Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

net gitmeden şu kilo bildirimimi yapayım
kilo: 90,4

spor:60 dk ( 1 güncük yapmısım oda bişe :)

selamlar hatunla ha bu net düzeldi diyorum gene bozuluyor çıldırıcıııııııııııımmm
offf yaa ne gıcık bişe bu ttnet

clutchcım; bu gün sabah

1 tane simit yedim,öğlende sadece ekmeksiz mantar çorbası içicem ,akşamda salata ,böyle dengeleyeceğim

çok iyi yapıyorsun canım, merak etme yarın tartı yüzünü güldürür böyle beslenirsen.

ben de sabah hellim peynirli sandöviç yemiştim, çok özledim. ara öğünde de küçük bir salkım, muhtemelen 15-20 tane üzüm yedim. öğle yemeğinde 2 dilim tam buğday ekmeğiyle bir porsiyon etli bamya yedim. öğleden sonra yeşil elmayla yeşil çay yaparım ara öğün olarak. akşama da az yağlı kabak sotelicem, birkaç kaşık yoğurtla onu yerim. 4 yemek kaşığı da barbunya yemeği bi 1 dilim ekmek yerim. barbunyayı da özledim valla. yemesem iyi olacak ama az yicem.

akşam sporunu yaparsan daha da güzel olur canım.

Ya kızlar;

biliyorsunuz 7 ay oldu doğum yapalı,birde 10 kilo verince karnım inanılmaz sünüyor,löpür löpür yani,mekik çekmem lazım,sanki içinden yağı almışsın deri kalmış,napcam yaaa

ben doğum yapmadım ama pkodan dolayı çoğu kilom göbeğimde. benimki de bir sarkıyor bir şeyler oluyor. az daha hafifleyeyim sade karın çalışacam.

geçen hafta çok üzüldün ama bak kurtuluyosun yavaş yavaş kilolardan. gözün aydın :))

Sorma canım yaa boşu boşuna üzdüm kendi kendimi :1:
Sağ ol inşallah bundan sonra hep eksileri görürüz inan şu 3lü hanelerden bıktım 99.9 u görsem bayram ediceğim :1:
Kurban bayramına kadar bir 5 - 6 kilo bile versem süper olur :34:

kızlar benim bu netim yine gidip geliyor bişey yazayım dedim yazdım yazdım pat ne gitti deli olcam valla :47: ttnet aramıza karakedi gibi girdi :41::41:

Mrhaba Arkadaşlar, bildirim yapıp çıkayım ben de, telefondan giriyorum :)

Geçen hafta 73.9
Bu hafta 74.5
+600 ile feci durumdayım, hak ettim bu sonucu da. Tehlike çanları zangıl zangıl çalıyor, duymasını bilene...

Spor 160 dk. yürüyüş.

...

Banucuğum sağol iyi dileklerin için, mesajını gördüm de alıntı yapamadım.

...

Herkese mutlu hafta sonları, Pazartesi görüşürüz.

Merhaba

Kilo bildirimi yapmaya geldim ama YEnacım kızıcan biliyom paylaşım yapmayanları listeden çıkardığınıda biliyom ama ben kilomu buraya bildirmek istiyorum günde 11 saat çalışıp geri kalan zamanlarda uyuduğum için paylaşıma zamanım kalamıyo listeye almasanda ben kilomu bildireyim lütfen :26:

Pazartesi günü diyetisyene gittim geçen sene 111.7 çıktığım makinada 108.3 çıktım verdiğim kilolar yağdan gitmiş :27: 1 senede 3 kilo :1:

diyetisyene başladıkta daha diyete başlayamadık :1: bugün 20lik dişimi çektirdim çürümüştü iyice kimse 20lik dişini ağzında tutmasın çektirsin resmen eziyet :14: sonuç olarak kilo bildirimi

kilo : 108.3
spor: yok

bu Topicin kurallarını bilmiyorum öylece daldım konulara , geçmişi de okuyamadım dönüp bakıyorum ama çok sayfa var ayrıca 5 yaşındaki kızımda anaokuluna başlıyacak onun telaşı da var, kaç topige üye olunur falan hiç bilmiyorum forum konusunda cahilim. yanlış bişi yapmıyım. geçmişte varsa söyleyinde dönüp okuyayım. Teşekkürler.

