Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar :) Soğuk olsa da açık, pırıl pırıl bir hava var dışarıda. Alsınd aböyle bir havayı ziyan etmek istemedim ama bir program yapamadım kendime.. Bir arkdaşımı aradım sabah, işi varmış. Salı Pazarı'na gitsem mi diye düşündüm, üşendim. (Karnım ağrıyor hala hafif) Oğlum okuldna uyuyarak gelince zaten elim kolum bağlandı. Onu yatağına yatırdım Beyza aradı, "yemek yiyelim mi öğlen?" diye... Yaarım saat önce arasaydı, oğlanın servisi onu annemlere bırakırdı ama geçmiş olsun tabii. Evdeyim yani gene. Bu öğleden sonrayı farklı iş fikirleri için internette biraz gezinmek istiyorum. Boş boş oturmaktan sıkılıyorum :( Yakında oğlum tam gün programına geçecek, iyice sıkılacağım...
Neyse ki dün normal saatte uyudum, sabah da yürüyüşümü yaptım günlük rutinimi ucundan yakaladım ;)

Selam kızlar,
sabahtan beri annemin mr sonuçlarını almakla, çekilen hastanedeki doktora göstermekle uğraştım. akşam da anneme geçtik. ama tüm yorgunluğuma değdi, çünkü annemde kanser gibi bir durum söz konusu değilmiş. öyle rahatladım ki...
....

Umutcum yavaş yavaş rahatsızlık hissetmeye başlamışsın, çok güzel bir durum bu. yıllık iznini bitirmek için acele etme ama, kendine zaman tanıdıkça bir an önce başlayası geliyor insanın. bırakmayı aklına getirmeyecek kadar çok isteyeceksin bence yakında yeniden başlamayı. malesef bu arada ben de çok uyumsuz bir eşim sağlıklı beslenmeye çalışmam yüzünden. eşim zaten yeterince fit, biraz ona uygun şeyler hazırlamadığımda benden çok kilo veriyor.

...
Esracığım gözün aydın. Ne kadar söylesek de sen endişe ediyordun farkındayım :) Çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.

