Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler
bugün aynur da yok nerelerde geziyor acaba keyifsizim diyordu bir yaramazlık yoktur inşallah
umutcum ne güzel yürümüşsün sen ben bugün yürümedim dinlenmeye ihtiyacım vardı gerçekten gece hep bacağım ağrıdı korktum valla bel fıtığı diyenler oldu da
yarın yürürüm inşallah artık
eşim 102 kg 185 boyunda en az 10 kg vermek istiyor spora da gidiyor 1 aydır ama hiç vermedi yediklerine dikkat etmeyince bir arkadaşı dukanla 7kg vermiş1 ay civarında sanırsam kafasını taktı ben de yapacağım illa diyor hatta benimle beraber yapmak istiyor neyse o başlayacak 1 aralıkta ben henüz tam karar veremedim hayırlısı

Asumancım ne güzel eşinin de kilo problemi varmış (güzel değil aslında farkındayım). menü hazırlaman daha kolay olur canım. kızlar da biraz sağlıklı beslenir. senin yerinde olsam dukandan ziyede akşamları ızgara salatayla geçirmeye ikna ederdim. bu arada kızların için de diyet uygulayabilirsin canım. büyüğü için sanırım geç ama küçüğünde besin kısıtlamasına gidersen daha geç adet olur. şimdiki çocuklar çok güzel (biraz da fazla karbonhidrat ağırlıklı) beslendiği için erken adet oluyorlar bu da Allah korusun göğüs kanseri riskini arttırıyormuş Erkan topuzun dediğine göre. sen evdekileri en iyisi sağlıklı beslenme kampına sok .

hay maşallah sen ne güzel kilo veriyosun ya sırrı nedir bunun bide ben yapabilsem senin kilolara gelebilsem ne güzel olcak :1::1:

sen bilirsin canım geçmiş olsun inşallah ameliyata felan gerek kalmaz kilolarını vererek halledersin :1:

teşekkür ederim canım :) dikkat etmeye çalışıyorum aslında. yediklerimden çok kısmıyorum önceki gün çok yeme durumu falan yoksa. klasik 6-7 öğün. bir de bu hafta 3 günde kaldı ama inşallah haftaya 4 güne çıkar, spor yapmaya çalışıyorum. bol yeşilçayı da unutmamak lazım :)

yenaaa yeni kilom 83,500

:((((((((((((((((((

Nursenacım üzme kendini. annenler burdaydı bu hafta, olur o kadar fark (sanırım 500 gr). dikkat edersen verirsin canım hemen.

merhaba kızlar. maalesff hıç kılo vermedımm :( aynıyım bu hafta da 89.4 :(

yena bana ıkı hafta izin yazar mısın. oruçlarımı tutuyorum ister ıstemez gunduz hareketsız kalıp akşamda yedıklerımı sındıremıyorum:(bır hafta daha oruç tutayım sonra adetım gelecek.2. hafta da adetlı olacağım. hıç olmazsa kendımı bıraz toparlarım. 22 alıkta bıldırım yapmaya tekrar baslarım :((

kılo verenlerı kutluyorum. mutlu hafta sonlarııı

Asumancım ne güzel eşinin de kilo problemi varmış (güzel değil aslında farkındayım). menü hazırlaman daha kolay olur canım. kızlar da biraz sağlıklı beslenir. senin yerinde olsam dukandan ziyede akşamları ızgara salatayla geçirmeye ikna ederdim. bu arada kızların için de diyet uygulayabilirsin canım. büyüğü için sanırım geç ama küçüğünde besin kısıtlamasına gidersen daha geç adet olur. şimdiki çocuklar çok güzel (biraz da fazla karbonhidrat ağırlıklı) beslendiği için erken adet oluyorlar bu da Allah korusun göğüs kanseri riskini arttırıyormuş Erkan topuzun dediğine göre. sen evdekileri en iyisi sağlıklı beslenme kampına sok .

