o zaman dediğin gibi 10 kg.da 10 cm .gitse...
100.e inerim ben de...![]()
bence de inersin bol sporla :)
kolay gelsin sana canım. gidip şu evi süpüreyim ben de. görüşürüz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman dediğin gibi 10 kg.da 10 cm .gitse...
100.e inerim ben de...![]()
Ben kim olcam peki? :44: Kızıl saçlı hatun bulun bana
Çok yaratıcısın tatlım yaa öldüm gülmektenDediği gibi kalındır o evde tekrar ölçersin
![]()
Birde kızlar dukan olayı nedir ???
kızıl kim var bilemedim ki :)) sen de julianne moore ol :))
Bel 96 Kalça 119 Basen 120 kocamanım ben yaa![]()
Birde kızlar dukan olayı nedir ???
Bebeğime artık ek besine basliycam acaba tecrübeli anneler bana yardım edebilirmi hani azdan başlayıp çoğaltın diyolar ya ben bir türlü çözemedim mesela pirinç ununu başladım bir haftada onu önüne çevirip sonra onunla birlikte mi başka yeni birşey deniyorum yani ona alistiktan sonra mesela akşam pirinç ununu devam ederken öğlen süreye baslayabilirmiyim
Cecooo nerelerdesin bugun görünmedin hicc :)) ??
bende öyle oluyo canım.
canım bacağın popyla birleştiği yerden. yani bacağın en kalın yeri. dur resim bulup ekleyeyim. iple ölçüp cetvelle ipi ölçebilirsin. senin basenini merak eidyorum bize de yaz. fiziğin çok düzgün görünüyor düğün fotolarında. 3 numero...
Eki Görüntüle 563541
slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
![]()
Günaydın kızlar,
Eminecim hiç o tartının gösterdiği kgda gözükmüyorsun. maşallah sana. çöreği böreği, arkadaş gezmelerini azıcık azaltsan fıstık gibi olacaksın :)) parkan da çok yakışmış, güle güle kullan.
emine resim eklemişsin, gerçekten de hiç 97 kilo gibi durmuyorsunbence bir 10 kg. versen ipincecik bile görünebilirsin..
parkan da güzelmiş güle güle giy..
..
Selamun Aleykum kizlarrrr
Sukur kavusturana
Sorma kusum benim kucuk Cadinin komplosuna maruz kaldim zar zorda olsa giriyorumAlismisim 10 parmak yazmaya tablette iki parmakla yazmak zor geliyor
Insallah bir an once laptobuma kavusurum
rahat rahat sohbet etmek istiyorum yaaazz
![]()
ya bi uzun ömürlü süt var bide günlük canım ben öle yapıyodum canımGünlük süt derken pastörizdemi yoksa inek sütümü canım
Canım ben günlük sütten mayalıyorum..
effeeemm hayırlı olsun ... güzel geçsin günün
Günaydın kızlar ;
Bugün güzel uyudum uykumu aldım bebeğimde gece mışıl mışıl uyudu ... Şimdi sabah uykusuna daldı.. Erken kalkmanın en sevdiğim yanı işleri erkenden bitirebiliyorsunuz... Bugün sadece kuruması gerekenler var onlar kurusun ütü yapıcam başka işim yok..
Bu arada sabah yarım dillim tahıllı ekmek peynir ve domates yedim açık çay bide...
