Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar,

ben bir sinirle kalktım. geçen fatura gelmişti bakmadan çantama atmıştım. sabah eşimi yolcu edince bir şeyler dürttü, git faturaya bak diye. bi gittim otamatik ödemedeki fatıra ödenmemiş. kesme ihbarı bırakılmış. neyse hemen aradım eşimi. o da diyo 3 aydır ödememiş banka. para da var hesapta. nasıl sinirlendim. neyse en büyük derdimiz bu olsun.

kahvaltımı yaptım. birazdan lesliemi yapmaya çalışıcam.
yalnız elimizde çoğu arkadaşın bel ve basen ölçüsü olduğu için listeye sadece onları yazmıştım. isterseniz göğüsleri de keleyebilirim herkes bildirdiğinde.

bende olcup bildireyim en iyisi olur yillar once diyet yaptigimda surekli olcup takip ediyordum farki gorunce sanki insanin motivasyonu daha artiyor yoksa banami oyle gelmisti bilemedim :9:

olculerimi bildiriyorum :18:ya sanki kilo gibi bu olculerde karsidan hic bu kadar durmuyolar gibi :18: Gogus-110cm. Bel-96cm. Kalca-122cm. Bacak-68cm. kilom su an tartildim 105kg boyumda 1.75 :1: tum olculeri yazdim

günaydın kızlarrr..

yaa evde mezura yoktu biliyorum, işten de akşam saat 9 gibi çıkınca bulma olasılığım da yoktu..
ben yarın bildiriim artık ölçülerimi olur mu.. kilomla beraber..
bu akşam ölçücem alıp...

umutcum kuzuların nasıl oldular?

nurgülün de ikili testi güzel çıkmış çok sevindim.. inşallah devam ıda böyle sağlıkla gelir :nazar:
...

olur canım, cumartesine kadar yolu var, malum ayın 1i o gün.

ya da durun gene kabloyla ölçüp geleyim...
:1:

deli ya :9:

olculerimi bildiriyorum :18:ya sanki kilo gibi bu olculerde karsidan hic bu kadar durmuyolar gibi :18: Gogus-110cm. Bel-96cm. Kalca-122cm. Bacak-68cm. kilom su an tartildim 105kg boyumda 1.75 :1: tum olculeri yazdim

seni de ekliyorum hemen erinycim.

bu arada aranızda en koca popolu kardashian ben oluyorum galiba :9:

olur canım, cumartesine kadar yolu var, malum ayın 1i o gün.

deli ya :9:

seni de ekliyorum hemen erinycim.

bu arada aranızda en koca popolu kardashian ben oluyorum galiba :9:
olsun canm cok hos gorunuyor :1: bu arada dun marketten bunu bulabildim kizlar sizinkinin markasi ne boyle biseymi yulaf kepegi bumu simdi..

Eklentiler

• $11085_offer_alternative.webp
    $11085_offer_alternative.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 34
Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:

Hele şükür gecte olsa gelebildim :1:
Dünden beri neler oldu neler. KV dün ablasıyla büyük Kavga etmiş ve eşime gel beni al diye Telefon actı :1:
Saçma Sapan bir sebepten Anne ve Ablasıyla tartışıp evi terk etmiş :1: anlatiginda esim bile sasirdi anne ne gerek vardi diye ama ne dese inat etti bir daha asla anneme gitmem ablamla konusmam diye :26:
Neymis Annesi hic Allah senden razi olsun dememis, ablasida niye oglunun yanina tasinip ona rahat vermiyormus :1:
Zaten 1 ay sonra kizinin yanina gitcekmis ne halt ederlerse etsin diyo :26:
Esime de Annesini almaya gittiginde dedim o sevmedigi hala bosatmaya calistigi gelinine muhtac oldumu iste bak Allah buyuk ama ben onun yaptigini yapmayacagim diye :34:

Simdi suyunu yaptirip evine gececekmis ve asla anneme bakmam ablam baksin diyor :47: ancak haftada bir gidip bir yarim saat oturacakmis oda ablasi evde degilse yoksa hic gitmem diyor:47:
Bende bir gece zor kaldi bu aksam bir iki gunlugune kizina gidecekmis hatta bizde aksam cay gidecegiz oraya :1:

Bakalim daha neler gorecegiz :1:

I love you too beybi :1: :1: :1:

aldım cücüşüm hemide 1 TLye aldım ,sudan ucuzzz ggeeell ggeellll :9::9::9::9:

ölçtüm cücüüümm ;

