Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena cım eve yeni girdim yemek hazırlamadan sana koştum:52:

kilom 102.5 bu sabah doktorda tartıldım...

bu sefer de başka bir doktora gittim..tahlillerimi yenilettim..
usg ye girdim ama bizim cinsiyet hala belli degil:27:

aslında ben artık hiç merak etmiyorum..hayırlısı sağlıklısını nasip etsin Rabbim..

ama eşimi hiç sormayın meraktan çatlayacak adam:1::1:

Fistiklar nasılsanız. Ben izmire geldim. Oğlanlarımi almaya. Özlemiştim bebeklerimi. Kardesimin telindenyaziyorum şimdi . Acemiym zor geldi. Kilomu bildireyim dedim. Gecen hafta84.7 idi bu hafta 83.7. Tam 1 kilo yani 4 margarin :) :1: spor 40 dakika. HEpinize İyi Bayramlar:9::9:

dafi bebis cok tatli
sağol canım gerçekten çok tatlı canıma okudu bugün benim:1: bebekken daha kolay bakıyordum annesi başkasına bırakamıyor :9:ya bana bırakıyor yada gideceği yere gitmekten vazgeçiyor. ilk bebek olunca üzerine titriyor kayınvaldesi çatlıyo sinirinden :1: sevmek için bile alsa, gelin bırakana kadar başında bekliyo :1:

kizlar tartildim sinirrrrrrrrrr

gecen cuma 97.7 kg

bugun 98.4 kg

gelen 700 gram :47:

icimdeki fil yine durmadiii
bayram geçsin hep birlikte kovalayacaz o fili gitsin ait olduğu ormana :1:

tosuncuk ya maşallah suphan allah:nazar: tam ısırmalık sewmelikkk ıyyy dişlerimi sıktım haaa:1:
sorma ısıttırmıyorda kendini, canı çok kıymetli küçücük birşeyde kıyameti kopartıyor:1: annesi yokken ne şirinlikler yapıyordu bana annesi babası gelince görmeliydin çırpınırken ellerle ayaklar birbirine karışıyor :9:

Fistiklar nasılsanız. Ben izmire geldim. Oğlanlarımi almaya. Özlemiştim bebeklerimi. Kardesimin telindenyaziyorum şimdi . Acemiym zor geldi. Kilomu bildireyim dedim. Gecen hafta84.7 idi bu hafta 83.7. Tam 1 kilo yani 4 margarin :) :1: spor 40 dakika. HEpinize İyi Bayramlar:9::9:
rekor sende olabilir canım bu hafta herkes ya aynı ya artılarda:1: bir fil dolnıyor ortalıkta birtek sana uğramadı galiba :52:

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmm :122:

