• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Baya geç oldu ama ancak gelebildim :34:
Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bize :1: malum çok uzun zamandır görüşmemiştik :60: :60: :60:
Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedi :1: malum çocuklar 1 aydır beynimizi şişirdiler her gün her gün :1:
Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diye :1: ama birkaç gün gitmem hem dinlenmek adına hemde işlerimi yapmak adına :34:

Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi :34:
İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşeriz :34: Öğlende bir tartılayım dedim gözlerime inanamadım 112iyi görünce ama bugün doğru dürüst hiç su içemedim koşturmacadan :26:
Neyse son miladım olur inşallah :1:

Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn

yenacım haklısın bence de işi biraz daha sıkı tutmak lazım mazeretsiz bildirim yapmayanlar çıksın listeden
sadece cuma gelip kilo bildirmek de asla olmazzzzz

Evet çünkü hakikaten sıkıldım ve yoruldum..KEndimi enayi gibi hissediyorum artık..

ÖZellikle

ttk
pea08
wooer
eriny

Bu hafta dan itibaren düzenli paylaşım yapmazlarsa listede bulunmalarının bir anlamı yok..
Bize faydaları yok çünkü..
Bizi gaza getirecek,motivasyonumuzu yüksek tutacak arkadaşlarla devam edelim..

birde toztoprak hiiç uğramıyor çalıştığını söyledi ama bundan sonra uygun olduğunda eklerim tekrar..

bende çizelgeler görünmüyor sizde de öylemi arkadaşlar:44:

Ben görüyorum.

Ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Baya geç oldu ama ancak gelebildim :34:
Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bize :1: malum çok uzun zamandır görüşmemiştik :60: :60: :60:
Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedi :1: malum çocuklar 1 aydır beynimizi şişirdiler her gün her gün :1:
Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diye :1: ama birkaç gün gitmem hem dinlenmek adına hemde işlerimi yapmak adına :34:

Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi :34:
İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşeriz :34: Öğlende bir tartılayım dedim gözlerime inanamadım 112iyi görünce ama bugün doğru dürüst hiç su içemedim koşturmacadan :26:
Neyse son miladım olur inşallah :1:

Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn

sağ salim varmışlar cecocuğum..

Yeğenin kolu nasıl oldu.İyileşmiştir artık değilmi.?

ceco Allah kavuştursun anne babana
yoruldun sen de 1 aydır koşturmaktan dinlen iyice sonra düzene girer herşey sağlıklı beslenme de dahil inşallah
hepimiz için inşallah

yena yazlıktamısınız
ben de giderken vodem var götüreceğim arada da olsa bakarım iyi olur

1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse
vücut hemen hamlıyor salıyor kendini ne kötü
çizelgeler neden görünmüyor bende acaba diğer laptopta da yoktu

Son düzenleme:
yena yazlıktamısınız
ben de giderken vodem var götüreceğim arada da olsa bakarım iyi olur

Evet asuuu yazlıktayım..
Yarın yine döneceğim kayıt için..
Git gel yapıyorum ha bire..
Bugün birde buranın pazarına gittik nasıl yorgun ve gerginim anlatamam..

evet yenacim ögrenciyim hemde calisiyorum iste

Ne okuyorsun canım.?
ÇAlışıyor olmanıda çok takdir ediyorum ne güzel..
Keşke bende parttıme iş bulabilsem..
Orda oluyormuş ne güzel..
Burda ya tam ya hiç.:)
Eşimin çalıştığı şirketin işleri oluyordu ben alıyordum şimdiye kadar..Bu aralar oda yok artık iyice faydasız hissediyorum kendimi..

Evet asuuu yazlıktayım..
Yarın yine döneceğim kayıt için..
Git gel yapıyorum ha bire..
Bugün birde buranın pazarına gittik nasıl yorgun ve gerginim anlatamam..

Ne okuyorsun canım.?
Eşimin çalıştığı şirketin işleri oluyordu ben alıyordum şimdiye kadar..Bu aralar oda yok artık iyice faydasız hissediyorum kendimi..

git gel bişey anlamadın canım yarından sonra kalırsınız artık değil mi
pazar güzeldir ama yormuştur tabii ben sütçüdeki sebze meyveleri görünce bile kendimden geçiyorum ne alacağımı şaşırıyorum
gerginliğin malum sebepten değil mi

Ne okuyorsun canım.?

AÖF Sosyoloji okuyorum canim
temizlikte calisiyorum cünkü kapali is bulmak cok zor oluyor, yoksa part-time is cok isteyene :)

çalışmak güzel ama evden tamamen uzaklaşmak ve tüm bağlı kalmak iyi değil en iyisi part time ama bize uygun yok tabii
ben yatmaya gidiyorum hayırlı geceler dilerim
yarın kardeşime gideceğim biraz erken kalkmam lazım havalar yine ısındı sıcağa kalmadan gitmek istiyorum

1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse

sen yürüyşe başladın ben de bıraktım..:47::47:

İyi geceler bu arada...:16:

sağ salim varmışlar cecocuğum..

Yeğenin kolu nasıl oldu.İyileşmiştir artık değilmi.?