Umarım bu ara bana dediğin gibi bir şevk verir. Şimdilik o denli güçlü bir istek duymuyorum, bir ara motivasyonum süperdi, daha küçük kıyafelere girdikçe, "bu bana asla olmaz" diye düşündüğüm parçaları deneyip olduğunu gördükçe şevkim artıyordu. Kendimi uzun topuklu ayakkabılarla, dar bir kot ve deri ceketle 38 beden hayal ediyordum. Bu hayale de gittikçe yaklaşıyormuşum gibi geliyordu. Ne olduysa o hayal oldukça uzağa gitti, gözümde önemini de kaybetti bir nebze. Son dönemlerde azar azar da kilo aldım, 72'li rakamları görmüşken 77 oldum yeniden :( 40-42 arasındayken şimdi 44'e ancak sığıyorum.
selam kızlar
geçmişi okudum geldim şimdi kendi derdimi yazmakta sıra aslında dert sayılmaz ama neyse ben başlayım :3:
buğün babam işçi bulma kurumunda müdür olan arkadaşının yanına gitti bana uygun bi iş ayarlaması için adam yarın gelsin halledelim demiş neyse iyi güzel burası gayet iyi bi haber çünki 2 senedir evdeyim sıpamdan dolayı ondan önce 6 sene iş hayatım oldu çok sıkıldım ev zor geldi bana (kısa kes diyenler var dimi) sonuç olarak kısa bir süre sonra işe başlıcam sanırım ama ben oğluşumu nasıl bırakacam ben onu zor buldum ve doğduğundan beri hep yanındayım nasıl ayrılcam :25::25:
başka bi sorun eğer işe başlarsam kv bırakmam gerek bende hiç onlara bırakmak istemiyorum (gerçi oda bakmak istemiyo yaşlıymış görseniz beni bile gömer valla) annem biraz uzakta annemlerin yakınına taşınamyıda eşim istemiyo anasından babasından uzak kalamazmış (biz nasıl kalıyosak) şimdi gelin siz şare bulun bu duruma
unutmadan mecbur çalışmam gerekiyo maddi yönden yeni ev aldık tokiden taksitleri başladı babam ödüyo ama mecbur gibi biran önce çalışıp benim ödemeyi elime almam lazım çok uzattım yeter bana bi akııııllll:50::50:
Umarım tanıdığınız çalışma saatleri uygun, rahat bir iş ayarlayabilir. Böylece sen de bebeğinle daha fazla vakit geçirebilirsin. Zor bir durum gerçekten ama çalışmak sana iyi gelecektir diye düşünüyorum ben de. Elbette aklın oğlunda kalır ama diğer yandan kendi işin, gelirin olması da özgüvenini artırır, enerjini yükseltir. Sen de daha enerjik ve mutlu bir şekilde oğluna koşarsın her gün.
İşin şimdiki evine yakın olacaksa kv bakmasından başka bi seçeneğin yok demektir. Ama işin de annenlere uzak olmayan bir yerde olursa eşini en azından orta noktada bir yere taşınmaya razı edebilirsin belki? Çünkü bebek bakmak gerçekten zor ve ağır bir iş. Gönülsüz yapılacak bir şey de değil. Kayınvalideyi de buna zorlamak bir şeyleri düzeltmez. Şartlar başka türlüsüne el vermiyorsa tatlı dille en azından birkaç aylık geçiş süresince size destek vermesini istersiniz, sonra da başka bir çözüm düşünürsünüz.
Günaydınlaaarr:) uzun zamandan beri rahat rahat elimde çayımla size yazıyorum, bugün ders yok , sınavlar bitti zaten bi nefes alabildim çok şükür. Günümü programladım, spor yapıcam, duş alıcam, hazırlanıp dışarı çıkıcam alışveriş yapıcam. Cuma akşamı kız arkadaşlarım akşam yemeğine gelecekler, menüyü şöyle düşündüm: mercimek çorbası, zeytinyağlı barbunya, yaprak sarma, soslu renkli salata, köfte, pilav, çikolata soslu mozaik pasta çayın yanında:) sizce köfte yerine soslu tavuk falan mı yapsam karar veremedim ama köfte de iyi gibi. Yorumları bekliyorum:)
Benim okurken aklımdan geçenleri Esracığım yazmış bile. Öncelikle köftede kal benim fikrimce, tavuğu boşver. Sonra da ya sarmayı ya pilavı değiştirmeyi düşünebilirsin başka bir çeşitle. İkisi de pirinçli çünkü. Pilav yerine ben de püre önerecektim eğer ille sarma olsun deseydin. Ama sarmadan vazgeçmişsin, en mantıklısı da bu bence. Barbunya ile de güzel gittiği için sen gene pilav yap köftenin yanına. Sarma yerine de başka bir çeşit düşün. Salatavari (semizotu, patates salatası vb.) bir çeşit olabilir pek ala.
...
Asu, Leslie ile barıştın demek, çok sevindim. Ben de epey ihmal ettiğim yürüyüşüme başladım ;) Sen 30 kiloyu halletmişsin, kalan 10 kiloyu haydi haydi halledersin ;)

Ben geldimmm

Düğün oldu bitti kızlar. Albüm de ekledim az önce. Yeme içme düzenim berbat oldu,onu da ye bunu da ye diye zorlamalara karşı koyamadım. Şu an tartılmak istemiyorum çok korkuyorum. Zaten öncesinde de 1 kg almıştım. Bugün dikkat etmeye başladım.

Herkes iyidir umarm,şimdi geçmişi okuycam. Bu arada kayınvalidem heryerde beni çok sevdiğini ve çok değer verdiğini söyledi. Sanırım benim kıymetimi daha da çok anladı. Ee elin kızı ben gibi anlayışlı olmadı tabii, ailesi de keza. Laf sokup durmuş gelinin annesi maddi konularda. Onun dışında ben çok ilgilenmedim böyle şeylerle. Kendi kuaför masrafımı kendim ödedim, kayınvalidem daha fazla masrafa girmesin istedim.

yaaaa ben sizi çok özledim ama...

hay ben bu müdüre ne diyeyim...

