmışsın canım

benim babamda polis ve aynen senin yaşadıklarını yaşadım

göçebe gibisin ve her gittiğin yere adapte olmak zorunda kaldığın için arkadaşın olmadan tek başına yaşamanın getirdiği kendine kendine yetmeyi öğretiyor insana tayin olmak....

ve bende bulunduğum yerlere adapte olmakta sıkıntı çekerim iş yeri değilsede dışarı komşuluk ilişkileri falan
Selam
yenacım benı ızınlı yazarmısın ben samsundayım cenaze ıcın acılen geldım.buyuk dayımız vefat ettı.

Pazartesı gorusmek uzre.
Başın sağolsun canım...
Günaydınlar, acil kilomu, sporumu yazayım çıkayım :)

Geçen hafta 78.7
Bu hafta 77.3
Giden 1.4 kg (Benim tartı şaşırttı gene, su kaybettim herhalde :)

Spor 200 dk. yürüyüş

Herkese iyi bildirimler ;)
harika ne güzel gitmiş kilolar , darısı başıma
herkes açıklancan diyor ama bakalım...bizim yerimiz geçen yıldan belli ...
İnşallah açıklanır canım yaaaaa

ama benim ümidim yok

sen nereye gideceksin?
sabah 7 gibi tartıldım ve sonuç hüsran eksilen birşey yok saatlerce ağladım bu hafta o kadar ümitliydim ki ama olmadı.

Biraz sabırlı ol canım....

Bazı haftalar böyle takılmalar herkeste olmuştur

bir daha ki hafta eminim çok güzel kilo verirsin .....

------------------------------------------------------

Yena şekerim kilom aynı canım......

Back
X