• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaklasik 2 haftada. spora basladigim ilk hafta 1 gun gittim sadece oyuzden pek saymiyorum onu yemegi falza kacirmistim o hafta :D

1 ay kaldi turkiyeye gitmeme o yuzden bukadar zorluyorum. :1: Enerji icecegi felan iciyorum tabi arada. Tam sikildigimda yoruldugumda gelecek gunleri dusunuyorum az daha sabret ceren diye diye yapiyorum. Ama inan cok zor canim cok rahat yapiyormus gibi gorunuyorum ama bir sureden sonra bunaliyor insan.Kollari sikilastirmak icin bir hareket var gosteriyim onu size cok cabuk farki hissediyorsunuz. Tabi ben agirlik makineleriylede calistigim icin belki cok cabuk etki oldu ama evde bile yapabilirsiniz. Hepimizde vardir o kolun altindaki bingil bingil sallanan et. Spordaki bir kiz arkadasada gosterdim o da yapmaya basladi.

Hareket su canim;
Eki Görüntüle 503120 Hem evde hem spor salonunda yapiyorum. 25x4 setler halinde yapiyorum tek kol icin. her kol 100kere calismis oluyor yani.

anladim canim ay bende o agirlik yok yaa, alsammi bitane napsam pahalimidir ki :18:

ayy 55 kilo olmayı hayal bile edemiyorum şu anda, üniversitedeyken 58.tim ahhh ahhhhhhhhh...

dukan'ın sitesi var yabancı girdiniz mi hiç bilmiyorum 10 tane kadar soru soruyor ve ideal kilonu hesaplıyor.
benim ona göre 74 kilo olmam idealmiş.
hamile kaldığımda da 72 falandım.
öyle olsam yeter bana.
...

sultan o ağırlıkların yerine 1,5 litrelik pet şişeler falan da kullanılıyor bildiğim kadarıyla :44:
....

Ben ölçmüyorum canım yürüyüş bandında hız var ayarlıyorsun

Dışarda yürürken de runtastic diye bi program var telefona yükledim, kilonu felan giriyosun, yürüyüşe başladığında baslatıyosun programı, kaç hızla yürüdüğünü kaç km yürüdüğünü ve kilona göre kaç kalori harcadığını hesaplıyo canım

ayy 55 kilo olmayı hayal bile edemiyorum şu anda, üniversitedeyken 58.tim ahhh ahhhhhhhhh...

dukan'ın sitesi var yabancı girdiniz mi hiç bilmiyorum 10 tane kadar soru soruyor ve ideal kilonu hesaplıyor.
benim ona göre 74 kilo olmam idealmiş.
hamile kaldığımda da 72 falandım.
öyle olsam yeter bana.
...

benim de dukana göre ideal kilom 65. ama ben eşime söz verdim. olacam bi kere 55, zaten çok zayıf olursam hiç zorlanmadan geri alabilirim çizelgemden de anlaşıldığı gibi :))

ben sanırım orta okulda falan 55imdir, üniye başlarken 65tim. ama çocuğum yok henüz. ne kadar zayıflarsam o kadar iyi bebek için.

MEHTAPCIM BENDE O PROBLEM İKİ KOLUMUN ÜĞST KISMINDA KOMPLE VAR İRİNLİ DEĞİL KAŞINMIYOR AMA SÜREKLİ MİNİK SELER ÇIKYIOR VE BEN OYNUYORUM MALESEF SIKLINCA KOLLARIMA DALIYORUM NECAN'IN DEDİĞİ ELMA SİRKESİNİ DENEYELİMMİ?