eşim ikna olmuyor canım malesef ben de sağlıklı ve düzenli bir beslenme palnı uygulyalım diyorum ama dukandaki et ve sınır olmamamsı onu cezbetti şimdilik bence aslında onu tanıyorum ve uzun vadede zorlanacağını biliyorum
kızlarımda et seven cinsten malesef canım ikisi de regl oldu zaten biri 14 biri 16 yaşının içinde şu anda
ama şimdilik bize protein ağırlıklı bir beslenme gözüküyor bakalım hayırlısı ben de dukan değil de sebzenin de olduğu etli menüler yiyeceğim bu sıralar galiba
nursenacım yakaladın beni ama artık ikimize de yeter diyelim 85 olmadan inişe geçmemiz lazım

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım :) dikkat etmeye çalışıyorum aslında. yediklerimden çok kısmıyorum önceki gün çok yeme durumu falan yoksa. klasik 6-7 öğün. bir de bu hafta 3 günde kaldı ama inşallah haftaya 4 güne çıkar, spor yapmaya çalışıyorum. bol yeşilçayı da unutmamak lazım :)

Nursenacım üzme kendini. annenler burdaydı bu hafta, olur o kadar fark (sanırım 500 gr). dikkat edersen verirsin canım hemen.

inşallah vericem yyaaa annemlerin olması suyu ihmal etmem inşallah haftaya gidecekler başlıcam tam gaz
belimi ölçtümm 95 pek bi fark yok yani 4 cantim fazla ölçmüşüm dün

çizelgen neden yokk kii seninnnnn

inşallah vericem yyaaa annemlerin olması suyu ihmal etmem inşallah haftaya gidecekler başlıcam tam gaz

haftaya tam gaz başlarsın canım inşallah ama annenler gidene kadar gram dahi almak yok artık
4 cm de az değil kız 1 ayda ancak 4 cm incelirsin

eşim ikna olmuyor canım malesef ben de sağlıklı ve düzenli bir beslenme palnı uygulyalım diyorum ama dukandaki et ve sınır olmamamsı onu cezbetti şimdilik bence aslında onu tanıyorum ve uzun vadede zorlanacağını biliyorum
kızlarımda et seven cinsten malesef canım ikisi de regl oldu zaten biri 14 biri 16 yaşının içinde şu anda
ama şimdilik bize protein ağırlıklı bir beslenme gözüküyor bakalım hayırlısı ben de dukan değil de sebzenin de olduğu etli menüler yiyeceğim bu sıralar galiba
nursenacım yakaladın beni ama artık ikimize de yeter diyelim 85 olmadan inişe geçmemiz lazım

küçük kızın sanki 8 yaşında gibi kalmış aklımda :) kocaman olmuşlar yav, genç anne olmanın yararları :)
anladım canım, eşin kararlı. sen de salata yersin akşamları yanına artık. inşallah ikiniz de verirsiniz beraber.

verirsin canım, yitirme inancını. 4 cm de az değil. hemen düzeltiyorum. çizelgem ilerlemiyor diye gıcık olmuştum ama ekleyeyim yeniden.

bu haftaki misafirlerimin, getirdiklerinin, benim motivasyonumun düşüklüğünün, iradesizliğimin, nefsime hakim olamamamın ve daha ne derseniz deyin işte sonucu...

geçen hafta; 86.0
bu hafta; 86.8

offff.... sabah hemen güzelce kahvaltı hazırladım.. 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dililm kepekli ekmek, maydnoz domates, yeşil çay...

artık kendime geldim..

ya bir de benim bir problemim var, 11 ay oldu doğum yapalı, oğlum 6aylıkken bir düşük oldu, daha doğrusu canlanmadı aldılar, o zamana kadar ve o zamandan bir ay sonrasından itibaren hiç regl olmadım, acaba bunun da bir etkisi olabilir mi, acaba olursam kilolarım birden düşer mi??? (umut fakirin ekmeği gibi oldu ama:))

