Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 komşu yarışma yapıyoruz sabah tartıldık 1 ayın sonunda en fazla kim zayıflardsa diğer 2 kişi birer bluz alacak acaip hırs kapışma var şimdilik birbirimize bolkalorili viyecekler veriyoruz falan :27:diğeri onu kahvaltıya çağırıyor filann :1::1:

Son düzenleme:
Zeynep abla,başın sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...

Herkese merhaba,iyi haftalar :71:

Hafta sonu yoğundum bende.Cumartesi eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri geldi.3 aile.Onlara hazırlık yaptım işten erken çıkıp.Gece 1 e kadar oturduk.Bi tanesi yeni evli daha 15 günlük :) Sohbet muhabbet iyiydi.Bende onlarla birlikte yedim ama yaptığım tüm ikramlardan :( Bi o kötü oldu işte.
Pazar günü de ablam eniştem ve kaynım geldi yemeğe.Kalabalık olunca yine fazla kaçtı herşeyden.Bu sabah da tartılmak istedim ama tartımın pili bitmiş :( Kesin artıdayımdır ona şüphe yok ama en azından bi dank ederdi kafama fazla abartmadan başlardım rejimime.Hiç içimden gelmiyor bugün.Doktor kontrolüm var bakalım düşük sonrası ilk kontrolüm.Bi problem çıkmaz inşallah...

Herkes iyidir umarım...Öpüyorum hepinizi... :54:

canım sevdiklerinle güzel vakit geçirmişsin. hayıflanma o yüzden yediklerin için bence.

öyle özeniyorum ki çift olarak arkadaşlarıyla görüşebilen çiftlere. bizim eşimle göreşebileceğimiz arkadaşlarımız çift değil. bir eşimin kardeşi var istanbulda akraba olarak, onlarla da bayramdan bayrama.

Canım sen yine ufak ufak veriyorsun benim aylardır ibre yerinden oynamıyor oynarsada ancak yukarı doğru :1:
Bakalım bu sefer vazgeçmem inşallah ama bugün bir başlangıç yaptım şükür :34:
Sabah eşimle akşam üzerede kızımla yaparım diye düşünüyorum :34:
Dışarda 1 saati bulursam ne mutlu bana ama okadar dayanamam herhalde :34:
Evde de ancak 20 dakika ama hiç yoktan iyidir :34:
Kışında evde idare edeceğim artık :34: tabi şeytana uymazsam :1:

sen sabit kalıyosun ne güzel ben ğraşıyorum verıyorum bır hafta dikkat etmeyınce
2-3 kilo yukarıya fırlıyorum:19:inşallah sen ben bu yola başvuran hepimiz mutlu sona ulaşırız:54:

Haydi Cecoşş sporaa :34::34::34::34:

yesss , beybi ay em the efbiay :32::32::32::32::32:

heee ben sakatım bacısıııı , sen neden totişini devirip yatıyonn :27::27::27::27:
totoya zor geliyo galiba:27:

hangi dilde bu:26:
Allah kabul etsin canım :34:
Bak sende ne güzel namaz kılıyorsun işte en güzel bedenen ve ruhen yapılabilecek hareketler :16::16::16:
Keşke bende yapabilseydim daha doğrusu kaç kere niyetlendim ama her seferinde bir müddet sonra şeytana uyup bıraktım :26:
Şimdide malum kilolardan seçdeye yattımı zor kalkıyorum birde dengem bir kaç kere bozulup yere kapaklanınca kılamadım uzun zamandır :26:

Allahım ne olur şu kilolardan bir an önce kurtulayımda laiğyle senin rizan için namazımı kılabileyim :43::43: Aminnnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarını kabul etsin canım bizler içinde dua etmeyi unutma sakın :34:

sağol bebeeaaam allah razı olsun rabbim isteyen herkesi bu yola yönlendirsin inşallah
ama yanlış düşünüyosun kilo engel değil namaz için
ALLAH(C.C) namaz kimlere düşmez diye sadece aklı dengesi yerinde olmayanlara (delilere) demiş...
sende dinimiz konusunda bilgili insansın söylememe gerek yok yataktaki öldü ölecek olan bi insana bile farz:54:
sende oturarak kıl sandalyede kıl ama yine kıl tatlım:51:

Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.