Selam yavrılarr :16::16::16::16::16:

okuldan geç geldim kusura bakmayın :34::34::34::34:

şimdide bi arkadaşaın evi taşınacak ona yardıma gidecez ufaktan :27::27::27::27:

YENAcım listeye 87.6 ile giriyorumm , hadi bakalımm maraton başlasınnn :46:
:46::46::46::46::46:

merhaba hanımlar;

tatilden döndükten sonra randıman tutturamamış olsam da aklımdasınız. bugün kilo bildirimi yapmazsam YENA'm beni keser diye ilk fırsatta geldim :26:

geçen hafta 111,600
bu hafta 111,300

istikrarlı bir şekilde ama sadece gramlarla gidiyorum. hiç yoktan iyidir ama sıkılıyorum böyle olunca.
buldum bunuyorum anlayacağınız. :17::17:

spor yapamıyorum malum ayağım çok kötü. dün yine doktorlardaydım. çözüm yok diyor canımı sıkıyorlar.
acaba sizlerden ya da tanıdıklarınızdan bu rahatsızlığı geçiren ve tedavi yolunu bulan var mı ??
hatırlamayanlar için topuk dikeni var sol ayağımda. şimdi birde ödem eklendi.
sürekli şiş ayağım. sakın yürüme dedi doktor spor falan asla yapma. sadece yüzebilirmişim.
neyseee varsa bilgisi olan paylaşsın valla ilaçtan da ağrıdan da bööğğ geldi.
hiç değilse ödemden kurtulsam biraz ağrım dinerdi.

inşallah bu hafta düzenli gelip gitmeye başlayacağım. YENA'm ve tabii ki sizler bana kızmayın lütfen :54::54:

geçen hafta yenı olduğum için listeye alınmadığıma çok üzülmüştüm.

yenacım bu hafta 2. haftam . paylaşımda da bulundum :) benı de listeye alacan değil mi:)

bugun çok yoruldum. kızıma bakan görümcem köye gitti kızımla bırlıkte okula gıttık. tam ters gune geldı. pazartesı anasınıfını açacağımız için sınıfımı temızledım. oyuncaklarımı yerleştırdım. çalışmayı özlemişim ama kızımla çok zor oldu sınıfın düzenını oturtmak.yavrum ağladı durdu. geldık bır banyo yaptırdım halen uyuyor.

kılom gecen hafta 96.2 idi bu hafta 95.3 olmuşum.
sporuda esımle bırlıkte akşamları yürüyüş ve koşu yapıyoruz 30 dakıkalık. bu hafta 150 dakıka da sporum var.

yarışmacı arkadslara basarılar dıyede klasık bır cümle ılee herkese mutlu hafta sonları dılıyorummmm

hayırlı cumalar olsun..her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.
belki yaşımla belki şimdiye kadarki gördüklerimle ilgili...yarınlara fazla umutlu bakamıyorum..son günlerdeki
üstüste gelen gencecik fidanların hayatlarının kaymasına çok üzülüyorum..
bu haftaki kilom:98.4
spor yok..

Ya kızlar;

biliyorsunuz 7 ay oldu doğum yapalı,birde 10 kilo verince karnım inanılmaz sünüyor,löpür löpür yani,mekik çekmem lazım,sanki içinden yağı almışsın deri kalmış,napcam yaaa

maşallah canım yaa ne guzel vermışsın kılolarını. bende sezeryanla doğum yaptım. benımde kızım 7 aylık ama ben vereceğime aldım :((

karın bolgesınde sarkmalar için ben yarım mekık çekıyorum. sezeryana etkısı olmuyor. yada bende olmadı. gunde 100 mekık çekiyorum. yalnız senden sırrını ıstıyorum .. nasıl vermeyı başardın kılolarını

Başlayalı 3 gün oldu ama bende kilo bilgidirimi yapayım:

05/09/2012: Başlangıç kilom ( özel günümdü sonda olsa ) :91,7
07/09/2012 :Sabah 90,2

Spor: Bugün 25 dakika zumba yaptım az önce

Merhaba

Kilo bildirimi yapmaya geldim ama YEnacım kızıcan biliyom paylaşım yapmayanları listeden çıkardığınıda biliyom ama ben kilomu buraya bildirmek istiyorum günde 11 saat çalışıp geri kalan zamanlarda uyuduğum için paylaşıma zamanım kalamıyo listeye almasanda ben kilomu bildireyim lütfen :26:

Pazartesi günü diyetisyene gittim geçen sene 111.7 çıktığım makinada 108.3 çıktım verdiğim kilolar yağdan gitmiş :27: 1 senede 3 kilo :1:

diyetisyene başladıkta daha diyete başlayamadık :1: bugün 20lik dişimi çektirdim çürümüştü iyice kimse 20lik dişini ağzında tutmasın çektirsin resmen eziyet :14: sonuç olarak kilo bildirimi

kilo : 108.3
spor: yok

Çok geçmiş olsun canım 20lik diş resmen cin işkencesi :71: Bir iki güne kadar ağrılarında geçer inşallah :34:

Back
X