Selamm yavrukuşlarr
hafif bi haftasonu olsun inşAllahh , öperim hepinizi
numaracı seniiiiii
haahhaaayttt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm yavrukuşlarr
hafif bi haftasonu olsun inşAllahh , öperim hepinizi
numaracı seniiiiii
haahhaaaytttbak işe yaramış bile
![]()
şafak kaç fistttuukk
![]()
saymıyorum bebeeemmm , akışına bıraktımm
perşembe kocişime gidiyorum Allahoın izniylee![]()
niye saymıyosum kız heyecanlı oluyorben günlük bile tuttum ama iğrenç şimdi açıp okuyasım bile yok kabuss
oooo büyük buluşma sanki ilk kez görüyomuş gibi kalp küt kütt ıyy fena durumlar
nasıl rahatmı bari telefonda falan sıkıntı yaşıyomusunuz??![]()
yok kuzum saymıyorum , günler kendisi geçsinn ...
kıızzz bende günlük tutuyorum ilk günden beri , ben hem onun anlattıklarından hem kendimden yazıyorum , gayet heyecanlı , sen niye iğrenç diyorsun şimdi ???
telefonuda o ararsa görüşebiliyoruzz
evet yaa aynen öyle , sanki ilk kez buluşacakmışız gibi![]()
Merhaba hatun kişiler..
Bu gece veya yarın hazırlarım listeyi..
Biliyorsunuz mikemmel ölçülerdeki muhteşem bedenimle kaydıraklardan havuza atlayıp dünyanın yedi yerinden gelen ecnebileri bile kendime hayran bırakmakla meşgulüm..Neredeyse iyi niyet elçisi seçecekler beni.
Öylesine dolgun bir ışığım var anlayacağınız.
Herşey çok güzel. tek kötü yanı bu güzelliğin bu akşam bitiyor olması.
Zeynep abla'cığım ikinci el dikiş makinasıyla ilgili bir gelişme olursa bana da haber ver lütfen,bende çok istiyorum...
fazla büyük olmayan, masa tipi denilenlerden..
Yarinda gidince daha iyi anlarsin canim yaparken calistirdigin bolgelerin yanmasi lazim elini koyarsan o bolgeye hissedersin zaten calistigini. :))) Yarin haberlerini bekliyorum.
Canım B-fit dediğin şeyde 30 dakika spor yaptırıyorlar zaten bir de gün aşırımı gidecekmişsin yani niye para vermişsin o zaman yarın gittiğinde söyle benim yağ oranım şu kadar diyetisyenim hergün gelmemi önerdi de haftada en az 5-6 gün git. B-fit çok kilolar verdirmez ama çok sıkılaştırır seni![]()
göCanım bence hemen farklı birşey arama kadının söylediğinden
Belkide senin çok çabuk sıkılıp vazgeçmeni önlemek adına öyle demiştir üstelik kilo vermen durduğunde her gün yaparsan yine verme devam eder diye düşünmüştür belki
Bence kadına güven ve içini çürütme sonuçta her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardırbırak seni istediği gibi yesin maksat kilolar gitsin
Ben inanıyorum sen çok güzel kilolar vereceksin
![]()
ya şimdi daha yeniyiz ya bir sene geçsin üzerinden o zman keyifli gelir belki
vaybe ne günlerdi ama diyemıyorum hala içim parçalanıyor
sanki o günlere tekrar dönecekmişim gibi tırsıyorum
ama güzeldi ya insan yeniden aşk yaşıyor kıymet biliyor bazı küçük ayrılıklar ii geliyor insana![]()
My 600-lb Life Melissa's Story - YouTube
kizlar vakti olan izlesin, ingilizce ama olsun az cok anliyor insan,
obez bir kadinin zayiflama hikayesi
Nurgülümm ben çok özledim kuzum beee , valla benimde şimdi içim parçalanıyoorr , oofffff ....
güzel güzell dewamm et
yurt dışındamıydın sen??
evet cnm benm tebrıkleriii fikir ya ama bende ütü yapıca çok sıkılıyorum fişi çekip bırakıyorum o yüzden ütü odası daha ii
hııım bak bi hatamı daha öğredim ben kaçta kalkarsam kalkıyım öğün aralarını 4saat arayla yıyorum:26:
beimde ilk geldiğin güden beri ÇİKULATA yazışın dikkatimi çekiyorkasıtlımı yazıyosun baby
ben hala onlardan vazgeçemedim ama şekersiz çayı hayatta içemem diyordum
bugün yanlışlıkla bebelerin çayını içtim 2 şekerli nerdeyse istifar edecetim şerbet gibi iğrenç
o yüzdenn bana kocamaaaaa alkışşş
ne oldu tatlım hayırdırr???:26: :26:
ayyy hepimize inşallah
bu aralar ii saçmaladım ya ne güzel 84e düşmüşke tekrar 87lere çıkmak kabuuuss![]()
valla bebeğim galiba regl bana oyun yaptı ama olsun yınede mutlu oldum
gelir gelmez dıkkat ettim bıde saat 6dan sonra bitki çayı vsss. sonuç olumlu![]()
bu tarafa geliyosunuz dıye duydum vazmı caydınız??:26:
evet canim almanyadayim
yenaacimm hosgeldin :) tatilin güzel geciyor anlasilan bol bol yüz ohhh ne güzel yaaaaaaa, senin yerinde olmak isterdim
kizlar video cok etkileyici dimi ?? bende dün gece rasladim ve izledim,
kadin ameliyat olduktan sonra biraz zayifliyor ve merdivenleri tutunmadan inip cikabildigi icin nasil cocuk gibi sevindi gördünüzmüüü, cok fenaydi
bide bebisleri oldu cok sevindim sonra![]()
Kızlar nerelerdeydinizson mesajımın üzerinden kaç saat geçti merak ettim yoksa zararlı mamalar mı yediniz mazallah
![]()
Kızlar nerelerdeydinizson mesajımın üzerinden kaç saat geçti merak ettim yoksa zararlı mamalar mı yediniz mazallah
![]()