Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA,CIĞIMbildirimde geç kaldım.
kilom:98.2
spor yok...
bugün öğle sıcağında koşturdum.saçlarımı kestirdim..resim çektirdim..ordan postahaneye gidip evrakları gönderdim.adanadaki evin tapusunda bir
problem varmış.neyse dişçiye de görünüp en son kapağı markete attım.
eve geldim saat 6..uyuya kalmışım.yemek hazırlamağa üşenip belediye'ye gidip yemek yedim..bir yandan iyi oluyor.yeni inanlar tanıyorum.
bugünkü menü:
domates çorbası
bezelyeli patatesli tavuk
pirinç pilavı
salata,ayran,zeytin ,hurma,2 dilim pide
bugün kendime tatil verdim.pencere zımparalayacak halim yok..
inşallah hepinizin karnesi benden iyidir..
benimki pek ümütsiz görünüyor...

BENİ KİLOLU GÖSTERMİYEN BİRŞEY GİYMEM LAZIM BENİM KİLOMLA ALAY EDEN GÖRÜMCEM ELTİME EV GÖRMEYE GELİYOR HEMDE 2 GÜN BURDA KALICAKMIŞ 3 KIZIYLA AHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHH ŞU KİLOLAR GİTSE BAŞKA BİRŞEYİMLE ALAY EDMEZLER
GÖRÜMCEMİN 20 YAŞINDA KIZI VAR BENİM KIZIMLA YAŞIT EVLENDİ 2 ÇOCUGU VAR ,HER BENİM KIZI GÖRÜNCE EVDE KALMIŞ MUAMELESİ YAPIYOR KIZIMA KIZIMDA allahtan korktugu için onu kıramıyor geçenlerde babası kızım seni kırınca altta kalma sende deki küçücük yaşta evlenip ezilmektense okuyup meslek sahibi olup sonra evlenmek en iyisi dersin dedi
bakalım kızınıda getirirmi

Yahu hiç anlamamışımdır şu kilolar ile dalga geçen insanlardan allah aşkına bunun neresi komik ?
Eğer görümcen alay ediyorsa senin kilolarınla sende onun bir takım özellikleri ile alay et bu nasıl birşeydir ya.Bende evlendiğimde 70lerdeydim boyum oldukça uzun olduğu için ideal kilomdaydım kısaca 2sene sonra 85 e çıktım o sırada görümcemler geldi yurt dışından alay edercesine gülümseyerek ayy ne kadar kilo almışsınnnn dedi ben lafımı kimseden esirgemem bende serpil abla sende iki senede çok çökmüşsün ne oldu sana böyle dedim mırın kırın etti çocuklar mocuklar vs dedi kapadı lafı birdahada kilomla ilgili tek kelime dahi edemedi yurtdışında olduğu için 2senede bir anca görüşüyoruz en son gördüğümde içimin yağları eridi diyemesemde gerçekten hoşuma gitti bu durum çünkü ben şuan 79 kilodayım o ise 80 fakat boyu benim omuzlarıma geliyor o kısa ve şişman ben uzun ve ideale yakın şimdi bende onunlamı dalga geçeyim yada güleyimmi bence hiç komik bir durum değil ama en azından yaptığı şeyin ne kadar çirkin olduğunu kıskanan gözlerle baktığında anlamıştır umarım.
Fazla uzattım ama diyeceğim bu tür insanların egoları biraz fazla tepelerde geziyor kilo sorununu sık yaşayan insanlar olarak sizden ricam kendinizi bu tür insanlara ezdirmeyin söylenmesi gereken ne varsa söyleyin çünkü bu onların ayıbı ve siz sustukça bunu yapmak onlara zevk veriyor 1kez söylersiniz birdaha o ağızları kapanır :20:

bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.

allah analı babalı büyütsün..gözünüz aydın.bazen küçük bir sorun olduğunda bebek bir iki gün hastanede kalabilir..öyle fazla büyütülecek bir şey değil..

