Herkese iyi gecelerrrrrr :122:
Bugün sabah kendimi nasıl evden attıysam kilo bildirimimi bile unuttum maalesef :26:
Maalesef yine 111 kg çıktım tartıda

Bu ne abi yaaa sanki tartının bana kastı var ama bir yandanda normaldir diyorum çünkü şu iki gündür biraz gerginim hatta bugün en sonunda sinirlerim boşaldı ve uzun bir aradan sonra kızkardeşimle tartıştık :26:
Allahtan çok uzun sürmüyor tartışmalarımız ama ben haksızlığa gelemiyorum ve sağ olsun kızkardeşimde fesatlığından annemler buradayken ne yapacağını şaşırıyor

sırf daha fazla ilgi görmek için.
Resmen küçük çocuk gibi en ufak şeye alınıp her fırsattada laf sokup durdu dün geceden beri ve en sonunda bugün patladım

Neymiş efendim dün akşam eşim iftar saati çocukları dursun diye cizgi film aç dediğinde ona yaw baldız şu cizgi filmleri izlette izlete gerizekalı yapacaksın çocukları demiş :26: Aslında adamcağız belli bir tip cizgi filmi kast etti hani çocuklara resmen aptal muamelesi yapan heşreyi 50 kere tekrarlayan cizgi filmler varya onları :34 :ama yok hanım vay benim çocuklarıma gerizekalı dedi diye bütün gece kendi kendini kurmuş ve her fırsatta tabi benim çocuklarım gerizekalı falan diyip durdu.
Yaw dedim sen ne demek istiyorsun eee kocan dün öyle dedi ya falan diyince açtım bayramlık ağzımı ya aşk olsun enişten sana hiç öyle birşey dermi diye başladım konuşmaya ama baktım sesini yükseltip zaten siz hep böyle yapıyorsunuz benim çocuklarımın istediğini yapmıyorsunuz falan diye. En sonunda kusura bakma böyle birşey için senle tartışmayacağım bundan sonra ne yaparsan yap senin iyiliğin içinde olsa ses etmiyeceğim artık, her istediğin olunca senden iyisi yok ama bir konuda yaw burada yanlış mı davranıyorsun diye sorunca bile tam düşman kesiliyorsun dedim ve ondan sonrada başka odaya geçtim.
Annem tabi kardeşime kızdı hiç ablan yeğenlerine laf söyletirmi, enişten seni bile bile üzermi onlar senin iyiliğin için diyor diye. Öte yandanda bana kızdı

neymiş niye umursayıp ağlıyormuşum falan filan.
Kadıncağızın derdi yetmiyormuş gibi birde biz bir anlıkta olsa üzdük

neyse sonradan gönlünü aldım ben tabiki ama bizim uyuz inat etti iftardan sonrasına kadar tek kelime etmedi benle

Sonrada Annemlerle kendi KVsine gitti çaya bizde ya erkek kardeşimin KVsi gelirlersede evde kimseyi bulamazlarsa diye mecbur evi bekledik ve 1 saat sonra döneriz diye evden çıkan kızkardeşim ve diğerleri resmen 1e kadar oturdular.
Geldiğinde hanım benin o saate kadar eve esir ettiği için resmen havalara uçuyor dalga geçe geçe eve geliyordu bende kızdım sahuruda yapıp geleydiniz dedim

Eşim diyor her sene kardeşin aynı şeyi yapıyor annen gelince sırf odak noktası olabilmek için seni harçıyabiliyor ama annen gidince 3 gün görmesin hemen ne zaman geliyorsun diye soruyor dedi

haklı adam ama işte ben kıyamıyorum uyuz keçiye yinede

Neyse yarına birşeyciğim kalmaz oda inşallah biraz kendine gelir yoksa yolmak zorunda kalacağım
Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız..
----
Yağmurumgözüm muckssss

Nasılsın canım.?
Oruçla aran nasıl,tutabiliyormusun midenden dolayı..
Çok geçmiş olsun

Verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Rabbim orada yaralananlarada tez zamanda acil şifalar verir inşallah...Aminnnnnnn
kızlar çok yazamadım bişiler ama okudum forumu bol bol bu hafta, bildirimimi de yapayım.
kilo -1 ile 96 oldu
iki yirmiliğimi birden çektirdiğim için bu haftalık spor yok.
Çok geçmiş olsun canım

Yirmilik gerçekten insanın ömründen çalıyor sanki

ben birinde süründüm seni iki taneyle düşünemiyorum. Umarım bir an önce toparlanırsın
yenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))
hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....
Sağlıcakla git gel inşallah

Şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller

Energji depolayıp dönersin artık
bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.
Canım endişe edilecek bir durum yoktur bence

Bebişler ilk doğduklarında az da olsa sarılık olabiliyorlar o gibi durumlarda çocukları anneden bir kaç gün sonra taburcu ediyorlar

Umarım oda en kısa zamanda evine ve ailesine kavuşur sizde onu doya doya öper koklarsınız
Buraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi..

Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam

Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)
Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak

Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)
Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off

hem de sınav işlerimin bütlere kalması

inşallah sınıfı geçerim
Çok geçmiş olsun

Tekrar aramıza hoşgeldin diyelim o zaman. Umarım bu sefer kalıcı olursun ve hepbirlikte şu kilolardan kurtuluruz
BİR SEFER GÖRÜMCEM BİZE GELİCEKTİ YİNE KİLOMLA ALAY EDİCEK DİYE STRES YAPTIM ACİLLİK OLDUM MİGRENİM ŞİDDETLENMİŞTİ AGRI KESİCİLER HİÇ FAYDA VERMEDİ SERUM İGNELER YEDİKTEN SONRA DÜZELDİM EŞİME SEBEBİNİ SÖYLEDİM EŞİM BANA KIZDI SENİN KİLONDAN ONANE .AMA YARIN GELİNCE BENDE SENİN GİBİ LAFIN ALTINDA KALMICAM DR BANA SAKIN KENDİNİ ÜZME DEMİŞTİ,allahtan eşim çok degişti eskiden ailesi için beni çok kırmıştı ,şimdi ilaç kullandıgım için hep benim yanımda
Canım çok geçmiş olsun sanada

Bütün hastalıkların başı stres zaten

İnşallah görümcen öyle bir densizlik yapmaz yaparsada zaten emin ol senden evvel enişte gerekeni söyler
bu gun dr gittim Kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik

guya perde yikiyacaktim artik yarin insallah
Hamarat hatun ne olacak

Ben hesapta sabah evi süpürüp silecektim ama nerdeeeeeeeeee şöför nebahata döndüm yine annemler gelince. Bir telefon açtım bak dünürün gelebilirmiş diye hani olurda temizlik yapmak isterse bir an önce yapsın diye aaaa hemen hadi dışarda işimiz var gelde halledelim dedi kendi işlerini bıraktığı yetmiyormuş gibi benimkileride baltaladı

benimde canıma minnet
SPORCULARIMIZ
HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Darısı bizlerinde başınsa

Beyzus Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık

Gece gece senide uğraştırdık