Dün çok etkilendim mehtapçığım,yemekte onlar da vardı..sürekli varsayımlarda bulunduk ya bişey olsaydı diye.(
Düşün bu olayı her gün yaşayanlar var sıcağı sıcağına ülkemizin doğusunda..
Olan elbet masumlara oluyor. ben birde çocuklara çok üzülüyorum :)
Şemdinlide günlerdir savaş var her yer bombalanıyor..İşin ilginci olayı öylesine kanıksadıkki artık konuşmuyoruz haberlerde veya gazetede gördüğümüzde moralimiz bozulmasın diye çeviriyoruz..
Dava neyin davası çözemedim..Durum sadece ırkçılığı tetikliyor tek bildiğim bu..Her doğuluya potansiyel terörist gözüyle bakılıyor..
Bir dava vardı Siirt'li 79 yaşında sitti ana duymuşsunuzdur haberlerde falan dava açılmış, veya tutuklu..
23 yaşında kızını mayınlardan kaybediyor..
Bir oğlu askerde şehit oluyor diğer oğlu dağda öldürülüyor..
bir anne bu düşün..her türlü acıyı yaşamış,yaşıyor..
ŞEhit evlerini gördüğümüzde içim acıyor..Yoksulluk okunuyor her bir karesinde..
ŞEhit babasının ayakkabılar yıpranmıştı diyorsun.

Hiiç duymadım ben bir işadamının oğlunu bırakın yeğeni komşusu şehit edilmiş..
anlamıyorum ben bu işten.. yada ben salağım..
Birde ben oruç tutma olayının çok büyütüldüğünü düşünüyorum herkes kendi inancı doğrultusunda yaşamalı..
MAhalle baskısına gerek yokki..
İnancımızı bari politikaya alet etmeyelim..diye düşünüyorum ben..
MEhtapçığım gördünmü atahan bebeği.? nasıl durumu bizim yerimizede kokla.:)
Elbette canım vardır bir hayır...üzme kendini kısa dönem olması daha iyi değil mi?
Yenacım akşam haberlerde duyunca aklıma ilksen geldin sonrada unutmuşum kusura bakma...herkes seferber oldu kan bağışı için çok güzeldi... ama olan yine masumlara oluyor...

inşallah böyle kilo almadan devam edersin canım...
Sağol nevinciğim hatırladığın için..
Tünaydın kukişler nasılsınız:))))
Yena koptum yaa, ama baya dalga geçiyolar KK ile. Bir derdim var kısmında ben de zaman zaman şok olmuyo değilim. Ne kadar saçma sapan konu açıyolar, bir de çoğu üniversite mezunu bu tarz konu açanların.
Kızlar ben sporuma devam ediyorum. Hergün yürüyüş bandında 45 dakika 4 km yürüyorum, sporu bırakmamam lazım çünkü çok acıkıyorum, haftaya tahlillerimi yaptırıcam. Sanırım indsülin direncim arttı çünkğ özellikle akşamları canım tatlı istiyor. Çok fazla kalori almamak için günce 7 öğün felan yiyorum. Gece geç saatteyattığım için gece 2 ara öğün yapıyorum. Ama 2,3 güne bir tatlı yiyorum malesef. Masum olanları tercih ediyorum ama gene de kalori işte. Dün mesela içi kremalı fındıklı lokum almıştım malatya pazarından, 3 tane ondan yedim. Günde 1500-1800 kalori arası gidiyo bakalım
Bu arada 1 ayı geçti kpss sonuçları açıklanmadı. Kimler vardı forumda kpss ye giren. Meryy girmişti sanırım öüretmen olacak. Çok büyük dolaplar dönüyo arkadaşlar. Bence kpss yi kaldırıp sözlü mülakatla alacaklar insanları. Bu da çok büyük torpil demek. Çevre ve Şehircilik bakanlığı kpss yi sallamaış belliki, kpss şartı olmadan sözlü mülakatla alım yapacakmış. Sen neden yapıyosun kpss sınavını o zaman. Hem kpss diye bir sınav yap, hem de alım yaparken sınavı şart olarak koşma.
Mülakat çok kötü bişey...Sınavla bir şekilde yine hakkın ölmüyordu böyle çok fena...
Umarım olmaz..