a s. diyetisyene bi kere gittim daha gitmiyorum..kendi başına kilolar gidiyo..çalıştığım için spor yapamıyorum sadece yoğunluktan yorgun düşüyorum..ama sporda yapsam daha iyi olur sporsuz diyet zor oluyo

sen dewam ediyormusun diyetisyene
bende 1 kez gittim ellime liste verdi ama ramazan yüzünden hiç uymadım bayramdan sonra inşallah sıkı diyet spor yapıp 10 kilo vermek istiyorum .maşallah sizin kilolar bitmiş

Selam beybilerr :16::16::16::16:

keyifler nasıl ? bende birazcık düşük malesef , eşime 18 gün öğretmen askerlik beklerken Ankara / Polatlı 5.5 ay kısa dönem çıktı , ne diyelim hep hayırlısı dedik , bundada vardır bir hayır :34::34::34::34::34:

herkesi çook çook öpüyorum , Allaha emanet olunn ...

ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR İNŞALLAH SAGLIKLI ASKERLİGİNİ BİTTİR

yenacım ben birazcık artılardayım ama sen beni aynı yazda moral olsun bu morallede içimdeki ayuu yı dağa göndereyim

Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız...
Allah korumuş bununla geçmiş olsun
Allah yaralılara acil şifa versin yaralı ve şehit yakınlarınada sabır versin

herkese hayırlı cumalar
biz bugün iftara davetliyiz yemek derdim yok:21:
dün de sahurdan önce yattım 1 saat kadar uyumuşum o iyi de sonrasında uyumak zor oluyor hiç uyumadan yatına hemen uykuya dalıyordum oysa
yenam ağırladın peşpeşe misafirleri maşallah ben beceremedim bir türlü yaa
bugün temizlik yapayım azcık dedim ama caddede çalışma var asfaltı kesiyorlar heryer toz içinde camlar kapılar kapalı yine de yapmak lazım bişeyler ama tembel asu 12 den sonra kalktı yine
al bendende o kadar benim 12 yide geçiyordu herhalde sonrada biraz çarşıya gittim. eve geldim ikindi geçti akşam serinliğinde camları sildim ( kadının tembeli akşam saati iş yaparmış :1:)
iftardan sonra süpürge yaptım şimdide kalkıp börek yapayım sahura misafirim gelicek iftara yetişmeyince sahurdada almaya başladık :9:

yazdım o kadar bakımmı ne oldu dedi gitti herşey. birazdan çıkıcam. zaman geçmiyor..çok sıcak oldu şuan..dilim damağım kurudu resmen...

Merry canım işyeri dayanılacak gibi değil orucun zorluğu 1 ise bu işyeri faktörü ile 5 oldu Rabbim günah yazmasın ama neyse....
senin kilo almaman bana umut oluyor canım inşallah nasib olursa...

Asuman abla bende misafirliğe gidiyorum ama eve en erken ulaşan ben olduğum için hazırlık bana kalıyor görümcem geç çıkıcak...nişanlı elti ile kaynım geliyor..kaynaşmaya çalışıyoruz işte..

hepinizi öpüyorum ve ben kaçıyorum...
Allah kolaylık versin

Yenacım;

sonunda 89 u gördüm ,

kilom :89,8

spor yok
bravoo 8 i gördün ben geçen hafta gördüm bu hafta kaçırdım :17:

yenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))

hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....
hayırlı yolculuklar:3:

Buraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi.. :( Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam :( Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)

Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak :( Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)

Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off :(
hem de sınav işlerimin bütlere kalması :( inşallah sınıfı geçerim :(
geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşur, kilolarını verir incecik olursun inşaAllah

bu arada sabah uyku sersemi tartılmayı unutup çıktım. hastanede tartılabilirim ama tartı değişmesin istiyorum..
o yüzden ben dünkü kilomu bildireyim

geçen hafta 85.2 idi. bu hafta 84.7.....tam 500 gram, yaniiii 2 margarin daha........

spor: 40 dakikacık maalesef.

sanırım 5-6 güne kadar adet olurum. bu aralar 2 kilo eklenir üstüme. ama ödem olduğunu bilecek ve kendimi hiç üzmeyeceğim....