Şimdiye kadar ölçülerini eklediğim arkadaşlar; Aynur, Gözde, Ayça, Nimrel, Özlem, Umut, Asuman, Nursena, Fadime, eriny, Cecoş,
Nevinciğim sen hiç öyle sandığın gibi iri durmuyorsun. sana öyle geliyor ama değilsin valla. avantaj dediğim de buydu. ben getiremiyorum koşu bandını çünkü sığdıracak yer bulamadım. anneme gittikçe devam edicem artık. aslında leslie de çok işe yarıyor. suyu çoğaltıp 2 günde bir leslie yapabilsen baya farkeder sende canım.

:16:
bilmem de kendimi özellikle bu sıra çok fazla görüyorum fazlayım tabiya:14: özellikle aldığım kilo göbeğimde toplandı sanki hemen...basen çok bendede tatlım yan bacak hareketi çok etkili...herşeyi biliyoruzda uygulaması sıfır...ben geçen haftasonu ve bu akşam fazlaca davete katıldım sonuç yine artı...koşu bandı çok yer kaplıyor ama annen yakın sanırım onda yapaıyorsun o bile farkedecek...beni lesliden başkası kesmez...

kahvaltı hazırlamam lazım çayımı koyup geleyim

afiyet olsun :16:

herkese kocamannn günaydınn:21::21::21:

kilom 97...demir attım 90 lara şarkısı geldi aklıma Aynurcum güzel söylerdi...

hepiniz öpüyorum ve ben üretime geçiyorum:16:

bilmem de kendimi özellikle bu sıra çok fazla görüyorum fazlayım tabiya:14: özellikle aldığım kilo göbeğimde toplandı sanki hemen...basen çok bendede tatlım yan bacak hareketi çok etkili...herşeyi biliyoruzda uygulaması sıfır...ben geçen haftasonu ve bu akşam fazlaca davete katıldım sonuç yine artı...koşu bandı çok yer kaplıyor ama annen yakın sanırım onda yapaıyorsun o bile farkedecek...beni lesliden başkası kesmez...

afiyet olsun :16:

canım kilo durumundan rahatsız ol. bu seni fişekleyecektir. ama üzülme, sıkılma. eminim harekete geçeceksin en kısa zamanda. yanındayız biz de azılı şişmanlar olarak senin :))

asumancm benim eşim de aynı durumda, 1.78 boyunda 105 kilo, güya benimle birlikte dikkat edecekti ama bu ara dukana takmış durumda, et oluşu erkeklere cazip geliyor galiba dediğin gibi..

Bu hafta kacamaklardan dolayı kilo veremedim maalesef kızım sağolsun bol süt olsun napalim :-) geçen hafta beni listeye almamıştı yena umarım bu hafta alır :-) kilom 100.2 spor 0 ama bugün başlıyorum spora

Kilo bildirimi;bu hafta ki kilom,95.3
allah beterinden korusun diyeceğim.söylenecek birşeyim olmayınca.
hepinize hayırlı cumalar..

Günadinlar,
Bende kilo bilidirimi yapiyorum.
Geçen haftaki kilo: 90.6
Bugunkü kilo: 89.7 (sali günüden buyana aynıyım.)
Bu hatfa yapılan toplam spor 1800 dakika

bir tanede soru sorayim?
Regl günlerinde kilo verilemiyor mu?

bol bol yoğurt yer, karbonhidratı kısarsan (ki sen dukan yüzünden karbonhidrat almıyorsun) sabit kalınır hatta az da olsa verilir canım. sen de bitince birden kurtulursun bence.

--------------------------------------

kızlar dışarda işlerimiz var. ben kaçıyorum o yüzden. görüşmek üzere :16:

p.s.; Aynurcum umarım daha iyisindir bugün. dün gece de girmemişsin. merak ettim seni.

Back
X