Nuhan doğum günün kutlu olsun.

Umut ve Yena yavrularınıza çok geçmiş olsun..

Hürrem sanada çok geçmiş olsun bende o şekilde hastalanırım herzaman çok dikkat etmen lazım ki kronikleşmesin...

Esra annenin birşeyi olmadığına çok sevindim...

aklımda kalanlar bunlardı kızlar...hepinizi öpüyorum.

Benim okurken aklımdan geçenleri Esracığım yazmış bile. Öncelikle köftede kal benim fikrimce, tavuğu boşver. Sonra da ya sarmayı ya pilavı değiştirmeyi düşünebilirsin başka bir çeşitle. İkisi de pirinçli çünkü. Pilav yerine ben de püre önerecektim eğer ille sarma olsun deseydin. Ama sarmadan vazgeçmişsin, en mantıklısı da bu bence. Barbunya ile de güzel gittiği için sen gene pilav yap köftenin yanına. Sarma yerine de başka bir çeşit düşün. Salatavari (semizotu, patates salatası vb.) bir çeşit olabilir pek ala.
...

Evet değiştirdim ben de şöyle yapıyorum: barbunya,salata, patates püresi,köfte, pilav, mozaik pasta. Teşekkür ederim fikirleriniz sayesinde eminim şimdi menümden:)

Ben geldimmm

Düğün oldu bitti kızlar. Albüm de ekledim az önce. Yeme içme düzenim berbat oldu,onu da ye bunu da ye diye zorlamalara karşı koyamadım. Şu an tartılmak istemiyorum çok korkuyorum. Zaten öncesinde de 1 kg almıştım. Bugün dikkat etmeye başladım.

Herkes iyidir umarm,şimdi geçmişi okuycam. Bu arada kayınvalidem heryerde beni çok sevdiğini ve çok değer verdiğini söyledi. Sanırım benim kıymetimi daha da çok anladı. Ee elin kızı ben gibi anlayışlı olmadı tabii, ailesi de keza. Laf sokup durmuş gelinin annesi maddi konularda. Onun dışında ben çok ilgilenmedim böyle şeylerle. Kendi kuaför masrafımı kendim ödedim, kayınvalidem daha fazla masrafa girmesin istedim.

Sen çok düşünceli bir eşsin bence özlem abla, eminim kayınvaliden geç de olsa bunun farkına varmış ve günah çıkarması yapıyor artık. Valla bu devirde gözü parada olmayan gelin/eş bulmak çok zor, öpsünler başlarına koysunlar. Bi mesajında eşinin seni bi ara evden kovduğunu vs yazmıştın, çok üzülmüştüm cevap da yazamamıştım yoğun bi dönemdeydim zor giriyordum buraya. Şu an aranız iyidir inşallah ama yaşananlar da unutulmuyor kolay kolay. O diğer eli maşalı gelinden sonra seni el üstünde tutacaklar değerini anlayıp, gör bak:)

Merhaba kızlar :) Soğuk olsa da açık, pırıl pırıl bir hava var dışarıda. Alsınd aböyle bir havayı ziyan etmek istemedim ama bir program yapamadım kendime.. Bir arkdaşımı aradım sabah, işi varmış. Salı Pazarı'na gitsem mi diye düşündüm, üşendim. (Karnım ağrıyor hala hafif) Oğlum okuldna uyuyarak gelince zaten elim kolum bağlandı. Onu yatağına yatırdım Beyza aradı, "yemek yiyelim mi öğlen?" diye... Yaarım saat önce arasaydı, oğlanın servisi onu annemlere bırakırdı ama geçmiş olsun tabii. Evdeyim yani gene. Bu öğleden sonrayı farklı iş fikirleri için internette biraz gezinmek istiyorum. Boş boş oturmaktan sıkılıyorum :( Yakında oğlum tam gün programına geçecek, iyice sıkılacağım...
Neyse ki dün normal saatte uyudum, sabah da yürüyüşümü yaptım günlük rutinimi ucundan yakaladım ;)

Esracığım gözün aydın. Ne kadar söylesek de sen endişe ediyordun farkındayım :) Çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına.