kilolara bu şekilde bakmak harikaymış, 2 margarin dahaa =) çok güldürdün beni ilahi.

kızlar ben sizinle tam dokuz kilo verdiğime inanamıyorum hala. ilk aklım başıma gelip de tartıya çıktığımda yapamıycam ben galiba dedim. o 105 resmen yıktı beni. eskiden olsa 95, hatta 85 de yıkardı gerçi ama şu an tartıda 96yı gördiğime hala inanamıyorum. hepsi sizin sayenizde oldu. her cuma yaklaşırken kızlara ne dicem hesabı yaparken bi baktım gitmiş kilolar.

önümüzdeki yaza 70 kilo olucam umarım, hatta belki de daha ince. işte o zaman bu yaz giyemediklerimin acısını çıkarıcam. bu sene adam gibi kıyafet bulamadım, yakışmadı, ayak bileklerim bile tombik tombik durdu diye tüm arkadaşlarım giderken sene sonu balosuna gitmedim ve bildiğiniz camdan gidenleri izlerken oturup ağladım.

bugün kıyafetlerimi denedim, feci farketmişler. nasıl sevindim anlatamam. kızlar siz olmasanız yapamazdım. hepinize çok çok çok ama çok teşekkürler.:54:

Yahu hiç anlamamışımdır şu kilolar ile dalga geçen insanlardan allah aşkına bunun neresi komik ?
Eğer görümcen alay ediyorsa senin kilolarınla sende onun bir takım özellikleri ile alay et bu nasıl birşeydir ya.Bende evlendiğimde 70lerdeydim boyum oldukça uzun olduğu için ideal kilomdaydım kısaca 2sene sonra 85 e çıktım o sırada görümcemler geldi yurt dışından alay edercesine gülümseyerek ayy ne kadar kilo almışsınnnn dedi ben lafımı kimseden esirgemem bende serpil abla sende iki senede çok çökmüşsün ne oldu sana böyle dedim mırın kırın etti çocuklar mocuklar vs dedi kapadı lafı birdahada kilomla ilgili tek kelime dahi edemedi yurtdışında olduğu için 2senede bir anca görüşüyoruz en son gördüğümde içimin yağları eridi diyemesemde gerçekten hoşuma gitti bu durum çünkü ben şuan 79 kilodayım o ise 80 fakat boyu benim omuzlarıma geliyor o kısa ve şişman ben uzun ve ideale yakın şimdi bende onunlamı dalga geçeyim yada güleyimmi bence hiç komik bir durum değil ama en azından yaptığı şeyin ne kadar çirkin olduğunu kıskanan gözlerle baktığında anlamıştır umarım.
Fazla uzattım ama diyeceğim bu tür insanların egoları biraz fazla tepelerde geziyor kilo sorununu sık yaşayan insanlar olarak sizden ricam kendinizi bu tür insanlara ezdirmeyin söylenmesi gereken ne varsa söyleyin çünkü bu onların ayıbı ve siz sustukça bunu yapmak onlara zevk veriyor 1kez söylersiniz birdaha o ağızları kapanır :20:

BİR SEFER GÖRÜMCEM BİZE GELİCEKTİ YİNE KİLOMLA ALAY EDİCEK DİYE STRES YAPTIM ACİLLİK OLDUM MİGRENİM ŞİDDETLENMİŞTİ AGRI KESİCİLER HİÇ FAYDA VERMEDİ SERUM İGNELER YEDİKTEN SONRA DÜZELDİM EŞİME SEBEBİNİ SÖYLEDİM EŞİM BANA KIZDI SENİN KİLONDAN ONANE .AMA YARIN GELİNCE BENDE SENİN GİBİ LAFIN ALTINDA KALMICAM DR BANA SAKIN KENDİNİ ÜZME DEMİŞTİ,allahtan eşim çok degişti eskiden ailesi için beni çok kırmıştı ,şimdi ilaç kullandıgım için hep benim yanımda

kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim :66:
evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var :9:

kızlaaar yazmayı unutmuşum
bugün ben çarşıya çıkınca kendime yeni bir pardesü aldım veeee gözlerime inanamadım 48 bedene girdim :66:
evet yeni pardesüm 48 beden
eskilermiii ? 60 beden bile var :9:

cnm gule gule kullan eskimeden daha kucuk beden parduse alirsin

Son düzenleme:
bu gun dr gittim Kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik :8:
guya perde yikiyacaktim artik yarin insallah