Aslında bütün geçmişi okuyup tek tek hepinize cevap vermek istiyordum ama inanılmaz yorgunum ve gözlerimi zor açık tutuyorum :27:
Şu son iki gün hayatımın en berbat ve yoğun günleri oldu. Uzun uzun anlatırım nasılsa bir ara annemler gittikten sonra :34: şimdi hangi birini anlatayım :1: ama şu kadarını söylim bazı kadın adamı vezir eder bazı kadın adamı rezil eder derler ya bizim gelin maalesef rezil eden cinsten :47: erkek kardeşim geleli 4 gün oldu ve dünden beri konuşmuyoruz daha doğrusu ben konuşmuyorum. Kadın geldiği günden beri malak gibi yatıyor ve içeceği suyu bile eline istiyor. Oruç tutmuyor ama oruçlulara da hiç saygısı yok. Zavallı Annem oruçlu haliyle onlara sofra hazırlayıp kaldırmak zorunda kalıyor yoksa bütün gün yemek yemiyor inadından :27:
Aslında bana kalsa ikisinide çok güzel halledeceğim ama işte annem benim hatırım için ses etme ben yaparım diyor. Kadın herkesi hizmetci niyetine kullanmaya çalışırken diğer yandanda bizim annemin evine gelmemizden rahatsız olduğu için kardeşime gaz veriyormuş meğer. Dün sonunda beyfendi dışardayken patladı hatta nasıl bir krize girdiyse arabadayken inip kapıyı çarpıp birde bana küfür etti :47::47::47: He bende altta kalmadım ama onun seviyesine de inmedim sadece bundan sonra benim için bittin konuşmuyorum seninle dedim. Tartışmanın sebebide neymiş Kayınvalideleri gelicekmiş yani gelinin annesi ve annemde bir gece evvel niye kızkardeşimde kalacakmış evi kim temizliyecekmiş :47::47: Bahane aslında çünkü sonradan itiraf etmiş anneme hep geliceklermi bunlar her gün diye :27: Anneme de kızdım sen yapıyorsun bunları böyle diye sonuçta kendi annesi gelicek kadın olsunda kalkıp yapsın temizliği sonuçta evde halı dahi resili değildi yapılması gelen bir toz alma birde viledeyla yer silme ama onu bile kim yapacak diyorlar utanmadan :47::47::47:
Sırf konu uzamasın diye annem o gece kardeşime gitmedi ve sabah 6da kalkıp bir sürü hazırlık yapmış. Dedim o uyuzda yardım ettimi yok dedi bütün işler bitene kadar karı koca yatmışlar :47: Annem o arada; toz almış, silmiş evi, süpürmüş, zeytinyağlı barbunya pişirmiş, onların geceden bıraktıkları sigara küllerini temizlemiş, öğlenlik yemek yapmış ( aslında akşam geliceklerdi ama gelin hanim aaa sabah erkenden gelin demiş ) kalktıklarında birde anneme kahvaltı hazırlatmışlar pisler :47::47: sonrada yine balkona sigaraya çıkıp kadına toplatmışlar.
İnanılmaz sinirlendim ama annemin hatırı için şimdilik susuyormuşum gibi yapıyorum. Valla görümcelikse görümcelik ama fırsat buldukca gülerek de olsa lafı çakıyorum :34:

anaaa laptobun şarjıda bozuk yaa yarın eşim tamir edecke her an kapanabilir :47::47: Öfffffffffffff
Devamı artık yarın :1:

oy cecoşum gelsin misafir edelim kocişini takıl peşine sende gel

Keşkeeee ama nerde adamcağız şirketten bir arkadaşıyla daha gitti hatta geldikten sonra bile benide götürseydin ölürmüydün diye ufaktan trip yaptım :1: tabi şaka olduğunu biliyordu o yüzden pek umursamadı oda çünkü bende biliyorum mümkün olsaydı zaten gidelim derdi :34:
Neyse nasip kısmet belki ilerde fırsat olur nasılsa şimdi bir kaç kere daha bursaya gidecek aldıkları iş icin :34: belki o zaman götürür :1:

Bizde seni özleyecegiz cecoşummmm..
yaa neden verdin kardeşine laptopunu insan Alamanya dan gelirken getirir kendininkini:19:

aaa senle muhabbet etmek isterdim şimdiiiii:54:

Yena cım neler yapmışsın öyle...bugün tüm gün hiç oturmadın mı??
ah nasıl dayanıyorsun...
vallahi sen saydın ben yoruldum..benm yaklaşık 1 hafta da yapacagım seyler bunlar..
belki de 10gün..yalan olmasın:44::44::44:

ama yarın bitirecek olman güzel..
bayramdan 1 gün önce belki biraz kendine zaman ayırabilirsin:16::16::16:

Canım getirdi zaten ama programmı yokmuş neymmiş Vınn ondunkinde calışmadı o yüzden benimkine kaldı. Neyse az kaldı Bayramdan sonraki haftasonu annemler gidiyor ondan sonra zaten hiç uğramam oraya onlarda 1 hafta daha kalıp gidince rahatım bir sonraki seneye kadar :1:
Bu sene yine yaptı yapacağını dengesizler :47: İnan keşke gelmeselerdi diyorum artık çünkü sırf huzursuzluk yaratmaya çalışıyorlar. Düşünsene sofrada kahkaha atmamız bile sorun oluyor neymiş diğer odada oturuyorlar biz onlarla dalga geçiyormuşuz falan fişman ikiside dengesiz sırf gelin değil benim kardeşimde aynı tok :1:

Yenacığım beni geçen haftayla aynı geçtiysen sevinirim :1: Listeyi yayınladınmı bilmiyorum ama :1:

Son düzenleme:
Keşkeeee ama nerde adamcağız şirketten bir arkadaşıyla daha gitti hatta geldikten sonra bile benide götürseydin ölürmüydün diye ufaktan trip yaptım :1: tabi şaka olduğunu biliyordu o yüzden pek umursamadı oda çünkü bende biliyorum mümkün olsaydı zaten gidelim derdi :34:
Neyse nasip kısmet belki ilerde fırsat olur nasılsa şimdi bir kaç kere daha bursaya gidecek aldıkları iş icin :34: belki o zaman götürür :1:
gel canım inan ciddiyim kalacak yer düşünme evim 140 mk.3+1 yerim musait seve seve misafir ederim.Aslında eşimle benim bir hayalimiz vardı. diğer evin tarasına misafirhene yapıp ,bursaya gelip kalıcak yeri olmayanlara buyurun kaldığınız sürece burası sizin demek istiyorduk ama bir türlü kısmet olmadı:19: sen takıl kocişinin peşine ben seni hem misafir ederim hem gezdiririm

kilo bildirimi yapıp kaçanlardan oldum.ama inanın geçen gece iki tane dolu dolu yazmıştım.çıkmamış.
bir yandan sevindim.bazan zayıf bir anımda bayağı açılıyorum..
ama aklımda kalan bir cümle vardı.''sevgili Yena''bana omlet pişirirmisin diyen birisi olduğu için çok şanslısın..
yarın bizimkiler geliyor.hafta sonuna kadar kalacaklar..daha temizlik bitmedi.
<YENACIĞIM Kilom;97.2
spor yok.
geçmişi sonra okurum..gelin gelince evde kusur bulmasın..daha yaprak saracağım..
hayırlı cumalar..kadir gecesi hepiniz için dua ettim.rabbim kabul etmek lutfunda bulunur inşallah...

NAsıl duygulandım biliyormusun :( Okuduktan sonra oturdum bir güzel ağladım,bu ara zırt pırt ağlıyorum zaten..
Bazı şeyleri, hatta çoğunu görmemiz için. karşıdan birinin göstermesi,hatırlatması nasıl tesirli anlatamam...
Ne büyük saadet ve mutluluk her an yanımda olmaları,birlikte olmamız aslında değilmi.? Bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim..
Kızım yavaş yavaş bağımsızlığını kurmaya başlıyor gibi bugün lise yarın belki başka şehirde üniversite.:(
hepsini yaşayacağız,göreceğiz Allah sağlıklı ömür versin...

Sana kolay gelsin..:16: Çok yorma kendini..
Bu ara hep sarma muhabbeti bende yapmadım inadına.yapsam hepsini ben yiyeceğim çünkü misafirlere kalmadan..:)

Son düzenleme:
3 arkadaş dışarıdaydık..püfür püfür esen,tenha,mütevazi bir mekan da..
İki lafın belini,bacağını her bişeyini kırdık:)) Muhabbetin dibine vurduk..
Çook iyiydi..3 hatun olunca,birde anne olunca araya ağlamayı da sıkıştırdık,gülmeyi de..
velhasıl kelam güzeldi. tek kötü yanı künefe yedim ben..:17: az tatlı yedim diye hava atarken tatlıların babasını yedim yaw..
Hayallerimin datlusu .:) Çook güzeldi ama, beeeyyle peyniri uzuyoduu.:)