Afiyet olsun canım.Çok basit ama çok da sevilen bir çeşit oluyor değil mi?umutcum yeğenimi yemeye çağırdığım gün çayla birlikte ikram etmek için senin truf undan yaptım süper oldu
Mesajından tam sormak istediğini anlayamadım, klavye hataları olmuş sanırım :) Ama azdan başlayıp çoğaltın genelde şu anlama geliyor: Bebek katı gıdalara alışırken çok azdan başlayıp yavaş artırılarak tam porsiyona getirilmesi gerekir. Genelde bebeğin ilk gıdası elma püresi (mevsimine göre şeftali püresi) olur. Normal porsiyon bir çay bardağı dolusu diyelim. İlk gün sadece 1-2 çay kaşığı elma suyu verilir, sonraki gün 2-3 çay kaşığı elma suyu yanı sıra yarım çay kaşığı kadar da püresinde katılarak verilir, ertesi gün 4-5 kaşık elmanın suyuna 1 çay kaşığı kadar püresinden katılıp verilir, püre miktarı her gün biraz daha artırılarak 7-10 gün sonunda tam porsiyona yakın elma püresi verilir.Bebeğime artık ek besine basliycam acaba tecrübeli anneler bana yardım edebilirmi hani azdan başlayıp çoğaltın diyolar ya ben bir türlü çözemedim mesela pirinç ununu başladım bir haftada onu önüne çevirip sonra onunla birlikte mi başka yeni birşey deniyorum yani ona alistiktan sonra mesela akşam pirinç ununu devam ederken öğlen süreye baslayabilirmiyim
Hayırlı olsun canım yeni işin. Umarım her şey yolunda gider...inşallah öyle olur canım sağol
yani fena değil çalışma saatleri bakalım yarın başlıyorum neler olcak şuan mecbur kv bakcak duruma göre arada annem herşeyin hayırlısı inşallah canım sağol![]()
Asucuğum aslında sodasız önce çok koyu oldu, yumurtalar büyükçe olunca ve ilave bir tane daha kırınca güzel oldu. Karnıbahar mücveri gibiiyi akşamlar herkese 2 günü üstüste aktif geçirmek yormuş beni valla yaşlanıyorum herhalde
akşamdan beri oturduğum yerden kalkamıyorum nedense:)
umutcum ben de bir dahaki seferi sodasız olanı deneyim daha güzel oldu diyorsan gerçi ben her türlü yerim karnıbaharı çiğ haşlanmış farketmez
dafi umutun trufunu ben de denemek istiyorum en kısa zamanda ama fırsat olmadı bir türlü yeğenler gelince yapayım eminim bayılırlar
bugün arkadaşım cezerye yapmış getirmiş çok beğendim hafif tatlı alternatifi olabilir çok da şık görünüyor renk muhteşem
cumartesi akşam büyük ihtimal benim de misafirim olacak eşimin arkadaşı ve eşi yemek yapmayacağım ama doyurucu bir menü hazırlamam lazım yine de
yarın da başka bir arkadaşa gideceğim aşure yapmaya cuma günü de ben yapmayı düşünüyordum ama azcık canım sıkıldı bir konuda belki de yapmayacağım nasip diyeyim artık
Sen de sağol canımEminenin de dediği gibi herkesle olabildiğince ilgileniyorsun Umutcum. ben de çok seviyorum seni bu yüzden :) birebir iletişimde bu kadar iyisin, belki kişisel gelişimde uzmanlaşabilirsin. ya da meslek edindirme okulları-kurslarında eğitimcilik yapabilirsin. linkedin kullanıyor musun bilmiyorum ama orda kurumsal bireysel çok iş fırsatı çıkıyor sizin sektörde. bu kadar kafana taktığın için ben çabucak bir uğraş bulacağına eminim senin.
Desteğin için de çok sağol. Sen, Yenacığım ve diğer kızlar insana güven veriyorsunuz. iyi ki varsınız hepiniz.
Canım çok haklısın. Ben de çalışıyorken evde olmanın hayallerini kurardım şimdi çalışmaya can atıyorum. Aslında işe başlasam eminim alışma evresi geçene kadar 1-2 ay çok da pişman olurum, zorlanırım. Ama alışınca bırakası gelmiyor insanın :)) Bir de senin işin meşakkatli, stresli bir iş. Kısır döngüye de müsait galiba. O zmaan insan devamlı arayışta oluyor....umutcum, inşallah sen de gönlüne göre bir iş bulabilirsin.
çalışmak bir dert ama çalışmamak da ayrı dert.
ben doğumdan sonra 1 sene kadar evdeydim , hiç çalışma hayatını özleyeceğim ya da özeneceğim aklıma gelmezdi ama özlemiştim.
şimdi sorsan çalışırken mutlu musun diye.. evet avantajları var tabii...
ama her 2 türlü de mutlu olamayacağım sanırım..
ancak sevdiğim ve esnek çalışma saati olan bir iş bulabilsem..
tabii o da çok çok zor.. yani düzenli gelir getirecek ama bu şartlarda olacak bir iş düşünemedim hiç
..