ne güzel uğraş ii yapmışsın canım benim rabbim sabır versin mekanları cennet olsun..
bencede almışken ii makine al durmadan alınmıyor bimin butun elektronık cıhazlarından memnunum
ama dikiş makinesi önemli:34:
anamda işi ilerletti güzel güzel ciciler dikiyor ablamla başımın etini yiyoruz pişman eetik kadını:27:

hayırlı haftalar arkadaşlar, inşallah güzel geçer bu haftamız.

necan, aynur, nurgü, cecos ve diğer topik kızları, ben cuma gününden 400 gr daha hafifim. birinci ben olucam nihohoyt.

benim olucak fıstık, binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :47:

haaaaaa:1:
hiiihhiiiii:52:
hohohoo:9::9:

günaydın...

bu haftasonu evden kaçtık güzel geçti ama tartılmadım henüz. neyse yeni bir başlangıç olsun malum elti olmaya 1 ay filan kaldı biraz incelmenin vakti geldi...tabiki 20 kg birden gitmez ama yinede umut fakirin ekmeği spora yeniden başlıyorum...

Ceco sende başlamışsın canım spora sevindim sabah erken kalkmak bile metabolizmayı hızlandırır...

Zeynep ablacım başınız saolsun...
birşeylerle oyalanman güzel kafanı dağıtacaksın dikiş dikmeyi bende severim bilmiyorum ama ufak tefek tamir işi yapmaya çalışırdım annemin makinasında...bende küçük portatif bir makina istiyorum pantolon paçası sökük filan dikmek için..

günaydın...

bu haftasonu evden kaçtık güzel geçti ama tartılmadım henüz. neyse yeni bir başlangıç olsun malum elti olmaya 1 ay filan kaldı biraz incelmenin vakti geldi...tabiki 20 kg birden gitmez ama yinede umut fakirin ekmeği spora yeniden başlıyorum...

Ceco sende başlamışsın canım spora sevindim sabah erken kalkmak bile metabolizmayı hızlandırır...

birşeylerle oyalanman güzel kafanı dağıtacaksın dikiş dikmeyi bende severim bilmiyorum ama ufak tefek tamir işi yapmaya çalışırdım annemin makinasında...bende küçük portatif bir makina istiyorum pantolon paçası sökük filan dikmek için..

düğününüz mü var canım? düğün falan motive olmak için süper bir fırsat. bi de uzun zamandır mola verdiysen diyete başlangıçta çok hızlı gider hemen farkedilir değişimin. valla 5, biraz dişini sıkarsan 6 kilodan çok rahat kurtulursun 1 ayda.

Yine ben geldim :122: :122:

An itibariyle Öğlen yemeğimide yemiş bulunuyorum :1:
Anam her geldiğimde onu yedim bunu yedim diyeceğim artık :1:

Kahvaltı ve Öğle yemeği arasında 1 kase Yoğurt yedim :34:

Öğlende;
6 - 7 YK Bulgur Pilavi
1 koca kase Salata
Domates
Salatalık

Ara; ( henüz yemedim tabiki )
3 tane mürdüm eriği yemeyi düşünüyorum :34:
Ender saraç hoca harika bir ara öğün dedi bu sabah :1: bir tanesinde sadece 16 kalori varmış :34: üstelik lifden zenginmiş
Üzerinede 1 bardak mutlaka su için ki bağırsakları harekete geçirsin dedi :1:

Akşam;
Tabiki henüz yapmadım ama adı kondu :34:

1 kase Tarhana Çorbası
1 ufak tavuk budu haşlama
1 koca kase salata
1/2 bardak yoğurt

Gecede yatmadan evvel bir bardak tarçınlı süt içeceğim Allah nasip ederse :34:
Daha şimdiden yarınki menüyü bile düşünüyorum :1:
Yarında artık ya taze fasulye yada temizotu yaparım :34: Adını daha koymamış olanlar varsa fikir olur diye düşündüm :34:

Neyse şimdilik yine kaçayım :1: karşı komşumla ne zamandır görüşemedik tatildeydi kahve içmeye çağırdım az şekerli tabiki :34:

3 komşu yarışma yapıyoruz sabah tartıldık 1 ayın sonunda en fazla kim zayıflardsa diğer 2 kişi birer bluz alacak acaip hırs kapışma var şimdilik birbirimize bolkalorili viyecekler veriyoruz falan :27:diğeri onu kahvaltıya çağırıyor filann :1::1:

Anammm siz birbirinize suikast düzenliyorsunuz kız resmen :60:
Yarışalım derken el birliği ile kilo almayın sakın :nazar:
Bence hepiniz birlikte yürüyüş falan yapın şartlar eşit olsun sonra sen evde gizli gizli yine yaparsın nasılsa :1:
Umarım kazanırsın ve cicileri sen kaparsın :34:
Maksat motivasyon zaten bluz bahane :34:

sen sabit kalıyosun ne güzel ben ğraşıyorum verıyorum bır hafta dikkat etmeyınce
2-3 kilo yukarıya fırlıyorum:19:inşallah sen ben bu yola başvuran hepimiz mutlu sona ulaşırız:54:

sağol bebeeaaam allah razı olsun rabbim isteyen herkesi bu yola yönlendirsin inşallah
ama yanlış düşünüyosun kilo engel değil namaz için
ALLAH(C.C) namaz kimlere düşmez diye sadece aklı dengesi yerinde olmayanlara (delilere) demiş...
sende dinimiz konusunda bilgili insansın söylememe gerek yok yataktaki öldü ölecek olan bi insana bile farz:54:
sende oturarak kıl sandalyede kıl ama yine kıl tatlım:51:

Dediğin gibi inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz yeterki iradeli davranmayı öğrenelim :34:

Aslında namaz konusunda da çok haklısın :34:
Tamam arada bir deli dolu davrandığım olabilir ama deli de değilim namazdan yırtayım :1:
Namaz Borçumuda ödemek isterim gereğinide yerine getirmek isterim ama işte şeytana uyuyorum acıkcası :27:
Rabbim inşallah banada nasip eder demekten başka şey gelmiyor şimdilik elimden. 5 Vakit olmasa bile elimden geldiğince içimden geldiği zaman Rabbim kabul ederse kılmaya çalışıyorum inşallah fazlasınıda yapmayı nasip eder Rabbim :34:

CLUTCHCIM;

SALATALIK DİYETİ 1 HAFTADA 5-6 KİLO VERDİRİYORMUŞ

Salatalık diyeti diyet listesi

Kalkış: 500 cc su
Sabah: 4 kaşık yulaf ve 250 gr yoğurt ve 2 kuru incir
Arada: 500 cc su ve 2 adet salatalık
Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmek
İkindi: 500 cc su ve 4 adet salatalık ve 2 kivi
Akşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmek
Gece 21:00: 500 cc su ve 200 gr yoğurt ve 2 adet salatalık ve 1 kivi

hayatım iyişallah bir sıkıntı çıkmaz,hep misafir kabul edince yada gidince böyle oluyor,dur diyemiyorum kendime bende,ah tomurcuk senin kilona bir insem 81 i bir görsem

İnşallah canım.Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Geçtiğimiz hafta içi devlet hast. kan testlerinde bi terslik yoktu.Bugün kendi özel doktoruma gidicem bakalım hayırlısı.Sende düşersin 81 e güzelim merak etme.Ben zaten şuan 84 üm.Değiştirmedim çizelgeyi.79 lara bu kadar yaklaşmışken tekrar 85 lere yaklaşmak hiç hoşuma gitmedi :(

canım sevdiklerinle güzel vakit geçirmişsin. hayıflanma o yüzden yediklerin için bence.

öyle özeniyorum ki çift olarak arkadaşlarıyla görüşebilen çiftlere. bizim eşimle göreşebileceğimiz arkadaşlarımız çift değil. bir eşimin kardeşi var istanbulda akraba olarak, onlarla da bayramdan bayrama.

Evet canm çok güzel vakit geçirdik.Sağolsunlar geçmiş olsuna gelmişler ama önceden de sık sık gelip gitmelerimiz oldu.Bi tanesi yeni gelin geldi zaten.Tecrübelerimizi paylaştık.Kızın gözünü açtım biraz :27: Diğerleri de zaten bize yakın oturuyor samimiyet vardı önceden.Bende severim aile arkadaşlıklarını.Akrabadan daha bi farklı oluyor muhabbet nedense.

günaydın...

Aaaa Nevincim ne kadar yaklaşmış sizin düğün.Aynen tam başlangıç yapmanın zamanı gelmiş.Benim kızkardeşlerimin de kaynımında daha düğününe evlenmelerine çok var.Hele kaynımın daha askerlik var.Benim sıska elti adayı da Antalyada ünv. kazandı.4 yıl okul var.Ben düğün bahane ederek diyete başlayamıyorum hiç.2 sene önce halamın kızı evlencek diye 103 ten 85 e düşmüştüm.Acilen birilerini evlendirmek için girişimlerde bulunmam lazım :27:

Son düzenleme:
Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.

Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.

Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.

CLUTCHCIM;

Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmek
Akşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmek

Canım haftada 5 - 6 kg demişsin ama bence bukadar salatalık yersen sırf sudan gider üstelik halsiz kalırsın :26:
Yine sen bilirsin ama halsiz kalmanı istemem birde insan salatalıktan soğur kız :1:

Cecocum,menün çok güzel ,birde şu semizotunu nasıl yaptığını anlatsana

Canım ben Semiz otunu ciğden yemeğide seviyorum sarımsaklı yoğurtlu ama yemeğide inanılmaz güzel oluyor :34:
Semiz otlarını iyice yıkayıp ellimle ufak ufak bölüyorum
Bıcak deydirmiyorum lezzeti kaçıyor :34:
Tencerede az yağ ile bol soğan kavuruyorum, domatesim varsa küp küp doğruyorum yoksa az salça koyuyorum.
Semizotlarını üzerine atıp iki cevirip 1 avuçta bulgur ekliyorum bazen.
Aslında Ispanakla aynı mantık :34: çokda lezzetli oluyor tavsiye ederim.

Dediğim gibi ben ciğden salata gibi tercih ediyorum :34: yağda eklemiyorum tabiki.

CLUTCHCIM;

canım bu hiç sağlıklı bir beslenme planı değil. bir haftada yağdan 5-6 kilo vermek mümkün değil. çünkü 1 kg yağ 7750 kalori. ortalama 2000, hadi bizler 3000 kalori alıyor olsak günde, hiçbir şey yemediğinde 7 günde 21000 kalori tasarruf edersin bu da 3 kg yağ bile etmez. ki insan 3000 kalori alıp bunu harcarken birden 1500 kalori almaya başlasa bile vücut bir süre sonra harcadığını da makul bir rakama çekiyor. yani burdaki kayıp kastan olacaktır büyük ihtimalle, ertesi hafta normal düzene geçince kaslarını geri kazanamasan da kilolar geri gelecektir yağ olarak. belki çok fazla yenilen bir dönemin ardından sadece 1 gün detoks olsun diye yapılabilir ama uzatılırsa vücuda zarar verir ve metabolizma yavaşlar canım.

CLUTCHCIM;

Canım 0 5-6 kilo gerçek kilo değilki ama. Haftada 5,6 kilo yağdan vermek imkansız. o verilen su oluyo.Günde 5 saat spor yapmak lazım onun için. Fakat bu tarz diyetler 3 günü geçmemek kaydıyla vucudu dinlendirebilir. Sonra gene eski yeme biçimine döndüğümüzde sağlığımızdan birşey kaybetmeyiz hatta ödem atmaya da yardımcı olur.

İyi öğlenlerrr cücüşleriimm :16::16::16::16:

nassınız bakayım ? benden iyilik sağlık , sabah okula gittim , gittiğimde toplantı vardı , ordanda öğlen ilçenin ingilizce zümre toplantısı varmış ona gittim , ülen 11 kişi var başkan arıyolar 3 tane bayanız gerisi erkek ama malesef kimse yanaşmadı başkanlığa , öyle olunca ammaann beee ben olayım dedim ve başkan oldum :9::9::9::9:
erkeklerin hepsi kalakaldılar öylece :27::27::27::27:
herif gibi hatunum vesselam :37::37::37:

o kadar yakın hissediyorum ki hakikaten yolum düşse de kapını çalsam kırk yıllık dosttan daha samimi sıcak davranırsın gibi geliyor. yapmış kadar oldun kuzum ya, sıcaklığın yeter senin.

aynurcum valla benim de eltim şubat başı doğuracak. eşimin de dopum günü var o ara. doğuma kaynanamlar falan gelecek, hepsini şok etmek istiyorum o ara. kaynanamlar beni en son 94 kg iken, eltimler de 89 kg iken gördüler. 20 kgmın üzerinde bir fark ağızlarını açık bırakmaya yeter. zamanında hepsi de az üzmedi beni bu kilolar yüzünden. çok feci gaza geldim, sen eşini şaşırt ben de onları kuzum. belli olmaz belki biz de sonra bebiş düşünürüz :))

bebeeemm tabikide kapım sonuna kadar açık , başımın üstünde yerin varr, ben çok severim misafir ağırlamayı , ggeelllll kuzuumm yeterki senn geell :16::16::16::16::16:
yakınlık , samimiyet karşılıklıdır bu arada ben sizden aldığım ışığı size yansıtıyorumm cücüşlerrr :34::34::34:

Zeynep abla başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.

bu arada ben de tüm kızları okumaktan keyif alıyorum ama Aynur ve Banu (cecoş yani) daha bir keyif, neşe katıyorlar topiğe. Mehtap ve Yenanın da espri anlayışları mükemmel. bu topik iyi ki var. ilk okuduğum günden beri bağımlılık yaptı. itiraf etmek gerekirse diyet topiği gibi değil, diyet konusunda motivasyon biraz zayıf, hele de yaz aylarında. ama bu topikteki insaniyet ve dostluğu kırk diyet topiğine değişmem.

aynen şekerimm bende çok seviyorum topicimizi ,herkes birbirinden değerli benim için :16::16::16:

yazın performans düştü ama toplicaz Allahın izniyle , hadi bakalım kolay gele :34::34::34::34:

hayırlı haftalar arkadaşlar, inşallah güzel geçer bu haftamız.

necan, aynur, nurgü, cecos ve diğer topik kızları, ben cuma gününden 400 gr daha hafifim. birinci ben olucam nihohoyt.

benim olucak fıstık, binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı :47:

oh my god , Amman YaRabbiimmm , kıızz ben sana cumayla aramdaki farkı söylemiim , ağzın açık kalır sonra haaa :30::30::30::30:

fıstık hepimizin olsun ama , taaammmııı :52::52::52::52:

nassınız bakayım ? benden iyilik sağlık , sabah okula gittim , gittiğimde toplantı vardı , ordanda öğlen ilçenin ingilizce zümre toplantısı varmış ona gittim , ülen 11 kişi var başkan arıyolar 3 tane bayanız gerisi erkek ama malesef kimse yanaşmadı başkanlığa , öyle olunca ammaann beee ben olayım dedim ve başkan oldum :9::9::9::9:

bebeeemm tabikide kapım sonuna kadar açık , başımın üstünde yerin varr, ben çok severim misafir ağırlamayı , ggeelllll kuzuumm yeterki senn geell :16::16::16::16::16:
yakınlık , samimiyet karşılıklıdır bu arada ben sizden aldığım ışığı size yansıtıyorumm cücüşlerrr :34::34::34:

aynen şekerimm bende çok seviyorum topicimizi ,herkes birbirinden değerli benim için :16::16::16:

yazın performans düştü ama toplicaz Allahın izniyle , hadi bakalım kolay gele :34::34::34::34:

oh my god , Amman YaRabbiimmm , kıızz ben sana cumayla aramdaki farkı söylemiim , ağzın açık kalır sonra haaa :30::30::30::30:

valla gurur duy kendinle, yürekli hatunsun hakikaten.
ya söylesene merak ettim, benden daha mı çok verdin yoksa :50:
fıstık benim olacak yaaaa :33:

Günaydın kızlar.. Bugün bizim buralarda yangın çıktı sanırım. Balkonun kapısını bi açtım heryer kurum ve çok yoğun bir duman kokusu. Nerenin yandığını anlamadım ama temizlik yapmam lazım ev battı çünkü

Bugün ben yeni bir başlangıç yaptım. Eski diyet listeme uymaya karar verdim. Dün kendimi o kadar şiş hissettimki, ağzım yüzüm davul gibiydi. Hatta dün bakırköye yürüyüşe gittiğimizde eşim resmimi çekmiş facebook'a koymuş resmen suratım kocaman. Aşırı şekilde hazımsızlık ve ödem var vucudumda. Kendimden nefret ettim desem yeridir. Bu kadar kilo verdiğime sevinemiyorum çünkü heryerimin yumuşadığını hissediyorum. Bacaklarım biçimsizleşti, sütun gibi bacaklı kızları görünce ben nedne kendime kötülük yaptım dedim içimden. Yıllarca kilo al ver mahvoldu vucudum. Şu saatten sonra spor yapsam da deforme olmuş vucut düzelmez biliyorum

Anlışayacağınız yeni kararlar verdim. Düşük kpss puanımın bir işe yaraması için ÜDS ve KPDs'ye çalışmam gerek ve ona başladım. Bugün yeni bir kararlar kasım 15 kasımdaki doğumgünüme kadar 68 kilo olmaya karar verdim. Eşim doğumgünümde beni yemeğe çıkarıcak ve ben de çok hoş bir elbise giyicem. 30 yaşıma bu şekilde girmek istiyorum. Çocuk olduktan sonra ilk işim meme operasyonu geçirmek olucak, kendiömi iyi hissetmek için bunu yapmak zorundayım

