İyi akşamlar Yenacığım. Geçmiş olsun. Geçen aylarda doktora gitmiştin, kilo verince düzelir minvalinde bir şey demişti yanlış mı hatırlıyorum? Adet düzenleyici filan başka şey önermediler mi? Sinir de yapar bu durum, değil mi?İyi akşamlar hanımlar,
ceco nasıl oldun.? umarım daha iyisindir..
Benim halsizliğim had safhada..KArın ağrısı mide bulantısı ve boğaz yanması cabası..
İki gündür çamaşırım kahverengi lekeleniyor hani adet olacağım ama sökülmüyor gibi bir his..
KAsıklarımda ağrı..
Tam iki ay oldu zaten.
Denize de giriyorum bir güzel..
Merhaba canım, hoşgeldin aramıza. Açık havada yürüyüşü denemeni öneririm. Çok daha etkili oluyor, endorfin salgısı da daha fazla oluyor. Yağ yakımı 20 dk. sonrasında başladığı için süre olarak da 45 dk. ideal bence. Başta zor gelirse 30-35 dk ile başlar sonra 45. dakikaya çıkarabilirsin.yaşıtlarım sıfır bedenken benim 46 beden olmam beni aşırı üzüyor ama..
yürüyüşü denedim ama günde yarım saat koşu bandında spor salonuna gittim 3 ay.. faydası çok az oldu.. sıkılaşamadım pek. löp löp resmen bacaklarım afedersin![]()
Hem 46 beden giyiyorsan çok iyi bence, gençsin, doğum yapmamışsın çok daha kolay toparlanır vücudun. Yakın akrabam 97 kiloya çıkmış, 52 beden giydiğini söyledi. Ben 93 kilo civarındayken 50 beden giyiyordum galiba. (Galiba diyorum çünkü hep lastikli hamile pantalonları ile dolaşıyordum. ama bir kere mağazada denediğim 48 bedne pantalonun olmadığını hatırlıyorum) Yani vücudun sıkı ya da kas oranın yüksek demek ki. 12 kg versen 40 bedene inersin bu durumda

Yine ben geldimmmmm :122:
Ne yapsam ne etsem diye düşünürken mutfağı bugün pastaneye çevirdik....
Ellerine sağlık Banucuğum, çok nefis görünüyorlar, çok da güzel süslemişsin renkli renkli. Sakın yeme ama, birer ısırık tadına bak bence ama doyasıya yeme sakın. Bu hafta ben de aşırı mesai harcadım mutfakta, çeşit çeşit hamur işleri yaptım. Oturup yedim utanmadan da