Göğüs : 105

Bel : 89

Basen : 103

nasıllarr ?
:44::44::44:

Anammmmm sen fistik olmusun bile :34: Banu Alkanda kimmis :1:
Hatunda o olculer yok bile :60: ancak iki kati belki vardir :1:

Merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim?:17:

Aramiza hos geldin canim :34: insallah hedeflerimize birlikte ulasiriz :34:

güncellerim tabi :16:. izniniz olmadan yazdım ama umarım sorun yoktur. isteyen herkes ölçülerini bildirebilir. aylık gelişimi izlemiş oluruz.

ben 98 kg iken basen 141, bel de 97 idi. yazdım aklıma esince :)))

Bende varim bende varim :122: :122: :122: :122:
bismillah diyip yaziyorum :1:
basen; 132
bel; 111
gogus; 116

hey massallah :60: insallah yakinda ufalir o koca totos :1:

Kizlar bu arada demin kendime Samsung Galaxy S3 aldim hemde beyazini cok mutluyummmmm :16:
nezamandir istiyordum, paraya kiyip aldim valla :1:
haftaya gelir sanirim cok heycanliyimmmm:15:

Gule gule kullan canim :34:

GÜNAYDIN KIZLAR...:1::1:
2.iş günüme başlamış bulunmaktayım şükür dünü atlattık kazasız belasız darısı buğüne inşallah umarım herkesler iyidir pek fazla giremiyorum artık burda patron kızıyla aynı odadayız çaktırmadan arada giriyorum ama akşam giremiyorum artık eve git çocukla ilgilen işleri hallet sonra tumba yatağa giriyorum herşey bi rayına oturursa daha iyi olacak allahın izniyle:1::1:
öpüldünüz kızlar:54::54:

Canim insallah her gunun bir oncekinden daha keyfli gecer :34:
kuzucuk insallah sorun cikarmiyordur :34:

selam canlarım kaçak Nevin geldi...

Hepinize koaman öpücükler benden...

Esracım bende ölçülerimi akşama alsam benide eklermisin ama listeyi sallarım ona göre:52:

işler çok yoğun bu millet habire pasta börekmi yiyor yahu???

Yena uğramamış oğluşu nasıl oldu acaba...

Umut diğer kuzuda hastaymış Allah şifa versin...

Eminecim telefon harika olmuş bende yeni aldım geçen hafta yıllardır kullanıyordum blackberrymi ama gitti artıkın yenisini aldık mecburen ben çok pintiyimdir bu konuda...

yine gelmeye çalışıcam...:16:

Selamun aldykum kizlarrrrr :122: :122:

Hele şükür gecte olsa gelebildim :1:
Dünden beri neler oldu neler. KV dün ablasıyla büyük Kavga etmiş ve eşime gel beni al diye Telefon actı :1:
Saçma Sapan bir sebepten Anne ve Ablasıyla tartışıp evi terk etmiş :1: anlatiginda esim bile sasirdi anne ne gerek vardi diye ama ne dese inat etti bir daha asla anneme gitmem ablamla konusmam diye :26:
Neymis Annesi hic Allah senden razi olsun dememis, ablasida niye oglunun yanina tasinip ona rahat vermiyormus :1:
Zaten 1 ay sonra kizinin yanina gitcekmis ne halt ederlerse etsin diyo :26:
Esime de Annesini almaya gittiginde dedim o sevmedigi hala bosatmaya calistigi gelinine muhtac oldumu iste bak Allah buyuk ama ben onun yaptigini yapmayacagim diye :34:

Simdi suyunu yaptirip evine gececekmis ve asla anneme bakmam ablam baksin diyor :47: ancak haftada bir gidip bir yarim saat oturacakmis oda ablasi evde degilse yoksa hic gitmem diyor:47:
Bende bir gece zor kaldi bu aksam bir iki gunlugune kizina gidecekmis hatta bizde aksam cay gidecegiz oraya :1:

Bakalim daha neler gorecegiz :1:

I love you too beybi :1: :1: :1:

Anammmmm sen fistik olmusun bile :34: Banu Alkanda kimmis :1:
Hatunda o olculer yok bile :60: ancak iki kati belki vardir :1:

Aramiza hos geldin canim :34: insallah hedeflerimize birlikte ulasiriz :34:

Bende varim bende varim :122: :122: :122: :122:
bismillah diyip yaziyorum :1:
basen; 132
bel; 111
gogus; 116

hey massallah :60: insallah yakinda ufalir o koca totos :1:

Gule gule kullan canim :34:

Canim insallah her gunun bir oncekinden daha keyfli gecer :34:
kuzucuk insallah sorun cikarmiyordur :34:

Banucum kadın daha kardeşiyle, annesiyle anlaşamıyor. utanmış kalamamış zaten sizde de. Allah yardımcın olsun canım, geçimsiz insanla hayat zor.

ekliyorum hemen ölçülerini. ben senden çok umutluyum. en hızlı değişimi sende görücez bence :16:

selam canlarım kaçak Nevin geldi...