Son düzenleme:
SPORCULARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK:nazar::46::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK:nazar::46::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK:nazar::46::nazar:

kızlarrrrrr iyi gecelerr :)

bir yandan bayram temizliği bir yandan bebişim ve çıkmak bilmeyen dişleri biryandan yarın gelicek misafirlerin telaşı sardı beniii :) ben hangisini yapayım tek başıma :(

daha iftar menüsünü bile kararlaştırmadım....bebişim çok hasta ateşi diş ağrısı yetmiyomuş gibi kraliçemin burnuda tıkanmış kızım bırakın yemek yemeyi nefes bile alamıyor :(

birde peşimi bırakmayan şeytan var....sıkıntıdanmı bilmiyıorum daha bir kolaya çikolataya sardımm...offf offf bu evhanımlığı nezormuşşş....tekrardan işime dönmek istiyorum bennn :(

Bizde bugün dışarıda açtık iftarımızı..
Daha doğrusu sadece ben :) eşimin midesi çok rahatsızdı bugün..
Güzelyalı dolaylarında sahildeydik bizde kocişim ve bebişlerimle.:1::1:
Çok iyi oldu sonra 20 dakika yürüdük kızımla ..Çok güzel bişey deniz kenarında yürümek. keşke denize sıfır bir evimiz olsaydı..
Şimdi listeleri hazırlıyorum...

bu gun dr gittim Kayinbabam icin kan sonucu icin ordan buyuk kiza yataginin basina cekmeceli dolap aldim evde esimle monta ettik sonra.esim ise gidince ben 1 yolluk yatak odasinin halilarini yikadim hepsini yikiyacak halimde yok yagmur yagarsa kurumazlar kokarlar diye korktum hava bulutluydu
sonra sarmasik.gulum var buyudu esim kesecem bagla sunlari deyip duruyordu onlari bagladim ellerime dikenleri batti hep sonrada maydonozlarin otunu ayikladim domateslerimide bagladim azda capa yaptim simdide zor duruyom her an uyuyabilirim
bu aradada 5cocuklada ilgilendim gorumcemin en buyuk cocugu kiz allahtan cok yardimci oluyor maydonozlari beraber ayikladik pesimden ayrilmiyor merakli cicekde dikdik suladik :8:
canım yaa sen çok çalışkan bir hanımsın 5 çocukla bunca iş birde kp.le uğtaşıyorsun
kendini çok yıpratma :16:

kızlarrrrrr iyi gecelerr :)

bir yandan bayram temizliği bir yandan bebişim ve çıkmak bilmeyen dişleri biryandan yarın gelicek misafirlerin telaşı sardı beniii :) ben hangisini yapayım tek başıma :(

daha iftar menüsünü bile kararlaştırmadım....bebişim çok hasta ateşi diş ağrısı yetmiyomuş gibi kraliçemin burnuda tıkanmış kızım bırakın yemek yemeyi nefes bile alamıyor :(

birde peşimi bırakmayan şeytan var....sıkıntıdanmı bilmiyıorum daha bir kolaya çikolataya sardımm...offf offf bu evhanımlığı nezormuşşş....tekrardan işime dönmek istiyorum bennn :(
kolay gelsin
bebeğinin burun tıkanıklığına tuzlu su damlat
büyük ihtimal bunu bilirsin ama hatırlatayım dedim. arkadaşımın bebeğininde çok burnu tıkanıyordu doktor sürekli damla almana gerek yok suyu kaynat içine biraz tuz at soğut bebeğinin burnuna damlat açılır demişti bazen ben kendime bile damlatıyorum ve açılıyor. benim biraz yakıyor ama çok tuz atıyorum sen biraz daha az atarsan az yakar herhalde