Özlemcim malum bizde iki kişiyiz canım o yüzden yarımşar kg lık paket iyi olur.ayrıca kaynar suya atarsan asıl vitamini suda kalır.ben yıkayıp ayıklayıp tekrar yıkayıp kendi suyuyla yüksek ateşte sadece 3 dk kavuruyorum nazikçe parçalamadan..büyük bir tepsiye döküyorum hemen buharı uçunca poşetliyorum...bende bayramda gidince annemle yaptım domates sosu minik 20-25 civarı çıktı..ama iyi oldu kışın hiç domates almıyorum yemeklere ekliyorum...

hoşgeldin canım...günler çabuk geçsin sana:54:

Canım netten arastırdım, en saglıklısı şok sistemiyle dondurmakmış. Yani önce 3 dk kaynar suya sonra buzlu suya koyup soğutmak. Yalnız 3 dakıkayı geçmiycekmiş kaynama süresi. Ben kavurmadan yapıcam bu şekilde.

benim de dukana göre ideal kilom 65. ama ben eşime söz verdim. olacam bi kere 55, zaten çok zayıf olursam hiç zorlanmadan geri alabilirim çizelgemden de anlaşıldığı gibi :))

ben sanırım orta okulda falan 55imdir, üniye başlarken 65tim. ama çocuğum yok henüz. ne kadar zayıflarsam o kadar iyi bebek için.

Ben dukanla hesaplamadım ama idela kilo vucuttaki yağ kas oranı, boy kilo ile ilgili. Aynı kilodaki ve boydaki iki kişinin iedal kilosu farklı olabilir. Birinde kas fazladır dolayısıyla ideal kilosu da fazladır. Benim 1.64 boya rağmen ideal kilom 65. Çok da takılmıyorum bu ideal kiloya, şu göbek bölgesinde yağlanma bi gitse başka bişey istemem. Zaten esas olan o, yani zayıf olsak da göbekl bölgesinde yağlanma olması sağlık açısından çok tehlikeli

aa özka siz nerde oturuyosunuz? bizde çok gideriz röneparka falan özellikle, bu hafta sonu florya'daydık ama geçen hafta sonu röneparktaydık :34:
.....

Rönepark neresi canım:)) cahilliğime bağışla. Bizim ev avcılarda canım. Yani avcılar_esenyurt arasında. Çok yakın değil ama haftasonları gitmeye başladık 2 haftadır yeşilköye. Bazen florya sosyal tesislerinden başlıyoruz yürümeye, ordan yeşilköye doğru yürüyoruz. Mesela pazar günü kahvaltıyı florya sütiş'de yaptık. Ordan yürümeye başladık sonra. Evi oralarda olanlar çok şanslı aslında

Ben dukanla hesaplamadım ama idela kilo vucuttaki yağ kas oranı, boy kilo ile ilgili. Aynı kilodaki ve boydaki iki kişinin iedal kilosu farklı olabilir. Birinde kas fazladır dolayısıyla ideal kilosu da fazladır. Benim 1.64 boya rağmen ideal kilom 65. Çok da takılmıyorum bu ideal kiloya, şu göbek bölgesinde yağlanma bi gitse başka bişey istemem. Zaten esas olan o, yani zayıf olsak da göbekl bölgesinde yağlanma olması sağlık açısından çok tehlikeli

benim de en büyük sıkıntım göbeğim. zaten ideale yaklaştı insanın kendi de etrafındakiler de uyarı vermeye başlayacaktır. sanırım göbekten kilo vermek için en azından akşamları karbonhidratları azaltmak lazım.

güya bugün temizlik yapacaktım. leslieden sonra oturdum kaldım pc başın. biraz daha oturursam eşim geldiğinde yemek olmayacağı için delirecek adam. kızlar akşam yemeğinizi hafif yeyin lütfen. yoksa herkes zayıflayacak biz şişman kalcaz :))

hoşçakalın, kendinize dikkat edin bacılar :)

benim de en büyük sıkıntım göbeğim. zaten ideale yaklaştı insanın kendi de etrafındakiler de uyarı vermeye başlayacaktır. sanırım göbekten kilo vermek için en azından akşamları karbonhidratları azaltmak lazım.