Hepinize koaman öpücükler benden...

Esracım bende ölçülerimi akşama alsam benide eklermisin ama listeyi sallarım ona göre:52:

işler çok yoğun bu millet habire pasta börekmi yiyor yahu???

Yena uğramamış oğluşu nasıl oldu acaba...

Umut diğer kuzuda hastaymış Allah şifa versin...

Eminecim telefon harika olmuş bende yeni aldım geçen hafta yıllardır kullanıyordum blackberrymi ama gitti artıkın yenisini aldık mecburen ben çok pintiyimdir bu konuda...

yine gelmeye çalışıcam...:16:

eklemez miyim Nevincim :) çok mutlu oldum senin de katılacak olmana. bence bu liste motivasyonumuzu arttıracak. yesin onlar pasta böreği, en zayıf biz olucaz :9:

Aynurcuğumun dukan döneri tarifiyle kendime kocaman bir tavuklu salata yaptım. içine de 1 dilim tam buğday ekmeğini doğradım. lesliemi de yapmıştım zaten. akşama da yoğurtlu brokoli yiycem çorbayla. bu hafta daha 400 gr gitti gide gide. yarına birden düşer inşallah.

Herkezemerhabalarr, gecmisi hep okuyana kadar birsey cikiyor bir bakiyorum sayfalar ilerlemis. Oglen arasi okumaya caliscam. Bi gelinlik muhabbeti olmustu. Ben de tombik gelin oldum derdim ama simdiki halime gore zayif. Kiloluyum diyorum daha da kilolu hale geliyorum. Clutch arkadasim bende aksama olcsem bildirsem olurmu.
Dogumdan sonra ise baslayali 2,5 ay oldu. Giderek bir yorgunluk birikiyor. Bir de annene sevindigimi belirteyim.
Bizim de kredi borclari olmasa biraz daha evde kalirdim. Gerci o zamanda ablamiz rahat vermiyor. Nazlimi nazli. Ben evde olsaydim okula alistiramazdik. Bu arada bebisimiz de emeklemeye basladi. Esimin deyimiyle survivor o. Ablasinin siddetine maruz kaliyor. Terlik firlatma, bagirilma, isirilma. Kurban olurum ben onlari yaratana.
Cumleler karisti. Duzeltemedim. Sevgiler, saygilar

selamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin:17:

Herkezemerhabalarr, gecmisi hep okuyana kadar birsey cikiyor bir bakiyorum sayfalar ilerlemis. Oglen arasi okumaya caliscam. Bi gelinlik muhabbeti olmustu. Ben de tombik gelin oldum derdim ama simdiki halime gore zayif. Kiloluyum diyorum daha da kilolu hale geliyorum. Clutch arkadasim bende aksama olcsem bildirsem olurmu.
Dogumdan sonra ise baslayali 2,5 ay oldu. Giderek bir yorgunluk birikiyor. Bir de annene sevindigimi belirteyim.
Bizim de kredi borclari olmasa biraz daha evde kalirdim. Gerci o zamanda ablamiz rahat vermiyor. Nazlimi nazli. Ben evde olsaydim okula alistiramazdik. Bu arada bebisimiz de emeklemeye basladi. Esimin deyimiyle survivor o. Ablasinin siddetine maruz kaliyor. Terlik firlatma, bagirilma, isirilma. Kurban olurum ben onlari yaratana.
Cumleler karisti. Duzeltemedim. Sevgiler, saygilar

eklerim tabi canım. fırsat bulunca yazarsın ölçülerini. Allah kolaylık versin, iki küçük çocuk. üstüne iş... yavaş yavaş toparlarsın kilo işini de. kızın da umarım okulla birlikte sakinleşir de kardeşine öyle davranmaz. sen kontrol altında tutuyorsundur gerçi ama tehlikeli olabilir şiddete eğilimi.

herkese merhaba..

ya ben geçmişi okuyana kadar sayfalar sürekli ilerliyo, geçmişi okuyup çıkmak zorunda kalıyorum..

ben de bugün mezura aldırayım eşime, ben de girmek istiyorum o listeye.. ama tam olarak anlayamadım galiba, kalça neresi, basen neresi, bel var bi de göğüs.. bitane resim vardı numaralı ama oranın da numaralara göre isim yazılsaymış kenarına ona göre ölçüm verirdik..