Herkese iyi gecelerrrrrr :122:

Bugün sabah kendimi nasıl evden attıysam kilo bildirimimi bile unuttum maalesef :26:
Maalesef yine 111 kg çıktım tartıda :47:
Bu ne abi yaaa sanki tartının bana kastı var ama bir yandanda normaldir diyorum çünkü şu iki gündür biraz gerginim hatta bugün en sonunda sinirlerim boşaldı ve uzun bir aradan sonra kızkardeşimle tartıştık :26:
Allahtan çok uzun sürmüyor tartışmalarımız ama ben haksızlığa gelemiyorum ve sağ olsun kızkardeşimde fesatlığından annemler buradayken ne yapacağını şaşırıyor :27: sırf daha fazla ilgi görmek için.
Resmen küçük çocuk gibi en ufak şeye alınıp her fırsattada laf sokup durdu dün geceden beri ve en sonunda bugün patladım:27:
Neymiş efendim dün akşam eşim iftar saati çocukları dursun diye cizgi film aç dediğinde ona yaw baldız şu cizgi filmleri izlette izlete gerizekalı yapacaksın çocukları demiş :26: Aslında adamcağız belli bir tip cizgi filmi kast etti hani çocuklara resmen aptal muamelesi yapan heşreyi 50 kere tekrarlayan cizgi filmler varya onları :34 :ama yok hanım vay benim çocuklarıma gerizekalı dedi diye bütün gece kendi kendini kurmuş ve her fırsatta tabi benim çocuklarım gerizekalı falan diyip durdu.
Yaw dedim sen ne demek istiyorsun eee kocan dün öyle dedi ya falan diyince açtım bayramlık ağzımı ya aşk olsun enişten sana hiç öyle birşey dermi diye başladım konuşmaya ama baktım sesini yükseltip zaten siz hep böyle yapıyorsunuz benim çocuklarımın istediğini yapmıyorsunuz falan diye. En sonunda kusura bakma böyle birşey için senle tartışmayacağım bundan sonra ne yaparsan yap senin iyiliğin içinde olsa ses etmiyeceğim artık, her istediğin olunca senden iyisi yok ama bir konuda yaw burada yanlış mı davranıyorsun diye sorunca bile tam düşman kesiliyorsun dedim ve ondan sonrada başka odaya geçtim.

Annem tabi kardeşime kızdı hiç ablan yeğenlerine laf söyletirmi, enişten seni bile bile üzermi onlar senin iyiliğin için diyor diye. Öte yandanda bana kızdı :1: neymiş niye umursayıp ağlıyormuşum falan filan.
Kadıncağızın derdi yetmiyormuş gibi birde biz bir anlıkta olsa üzdük :14: neyse sonradan gönlünü aldım ben tabiki ama bizim uyuz inat etti iftardan sonrasına kadar tek kelime etmedi benle :33:
Sonrada Annemlerle kendi KVsine gitti çaya bizde ya erkek kardeşimin KVsi gelirlersede evde kimseyi bulamazlarsa diye mecbur evi bekledik ve 1 saat sonra döneriz diye evden çıkan kızkardeşim ve diğerleri resmen 1e kadar oturdular.
Geldiğinde hanım benin o saate kadar eve esir ettiği için resmen havalara uçuyor dalga geçe geçe eve geliyordu bende kızdım sahuruda yapıp geleydiniz dedim :34: Eşim diyor her sene kardeşin aynı şeyi yapıyor annen gelince sırf odak noktası olabilmek için seni harçıyabiliyor ama annen gidince 3 gün görmesin hemen ne zaman geliyorsun diye soruyor dedi :50: haklı adam ama işte ben kıyamıyorum uyuz keçiye yinede :1:
Neyse yarına birşeyciğim kalmaz oda inşallah biraz kendine gelir yoksa yolmak zorunda kalacağım :60:

Foça da çalışan yeğenim var dün Foça yolunda patlama oldu duymuşsunuzdur belki..
Patlama saatinden daha erken gitmeselerdi onlarda mayının üzerinden geçeceklermiş..
Hayat ne kısa ve ne anlamsız..