Günaydın kızlar.. Bugün bizim buralarda yangın çıktı sanırım. Balkonun kapısını bi açtım heryer kurum ve çok yoğun bir duman kokusu. Nerenin yandığını anlamadım ama temizlik yapmam lazım ev battı çünkü

Bugün ben yeni bir başlangıç yaptım. Eski diyet listeme uymaya karar verdim. Dün kendimi o kadar şiş hissettimki, ağzım yüzüm davul gibiydi. Hatta dün bakırköye yürüyüşe gittiğimizde eşim resmimi çekmiş facebook'a koymuş resmen suratım kocaman. Aşırı şekilde hazımsızlık ve ödem var vucudumda. Kendimden nefret ettim desem yeridir. Bu kadar kilo verdiğime sevinemiyorum çünkü heryerimin yumuşadığını hissediyorum. Bacaklarım biçimsizleşti, sütun gibi bacaklı kızları görünce ben nedne kendime kötülük yaptım dedim içimden. Yıllarca kilo al ver mahvoldu vucudum. Şu saatten sonra spor yapsam da deforme olmuş vucut düzelmez biliyorum

Anlışayacağınız yeni kararlar verdim. Düşük kpss puanımın bir işe yaraması için ÜDS ve KPDs'ye çalışmam gerek ve ona başladım. Bugün yeni bir kararlar kasım 15 kasımdaki doğumgünüme kadar 68 kilo olmaya karar verdim. Eşim doğumgünümde beni yemeğe çıkarıcak ve ben de çok hoş bir elbise giyicem. 30 yaşıma bu şekilde girmek istiyorum. Çocuk olduktan sonra ilk işim meme operasyonu geçirmek olucak, kendiömi iyi hissetmek için bunu yapmak zorundayım

canım öyle düşünme deforme olan vücutlar da düzelir. bir link yolluyorum ordaki önceki sonraki hallerine bakarsan acayip etkileyici şeyler var. elinden geleni yapınca daha iyi hissedecksin bence. 3-5 ayda olmasa da vücuduna şekil vermede 7-8 ayda çok güzeller sonuçlar alabilirsin. ben vücudumu şekillendirmek için jillian michealın 30 günlük programını 45 gün yapıcam 85 kgma inince. 75 kgdan sonra da pilates düşünüyorum.

Before & Afters

motivasyon fotosu ekler kaçarım, nurgü nerdesin bikinili foto yüklüyoruz kız :1:

$tumblr_lobb4kBr5h1qhfudxo1_1280.webp

$tumblr_lowpg1Vs9g1qhfudxo1_500.webp

canım öyle düşünme deforme olan vücutlar da düzelir. bir link yolluyorum ordaki önceki sonraki hallerine bakarsan acayip etkileyici şeyler var. elinden geleni yapınca daha iyi hissedecksin bence. 3-5 ayda olmasa da vücuduna şekil vermede 7-8 ayda çok güzeller sonuçlar alabilirsin. ben vücudumu şekillendirmek için jillian michealın 30 günlük programını 45 gün yapıcam 85 kgma inince. 75 kgdan sonra da pilates düşünüyorum.

Before & Afters

Canım ben kilo verirken sadece yürüyüş yapabildim. Çok yoğun çalışıyordum gece 10da evde olduğum için ancak bu kadar spor yapabiliyordum. ayrıca bu yılların birikimi bir anda olan bir şey de değil. Ben spor salonuna gidemiyorumi, bir kaç kez gittim fakat gögüslerimden dolayı rahat spor yapamıyorum milletin içinde. Evde yapabilecğeim sporları da yapıyorum aslında ama platesi evde yapabilirmiyim bilmiyorum. Baştan beri günde spor salona gitme imkanım olsaydı vucudum bu şekle gelmezdi orası kesin. Şimdi gene iş bakıyorum ve işe başlarsam spor yapmaya gene vakit olmayacak

kızzz fil değilki o fıstık(eşek):1: hepimizi nasıl taşısın:27: :27: :27:
motivasyon fotosu ekler kaçarım, nurgü nerdesin bikinili foto yüklüyoruz kız :1:

Eki Görüntüle 507346

Eki Görüntüle 507347

ooooo bak bunlarda işe yaradı kullanıcı sayısı :53: :53: :53:10:53: :53: :53:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X