--

OĞlum rüya görüyor elini kaldırıp ''çiyuuuu çiyuuuu'' deyip duruyor. yarıldık gülmekten...:1:

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]ttk[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]92.9[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]83.7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Derin[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]109.7[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Toztoprak[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]74.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Pea08[/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]89.1[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Sultan42[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzini[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]eterya[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]35[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]wooer[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer :65: :65: :nazar: :46::119: :66: :71:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02 :65: :nazar: :81: :71: :32::21:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03
:65: :nazar: :21: :24: :71:

3 arkadaş dışarıdaydık..püfür püfür esen,tenha,mütevazi bir mekan da..
İki lafın belini,bacağını her bişeyini kırdık:)) Muhabbetin dibine vurduk..
Çook iyiydi..3 hatun olunca,birde anne olunca araya ağlamayı da sıkıştırdık,gülmeyi de..
velhasıl kelam güzeldi. tek kötü yanı künefe yedim ben..:17: az tatlı yedim diye hava atarken tatlıların babasını yedim yaw..
Hayallerimin datlusu .:) Çook güzeldi ama, beeeyyle peyniri uzuyoduu.:)
kıskandım valla ben sizi :63:afiyet olsun kapanışı iyi yapmışın:56:
NAsıl duygulandım biliyormusun :( Okuduktan sonra oturdum bir güzel ağladım,bu ara zırt pırt ağlıyorum zaten..
Bazı şeyleri, hatta çoğunu görmemiz için. karşıdan birinin göstermesi,hatırlatması nasıl tesirli anlatamam...
Ne büyük saadet ve mutluluk her an yanımda olmaları,birlikte olmamız aslında değilmi.? Bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim..
Kızım yavaş yavaş bağımsızlığını kurmaya başlıyor gibi bugün lise yarın belki başka şehirde üniversite.:(
hepsini yaşayacağız,göreceğiz Allah sağlıklı ömür versin...

Sana kolay gelsin..:16: Çok yorma kendini..
Bu ara hep sarma muhabbeti bende yapmadım inadına.yapsam hepsini ben yiyeceğim çünkü misafirlere kalmadan..:)

ben de çok duygulandım yaa ZEYNEP ABLACIM:54::16:

Sporcular..:32:

ttk................. 420 dk.:65::65::nazar::46:

YENA...............160 dk.:65::nazar::46:

asumanzeynep..100 dk.:65::nazar::46:

umuttt............ 60 dk.:nazar:

eriny............... 60 dk.:nazar:

egedeniz03.......40 dk.:nazar:

Ben yine 3 lü hanelere geldim kendimi tebrik ediyorum..:47::47:
İçimden sayıyorum birde şahsıma..:47:

hehe ağzımın tadını biliyorum değilmi.??

sen neler yaptın asucum..

ben bugün pek iş yapmadım ayılamadım sabah bir türlü sonra eşimle dışarı çıktık 1.5luk sulardan aldık stokladık enişte de 20 tane 5lik almış uzun süre damacanayla işim olmaz artık
yeğenimi çok özlemiştim eşim de yoktu iftarda zaten 4 de onu aldık kreşten annesii de işten çıkınca geldi onunla vakit geçirdik öptüm kokladım paaaka gittik sonra donmaaa aldık iftardan sonra da onları gönderdim teravih çay faslı malesef arkadşın yaptığı baklavayla oldu sonra da dünkü insanlar alemi ve işler güçleri seyrettik sahur oldu bile nerdeyse

Kızzz haftaya daha kötü olacak bayram dolayısyla..:43:
Offffff..

cuma takımları bayram nedeniyle bildirim yapmayacaklarmış..

ben bayramdan korkmuyorum pek 1 aydır hergün tatlı sınavındaydık zaten mükellef sofralar da cabası 30 günü atlattık 3 gün sorun değil yanii sen de korkma hiç canım bence

Back
X