• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşimde aynı yerin müptelasıydı :1: sıydı diyorum çünkü ben hep bir kenarda beklerdim o gidip alırdı Forum istanbula gittiğimizde sonra bir gün oradan çavdar ekmeyi alsana çok lezzetli dediğimde nakit param çok az alamam demişti bende alt tarafı bir ekmek yaw dediğimde sadece bir ekmeğe ki boyutu normal ekmekten az büyük tam 6 buçuk lira verdiğini söylediğinde gırtlağını sıkıveriyordum :60: millet halk ekmekten kaç ekmek alır onunla sen beni batıracakmısın diye :60:
Bir sürü insan halk ekmeyi bile zor alırken kendime okadar çok para vererek bir ekmek almayı kabul edemedim :26: üstelik eşimle birlikte duyduğumuza göre Komşu fırın Başbakanın eşine aitmiş :44: ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ordanda biraz şaşkınlık yaşadım sonuçta başbakan eşi ticaret yapabiliyormu hadi yapmasında sakınca yoksa ülkenin ekonomisini biliyor bari uygun birşeyler yapda herkes faydalansın dimi ama :34:

Hadi yaa ben de ilk defa duydum bunu. Olur mu olur valla. Valla ben çok az aldığım için bütçeyi sarsmadı ama bi ekmek 6.5 lira da çok fazlaymış. Halk faydalansın mı. Ülke burjuvaziye doğru gidiyo bence:)) Halkı felan düşüneceklerini sanmam

nassıınn cücüüümm , keyiflerr nasıl ?? :27::27::27::27::27:

iyiyimmm yavrımmm seni gördüm daha da iyi oldum:52::52::52::52:

sen nasılsın ee iisindir ananın babanın koynunda..gerci yardan ayrısın ama sayılı gün çabuk geçer...

hava nasıl,denize girion mu kuzum? faslyemle bizim yerimizi de bir tum olar mı??????

iyiyimmm yavrımmm seni gördüm daha da iyi oldum:52::52::52::52:

sen nasılsın ee iisindir ananın babanın koynunda..gerci yardan ayrısın ama sayılı gün çabuk geçer...

hava nasıl,denize girion mu kuzum? faslyemle bizim yerimizi de bir tum olar mı??????

evet bebeem anamın babamın yanında keyfim yerinde , yarın sabahta beraber yola çıkacaz ama işte dediğin gibi yardan ayrı olunca bi yan hep eksik kalıyor :25::25::25::25:

hava sıcak kuzum denize 5 kere felan gittim , ramazanda yerimden kıpramadım çünkü , aaa bebişimm tummammı heç , tuma tuma bi hal oldum :27::27::27::27::27:

hadi bakam tumduğumun biriside benden fasilyecikle sana gelsinn :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
evet bebeem anamın babamın yanında keyfim yerinde , yarın sabahta beraber yola çıkacaz ama işte dediğin gibi yardan ayrı olunca bi yan hep eksik kalıyor :25::25::25::25:

hava sıcak kuzum denize 5 kere felan gittim , ramazanda yerimden kıpramadım çünkü , aaa bebişimm tummammı heç , tuma tuma bi hal oldum :27::27::27::27::27:

hadi bakam tumduğumun biriside benden fasilyecikle sana gelsinn :16::16::16::16::16:

tummaya bende bayılırımmmm...olleeyyysss o zaman:29::29::29:

neden beraber cıkıyorsunuz yola?senlemi kalacaklar????
ayyy oralar hala sıcak demiiiii....burası buz gibi oldu..kapıyı pencereyi kapatıp yatıoz artık:32:

tummaya bende bayılırımmmm...olleeyyysss o zaman:29::29::29:

neden beraber cıkıyorsunuz yola?senlemi kalacaklar????
ayyy oralar hala sıcak demiiiii....burası buz gibi oldu..kapıyı pencereyi kapatıp yatıoz artık:32:

bebişimm arabamla gidecem ben ama malesef tek güvenemiyorlar yola , o yüzden benimle beraber geliyorlar , zaten evde durmalarını gerektirecek bi kardeş falanda yok , o yüzde gelip 10 gün falan kalacaklar :32::32::32::32:
elbistanda serinlemiş iyice ama buralar halenn sıccaaakkkk
:25::25::25::25::25:

cücüüüümm ben kaçtım , sabah 6 gibi çıkalım diyor babam yolaa , azcık erkencidir kendisilerii :27::27::27::27:

yarın bi kadirliye uğrarız kaynanamlar köydeydi , ordan evimin yolunu tutarım Allahın izniyle , çoookkk özledim evimi çoookkk :25::25::25::25::25:

Allaha emanet ol , Fasılyama eyi bak , öperiimm :54::54::54::54::54:

NOT : buarada resim ekle en kısa zamanda :32::32::32:
:32:

cücüüüümm ben kaçtım , sabah 6 gibi çıkalım diyor babam yolaa , azcık erkencidir kendisilerii :27::27::27::27:

yarın bi kadirliye uğrarız kaynanamlar köydeydi , ordan evimin yolunu tutarım Allahın izniyle , çoookkk özledim evimi çoookkk :25::25::25::25::25:

ohh ohhh sabah 6 mı:53::53::53::53:
aman sen hemen yat kuzu..bir de yola çıkcan..

he aman kv yi görmeden gitmek olmaz:35::35::35:

tamam cücümm sende kendine eyi bak biz eyiyik:9::9:

resim eklicem aklımda pc mi beklıom göya amma ondan da ses yok:30::30::30:
olmadı elimdekilerle yetincem:37:

seni çok öpüyyoooommmmmm..ii geceler:54:

iyi geceler kızlaar bugün bizim kınamız vardı (eltimin torunu ) yorgun ve uykusuzum evde misafir var . sabah erken kalkmamız gerekiyor geçmişi sonra okurum hadi size Allah rahatlık versin :3:

canım aynı durumdayız. bende subatta doğum yaptım. kızıma hamıleyken 10 kılo aldım. sonra baya uzerıne koydular ye sut olsun dıye. fren yaptım 97 doğum kıloma gerı geldım. şimdi diyetteyım spor yapıyorum (bugun yapmadım ama yarın telafı edeceğim.)umarım bırlıkte kurtuluruz bu kılolardan
şu anda 96 kılo 172 boy 25 yasındayım

bebeğin kız mı erkek mı... gelışımı ınş ıyıdır. bu arada subat annelrı grubuna da katılıp bebeğinin gelişimi hakkında paylaşımda bulunursan sevınırız. guzel bır topık orası da...
bebeğim kız canım..gelişimi iyi gidiyor maşallah..biraz rahatsızdık ama yavaş yavaş iyiye gidiyor.şuaralar diş sıkıntımız mevcut muhtemelen sendede vardır..herşeyi sürekli ağzına götürmek istiyor :) bende aynı annesi diyorum herşeyi tatmak istiyor kraliçemde :)
şubat topiğine ara ara bakıyorum canım pek yazmasamda okuyorum...

günayyydınnn kızlar kahvaltımı yatımmmm yeşil çaymı içtim temizlik zamanııı bugün kaç gündür deniz meniz eviin altı üstünde
hayırlı günlerrr hepinicize

waww akraba çıkacaz benim babannemlerde kadirlide slm söle iyi yolculuklar

kimsecikler uğramamışş temizliğe tam girişicekken miso lar geldii kahve meyve faslı falan derken kaldım bu saate karşı komşu yeni taşındık diye ne kadar olmaz desemde gözleme yapıcam buyurun dedi
anam kadn baktı bende kapasite var gözlemeden başkası doyurmaz bunu dedi heralde off ya tam gaza geldiydim yemesende olmaz daha ilk tanışmamız türk milleti olarak yedirmezsek rahat edemiyoruz off ki off neyse az yemeğe çalışcaz artıkın neyse yenada uğramamış eşimi geldi kiii

Fıstıklar.... hepinizi çok özledim.. ama işleri kolaylayacağım derken daha da sıkışık bir hal aldı her şey. oğlanları alıp gelince bir de onlar eklenince neye yetişeceğimi bilemedim.. hastalık ve nöbetler bir yandan.. lojmandaki tadilat nedeniyle evin bitmeyen temizliği ve kışlık hazırlama faslı derken topiğe hiç giremedim. arada bir kaç kez afyona gidip geldik.. cumabildirimlerine yetişemedim. çok özür diliyorum.. hayatımın düzene girmesi için okulların açılması gerekiyor sanırım..

YENA kızının tercihi ile ilgili bir karara varabildiniz mi?? merak ettim..

buradan ayrı kalalı kilo almaya da başladım sanki.. motivasyon düşüyor haliyle..
ama en kısa zamanda sahnelerdeki yerimi alacağım inşallah..

bu akşam nöbetçiyim. hareketli dönemin son nöbeti olur sanırım. sonra 2 hafta yıllık izin.. genelde eskişehirde oluruz.. kısa bir tatilde planladık... bakalım...
evdeyken de dolap delik yerleştirir yeni sezona hazır girerim..

ama bu arada önümüzdeki iki hafta izinli yazarsanız sevinirim.. fırsatım olursa ara ara girerim topiğe.. fırsat bulursam bildirimde yaparım.. geçmiş de çok birikmiş. biraz okuyayım dedim.. ıııhh yetişmiyor... umarım hep güzel haberler vardır...

hepinizi özledim... hoşçakalın...

Cumadan beri okuyamadığım geçmişe göz atayım diye açtım bilgisayarı, ne zaman başına otursam kaldırdılar :)) Okuyamadım, herkes iyidir umarım. Şimdide de çıkmam gerekiyor. İyi pazarlar dilemeden çıkmayayım bari :) Gerçi günün de yarısından fazlası geçti bile :) Yarın yeni bir haftaya başlıyoruz, çok mutluyummmmm. Herkes için hafif ve güzel bir hafta olur umarım. :101:

Back
X