----

Yağmurumgözüm muckssss:16:
Nasılsın canım.?

Oruçla aran nasıl,tutabiliyormusun midenden dolayı..

Çok geçmiş olsun :71:
Verilmiş sadakanız varmış gerçekten. Rabbim orada yaralananlarada tez zamanda acil şifalar verir inşallah...Aminnnnnnn

kızlar çok yazamadım bişiler ama okudum forumu bol bol bu hafta, bildirimimi de yapayım.

kilo -1 ile 96 oldu
iki yirmiliğimi birden çektirdiğim için bu haftalık spor yok.

Çok geçmiş olsun canım :71:
Yirmilik gerçekten insanın ömründen çalıyor sanki :34: ben birinde süründüm seni iki taneyle düşünemiyorum. Umarım bir an önce toparlanırsın :34:

yenacığım kilomu aynı geçebilirmisin tartılamadım..3 hafta da izinli geçebilirmisin =)))

hakkınızı helal edin 3 haftalık bir trabzon tatiline çıkıyorum..aileme kavuşucam hasret gidereceğim..öpüyorum hepinizi....

Sağlıcakla git gel inşallah :34:
Şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller :34: Energji depolayıp dönersin artık :34:

bu arada Atahanımızı göremedik
teyzem daha bugün çıktı hastaneden annemle eve geçmişler. bebek hastanedeymiş. annemde uyuyordu anlayamadım bişey. neden hastanede dedim. araştırma hastanesi orası. kural böyleymiş dedi. bişey yok sorun yok dedi. uyku sersemi konuşamadıda annem. bebekler sonradan mı çıkarılıyor artık bilgisi olan var mı? korktum ya bişey mişey olur Allah korusun.

Canım endişe edilecek bir durum yoktur bence :34:
Bebişler ilk doğduklarında az da olsa sarılık olabiliyorlar o gibi durumlarda çocukları anneden bir kaç gün sonra taburcu ediyorlar :34:
Umarım oda en kısa zamanda evine ve ailesine kavuşur sizde onu doya doya öper koklarsınız :34:

Buraya uzun zamandır uğrayamadım :/ Tartıldımmm korkunç kilomla yüzleştim :'( Doktora git ve sonrasında Bi dolu tahlil ardından hastalıklar silsilesi.. :( Tatile gittim sürekli kafa dağıtmak için :/ Diyet olayı biraz yalan oldu gibi oldu ama bırakmadım İnşallah başarabilirim bu kez..seneye eylülde gelin olucam :( Spor hekimliğinden spor eğitimi alıp sağlıklı spor listemi hazrlayp hastalıklarımla birlikte sağlıklı beslenmeye devam edicem :)

Not : sedim yüksekliği ve demir azlığı yüzünden beyaz ekmek serbest kepek ve çavdar yasak :( Tatlı almam gerekmiş sadece meyve ve dondurmaya izin verdi doktor:/ az biraz yersin dedi :/ furuttare filan yerim heralde :)

Bana destek olun kızlar.. moralim çok bozuk.. hem çıkan hastalıklar.. (astım,reflü şüphesi,yumurtalıkta kist şüphesi,kansızlık,b12 düşüklüğü,romatizma,bel fıtığı.. ooff off :(
hem de sınav işlerimin bütlere kalması :( inşallah sınıfı geçerim :(

Çok geçmiş olsun :34:
Tekrar aramıza hoşgeldin diyelim o zaman. Umarım bu sefer kalıcı olursun ve hepbirlikte şu kilolardan kurtuluruz :34:

BİR SEFER GÖRÜMCEM BİZE GELİCEKTİ YİNE KİLOMLA ALAY EDİCEK DİYE STRES YAPTIM ACİLLİK OLDUM MİGRENİM ŞİDDETLENMİŞTİ AGRI KESİCİLER HİÇ FAYDA VERMEDİ SERUM İGNELER YEDİKTEN SONRA DÜZELDİM EŞİME SEBEBİNİ SÖYLEDİM EŞİM BANA KIZDI SENİN KİLONDAN ONANE .AMA YARIN GELİNCE BENDE SENİN GİBİ LAFIN ALTINDA KALMICAM DR BANA SAKIN KENDİNİ ÜZME DEMİŞTİ,allahtan eşim çok degişti eskiden ailesi için beni çok kırmıştı ,şimdi ilaç kullandıgım için hep benim yanımda

Canım çok geçmiş olsun sanada :34:
Bütün hastalıkların başı stres zaten :34: İnşallah görümcen öyle bir densizlik yapmaz yaparsada zaten emin ol senden evvel enişte gerekeni söyler :34:

Hamarat hatun ne olacak :1:
Ben hesapta sabah evi süpürüp silecektim ama nerdeeeeeeeeee şöför nebahata döndüm yine annemler gelince. Bir telefon açtım bak dünürün gelebilirmiş diye hani olurda temizlik yapmak isterse bir an önce yapsın diye aaaa hemen hadi dışarda işimiz var gelde halledelim dedi kendi işlerini bıraktığı yetmiyormuş gibi benimkileride baltaladı :1: benimde canıma minnet :1:

SPORCULARIMIZ

HAFTANIN BİRİNCİSİ.......................YENA......................165 DAK:nazar::46::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ.........................ERİNY.....................120 DAK:nazar::46::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.....................EGEDENİZ03.............40 DAK:nazar::46::nazar:

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46:
Darısı bizlerinde başınsa :34:
Beyzus Ablacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık :34: Gece gece senide uğraştırdık :34:

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]+1.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]71[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]72.9[/TD]
[TD]+1.9[/TD]
[TD]73.1[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]72.3[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]91.7[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]91.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ttk[/TD]
[TD]98 [/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]94.9[/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[TD]93.5[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]92.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]85.3[/TD]
[TD]-1.9[/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]99.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[TD]111.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]-1.5[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]-3.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.8[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]+2.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]93.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]92.7[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]92[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]-3.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]74.4[/TD]
[TD]+1.4[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+1.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]81.7[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Pea08[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]-1.2[/TD]
[TD]98.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84.7[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]84.9[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Pınar110[/TD]
[TD]89.5 [/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]89.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]93.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD]-2.1[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]-1.5 [/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-4.1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]91.8[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]89.8[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Gulma[/TD]
[TD]94.5[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]93.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]100.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]101.8[/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1.3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzini[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]109.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]eterya[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]97[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[TD]-2.2[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD]80.2[/TD]
[TD]-1.3[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]wooer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]Sultan42[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[TD]97.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]-1.4[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
gel canım..hepinize yerim var..evimde ve kalbimde..
ondan öyle eminim ki ablacım :16::16::16:
Bizde bugün dışarıda açtık iftarımızı..
Daha doğrusu sadece ben :) eşimin midesi çok rahatsızdı bugün..
Güzelyalı dolaylarında sahildeydik bizde kocişim ve bebişlerimle.:1::1:
Çok iyi oldu sonra 20 dakika yürüdük kızımla ..Çok güzel bişey deniz kenarında yürümek. keşke denize sıfır bir evimiz olsaydı..
Şimdi listeleri hazırlıyorum...

afiyet olsun yenacım
deniz olan şehirde oturuyorsun onu da bulamayan göremeyen canı çeken var seni yürüyüş kraliçesi ramazan bitisn çoooook yüyeceğim
liste için acele etme bence:1:
bugün yine sapıttım valla neler neler yedim hep de sakıncalı:43:offff

beyzuş ablacım ellerine sağlık:54::16:
yena bana inat ben demeden önce listeyi yayınlamışın bile senin de ellerine sağlık diyelim artık:16::54:
kilo verenleri kıskanarak tebrik ederim:46::42:

Back
X