Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
clutchcım; bu gün sabah
1 tane simit yedim,öğlende sadece ekmeksiz mantar çorbası içicem ,akşamda salata ,böyle dengeleyeceğim
Ya kızlar;
biliyorsunuz 7 ay oldu doğum yapalı,birde 10 kilo verince karnım inanılmaz sünüyor,löpür löpür yani,mekik çekmem lazım,sanki içinden yağı almışsın deri kalmış,napcam yaaa
geçen hafta çok üzüldün ama bak kurtuluyosun yavaş yavaş kilolardan. gözün aydın :))
Ya kızlar;
biliyorsunuz 7 ay oldu doğum yapalı,birde 10 kilo verince karnım inanılmaz sünüyor,löpür löpür yani,mekik çekmem lazım,sanki içinden yağı almışsın deri kalmış,napcam yaaa
kizlar yena yok galiba tatilde, kim hazirlicakki listeyi![]()
Merhaba
Kilo bildirimi yapmaya geldim ama YEnacım kızıcan biliyom paylaşım yapmayanları listeden çıkardığınıda biliyom ama ben kilomu buraya bildirmek istiyorum günde 11 saat çalışıp geri kalan zamanlarda uyuduğum için paylaşıma zamanım kalamıyo listeye almasanda ben kilomu bildireyim lütfen :26:
Pazartesi günü diyetisyene gittim geçen sene 111.7 çıktığım makinada 108.3 çıktım verdiğim kilolar yağdan gitmiş1 senede 3 kilo
diyetisyene başladıkta daha diyete başlayamadıkbugün 20lik dişimi çektirdim çürümüştü iyice kimse 20lik dişini ağzında tutmasın çektirsin resmen eziyet
sonuç olarak kilo bildirimi
kilo : 108.3
spor: yok