Çok sağ ol canım :34: Biraz daha iyi ama daha bir haftası var alçının cıkması için tabi kırık kaynadıysa :34:
Baya dikkat ediyor kardeşim bir yere çarpmasın tekrar diye ama işte Rabbim hayırlısıyla kemiğin kaynamasını nasip etmiştir inşallah :34: yoksa bir kaç gün daha zor tutulur cadı :1:

ceco Allah kavuştursun anne babana
yoruldun sen de 1 aydır koşturmaktan dinlen iyice sonra düzene girer herşey sağlıklı beslenme de dahil inşallah
hepimiz için inşallah

SAğ ol canım :34:
Sanki bu sene çok daha çabuk geçti tatilleri gibime geldi nedense :26: Giderken babam hadi hakkınızı helal edin bu sene özellikle seni baya bir yorduk diyince sinirlerim boşaldı resmen :43:
Onları kapıdan uğurlayıp gidene kadar zor tuttum kendimi ( havaalanına gelmemizi istemediler arabaya sığmayız diye ) sonra attım kendimi banyoya ağladım açıldım :43:
Hiç gitmeyeceklermiş gibi gelirken birden hadi tatil bitti diye dönmek zorundalar :34: Neyse en azından uzaktada olsa sağlıklı olduklarını biliyorum bunada şükür :34: Rabbim inşallah seneye yine sağ sağlim görmeyi nasip eder :34:

Bende kimsenin cizelgesinide göremiyorum kendiminkinide :26:
Her halde artık sitede siz bu işe asılmıyorsunuz yok size çizelge siz kazana düştünüz diyor :1: neyse yarın itibariyle artık cizelgeyide yenilerim :34:

AÖF Sosyoloji okuyorum canim
temizlikte calisiyorum cünkü kapali is bulmak cok zor oluyor, yoksa part-time is cok isteyene :)

tr de yok işte parttıme iş.Temizlik te olsa taam gün olacak yada benim bildiğim öyle..

tskler kizlarr evet cok isi oluyor bahcemin daha bitmedi esim toprak getirttircek sonrada cim ekcek bende camlarin onune 10tane felan gul dikmek istiyom

asucum domatesler cok lezzetli ve toplamasida cok zevkli bakimi o kadar deil :1:

su an otoyoldayiz praterden geliyoruz panayir yerinden kizim cok mutlu oldu kuzenleri topladik gittik tam 13kisiydik daha 4kuzen tr de hepp gece gitmek istiyordu hava 16dereceydi ve ruzgarliydi ama bizde hava sartlarina gore giyindik cok eglendik resimleri yuklerim

Son düzenleme:
tskler kizlarr evet cok isi oluyor bahcemin daha bitmedi esim toprak getirttircek sonrada cim ekcek bende camlarin onune 10tane felan gul dikmek istiyom

asucum domatesler cok lezzetli ve toplamasida cok zevkli bakimi o kadar deil :1:

su an otoyoldayiz praterden geliyoruz panayir yerinden kizim cok mutlu oldu kuzenleri topladik gittik tam 13kisiydik hep gece gitmek istiyordu hava 16dereceydi ve ruzgarliydi ama bizde hava sartlarina gore giyindik cok eglendik resimleri yuklerim

Canım gerçektende bayıldım evinede bahçenede :34:
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah ... Aminnnn
Eminim çok zordur ama o kendi emeğini toplayıp tüketmek bile büyük zevktir :34:
Banada karşı komşum sağ olsun bu gece kendi annesinin bahçesinden taze taze toplanmış sebzeler getirmiş :122: mis gibi toprak kokuyor resmen. Artık yarın koca bir kase salata yaparım :34: Patlıycan ve biberleride artık yarın veya öbür gün kullanırım inşallah :34:
Rabbim hepimize hayırlı kılar inşallahda bizlerde ileride ufacıkta olsa birer bahçe sahibi olur organik organik yerik senin gibi domatları :1: Aminnnnnnnn

Canım gerçektende bayıldım evinede bahçenede :34:
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah ... Aminnnn
Eminim çok zordur ama o kendi emeğini toplayıp tüketmek bile büyük zevktir :34:
Banada karşı komşum sağ olsun bu gece kendi annesinin bahçesinden taze taze toplanmış sebzeler getirmiş :122: mis gibi toprak kokuyor resmen. Artık yarın koca bir kase salata yaparım :34: Patlıycan ve biberleride artık yarın veya öbür gün kullanırım inşallah :34:
Rabbim hepimize hayırlı kılar inşallahda bizlerde ileride ufacıkta olsa birer bahçe sahibi olur organik organik yerik senin gibi domatları :1: Aminnnnnnnn

amin cnm insallah ev sahibi olmak iateywn herkwse rabbim nasip etsin aminnn bizde krediyle aldik daha 15sene kadar odicez aldigimiz 10 sene oldu o zamanlar oglum 1yasindaydi 2engelli cocuk elektieikli arabayla dolanabilcek sekilde ev kiralik bulmak zorsu bizde ev satin aldik eskiydi ama cogu tamirlik yerlerini esim yapti 30mkare buyutuk evim toplam 150mkare 50mkaresi cati kat kayin babam kaliyor alta bize yetiyor
wn azindan herseye karisan ev sahibimiz yok
bwnim bahcemdede biber var maydonoz nane domatws salatalik var
benim zamanim olmuyor ekim zamani kiz hasta oluyor felan

Back
X