Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar an önce ilk defa leslie yaptım. Şu linktekini yaptım Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube. 3 mil olanı yani. Zevki baya ama çok yorulmadım. Sanki hareketleri yanlış yapıyorum hissine kapıldım bi an. Bugün yürüyüş bandında yürüyemedim ayağımda yara vardı bari bunu deniyeyim dedim. Ciddi sonuç alan var mı aranızda bu sporla

bu lesli madem okadar sIkistilastiriyorsa bende denemek istiyorum
chlutch arkadasmiydi yazan, cok sIkilasmis

chlutch cum bi yazarmisin hangi videoyu yaptin ??

KIzlar ayiptir söylemesi silikon kek kalibinda kek pisiriyorum da bisey merak ediyorum
ilk defa kullandigim icin
keki sogutupmu cikarcam kaliptan
yoksa sicakken cikarabilirmiyim ?
silikon ya bilmiyom simdi

Canım benim gönderdiğim linkte hem bacak hem kol hareketleri var ama bunun sadece bacak hareketi olan da var. Ben 3mil olanı yaptım. Hareketler aynı yani. Bilmiyorum çok faydalı demiş herkes

evet cnm obezite cerrahisi oldum

Geçmil olsun,lütfen doktorununuz dediklerine harfiyen uyun. Gerçi bir sürü çeşidi var bu ameliyatın ama bizim şirkette sekreter de mide ameliyatı olmuştu, yarısını kullanabiliyodu midesinin. İlk etapta baya kilo verdi ama sonra kilo vermesi durdu. Meğerse kahve, fast foos felan yememesi gerekiyomuş ama yiyodu. Sonra birden fenalaştı kız nerdeyse ölüyomuş, hastaneye yatırdılar 3 ay yattı. 85 kilodan 50 kiloya düştü hastalıktan. Resmen hayalet gibi oldu kız. Ameliyat sonrası mutlaka denilenlere uyun, sağlıkla zayıflamanız dileğiyle

Canım benim gönderdiğim linkte hem bacak hem kol hareketleri var ama bunun sadece bacak hareketi olan da var. Ben 3mil olanı yaptım. Hareketler aynı yani. Bilmiyorum çok faydalı demiş herkes

valla zaten benim bacaklarda kollarda mübarek dananin bacagi gibi oldgu icün
bende onu yapayim ozaman :27:

Canım hoşbulduk. Düğün için gittik Ankara'ya, çok kısıtlı vakit olduğu için Ankara'lı arkadaşkara ses etmedim :)) Yoksa ben de buluşmayı çok isterdim. Ama eşimin orada akrabaları çok, kayınvalidemlerin de kışlık evi orada, yılda birkaç kere geliyoruz yani oralara :) Bir sonraki sefere inşallah.
Ayrıca eşin de sen de kilo olarak değerlendirmekte haklısınız, hiç alakası yok cahillikle :)) Öyle şartlanıyoruz ki ve şişmanlığın derecesi o kadar fazla, o kadar sarkan deri var ki insan ölçü algısını yitiriyor. 300 kilo mu, 500 kilo mu ucunu kaçırıyorsun bir süre sonra. Ben de tartıda o rakamları görünce bir an kilo olarak düşündüm, sonra aklıma geldi, pound=libre olabileceği. Merakımdan video boyunca da ağırlık çevirme programında çevirip durdum, hususi uğraştım yani öyle buldum sonucu :))

Aynen ben de senin gibiyim. Heves var da eylem yok. Neden böyle olduk anlayamadım. Bu düğün bir motivasyon olur sanmıştım, pek umurumda olmadı. Son gün bile pideleri yedim herkesle beraber. Ben kaçamaklardan fazla bozulan düzenime yanıyorum. Öyle bir düzen oturtmak neredeyse 2 yılımı almıştı, 2-3 haftada bozuluverdi :((

Net ve güzel çıkan tek bir resim bile yok :( Pöffff. Gene de uğraşıp yükleyeceğim ama söz verdim bir kere. En geç yarına yüklerim 1-2 resim :)

Özlemciğim, geçmiş sayfalarda Sultan paylaşmış bu videonun linkini, şuradan izleyebilirsin: My 600-lb Life Melissa's Story - YouTube