Geçmiş olsun kediciğineGünaydın kızlar
Dün gece kedim mumla bıyığını yaktı, moralim çok bozuk
...
slm kızlar2Lİ TEST kontrolünden geliyorum sonunda gidebildim
heyşey yolunda şükür darısı yaptıracakların başınaa amiiiinnn....
cinsiyeti sölemedi gıcık karı daha erken diyotahmin yokmu diyom var dedi %50 erkek %50 kız diyo dalga geeçiyo:)
16. haftada gel 3lü testiyapalım hem 4lü ultrasona girmiş olursun dedi o zaman sölerim dedi çok ilgilendi 5 dk. izletti hareketlerini:)
uyuyodu karnımı sallıyo rahatsız oldu bak şuna elini ayağını nasılda sinir sinirli oynatıyo diyo
ense ölçüsü 1.5mm güzeeeeel, burun kemiğinede bakalım normaaaaal dedi çok şükür :):118::118:
:119::119::119::119::119:
4 tane foto verdi bide 7TANE TEST İSTEDİ
guatır testi falan....
Günaydın kızlar,
bugün eve hapsoldum. yeni kanepemiz gelecek küçük odamız için. şimdiye kadar eşimin bekarlık kanepelerini kullanmıştık. onları ihtiyacı olan birine verdik. salon ısınmıyor kuzey cephesi diye. küçük odaya taşınıcaz sanırım kanepe gelince. geçmişe göz attım şöyle bir. herkesin keyfi yerindedir umarım.
Eminecim hiç o tartının gösterdiği kgda gözükmüyorsun. maşallah sana. çöreği böreği, arkadaş gezmelerini azıcık azaltsan fıstık gibi olacaksın :)) parkan da çok yakışmış, güle güle kullan.
anathemacım dukan sana hesaplamaların sonunda bir takvim ve atak-seyir dönemi ulaşacağın kgları çıkartıyor. seyir sonucu ulaştığın kg ideal kgmın oluyor.
Asumancım yorgunluk yorgunluk üstüne. iki çocukla ne güzel misafir de ağırlıyorsun. olur o kadar yorgunluk. ben de dün leslie yaptım, akşam baya bi dizim ağrıdı. bugün yapmaktan vazgeçtim ben de. bir de diz sorunu çıkmasın başımıza.
dafi abla tatil tam gaz devam sanırım. tadını çıkar, bol bol dinlen. iyi tatiller.
Zeynep abla yakın olsak da hepimiz bir ucundan tutsak keşke. biter ama merak etme. bahçeni bırakmak zor olacaktır ama sen gittiğin her yeri çiçeklersin.
Efemcim işin hayırlı olsun. başta belki birkaç aksilik olur ama her şey güzel olacak. olumlu düşünmeye çalış hep.
Selam Arkadaşlar :)
Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.
Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz daBizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.
Afiyet olsun canım.Çok basit ama çok da sevilen bir çeşit oluyor değil mi?
Mesajından tam sormak istediğini anlayamadım, klavye hataları olmuş sanırım :) Ama azdan başlayıp çoğaltın genelde şu anlama geliyor: Bebek katı gıdalara alışırken çok azdan başlayıp yavaş artırılarak tam porsiyona getirilmesi gerekir. Genelde bebeğin ilk gıdası elma püresi (mevsimine göre şeftali püresi) olur. Normal porsiyon bir çay bardağı dolusu diyelim. İlk gün sadece 1-2 çay kaşığı elma suyu verilir, sonraki gün 2-3 çay kaşığı elma suyu yanı sıra yarım çay kaşığı kadar da püresinde katılarak verilir, ertesi gün 4-5 kaşık elmanın suyuna 1 çay kaşığı kadar püresinden katılıp verilir, püre miktarı her gün biraz daha artırılarak 7-10 gün sonunda tam porsiyona yakın elma püresi verilir.
Bu bir örnek tabii elma püresi (cam rende ile yaptığımız püreden bahsediyorum) bir ara öğündür. Katı gıdalara aşamalı alışması, taneleri reddedip öğürmemesi için çok azdan ve sulu kıvamdan başlayıp böyle böyle alıştırılması gerekir. Sebze çorbası/püresi için de aynı şey geçerlidir. İlk andan püresini verirsen yutmakta zorlanabilir, reddebilir. Önce suyu+çok az püresi, sonra oranları yavaş yavaş artırarak tam porsiyona geçilmesi uygun olur. Yeni bir gıda verildiğinde 2-3 gün izlenip sonra ilave gıdaya geçilmesi uygun olur. Muhallebiyi 3 gün kadar verip sonra ara öğünde elma suyuna başlamak, muhallebi+elma suyu+anne sütü öğününlerine 4-5 gün devam edip sonra sebze püresini de eklemek gibi..
