Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. __________ alessandra79 :65: :65: :nazar: :46: :21: :32: :71:

HAFTANIN 2. si __________ - 1,4 kg. ______________ gözd_m :65: :81: :nazar: :8: :119: :71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ___________ efeeeeeeeem :65: :nazar: :71: :122: :62:

yenacım eline koluna yüreğine sağlık :1::1:
he he kendimi kutluyorum ilk 3e girmişim inşallah hep böle devam eder arkadaşlar:46::46:

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. __________ alessandra79 :65: :65: :nazar: :46: :21: :32: :71:

HAFTANIN 2. si __________ - 1,4 kg. ______________ gözd_m :65: :81: :nazar: :8: :119: :71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1 kg. ___________ efeeeeeeeem :65: :nazar: :71: :122: :62:

yenacım eline koluna yüreğine sağlık

he he ilk 3e girebilmişim sonunda inşallah hep böle devam eder kızlar :46::46:

gene arka arkaya göndermişim bu blg deli etcek beni neyse tüm listeye giren giremeyen kilo veren veremeyen herkesi canı gönülden kutluyorum arkadaşlar:1::1:

Kilo verenleri dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum.:46::nazar::42:
Darısı hepimize inşallah...

Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.:(
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..
Sonuçta demir den değilim ben de,yine iyi dayandım..

ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın tabi önce ailene lazımsın iyice yat dinlen biran önce iyileş :1::1:

iyi akşamlar herkese.....neredeyse 1 haftadır giremedim siteye....çok yoğundum kafamda çok yoğun bu aralar...bu sıkıntı sırasında suyumu biraz ihmal ettim galiba ama düzelecek inşallah....ben 97 kiloydum şimdi bir 96 gösteriyorum bir 95 anlamadım bu işten bişey...birde benim moralim bozukken çok yiyorum arkadaşlar yaaaaa şu huyumdan vazgeçemedim birtürlü...uuuffffff valla ne yapacağımı bilmiyorum inşallah herşey yoluna girer benim yaza kadar kilo vermiş olmam gerekiyor...

ufff bugun dıyete basladım ama yesıl elma yedıgım halde karnım ac bıseyler yemek ıstıorummmmmmmmmmmm,,,uffff
soyle yogurt soslu uzerınde de kıymaları olan koca bı tabak makarnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

her zaman yeşil elma benim midemi kazındırır ve karnımı acıktırır benim, belki sanada böyle bi etki yapmıştır....

arkadaşlar tebrikler:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46:

herkese merhaba ;

baktım fırsat var koştum geldim bakınıyorum öyle geçmişe falan
nasılsınız bakalım??

birde farkettim ki bugün cuma imiş ama ben unutmuşum
bunadım bunadım valla (sadece b12 eksikliği değil ki iğnelere başladım artık kanımda
düşmüş yerlerde onun için de ilaca başladım....) alzeimer oldum kesin :37:

dediğim geçmişi kurcalıyorum ama alıntı falan yapmadım. babaannem için iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
allah tüm darda olanlara hayır kapıları açsın maddi manevi hastalık sağlık ne olursa.

kilo bildirimi yapamıyorum diye kızmıyorsunuz umarım. bu süre içinde aynı deyin gitsin
olur mu YENA ablaa :17::17:
söz fırsat buldukça geleceğim :21::21:

çok geçmiş olsun tatlım benim yaa......

Günlerdir üzerim de bir kırıklık var dı..nihayet dün patlak verdi...Korkunç bir boğaz ağrısı,yanması yutkunurken resmen alevler çıkıyor.:(
Kronik faranjitim var ama hiç böyle şiddetli olduğumu hatırlamıyorum burnumun içinden bile ateş çıkıyor...
2 gün raporluyum..
Bir de kendimi aşırı yoruyorum herşeye yetişmeye çalışıyorum,illa ben yapacağım diye...
Hiiç birşeyin eksik olmamasına dikkat ediyorum,yoğun çaba sarfediyorum..Çok yanlış biliyorum hiç kimse bana madalya takmayacak..

