Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmm :122:
Aslında bütün geçmişi okuyup tek tek hepinize cevap vermek istiyordum ama inanılmaz yorgunum ve gözlerimi zor açık tutuyorum

Şu son iki gün hayatımın en berbat ve yoğun günleri oldu. Uzun uzun anlatırım nasılsa bir ara annemler gittikten sonra

şimdi hangi birini anlatayım

ama şu kadarını söylim bazı kadın adamı vezir eder bazı kadın adamı rezil eder derler ya bizim gelin maalesef rezil eden cinsten

erkek kardeşim geleli 4 gün oldu ve dünden beri konuşmuyoruz daha doğrusu ben konuşmuyorum. Kadın geldiği günden beri malak gibi yatıyor ve içeceği suyu bile eline istiyor. Oruç tutmuyor ama oruçlulara da hiç saygısı yok. Zavallı Annem oruçlu haliyle onlara sofra hazırlayıp kaldırmak zorunda kalıyor yoksa bütün gün yemek yemiyor inadından

Aslında bana kalsa ikisinide çok güzel halledeceğim ama işte annem benim hatırım için ses etme ben yaparım diyor. Kadın herkesi hizmetci niyetine kullanmaya çalışırken diğer yandanda bizim annemin evine gelmemizden rahatsız olduğu için kardeşime gaz veriyormuş meğer. Dün sonunda beyfendi dışardayken patladı hatta nasıl bir krize girdiyse arabadayken inip kapıyı çarpıp birde bana küfür etti

He bende altta kalmadım ama onun seviyesine de inmedim sadece bundan sonra benim için bittin konuşmuyorum seninle dedim. Tartışmanın sebebide neymiş Kayınvalideleri gelicekmiş yani gelinin annesi ve annemde bir gece evvel niye kızkardeşimde kalacakmış evi kim temizliyecekmiş

Bahane aslında çünkü sonradan itiraf etmiş anneme hep geliceklermi bunlar her gün diye

Anneme de kızdım sen yapıyorsun bunları böyle diye sonuçta kendi annesi gelicek kadın olsunda kalkıp yapsın temizliği sonuçta evde halı dahi resili değildi yapılması gelen bir toz alma birde viledeyla yer silme ama onu bile kim yapacak diyorlar utanmadan

Sırf konu uzamasın diye annem o gece kardeşime gitmedi ve sabah 6da kalkıp bir sürü hazırlık yapmış. Dedim o uyuzda yardım ettimi yok dedi bütün işler bitene kadar karı koca yatmışlar

Annem o arada; toz almış, silmiş evi, süpürmüş, zeytinyağlı barbunya pişirmiş, onların geceden bıraktıkları sigara küllerini temizlemiş, öğlenlik yemek yapmış ( aslında akşam geliceklerdi ama gelin hanim aaa sabah erkenden gelin demiş ) kalktıklarında birde anneme kahvaltı hazırlatmışlar pisler

sonrada yine balkona sigaraya çıkıp kadına toplatmışlar.
İnanılmaz sinirlendim ama annemin hatırı için şimdilik susuyormuşum gibi yapıyorum. Valla görümcelikse görümcelik ama fırsat buldukca gülerek de olsa lafı çakıyorum
anaaa laptobun şarjıda bozuk yaa yarın eşim tamir edecke her an kapanabilir

Öfffffffffffff
Devamı artık yarın
oy cecoşum gelsin misafir edelim kocişini takıl peşine sende gel
Keşkeeee ama nerde adamcağız şirketten bir arkadaşıyla daha gitti hatta geldikten sonra bile benide götürseydin ölürmüydün diye ufaktan trip yaptım

tabi şaka olduğunu biliyordu o yüzden pek umursamadı oda çünkü bende biliyorum mümkün olsaydı zaten gidelim derdi

Neyse nasip kısmet belki ilerde fırsat olur nasılsa şimdi bir kaç kere daha bursaya gidecek aldıkları iş icin

belki o zaman götürür
Bizde seni özleyecegiz cecoşummmm..
yaa neden verdin kardeşine laptopunu insan Alamanya dan gelirken getirir kendininkini
aaa senle muhabbet etmek isterdim şimdiiiii
Yena cım neler yapmışsın öyle...bugün tüm gün hiç oturmadın mı??
ah nasıl dayanıyorsun...
vallahi sen saydın ben yoruldum..benm yaklaşık 1 hafta da yapacagım seyler bunlar..
belki de 10gün..yalan olmasın:44::44::44:
ama yarın bitirecek olman güzel..
bayramdan 1 gün önce belki biraz kendine zaman ayırabilirsin

Canım getirdi zaten ama programmı yokmuş neymmiş Vınn ondunkinde calışmadı o yüzden benimkine kaldı. Neyse az kaldı Bayramdan sonraki haftasonu annemler gidiyor ondan sonra zaten hiç uğramam oraya onlarda 1 hafta daha kalıp gidince rahatım bir sonraki seneye kadar

Bu sene yine yaptı yapacağını dengesizler

İnan keşke gelmeselerdi diyorum artık çünkü sırf huzursuzluk yaratmaya çalışıyorlar. Düşünsene sofrada kahkaha atmamız bile sorun oluyor neymiş diğer odada oturuyorlar biz onlarla dalga geçiyormuşuz falan fişman ikiside dengesiz sırf gelin değil benim kardeşimde aynı tok
Yenacığım beni geçen haftayla aynı geçtiysen sevinirim

Listeyi yayınladınmı bilmiyorum ama