İyi akşamlar kızlar. Akşama kadar fırsat buldukça geçmişi okudum :) Sabah yürüyüşü saymazsak bugün evden çıkmadım, hava da çok güzeldi halbuki

Oğlumun okulunda her Cuma sürpriz günü, ona korsan şeklinde kurabiyeler yaptım, sevimli oldular ama çok uğraştırdı. Şeker hamuru ile yapmak istemedim, kurabiye hamurundan şekil verince de nasıl el oyaladı. Sıkıntıdan kendimi oyalayacak bir şeyler icat edip durdum mutfakta. Lor yaptım, yoğurt yaptım (süt günümdü bugün) vb. vb. :))
Aynur, gözde_m, efeeeeeemmm, Asuman, Nusena, alessandra79, Nimrel geçmiş olsun dilekleriniz ve ilginiz için çok sağolun arkadaşlarım. Kızım tamamen iyileşti, oğlum hala biraz nane molla

Yarına tamamen geçer umarım.
Nursena sana da büyük geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmış vallahi kızın, ya gözüne bir şey olsaydı?
Yok canım benim göbek değil, belden ölçtüm

Göbek yağlı ve fazla olunca bel de öyle oluyor tabii ki. Halbuki ben yıllarca kalçası geniş, göğsü büyük, beli ince kum saati formundaydım. Belimin inceliği benim olayımdı. Zayıf günlerimde üstten 38 oluyorsa belden 36 olurdu falan filan. Albümlerim arasında "geçmiş zaman" diye bir albüm var, orada bir iki eski resmim var, azıcık fikir verir. Ama artık vücudumun formu da bozuldu, 3 hamilelik, 2 doğum, sonuncu da sezeryan olunca böyle oldum. Gerçi olmayan olmuyor, arkadaşım 4 tane doğurdu gene fıstık gene fıstık...
Bizim sitede yürüyenlerin istatistiğini tutuyorum ben resmen :) Yaklaşık 1.000 aile yaşıyor burada, yürüyen de çok fazla. Bir kategori yılmaz yürüyüşçüler, bunlar kar-fırtına dinlemeden her gün, uzun süre ve tempolu yürüyorlar. Diğer kategori ev hanımları, sıkıntıdan ve fırsat buldukça yürüyorlar, bazıları tempolu bazıları bebek arabası ya da köpekle gezinti tipinde yürüyor. Üçüncü kategori bir heves yürüyenler. Bunlar bahar ve yaz aylarında aklına esip "sağlıklı yaşam, kuş börtü böcek, yürümek ne güzel" felsefesi ile yürüyorlar. Son moda yürüyüş kıyafetleri ve genellikle fit bedenleri oluyor :) Yılmaz yürüyüşçüler arasında 50-70 yaş aralığında çok kişi var. Hatta 80 üzeri 2 kişi var her gün yürüyen. Yavaş yürüyorlar ama onlar. 70 yaşlarında bir ağbi var, resmen koşuyor.. Hepsi ile göz aşinalığımız var tabii. Bir de güvenlikçiler ile can ciğer oldum bu yürüyüşler sayesinde :))
Esracığım basenleri bölgesel çalıştıran egzersiler ve yürüyüşlere ağırlık verirsen süper olacaksın

Resmine baktım ama buraya yorum yapmak istedim...
...
Yena nerelerde merak ettim...
...
**Yukarıdaki mesajı akşam üzeri yazmıştım ama göndermemişim, şimdi bilgisayarı kapatmadan fark ettim. :) Biraz bayatladı mesaj ama idare ediverin artık