ÖZetle çok hastayım,çok keyifsizim..Gittiğim doktor tam teşekküllü kadın doğum hastanesine gidip detaylı hormon testi vb.yaptırmamı ailede menopoz gçmişi araştırması yapılmasını önerdi..Önümüzdeki hafta gitmek için kendimi zorlayacağım...

çok geçmiş olsun yenacım:(((
kendini bu kadar yormaaaa.....

bu halinle bizede koşturdun, hakkını helal et, ellerin dert görmesin, Rabbim hep sağlık sıhhat versin inşaallah sana yenam.....

öpüyorum....

kardeşim geldi, yemek yaptı sağolsun yedim kendime geldim biraz. ilaç da iyi geldi ateşim düştü. ay dün gece o kdr kötüydü ki titriyodum, gözüm karardı bayılıyodum... dukan amca affetsin gözüm hiçbişey görmedi bugün mantı yedim bide puding:1:

aman da aman listeye de girmişim :1:
yenacım eline sağlık canım, hasta hasta yorduk seni..

kızlar tebrik ediyorum, her haftamız böyle olsun inşallah...

afiyet şeker olsun canım.....
hastalık istisna bence...

geçmiş olsun yenaaa yordun kendinii çocuklara çalıştığında evi ihmal ediyomuş gibi görünmemek için helak ettin yavruu az bencil olsak keşke demiii sana bişey olursa napar yavrucuklar boşver ev işini falan yorma görmezden gel herşey 4 dörtlük olunca madalya vermiyolar hakkaten dediğin gibiiii üzüldüm bakkk yakın olsak ıhlamurlarımı otları kapıp gelirdim kapınaaa

han kapısı gibi lafna çookk güldümm ilahhiii

Çok duygulandım nursena yaaa..Gözlerim doldu yutkundum ağlamayacağım dedim.:(
Hasta olduğumda çok yoğun bir şekil de sadece annemi isterim ben.:(

Ihlamur içiyorum kızım hazırladı benim söylememle...
Anne süt hazırlıyayımmı sana diyo :) KEndisi sütü çok seviyo :)

Bu arada tespitin çok doğru..

yine akıllanmıyorum ki..eşim telefon da ısrarla yat dinlen yemek falan düşünme ben gelince hallederiz dedi..Ona tamam dedim..
Dün kıymalı karnabahar yapmıştım kızım hiiç sevmediği için yememiş..
İçime sinmedi dünden beri onu düşündüm sanki kızım aç kaldı gibi..
Fırın makarna çok sever..KAlktım ben de zoraki onu hazırladım..HAdi fırın sıcakken ve müsaitken kek te yapıvereyim iki dakka ne olacak diye tarçınlı,mozaik kek çırpıp sürdüm fırına..
Lahana salatası yaptım şimdi ıhlamuru içip eşim gelmeden uzanacğım tekrar :)

benim de... istanbul ünideyim bide ben, bol bol yeşil parka görüyorum :)
çemberimde gül oya geldi şimdi aklıma, ne güzel diziydi...

Harikaydı gerçekten.. ben hatırla sevgiliyide severek izlerdim..

---

aynurcuğum, umarım seni sıkan olay bir an önce yoluna girer,düzelir...

