günaydınnn....
sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir hafta diliyorum..
Umut hoşgeldin...
kpss sınavımı soranlara öncelikle çok teşekkür ediyorum 50 civarı bekliyordum ama 65 almışım..tabiki bir işe yaramaz..beim zaten beklentim yoktu ama Özlem senin adına üzüldüm. Meryem sen kaç aldın bakim minik fasulyenin annesi...
Dün bebek görmeye gittik eşimin iş arkadaşı kırklık olmuş...son çocuk lise sonda işte. maşallah
çok tatlıydı 10 günlük daha minicik.. ona çikolata almak için işyerime uğradık ayy geçen seferki gibi sel basmış yine neyseki deneyimli olduklarından daha az girmiş içeri yine çamur akmış...neyse patron akıllanırda önlem alır artık..
Allahım nasib ederse kaldı 4 gün tatile. annem ağzımı arıyor gelecekmisin diye..bizim sektörde izin az olur malum bayramda seyranda. bilmiyorum dedim...
beklemesin diye umutsuz konustum...ne olur ne olmaz...
sağlıklı, huzurlu, hayırlı, bereketli bir hafta diliyorum..
Umut hoşgeldin...
kpss sınavımı soranlara öncelikle çok teşekkür ediyorum 50 civarı bekliyordum ama 65 almışım..tabiki bir işe yaramaz..beim zaten beklentim yoktu ama Özlem senin adına üzüldüm. Meryem sen kaç aldın bakim minik fasulyenin annesi...

Dün bebek görmeye gittik eşimin iş arkadaşı kırklık olmuş...son çocuk lise sonda işte. maşallah

Allahım nasib ederse kaldı 4 gün tatile. annem ağzımı arıyor gelecekmisin diye..bizim sektörde izin az olur malum bayramda seyranda. bilmiyorum dedim...
beklemesin diye umutsuz konustum...ne olur ne olmaz...