Umutcuğum bizim de 24 kasımda izmirde eşimin kardeşinin düğünü var. O güne kadar ayrılmazlarsa tabii:)) Ben de azcık dedikidu yapayım.Eşimin kardeşi çok vurdumduymaz. Seneye evlenecekti ama birden ben bu sene evlenicem diye tutturdu. 1000tl maaşla çalışıyor ama hiç birikimi yok kenarda. Annesinde babasında hiç yok zaten, biz evlenirken herşeyi eşimle kendimiz yapmıştık. Eşimin bana takacağı bilezikleri bile birlikte aldık.Yani demek istediğim annesinden babasında bize bir çeyrek alacak kadar bile para yoktu. Ama eşimin kardeşi evlenicem diyip kesitip atıyo, annesi de ağır şeker hastası kadın üzülüyo. Nişanlısıyla sürekli kavga ediyolar bakalım ne olacak

Düğünde çok abartı bişey giymem zaten kasımda hava soğuk olur. Sanırım sade ama önü pullu parlament mavisi bi elbise alabilirim. Ben sadeliği daha çok seviyorum. bakalım o zaman kadar kilo verebilecekmiyim

valla zaten benim bacaklarda kollarda mübarek dananin bacagi gibi oldgu icün
bende onu yapayim ozaman :27:

Benim de kalın canım. çevreye bakıyorum benden kilolu kadınların bacağı benden ince yani. Bir de şekilsiz oldu çok kilo verince. Bakalım ben işe başlayana kadar hergün yapıcam, sıkılaşma olursa bildiririm burdan

KIzlar ayiptir söylemesi silikon kek kalibinda kek pisiriyorum da bisey merak ediyorum
ilk defa kullandigim icin
keki sogutupmu cikarcam kaliptan
yoksa sicakken cikarabilirmiyim ?
silikon ya bilmiyom simdi

Canım biraz soğumasını bekle derim ben
Benim de ne zamandır canım havuçlu tarçınlı kek istiyor ama yaptımmı 2 güne bitiririm korkusuyla yapmadım

Kızlar bu haftasonu sapanca-maşukiye taraflarına gidicez. Eşimle hem güzel bi kahvaltı yapalım hem de bol bol yürüyelim dedik doğada. Hiç gitmedik oralarda çok fazla tesis varmış ama yazılanlara göre çoğu kalitesiz olmasına karşın çok pahalıymış. Daha önce kahvaltı ve alabalık yemek için o taraflara gidenler varsa önerileri alabilirim.

canım ben özka arkadaşımızın yaptığına bugün başladım, ama onun dışında sürekli yaptığım; google da diyetcenter leslie diye arattığınızda, küçültülmüş linklerden 3 mil olanı, 48 dakika. ama egzersizler birbirne çok benziyor.

5 temel hareket var, öne tekme, arkaya tekme, olduğun yerde yürüme, dizi akrna çekme, yana step. bunları tek ve çift, öne ve arkaya olmak üzere yapıyor. bunları yaparken kollar, karın da çalışıyor. ben çok faydasını gördüm.

canım ben özka arkadaşımızın yaptığına bugün başladım, ama onun dışında sürekli yaptığım; google da diyetcenter leslie diye arattığınızda, küçültülmüş linklerden 3 mil olanı, 48 dakika. ama egzersizler birbirne çok benziyor.

5 temel hareket var, öne tekme, arkaya tekme, olduğun yerde yürüme, dizi akrna çekme, yana step. bunları tek ve çift, öne ve arkaya olmak üzere yapıyor. bunları yaparken kollar, karın da çalışıyor. ben çok faydasını gördüm.

evet bi de çok zevkli yani. mesela yürüyüş bandında sıkılıyorum ben ama bunda zaman nasıl geçiyo anlamadım valla. Sabahları ara öğün niyetine yapıcam bakalım hergün. Akşam da sadece yarım saat yürüyüm yürüyüş bandında:)) İşe başyana kadar sıkılaşsam var ya süper olur

kızlarrr iyi gecelerrr :7: okadar çok yoruldumki bugün..bugün kosgeb eğitimlerim başladı...ilk defa bebişimi başkasına bıraktım oda babannesi ama aklım hep onda kaldı :emir_bebek: ve 5 saatte onu okadar çok özledimki nasıl onu bırakırda çalışabilirim ben:5::5:
sonra eve gel onu yıka yedir uyut derken vakit geçti.onu bıraktım diyede huzursuzdu canım kızım benim...birazda evi toparladım derken saat 10 olmuş :53: kıçım daha yeni döşek gördü.aldım elime çayımı size yazıyorum :37:

Herkese hayırlı akşamlar :3:

Biraz geçikmeli de olsa gelebildim :34:
Evde baya bir eksik olunca eşimle dışarda buluşup alışverişimizi yaptık. Bir tane bile zararlı şey almadım çok şükür :122:
Bol bol meyve, sebze ve salatalık malzeme aldım :34:
Her gün tek tek manavdan yada ufak marketten almaktansa büyük bir markete gitmek daha mantıklı geldi :34:
Akşam yemeğiydi bilmemne derken ancak gelebildim burayada :34:
Dedim bir saatcik de olsa kızlara bakayım sonra tumba yatak :1: malum karga kahvaltısını etmeden kalkıcağız yine :1: bu sefer bizim buradaki Futbol sahasına gidiceğiz :34:
Yarında orada yürüyüşümüzü yapalım sonra cimlere uzanıp hareketlerimizi de yaparız hatta yorulursam cimlere uzanır dinlenirsin dedi eşim :1: bakalım sonra karar vereceğiz hangi tarafa düzenli olarak gideceğiz diye :34:

Banuş, çok sevindim kararını güzelce uygalamana. Ama senin kocanın her an kaytarabilirmiş gibi bir havası var sanki? Öyle olsa bile sen tek çık, tak kulaklıklarını, müziğini dinleye dinleye yarım saat yap yürüyüşünü, sakın bırakma. Kızına da benden çocamaaan tebrikler. O da çok güzel gidiyor maşallah.
** alakası yok ama sıcak suya bal koydum diye yazmışsın ya, bilinenin aksine bal sıcak hiçbir içeceğe karıştırılmamalıymış. Babam bana söylemişti ben internetten de baktım sonra, tüm besin değeri, enzimler ve minareller öldiüğünden sadece glikoz (şeker) kalıyormuş geriye. En fazla 40 derece civarında sıcaklığa konulmalıymış. Mutlaka içmek istersen ılık suya koy canım :) Hatta ben senin yerinde olsam bazı günler 2 adet günkurusu 2-3 adet çiğ badem atardım ağzıma. Sabah metabolizmayı çalıştırmak ve vücuda "ben uyandım" demek için, bağırsaklarını da çalıştırmak için iyi bir alternatif.

Hoşgeldin canım :3:
Gerçektende gözlerim hep seni aradı bir an önce gelse diye :34:
Düğünün güzel geçmesine sevindim ama kendini en kilolu görmen olmamış :20:
Boylu poslu havalı bir hatunsun niye kendini bukadar küçümsüyorsun; marifetlisin ve bir çok kadının üşeneceği şeyi sen çocuklara rağmen yapıyorsun üstelik yavaş yavaşda olsa kilonu veriyorsun zaten :34:
İniş çıkışlar hangimizde olmuyorki :34: heleki bende :1: hem çıkış anasını satam :1: bir inersem iki çıkıyorum :1:

Bu arada evet güzel tespit :1: eşimin kıvırma meyli çok :1: ama sonradan benim cenemi çekmektense uykusundan feragat ediyor bence :34: birde yanlız gidiceğim diye tutturacağımı biliyor bu seferde aklı bende kalıcak sonuçta sabah namazından hemen sonra cıktık ve her yer daha aydınlanmamıştı bile :1:
Ufak ufak başladık işte inşallah devamı gelir :nazar: :nazar: :nazar:
Evet balı bende duymuştum çok sıcak suya konmaz hatta zehirleyebilir diye de duymuştum o yüzden bende kaynadıktan sonra suyu bekletip öyle karıştırıyordum. Ben metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyordum ama 2 gün kurusu daha etkili olursa onu yaparım en azından üzerine su içince şişirirde aç karnına cıkmamış olurum evden :34:
Bol bol su içiyorum zaten bağırsaklar için :34: eee inşallah bundan sonra daha iyiye gider :34:

Anne kız sağlıklı beslenmeniz ne güzel. Kızın belki şimdi zorlanıyodur ama ilerde mükafatını çeker. Ben de hem tombiktim ortaokul lisede. Özellikle ergenlikten önce vucut çok yağ depolarsa ilerde kilo vermek daha da zorlaşıyomuş. Spora da balşamışsınız zaten, kim tutar sizi:nazar::nazar:

Sorma canım yaa yanlız olsam bu kadar zorlanmıyacağım ama iştee kızıda az eritelim derken mecbur menülerimi onun isteklerine göre düzenlemek zorunda kalıyorum.
Mesela bu gün ne güzel tavuk, salata ve çorbadan oluşan bir menü hazırlamıştım tutturdu canım tavuk istemiyor köfte istiyor diye. Başka zaman olsa amannnn yarında onu yaparım az sabret derdim ama işte şimdi zaten kısıtlıyorum diye istediği olsun dedim.
Tabi normalde köfte patatessiz olmaz mantığını bana izah etmeye çalışınca bende fırına köfte patatese cevirdim olayı :34:
Köftesi bol patatesi az akşam yemeğimizi yedik :34:
ARtık yarın kaçarı yok o tavuğu yiyecek hatun :1: sonuçta bugün onun yarın benim dediğim olucak :34:
Bugün bacaklarım çok ağrıdı diyip spor yapmadı ama yarın için söz verdi. Ne yapayım bunada şükür dedim iki günde bir bile yarım saat yapsa yine ona faydası olucaktır sonuçta dışarda da arkadaşlarıyla zaman geçiriyor :34:

slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..:((

ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........

CAnım çok geçmiş olsun Kayınvalidene. Rabbim acil şifa verir inşallah. Sizede allah yardımcı olsun sonuçta kolay değil hem evle uğraşıp hemde hastaneye yemek göndermek.
Bu arada buz olayını bilmiyorudum Allah razı olsun senden inşallah öyle bir durumla karşı karşıya kalmam ama Allah korusun olursada bari yapabileceğimizi öğrendik.

32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.

gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun

Çok geçmiş olsun eminim çok ağrılı bir süreçtir :26:
Umarım bir daha hiç bir sağlık sorunu yaşamaz ve en kısa zamanda sağlıklı kilona kavuşursun :34:
Bir ara nasıl bir çaresizlikse bende bu tip birşey düşünmüştüm ama acıkcası korktum ki o dönem bir çocuk vardı şimdi mesuliyet ikiye katlandı. Eşim o dönem çok istersen kredi çeker yaptırım yeterki mutlu ol diyordu ( maliyetinden bilgim yok ) ama sonra riskleri az da olsa olunca ben mesuliyet almam izin vermem annen tamam derse olur demişti. Tabi annemde kesinlikle hakkımı helal etmem diye tuturmuşutu :1:
Anlıyacağın hem tırstım hemde her kafadan bir ses çıktı :1:
Umarım sen hiç bir zaman pişman olmazsın :34:

cecom benim kardesim daha 4-4 bucuk aylik hamile
daha tekme olmaz dimi :44: yok cünkü tekme filan

Anammm bunlar abla kardeş panik :1:
Yok kız daha erken yanlış hatırlamıyorsam 6nci aya doğru hissetmeye başlıyorsun tepikleri. Şu an belki ufak ufak seyirmeler hissedebilir ama o birazda kiloya bağlı bence :34:
Bence acele etmeyin Rabbim herşeyin zamanını zaten güzel tayin etmiştir ve kardeşinde hissedecektir hatta sen bile son zamanlar elini koyduğunda elinin bile oynadığını göreceksin :1:

evet bi de çok zevkli yani. mesela yürüyüş bandında sıkılıyorum ben ama bunda zaman nasıl geçiyo anlamadım valla. Sabahları ara öğün niyetine yapıcam bakalım hergün. Akşam da sadece yarım saat yürüyüm yürüyüş bandında:)) İşe başyana kadar sıkılaşsam var ya süper olur

ben de koşu bandında çok sıkılıyorum, ama leslie hakikaten eğlenceli. isteyen yarım litrelik suları alıp yapabilir eline. ben onlardan kullanıyorum. onlarda 1 ve 2 lbs lık ağırlık kullanıyorlar.

kızlar hepinize iyi geceler.
ben yavaştan kaçayım. sabah açıyorum topiği, akşam kapatıyorum maşallah bana. yarın temizlik yapmam lazım artık. dikkat edin kendinize.

:16::16:

kızlar hepinize iyi geceler.
ben yavaştan kaçayım. sabah açıyorum topiği, akşam kapatıyorum maşallah bana. yarın temizlik yapmam lazım artık. dikkat edin kendinize.

:16::16:

canım sanada iyi geceler :3:
Allah rahatlık versin canım. Al bende de okadar aslında bir sürü işim var ama bugün çok yoğunluktan fırsat bulamadım ancak KVnin gördüğü yerler :1:
Yarın inşallah bende artık bir silip süpüreyim sevabına :1:

Bende birazdan kaçarım :1:

iii geceler hanımlar
yahu yena nerde cumartesi gecesi döneceğini sölemişti hala yok ortada :26:
(gitti benim birincilik:18:):27:

haaa bu arada çarşamba günü bi aksilik çıkmazsa antalyaya gidıyoruz :21:

Back
X