Aranızda, LG VK9820SCNY Buharlı Elektrik Süpürgesi kullanan varmı?
Benim yasam alanım biraz ilginç, evin salonu ofis ve salonun yanındaki 1 küçük oda daha ofis. Küçük odanın karşısı büyük banyo. Az ileride 2 oda daha var. Bu iki oda ve yatak odasinda küçük banyo, benim evim ve bana özel. Biri oturma odası (spor odası). Digeri yatak odam. Bu iki odaya kimse giremiyor. Evin hiç biryerinde halı yok. Gün içinde benimle düzenli çalışan bir kisi daha var. O terlik giyiyor. Fakat müsterim geldiginde galoş veriyorum. Fakat dişçiyemi geldik dişçiden çikiyoruz geyikleri falan oluyor. Zaman zaman direk ayakkabi ile buyur ediyorum. 4,5 ay önce her gün gelen bir ev yardımcım vardı. Ekonomik nedenlerden dolayı artık 15 günde bir geliyor. Uzun lafın kısası, müşteri gittikten sonra salon yandaki oda ve banyonun söyle hızlıca temizlenebileceği bir alet ariyorum.
Boch Sarjli Move 2 in1 başladım. Sonra buharlı bişe olabilir silme derdide kalkar düsüncesi ile LG VK9820SCNY kadar geldim. e biri 200TL digeri 1000TL :) yada kulanımından memnun kaldiğiniz herhangi buharlı bir alet varmı?

yenacım ellerine sağlık canım:16::54:
hastayım demeden yapmışın hemencik listemizi diğer işlerini olduğu gibi bizi de bırakmamışsın:54:Allah şifa versin seni ne ailenin ne de bizim başımızdan eksik etmesin inşallah
dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ederim:46:
bu hafta istediğim gibi yapabilirsem dukanımsı diyeti haftaya ben de eksilerde olurum inşallah sizler gibi
kızlar okuldan gelince kardeşime gittik onlara azcık değişiklik olsn dedim başka boş günleri yok az önce geldik
ben de spor listesini yapayım bu hafta azalmış sanki spor yapanlar
itirafımı da yapayım size yarın inşallah diyete başlayacağım diye bugün fil mi desem başka büyük hayvanlardan mı işte onlar gibi yedim :26:

1.dafi.............................480dk
2.ceco34........................260dk
3.eriny...........................240dk
4.asumanzeynep..............220dk
5.nuhan.........................180dk
6.clutch.........................135dk
7.kavusmak_hayal.............20dk

spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :46::46::32:
daha kalabalık ve daha güzel listelerimiz de olur inşallah:))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr:122: :122: :122:

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrr :3:

Maalesef benim laptop hala bozuk ama eşim sağ olsun bugün telefonda ay çok sinir bozucu bu tablet falan diyine eve gelirken laptobu getirmiş :1: Yarın sabahta hemen tamirciye götürecek benim laptobu :34: inşallah akşama kadar halolmuş olur sorun :34:
Ondan sonra inşallah gündüz bari rahat rahat girerim KKya :1:

Hazır eşimde oyun konsolunu açmışken sizlere bakayım dedim :34:
Listeler yayınlanmış kaçaklar kısa süreliğine de olsa görünmüş :1:

Ben geldim fıstıklar:16:

YENACIM 99,5 kıloyum:5:

offff canım sıkılıyor,havada bozuk benim moralimde....

Canım hiç canını sıkma sakın sonuçta bak ne güzel kilolar verdim ve artık 2li hanelerdesin :34: İnan senin yerinde olabilmek için şu koca göbişimi bile verebilirdim :60: ancak o hale gelirim zaten gitse o göbiş :1:

Bu arada uzun zamandır deng gelemiyoruz iddadaşım yaaa özletiyorsun kendini :20:
Hadi artık dön evimize :1: bak bende yerimde sayıyorum bari senin gazınla belki bende senin kilolarına gelirim :34:
Sana ihtiyacımız var şekerimmmmmmmmm :54::54::54:

kilo bildirimi yaptıktan sonra o kadar şey oldu ki.hayatım yine tepetaklak..annemi aradım.adres teyiti için.

dikiş makinası ve birşeyler koliledim.konuşma güçlüğü çekiyordu.3 telofon ve ısrar sonucu hastaneye gönderttim.
sağ kısmında kısmi felç varmış.gözetim altına alınmış.ardından burda bir fırtına,bir yağmur.elekrikler gitti.birkaç gün evvel
perşembe günü ege de fırtına ve yağmur alarmı veriliyordu.edremit balıkesir.daha fena.
ne zaman yola çıksam aynı şey.şimdi ben ankarayamı gideyim antalyaya mı.öncelik sağlık.diğer kardeşim önce ankaraya git.hastane çıkışı gelirsin dedi.
dualarınızı eksik etmeyin..hepinize sağlık ve huzur dilerim..

