- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
Günaydınn fıstıklarrıımm 

nasılsınız ? ebnden iyilik , stresli bir okul gününün ardından bir öğretmen arkadaşımla 4 tane öğrencimizi 7D cinemaya götürdükk , şefeeerrr nebahat yollardaaa

şimdide eve geldim , mammişlerimi yiyip sokağa çıkacam , pantolonlarım felaket bir durumldalar tez elden daraltmam lazımm , birde kocişimin eski bir kotu vardı onun paçalarını yaptırıp pens attıracam , Allahhıımmm giyecek bişeyim kalmadı yaaa

yenilerini almicam bütün kilolarımdan kurtulana kadarr

Günaydın tatlım, mutlaka 1/1 yap 5/5 hem çok sıkar hemde takibi zor olur , 1/1 güzel oluyor , dışarı yemeğe falan gideceksen sebze gününe denk getirirsin , ızgara salata yanınada ayrann , oohh misss

Ajan 007 Esoş BOND

inşAllah olur cücüümm , ben yaptım tercihlerini bakalım hayırlısı Allahtan...

canımm eğer yeterli sıvı tüketmiyorsan protein baş ağrısı yapailir , mutlaka sıvıyı çook tüket , böbreklerinide korumuş olursunn

Ayçacımm o kadın obezite cerrahisi oldu , o şekilde verdi , arkadaşımla tanışıyor ordan tanıyorumm

bebeeemm giyersin giyersin , çokta güzel olursunn , sıkma canını bak 90lardan 80lere geldin , dahada iyi olacak herşey , inanıyorumm

Esoşşş bende bi mezura alayım az sonra dışarı çıkınca , merak ettim haa şimciikkk

nasılsınız ? ebnden iyilik , stresli bir okul gününün ardından bir öğretmen arkadaşımla 4 tane öğrencimizi 7D cinemaya götürdükk , şefeeerrr nebahat yollardaaa

şimdide eve geldim , mammişlerimi yiyip sokağa çıkacam , pantolonlarım felaket bir durumldalar tez elden daraltmam lazımm , birde kocişimin eski bir kotu vardı onun paçalarını yaptırıp pens attıracam , Allahhıımmm giyecek bişeyim kalmadı yaaa

yenilerini almicam bütün kilolarımdan kurtulana kadarr

Günaydın arkadaşlar,
Dukan yapanlar; seyir evresi için, 1/1 yada 5/5 hangisini tercih ettiniz?
Günaydın tatlım, mutlaka 1/1 yap 5/5 hem çok sıkar hemde takibi zor olur , 1/1 güzel oluyor , dışarı yemeğe falan gideceksen sebze gününe denk getirirsin , ızgara salata yanınada ayrann , oohh misss

dün öğlen girmişsin bir ara cücüş. yazmayınca tahmin ettim işinin olduğunu. hafiye gibi peşindeyiminşallah olur yakınlarının tercihleri. özletme kendini, sık sık yaz yavru cücüş
![]()
Ajan 007 Esoş BOND

inşAllah olur cücüümm , ben yaptım tercihlerini bakalım hayırlısı Allahtan...

Dün gece hafif bir baş ağrım vardı. Bir aspirin içerek uyudum. Uyandıgımdan bu yana baş ağrım artarak devam ediyor. Evde ağrı kesici bitmis gene bir aspirin içtim. Bu baş ağrisi yemek yeme düzenimin değişmesinden kayaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum...
canımm eğer yeterli sıvı tüketmiyorsan protein baş ağrısı yapailir , mutlaka sıvıyı çook tüket , böbreklerinide korumuş olursunn

kızlar hani baskül ailesinde oynayan bir bayan vardı ya..
tam 100 kg.vermiş
hürriyet gazetesinde okudum...
...
Ayçacımm o kadın obezite cerrahisi oldu , o şekilde verdi , arkadaşımla tanışıyor ordan tanıyorumm

Bi de psikolojim bozuldu kızlar ya..
Sanki istediğim kiloya da insem istediğim kıyafetleri giyemeyecekmişim, yakışmayacakmış, şişman duracakmış gibi bir his var içimde hep...
Sizde de var mı öyle :44:
bebeeemm giyersin giyersin , çokta güzel olursunn , sıkma canını bak 90lardan 80lere geldin , dahada iyi olacak herşey , inanıyorumm

ben de gittim dayanamadım ölçtüm. 126 olmuş basenler. inşallah 100 e düşebilirim en sonunda. 1 kg 1 cm farkettiriyor spor yaptığımda. en az 26-27 kg vermem lazım yani.
Esoşşş bende bi mezura alayım az sonra dışarı çıkınca , merak ettim haa şimciikkk