- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- 173
Eşimde aynı yerin müptelasıydısıydı diyorum çünkü ben hep bir kenarda beklerdim o gidip alırdı Forum istanbula gittiğimizde sonra bir gün oradan çavdar ekmeyi alsana çok lezzetli dediğimde nakit param çok az alamam demişti bende alt tarafı bir ekmek yaw dediğimde sadece bir ekmeğe ki boyutu normal ekmekten az büyük tam 6 buçuk lira verdiğini söylediğinde gırtlağını sıkıveriyordum
millet halk ekmekten kaç ekmek alır onunla sen beni batıracakmısın diye
Bir sürü insan halk ekmeyi bile zor alırken kendime okadar çok para vererek bir ekmek almayı kabul edemedim :26: üstelik eşimle birlikte duyduğumuza göre Komşu fırın Başbakanın eşine aitmiş :44: ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ordanda biraz şaşkınlık yaşadım sonuçta başbakan eşi ticaret yapabiliyormu hadi yapmasında sakınca yoksa ülkenin ekonomisini biliyor bari uygun birşeyler yapda herkes faydalansın dimi ama![]()
Hadi yaa ben de ilk defa duydum bunu. Olur mu olur valla. Valla ben çok az aldığım için bütçeyi sarsmadı ama bi ekmek 6.5 lira da çok fazlaymış. Halk faydalansın mı. Ülke burjuvaziye doğru gidiyo bence:)) Halkı felan düşüneceklerini sanmam