Umarım bu ara bana dediğin gibi bir şevk verir. Şimdilik o denli güçlü bir istek duymuyorum, bir ara motivasyonum süperdi, daha küçük kıyafelere girdikçe, "bu bana asla olmaz" diye düşündüğüm parçaları deneyip olduğunu gördükçe şevkim artıyordu. Kendimi uzun topuklu ayakkabılarla, dar bir kot ve deri ceketle 38 beden hayal ediyordum. Bu hayale de gittikçe yaklaşıyormuşum gibi geliyordu. Ne olduysa o hayal oldukça uzağa gitti, gözümde önemini de kaybetti bir nebze. Son dönemlerde azar azar da kilo aldım, 72'li rakamları görmüşken 77 oldum yeniden :( 40-42 arasındayken şimdi 44'e ancak sığıyorum.

Umarım tanıdığınız çalışma saatleri uygun, rahat bir iş ayarlayabilir. Böylece sen de bebeğinle daha fazla vakit geçirebilirsin. Zor bir durum gerçekten ama çalışmak sana iyi gelecektir diye düşünüyorum ben de. Elbette aklın oğlunda kalır ama diğer yandan kendi işin, gelirin olması da özgüvenini artırır, enerjini yükseltir. Sen de daha enerjik ve mutlu bir şekilde oğluna koşarsın her gün.
İşin şimdiki evine yakın olacaksa kv bakmasından başka bi seçeneğin yok demektir. Ama işin de annenlere uzak olmayan bir yerde olursa eşini en azından orta noktada bir yere taşınmaya razı edebilirsin belki? Çünkü bebek bakmak gerçekten zor ve ağır bir iş. Gönülsüz yapılacak bir şey de değil. Kayınvalideyi de buna zorlamak bir şeyleri düzeltmez. Şartlar başka türlüsüne el vermiyorsa tatlı dille en azından birkaç aylık geçiş süresince size destek vermesini istersiniz, sonra da başka bir çözüm düşünürsünüz.

...
Asu, Leslie ile barıştın demek, çok sevindim. Ben de epey ihmal ettiğim yürüyüşüme başladım ;) Sen 30 kiloyu halletmişsin, kalan 10 kiloyu haydi haydi halledersin ;)

Umuutcum çok sağol. sürekli endişeleniyordum ama dile getirmemeye çalışıyordum. kendimi tutup eşime bile endişelerimi belli etmemeye çalıştım. bu korku bana çok büyük bir ders oldu. farkettim ki; herhangi bir cumartesi günü yapacağımız programda bile sorun çıkabilir diye endişelenip mızmılanan bir yapım varmış. şimdi sahip olduğum şeylere şükrediyorum. mrda ciğerlerinde su çıktı annemin. ramazanda benzer bir sorun yüzünden 15 gün hastanede kalmıştı. aklım takıldı ama üzülmüyorum hiç. bugünümüze de şükür. yeterki çözümsüz olmasın hiçbir şey. kaç aydır annemle ilgilenmek için askıya alıyorum iş aramayı. geçen annemle konuştum da bir refakatçi ayarlayacağız hastane işleri için. kimseye emanet edemiyorum ama benim için de hayat akıp gidiyor ucundan yakalayamadan. en iyisi çok gerek olmadıkça benim kendi işime bakmam.

bazen çok şevkle sarılıyor insan bu diyet, incelme işlerine. bende genelde önümde özel bir gün varsa oluyor bu. ama o özel gün geçince sarsılıyor motivasyonum. hele kafama takacağım başka bir şey varsa ona takılıyorum. şimdi çözüm olarak sürekli özel gün buluyorum takvime bakıp. şubat başı eşimin yeğeni doğacak ve kayınvalidemler gelecek onun için. o gün için dikkat etmeye çalışıyorum, farketsinler değişimi diye. sen de kendin için özel bir gün uydursan. sadece aile içi değil de eş-dost-ahbap falan olacaksa daha da şevke geliyor insan. evde olmak da ayrı bir baltalama unsuru. aktif iş hayatı daha çok baskı kuruyor kendine dikkat etme konusunda. aslında hepimizin çözümü hemen hemen aynı. biraz daha sosyalleşip imkan varsa çalışmak. ne çok uzattım ya. ben senden umutluyum Umutcum :) olayın özü buydu aslında. iş konusunda kendini dürtmen bile etki edecektir bence.

yaaaa ben sizi çok özledim ama...

hay ben bu müdüre ne diyeyim...