Ablacığım çok geçmiş olsun :71:
Rabbim inşallah bir an öne şifasını verir Anneciğinin....Aminnnnnnnn
Bütün dualarımız sizlerle icini ferah tut inşallah çok kısa bir süre sonra sağlık haberlerini vermekte nasip olacaktır :34:

Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık :71:
Yoğunluk, iş derken birde hasta halinle bizlerle uğraşmışsın Allah razı olsun senden ...Aminnn
Hakkını helal et yüreği güzel insan sonuçta bizlere okadar emek veriyorsun :34:

Bu arada kızlarrrrrrr sizlerde harikasınız inşallah hep böyle patır patır gider kilolar :34:
Darısı hepimizin başına :34:

2 gün raporluyum..

Çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın kendini.
Herhalde yine salgınmı var yoksa havalardanmıdır bilmiyorum ama benimde iki gündür boğazım ağrıyor ve hafif bir halsizlik başladı :27: Kendimi salmamaya çalışıyorum yoksa bende kesin yatarım :1: hiçte sevmem ya yatmayı :1:

Asumanzeynep ellerine ve emeğine sağlık :71:
Sende hakkını helal et canım :34: Okadar bizlerle uğraşıyorsunuz.

Bu arada kızlarrrrrrrrr hakikaten nerede bu sporcular :20: geçen hafta listenin maşallahı vardı :nazar: inşallah haftaya çok daha fazla oluruz:34:
SPor yapan arkadaşlarada kocaman alkış :46::46::46::46: kendimide nasıl alkışlıyorum ama :60:
İnşallah spor azmimiz daim olur ve topikce spor yaptığımız günleride görürüz :34:

Çok duygulandım nursena yaaa..Gözlerim doldu yutkundum ağlamayacağım dedim.:(
Hasta olduğumda çok yoğun bir şekil de sadece annemi isterim ben.:(

Ihlamur içiyorum kızım hazırladı benim söylememle...
Anne süt hazırlıyayımmı sana diyo :) KEndisi sütü çok seviyo :)

Bu arada tespitin çok doğru..

yine akıllanmıyorum ki..eşim telefon da ısrarla yat dinlen yemek falan düşünme ben gelince hallederiz dedi..Ona tamam dedim..
Dün kıymalı karnabahar yapmıştım kızım hiiç sevmediği için yememiş..
İçime sinmedi dünden beri onu düşündüm sanki kızım aç kaldı gibi..
Fırın makarna çok sever..KAlktım ben de zoraki onu hazırladım..HAdi fırın sıcakken ve müsaitken kek te yapıvereyim iki dakka ne olacak diye tarçınlı,mozaik kek çırpıp sürdüm fırına..
Lahana salatası yaptım şimdi ıhlamuru içip eşim gelmeden uzanacğım tekrar :)

Harikaydı gerçekten.. ben hatırla sevgiliyide severek izlerdim..

---

aynurcuğum, umarım seni sıkan olay bir an önce yoluna girer,düzelir...
canum benimmmm annenin yerini tutamayız tabisi ama sanal dostubenimher zaman yanındayım arkadaşım
sevüyoruz senüüüü:123:

valla azimle spor yapanlara tebriklerimi fışkırtıyorummm

siyasaldayım cnm bn uluslararası ilişkiler. 2 yıl önce mezun olmalıydım aslında:14:
kaç yaşındasın?

Ben 21 yasindayim, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum ben de:-) aslinda 3. sinif olmam lazim ama hala 2.siniftayim, bolum cok zor, sene tekrari yaptim birinci sinifi, kismet napalim :-)

Back
X