Banucum kadın daha kardeşiyle, annesiyle anlaşamıyor. utanmış kalamamış zaten sizde de. Allah yardımcın olsun canım, geçimsiz insanla hayat zor.

ekliyorum hemen ölçülerini. ben senden çok umutluyum. en hızlı değişimi sende görücez bence :16:

Sorma canim bugun esimin teyzesiylede konustum duyduklarim sok etti beni resmen :26:
Kadin resmen Ablasinin uzerine yurumus hatta bir tane de vurmus kadina :52: inanamadim ama teyzesi dobra bende o sinirle onun koluna git basimdan diye vurdum ve evden kovdum dedi :1:
Meger asil mesele Annesine devamli hakaret etmesiymis :26: kadina bakarken devamli sen Annemisin yok iste kollarim koptu seni cekerken falan diye soyleniyormus ablasida onun icin kizim zaten devamli bir yerlere kaciyorsun cogu zaman ben ilgileniyorum ne diye kadina bagiriyorsun diye cikismis :26: bizimkide zaten ben mecbur degilim buyuk olan sensin sen bakmak zorundasin diye baslamis :47:
Hatta evde eline ne gecerse etrafa atmis gozlukleri de dahil :47:

Valla komsular bile ne oluyor diye kapiya cikmis :26: kvnin ablasinin gorumceleride ayni apartmanda onlar bile ne oluyor diye kapiya gelmis :27:
Anliyacagin kadin kendinide annesiyle ablasinida rezil etmis apartmana :47:
Dunden beri Allah islah etsin diye dua ediyorum :5:
Birak Ananne sabaha kadar uyumamis aglamis :14: sonucta kulak tam duymasada kizi karsisina gecip bagirip durdu agrina gitmis dogal olarak :14:

selamün aleyküm kızlar ben de katılmak istiyorum bu liste işine.ne kadar zamanda bir yeni ölçüleri yazıcaz.bu arada sanırım iki ay kadar oldu diyete başlıyalı.plateste yapmaya çalışıyorum düzenli olarak adet olduğumda yapmıyorum bi tek.105 kilodan 98 e indim çok şükür ama takıldım daha gitmiyo.iki tane kızım var sağolsunlar bütün gün peşlerine koşmaktan kk ya pek vakit ayıramıyorum.fırsat bulduğumdada anca geçmişi okuyorum yorum yazmaya sıra gelmiyo ama bende aşırı derecede zayıflamak isteyenlerdenim ve bu iş destek olan birileri olmadan olmuyo.oyüzden lütfen benide aranıza kabul edin:17:

Aramiza hos geldin insallah hep birlikte kilolardan kurtuluruz :34:

cücüşler merhaba :16::16::16:

men mektebden gelmişem Aybalalarr :9::9::9:

abbav içime azeri kaçtı sankim haaaa :27::27::27:

canım sıkkın , enerjim düşük, hava kötü , içim darlandı be yavvv :26::26::26:

şimdi giyinecem , kapişonumu beremi takacam , sokaklarr benim meskenim diyerek atacam kendimi , yoğurt falan alacammm :32::32::32:

Aynurcuğumun dukan döneri tarifiyle kendime kocaman bir tavuklu salata yaptım. içine de 1 dilim tam buğday ekmeğini doğradım. lesliemi de yapmıştım zaten. akşama da yoğurtlu brokoli yiycem çorbayla. bu hafta daha 400 gr gitti gide gide. yarına birden düşer inşallah.

afiyet bal şeker olsun cücüüümm , güzel oluyo tukan stayla :52::52::52:

olsun kuşum 400 400 derken damlaya damlaya göl olur :34::34::34:

olsun canm cok hos gorunuyor :1: bu arada dun marketten bunu bulabildim kizlar sizinkinin markasi ne boyle biseymi yulaf kepegi bumu simdi..

Erinycim OAT BRAN yazması lazım , tam göremedim paketi ama sanırım beyaz yulaf diyor seninkinin üstünde , eğer kepek şeklindeyse doğrudur tatlımm :32::32::32:

kitabı PDF formatında indirip okuyabilirsin , ama mutlaka oku :32::32::32:

mesjimi goremedim bir an :1:

Son düzenleme:
Back
X