Nuhan doğum günün kutlu olsun.

Umut ve Yena yavrularınıza çok geçmiş olsun..

Hürrem sanada çok geçmiş olsun bende o şekilde hastalanırım herzaman çok dikkat etmen lazım ki kronikleşmesin...

Esra annenin birşeyi olmadığına çok sevindim...

aklımda kalanlar bunlardı kızlar...hepinizi öpüyorum.

Nevincim biz de seni çok özledik. inşallah gider artık odasına müdürün. gözlerim Ebruyla seni arıyor sabahları.

Sağol canım iyi dileklerin için bu arada.

geçmiş olsun Eminecim. nihayet gitmişsin doktora. geçen sistemin değiştiğinden bahsetmiştin. yunanistandaki mali krizden sonra en çok almanya fedakarlık yapmak zorunda kaldı. bu da ilaçları ücretli almak gibi yansımış direk size. Allah kolaylık versin canım. sağol bu arada canım iyi dileklerin için :16:

Sagol esracim evet gittim en nihayetinde, doktor sadece sirtimi dinledi, insan bi atesimi ölcer, bi bogazimi kontrol eder dimi :)
neyse bunada sükür en azindan özel ilac yazip göndermedi,
sigorta üzerine yazdi gönderdi :1:
dedigin gibi almanya cok fena artik, ilac konusunda olsun, elektrik su fiyatlarinda olsun,
son yilda elektire sanirim 60% zam geldi, dahada geliyor masallah, gida fiyatlarini hic saymiyorum bile, hersey 2-3 katina cikti,
gecinmek zor oldu inanki.

Cok sagol canim, sende cok calisiyorsun sanirim dimi ? Aramiza dön artik :16:

Hosgeldin özlemcim dügün güzel gecmistir umarim,
resimlerini görünce ayakkabini merak ettim, nasil rahat edebildinmi ?

herkeslere selamlaaaar:):16:

bugün akşam eşimle dayıcığımı ziyarete gidicez.....

ve size biraz sonraki mesajımda güzel bir sürprizim var:)))
hamilemisin yoksa derlermiş:)) ama yok öyle bişey değil:9:
AZ SONRA......:1:

geçmiş olsun Eminecim. nihayet gitmişsin doktora. geçen sistemin değiştiğinden bahsetmiştin. yunanistandaki mali krizden sonra en çok almanya fedakarlık yapmak zorunda kaldı. bu da ilaçları ücretli almak gibi yansımış direk size. Allah kolaylık versin canım. sağol bu arada canım iyi dileklerin için :16:

Çok sağol Meyracım. Allah razı olsun. senin de dayın ve eşinin babannesi bir an önce iyileşir inşallah.

AMİN İNŞAALLAH....

Ben geldimmm

sende biraz karadenizlilik varmı canım? simanı biraz karadeniz tarafına benzettimde?

bu sözün manasını eskiden hiç anlamazdım, anlamak isterdim ama anlayamazdım,
yaklaşık 5-6senedir anlar oldum manasını;

"Ey Can; Hiç Kimseye Hak Ettiğinden Fazla Değer Verme; Ya Onu Kaybedersin Ya da Kendini Mahvedersin..." Hz.Mevlana