Özellikle göbek için kırmızı biber, az yağlı yogurt yemek faydalıymış. Hamurişi desen 40 yılda bir giriyo eve. Evde kek vs yapmıyorum asla ama bazen çok canım çekince kurupasta aldığım da oldu. Benim şu an bacaklarım ve göbeğim var onlar da gitse daha ne isterim. Benim annem de benim gibi kemikli ve 60 kilo olmasına rağmen kadın çok zayıf gözüküyor. Bilmiyorum ben küçüklükten beri yogurt peynir çok yerim onun da etkisi olabilir. Yani kas oranım fazla olduğu için 60lı kilolarda gayet iyi durucam. Off şu nalet 70lerde kilo vermek ne zormuş

güya bugün temizlik yapacaktım. leslieden sonra oturdum kaldım pc başın. biraz daha oturursam eşim geldiğinde yemek olmayacağı için delirecek adam. kızlar akşam yemeğinizi hafif yeyin lütfen. yoksa herkes zayıflayacak biz şişman kalcaz :))

hoşçakalın, kendinize dikkat edin bacılar :)

evet dikkat ediyorum da burda arkadaşlar yazıyo listelerini
, sabah ve öğlen çok az yiyolar, aslında tam tersi yapmak lazım sabah ve öğlen sıkı akşam daha çok posalı yiyecekler

merhaba fıstıklar...
necan mutlu yılar sana..
biz yola bu gece çıkmaya karar verdik... her şey hazır sayılır .valizler hariçç:52::52::52::52:

şimdi vali,zleri de hazırlayıp duş alıp yola koyulacağız..
pazartesi ye buradayım..
cuma günü aranızda olamayacağım.. beni izinli yazarsanız sevinirim.. artık okulların açılmasıyla diyet maratonu da başlar.
görüşmek üzere...

hoşçakalın

Özellikle göbek için kırmızı biber, az yağlı yogurt yemek faydalıymış. Hamurişi desen 40 yılda bir giriyo eve. Evde kek vs yapmıyorum asla ama bazen çok canım çekince kurupasta aldığım da oldu. Benim şu an bacaklarım ve göbeğim var onlar da gitse daha ne isterim. Benim annem de benim gibi kemikli ve 60 kilo olmasına rağmen kadın çok zayıf gözüküyor. Bilmiyorum ben küçüklükten beri yogurt peynir çok yerim onun da etkisi olabilir. Yani kas oranım fazla olduğu için 60lı kilolarda gayet iyi durucam. Off şu nalet 70lerde kilo vermek ne zormuş

ben görünce dayanamıyorum hamur işine, ana yemekleri bile olduğunca hamurlu, pideli falan tercih ederim elimden gelse. 70lerde bile olsan kendini iyi hiissediyorsundur. o yüzden biraz da yavaşlıyor kilo vermek aslında. ideal kiloya yaklaşınca psikolojik olarak da yavaşlama oluyor.

merhaba fıstıklar...
necan mutlu yılar sana..
biz yola bu gece çıkmaya karar verdik... her şey hazır sayılır .valizler hariçç:52::52::52::52:

şimdi vali,zleri de hazırlayıp duş alıp yola koyulacağız..
pazartesi ye buradayım..
cuma günü aranızda olamayacağım.. beni izinli yazarsanız sevinirim.. artık okulların açılmasıyla diyet maratonu da başlar.
görüşmek üzere...

hoşçakalın

iyi tatiller :) sanırım tatile :))

menümü yazayım ama halen açım..........:43::43::43:
sabah tost elma yedigimi hatırlıyorum ama daha ne yedigimi hatırlamıyorum
spordan gelince 1 şeftali 4 k yogurt 1 kaşık yulaf kepegiyle karışım yaptım üzerine toz tarçın serptim yedim
ftnesse gitmeden 1 b yeşil çay
öglenle akşamı 1 yaptım eve geldigimde saat 4 olmuştu
1 kepçe şehriye çorbası
4 k etli sebze yemegi 3 k yogurt
sögüş
1 saat sonra 2 s bardayı mısır patlagı yagsız 1 b yeşil çay
sonra meyve yada yogurt yerim
3 lt su bitti yatana kadar 1 lt daha bitter

Back
X