- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben geldimmmmmmmm :122: :122:
Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bize
malum çok uzun zamandır görüşmemiştik

Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedi
malum çocuklar 1 aydır beynimizi şişirdiler her gün her gün 
Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diye
ama birkaç gün gitmem hem dinlenmek adına hemde işlerimi yapmak adına 
Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi
İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşeriz
Öğlende bir tartılayım dedim gözlerime inanamadım 112iyi görünce ama bugün doğru dürüst hiç su içemedim koşturmacadan :26:
Neyse son miladım olur inşallah
Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn
Baya geç oldu ama ancak gelebildim

Annemleri uğurladık sonrada biraz dolaşıp eve döndük. Aslında bir sürü işim vardı ama sadece acil olanları aradan cıkardım.
Akşam üzere kızkardeşim ve eşi maç izlemeye geldiler bize

Annemler sağ sağlım vardık diye telefon açtıklarında onların geleceğini söyleyince kız daha sabah ayrıldınız az dinlenseydiniz ya dedi

Yinede çok iyi oldu çünkü ikizlerden kız olanı onları öğlene doğru evlerine bıraktığımda peşimden çok ağladı ben teyzemle gitcektim diye

Yarın sabah itibariyle kaldığım yerden çok daha sıkı bir şekilde devam ediyorum sağlıklı beslenmeye hatta kızımda bana eşlik edecek kaçamak yapmamak içinde söz verdi

İnşallah bundan sonra ufak ufakda olsa eksilere düşeriz

Neyse son miladım olur inşallah

Sizlerde iyisinizdir inşallahhhhhhhhhh ... Aminnn