Sen çok düşünceli bir eşsin bence özlem abla, eminim kayınvaliden geç de olsa bunun farkına varmış ve günah çıkarması yapıyor artık. Valla bu devirde gözü parada olmayan gelin/eş bulmak çok zor, öpsünler başlarına koysunlar. Bi mesajında eşinin seni bi ara evden kovduğunu vs yazmıştın, çok üzülmüştüm cevap da yazamamıştım yoğun bi dönemdeydim zor giriyordum buraya. Şu an aranız iyidir inşallah ama yaşananlar da unutulmuyor kolay kolay. O diğer eli maşalı gelinden sonra seni el üstünde tutacaklar değerini anlayıp, gör bak:)

Canım o dediğim şey ilk evlendiğimizde yaşanmıştı. Kayınvalidemler biz evlenirken kendilerine yeni koltuk takımı almışlardı(midafirler gelicekmiş düğün için). Ben de buna çok bozulmuştum doğal olarak(bize bişey yapamazken kendilerine eşya almaları). O zaman büyük kavga etmiştik. Dediğin gibi gelen gideni aratır derler ya öyle oldu benimki. Şimdi bir sürü borca girdileri, benim kıymetimi daha çok anlamışlardır

[h=2]
icon1.png
SLM KIZÇELER :3: Kesiiin vee kesin izleyiin:)[/h]
HABER: 9 Aylk Hamileliini Bin Kareye Sdrd haberi

BELKİ İZLEMİŞSİNİZDR İZLEMEYENLER İÇİN HARİKA OLMUŞŞ:16:

Meyracim merak ettim ne süprizii ????
:)

Kizlar bisey sorcam lütfen bir el atin,
cuma günü bizim kizlar gelecekler bana, ev sohbeti bu hafta bende olcak,
yemek yapmiyim diye düsündüm, pogaca börek salata tarzi birseyler yapim diye düsündüm ama fikirlere ihtiyacim var,
ne yapsam hos olur ??
Yardimci olursaniz sevinirim :38:

Evet değiştirdim ben de şöyle yapıyorum: barbunya,salata, patates püresi,köfte, pilav, mozaik pasta. Teşekkür ederim fikirleriniz sayesinde eminim şimdi menümden:)

Menü harika olmuş canım :34: Hatta annemin klasik menülerinden Köfte Pilav Püre Barbunya :1:
Ama acıktırıyosun beni bak olmuyo böyle :33:

icon1.png
SLM KIZÇELER :3: Kesiiin vee kesin izleyiin:)

HABER: 9 Aylk Hamileliini Bin Kareye Sdrd haberi

BELKİ İZLEMİŞSİNİZDR İZLEMEYENLER İÇİN HARİKA OLMUŞŞ:16:

Bayıldııımm canım! Sağol paylaştığın için izlememiştim ben.
Harika fikir, çok eğlenceli olmuş :16:
Zamanı gelince benzer bişey yapılabilir :17:

...

Umutcuğum ben de 77 kiloyum. Ne güzel 74ü bile görmüştüm. :(( Tartılmak bile gelmiyo içimden. Bugün dikkat etmeye başladım. 80i felan görürsem yıkılırım valla. 1 kg bile almak istemiyorum umarım almam da.

İş konusunda ben bu annemin işinden para kazanmaya başladım. Zaten kendim de 3 yıldır kullanıyorum ürünleri. Çevreme satmaya başladım, yeniden para kazanmak mutlu etti beni. Zaten kendi mesleğimi de sevmiyorum. Bu aralar başka iş arayışları benim de aklımda var

evet sürprizimi yazıyorum:))))
sabahleyin tvden tatlı krizleri için sağlıklı ve güzel bir tatlı tarifi aldım, oldukça hoşuma gitti tarif,
oyüzden sizinlede paylaşmak istedim bu tarifi:))))
yarım saat önce tarifi yazıyordumki tam, komşu kahveye gelmiş bana,
komşunun gelmesi üzerine pcyi mecbur bırakmak zorunda kaldım, kahve içtik bi, 1-2 sohbet derken yeni geçirdim komşumu,
yeni gitti işte, bende hemen geri pcnin başına geçtim:))
daha evdede bi sürü işim var, akşamada hasta ziyaretine gidicez, tarifi yazıp en iyisi ben hemen kaçıyım, ancak hallederim işlerimi çünkü....
öpüyorum görüşürüz kızlar...

