Herkese hayırlı akşamlar
Biraz geçikmeli de olsa gelebildim

Evde baya bir eksik olunca eşimle dışarda buluşup alışverişimizi yaptık. Bir tane bile zararlı şey almadım çok şükür :122:
Bol bol meyve, sebze ve salatalık malzeme aldım

Her gün tek tek manavdan yada ufak marketten almaktansa büyük bir markete gitmek daha mantıklı geldi

Akşam yemeğiydi bilmemne derken ancak gelebildim burayada

Dedim bir saatcik de olsa kızlara bakayım sonra tumba yatak

malum karga kahvaltısını etmeden kalkıcağız yine

bu sefer bizim buradaki Futbol sahasına gidiceğiz
Yarında orada yürüyüşümüzü yapalım sonra cimlere uzanıp hareketlerimizi de yaparız hatta yorulursam cimlere uzanır dinlenirsin dedi eşim

bakalım sonra karar vereceğiz hangi tarafa düzenli olarak gideceğiz diye
Banuş, çok sevindim kararını güzelce uygalamana. Ama senin kocanın her an kaytarabilirmiş gibi bir havası var sanki? Öyle olsa bile sen tek çık, tak kulaklıklarını, müziğini dinleye dinleye yarım saat yap yürüyüşünü, sakın bırakma. Kızına da benden çocamaaan tebrikler. O da çok güzel gidiyor maşallah.
** alakası yok ama sıcak suya bal koydum diye yazmışsın ya, bilinenin aksine bal sıcak hiçbir içeceğe karıştırılmamalıymış. Babam bana söylemişti ben internetten de baktım sonra, tüm besin değeri, enzimler ve minareller öldiüğünden sadece glikoz (şeker) kalıyormuş geriye. En fazla 40 derece civarında sıcaklığa konulmalıymış. Mutlaka içmek istersen ılık suya koy canım :) Hatta ben senin yerinde olsam bazı günler 2 adet günkurusu 2-3 adet çiğ badem atardım ağzıma. Sabah metabolizmayı çalıştırmak ve vücuda "ben uyandım" demek için, bağırsaklarını da çalıştırmak için iyi bir alternatif.
Hoşgeldin canım

Gerçektende gözlerim hep seni aradı bir an önce gelse diye
Düğünün güzel geçmesine sevindim ama kendini en kilolu görmen olmamış

Boylu poslu havalı bir hatunsun niye kendini bukadar küçümsüyorsun; marifetlisin ve bir çok kadının üşeneceği şeyi sen çocuklara rağmen yapıyorsun üstelik yavaş yavaşda olsa kilonu veriyorsun zaten

İniş çıkışlar hangimizde olmuyorki

heleki bende

hem çıkış anasını satam

bir inersem iki çıkıyorum
Bu arada evet güzel tespit

eşimin kıvırma meyli çok

ama sonradan benim cenemi çekmektense uykusundan feragat ediyor bence

birde yanlız gidiceğim diye tutturacağımı biliyor bu seferde aklı bende kalıcak sonuçta sabah namazından hemen sonra cıktık ve her yer daha aydınlanmamıştı bile

Ufak ufak başladık işte inşallah devamı gelir

Evet balı bende duymuştum çok sıcak suya konmaz hatta zehirleyebilir diye de duymuştum o yüzden bende kaynadıktan sonra suyu bekletip öyle karıştırıyordum. Ben metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyordum ama 2 gün kurusu daha etkili olursa onu yaparım en azından üzerine su içince şişirirde aç karnına cıkmamış olurum evden

Bol bol su içiyorum zaten bağırsaklar için

eee inşallah bundan sonra daha iyiye gider
Anne kız sağlıklı beslenmeniz ne güzel. Kızın belki şimdi zorlanıyodur ama ilerde mükafatını çeker. Ben de hem tombiktim ortaokul lisede. Özellikle ergenlikten önce vucut çok yağ depolarsa ilerde kilo vermek daha da zorlaşıyomuş. Spora da balşamışsınız zaten, kim tutar sizi

Sorma canım yaa yanlız olsam bu kadar zorlanmıyacağım ama iştee kızıda az eritelim derken mecbur menülerimi onun isteklerine göre düzenlemek zorunda kalıyorum.
Mesela bu gün ne güzel tavuk, salata ve çorbadan oluşan bir menü hazırlamıştım tutturdu canım tavuk istemiyor köfte istiyor diye. Başka zaman olsa amannnn yarında onu yaparım az sabret derdim ama işte şimdi zaten kısıtlıyorum diye istediği olsun dedim.
Tabi normalde köfte patatessiz olmaz mantığını bana izah etmeye çalışınca bende fırına köfte patatese cevirdim olayı

Köftesi bol patatesi az akşam yemeğimizi yedik

ARtık yarın kaçarı yok o tavuğu yiyecek hatun

sonuçta bugün onun yarın benim dediğim olucak

Bugün bacaklarım çok ağrıdı diyip spor yapmadı ama yarın için söz verdi. Ne yapayım bunada şükür dedim iki günde bir bile yarım saat yapsa yine ona faydası olucaktır sonuçta dışarda da arkadaşlarıyla zaman geçiriyor
slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..

(
ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........
CAnım çok geçmiş olsun Kayınvalidene. Rabbim acil şifa verir inşallah. Sizede allah yardımcı olsun sonuçta kolay değil hem evle uğraşıp hemde hastaneye yemek göndermek.
Bu arada buz olayını bilmiyorudum Allah razı olsun senden inşallah öyle bir durumla karşı karşıya kalmam ama Allah korusun olursada bari yapabileceğimizi öğrendik.
32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.
gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
Çok geçmiş olsun eminim çok ağrılı bir süreçtir :26:
Umarım bir daha hiç bir sağlık sorunu yaşamaz ve en kısa zamanda sağlıklı kilona kavuşursun

Bir ara nasıl bir çaresizlikse bende bu tip birşey düşünmüştüm ama acıkcası korktum ki o dönem bir çocuk vardı şimdi mesuliyet ikiye katlandı. Eşim o dönem çok istersen kredi çeker yaptırım yeterki mutlu ol diyordu ( maliyetinden bilgim yok ) ama sonra riskleri az da olsa olunca ben mesuliyet almam izin vermem annen tamam derse olur demişti. Tabi annemde kesinlikle hakkımı helal etmem diye tuturmuşutu

Anlıyacağın hem tırstım hemde her kafadan bir ses çıktı

Umarım sen hiç bir zaman pişman olmazsın
cecom benim kardesim daha 4-4 bucuk aylik hamile
daha tekme olmaz dimi :44: yok cünkü tekme filan
Anammm bunlar abla kardeş panik 
Yok kız daha erken yanlış hatırlamıyorsam 6nci aya doğru hissetmeye başlıyorsun tepikleri. Şu an belki ufak ufak seyirmeler hissedebilir ama o birazda kiloya bağlı bence 
Bence acele etmeyin Rabbim herşeyin zamanını zaten güzel tayin etmiştir ve kardeşinde hissedecektir hatta sen bile son zamanlar elini koyduğunda elinin bile oynadığını göreceksin