Hayırlı olsun canım yeni işin. Umarım her şey yolunda gider...
Asucuğum aslında sodasız önce çok koyu oldu, yumurtalar büyükçe olunca ve ilave bir tane daha kırınca güzel oldu. Karnıbahar mücveri gibiTrüf çok basit Dafiye de yzdığım gibi ama kurtarıyor insanı, 2 dakikada ahzırlanmış, güzel görünen sevilen bir çeşit işte. Senin canını ne sıktı bilmiyorum ama bence hevesini kaçırma, aşureni yap gene sen
Sen de sağol canımEmine'yi de seni de öperim, ben de sizleri çok seviyorum.
İş konusunda benim de aklıma geldi aslında eğitmenlik. Çalıştığım bir kurumda 1 sene belli departmanlara "beden dili ve imagoloji" dersleri vermiştim haftada 2 saat. Keyifli bir işti. Ama donanımımı yeterli görmüyorum, zamanında daha fazla sertifika alsaydım, bu işlere eğilseydim iyi bir seçenek olurdu. Aslında çoğu ders verenden iyi olduğumu da düşünüyorum laf aramızda. Ama ortaya çıkıp ben eğitmenim diyecek kadar da değilAklımdan geçen farklı alternatifler oldu bu sıralar, ama hiç birind eyeterli ve donanımlı hissetmedim kendimi.
![]()
Linkedin'e üye olur gibi oldum, sonra ilgilenmedim. İlişkimi sıkılaştırıp biraz daha eğileyim aslında ben. Bakalım farklı fikirler çıkacak mı karşıma?
Canım çok haklısın. Ben de çalışıyorken evde olmanın hayallerini kurardım şimdi çalışmaya can atıyorum. Aslında işe başlasam eminim alışma evresi geçene kadar 1-2 ay çok da pişman olurum, zorlanırım. Ama alışınca bırakası gelmiyor insanın :)) Bir de senin işin meşakkatli, stresli bir iş. Kısır döngüye de müsait galiba. O zmaan insan devamlı arayışta oluyor.
Ben de senin gibi evden ya da yarı zamanlı yürütebileceğim bir işi çok isterdim. Aslında farklı dallarda da kendimi deneyebilirim. İletişim fak. mezunu olduğum için metin yazarlığı-gazetecilik-radyo tv-reklam tasarım vb. her yol mevcut bizde :))) Bunların birinin ucundan tutsam diyorum. Farklı bir şey denesem diyorum. Bu hafta bir iki fikir geçirdim aklımdan. Yazarlık gibi, farklı tasarım ürünleri sunmak-e ticaretini yapmak gibi. Sonra düşününce hayalperestlik gibi geldi bu fikirler. Esra'ya da yazdığım gibi donanımımı yeterli bulmuyorum ya da para getirir mi bu işler ondan emin olamıyorum. Az ya da çok düzenli gelir olmazsa uğraşmak da saçma geliyor. O zaman STK ile çalışırım hiç olmazsa toplum yararına bir şey yaparım...
Geçmiş olsun kediciğine
Çok sevindim, gözün aydın. Test sonuçların da güzel çıkar eminim, sonuna kadar böyle sorunsuz devam edersin inşallah.
Selam Arkadaşlar :)
Dün oğlum da hastalandığı için giremedim akşam. Ablası ile aynı belirtiler var, kusma-karın ağrısı-halsizlik... Demek virütikmiş, herhalde kızım okuldan getirdi, kardeşine de bulaştırdı. Yavrum daha minik olduğu için daha fazla soldu tabii. Gece uyanıp kustu 1-2 kere. Son kusması iyice zorladı onu, boğaz d atahriş olmuş herhalde. Kusarken kafasını kaldırdı "Bu benim halatımın en tötü günü" dedi. Daha kötü gün görmesin, yavrum ya.. İnsan hiç kıyamıyor. Gece de hiç uyuyamadım, yanına kıvrıldım, sık sık uyandı, onunla ilgilendim. Halı sil, yorgan yıka, yatak sil, kusmuk temizle, çiş yıka, duş aldır gibi işler de bütün gece bana baktığı için yoğun geçirdim akşamı.
Şimdi dedesine gitti, babam muayene edecek, annem de çorbasını yapmış, orada bakılacak biraz daBizde de detaylı temizlik olacak o esnada, halılar iyice kurusun, bir kaç kere silindi çünkü.