TATLI KRİZLERİ İÇİN SAĞLIKLI VE GÜZEL VE KOLAY TATLI TARİFİ

-geceden ıslatılmış biraz kuru hurma
-geceden haşlanmış biraz kestane
-biraz tarçın ve biraz kakao

ıslanmış hurmaları, haşlanmış kestaneleri ve biraz tarçını iyice robotta ezin, daha sonra oluşan kıvamı top top yapıp
kakaoda beleyip tabağa dizin, afiyet olsun:))))

inşaallah en kısa sürede yapıcam bende....
şuan evde kestane varda hurma yok....

Kizlar bu arada dün ben kendime bi Parka aldim ama bilemedim tam emin olamadim yani,
aldim ama evde biraz daha söyle bir bakayim kardeslerimden fikir alayim felan dedim,
geri vermicem sanirim hem uygundu fiyati
bide size gösterim dedim

ama o resimde göbekli cikmisim okadarda degilim yani ha :1:

$blabal.webp

bu arada meyracim verdigin tarif hakikaten güzel, hem kalorisi cok degildir diye düsünüyorum,
sonucta puddingleri muhallebileride hüpletiyoz tatli krizi gelince :))

Son düzenleme:
yena,umut çocuklarınıza geçmiş olsun.
hafta sonu allahın izniyle ankaraya gidiyorum.1 ay kadar ordayım.bu yüzden pek sık giremiyorum.
yapılacak iş çok.ev kapanacak..fazlalıklar atılacak.faturalar,vergiler..daha valizler hazırlanacak..
neyse ankaraya gidince ankarada oturanları ağırlamak istiyorum..

Canım ben normalde ankarada oturuyorum şu an diyarbakır görev yapıyorum ama tatillerde ankaradayim çok güzel bir sehir aslında geldiğimde tüm ankarada olanlar bulusabiliriz :-)

çok sağol canım, Allah razı olsun.

benim de boyum 160. bana ideal kilo olarak 65 demişti. sanırım yaş ve 18 yaşından sonra bulunduğun en az kilonun da önemi var. ben senden 4 yaş büyüğüm (sen 25sin sanırım) ve 18 yaşımdan sonra en az 65 kg olmuştum bir dönem. değişik bir mantığı var ideal kg hesaplamada. aslında ben bir diyetisyene hesaplatmak istiyorum ama işe başlamadan diyetisyene gitmeyeceğim sanırım.

Ideal kiloyu nasıl öğreniyoruz bana birşey demedi kaç kilo olmak istiyosun sorusuna 75 yazdım ona göre programı çıkarttı sadece nasıl öğreniyoruz

selam hatunlaaar arada bir gelip gecmise goz attim ama yazmaya vaktim olmadi misafir falan geliyor surekli annemi ziyarete bende onlarla ilgileniyorum :1: bende dukanami baslasam diyorum ama onun icin bulunmasi zor bisey vardi yulafmiydi neydi dukani uygulayan arkadaslar yardimci olurlar mi acaba

Gurmenet te var canım setten sipariş verebilirsin bu arada onu sipariş verirken findik aroması vanilya aroması ve süt tozu da sipariş ver bence dukkan tatlilarinda bunlar lazım :-)

Kizlar bu arada dün ben kendime bi Parka aldim ama bilemedim tam emin olamadim yani,
aldim ama evde biraz daha söyle bir bakayim kardeslerimden fikir alayim felan dedim,
geri vermicem sanirim hem uygundu fiyati
bide size gösterim dedim

ama o resimde göbekli cikmisim okadarda degilim yani ha :1:

Eki Görüntüle 562942

bu arada meyracim verdigin tarif hakikaten güzel, hem kalorisi cok degildir diye düsünüyorum,
sonucta puddingleri muhallebileride hüpletiyoz tatli krizi gelince :))

Bişey dicem inan hiç 97 kilo durmuyosun, yolda görsem 85 falan diye düşünürdüm, çok şanslısın , ayrıca üstündeki de çok yakışmış güle güle kullan:)

Back
X