Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucuğum,demek sen de dukancan oldun haaa,hayırlı olsun..
Aynur virüs gibi yaydı topiğe..:1:

Bişi diyeceğim Fransa'da Pierre Dukan'ın doktorluk lisansı iptal edilmiş diye söyleniyor...
Belki iftiradır :)

dukkan diyetini yapıp kilolarımın 6 sını 1 ayda verip 2 ayda geri alanlardanım dr gitmeden önce yapsammıki biraz kilo verip bırakırım

selam kızlar,

sabahtan beri evde vakit geçiirip duruyoruz. istanbulda kış var, bir de yağmur. birazdan anneme gidicez sanırım.

yolcu arkadaşım yavrularına geçmiş olsun. inşallah bir an önce düzelirler.

Allahım kütük kraliçesi benim..:30:
Ne kalın belim varmış.:14: Ön sıradan şeker hastası adayıyım..:14:
Ama benim en zayıf hallerim de bile öyle oyuntulu ince bir belim olmadı tamamen yapısal diyerek azıcık ta olsa kendimi rahatlatayım.:)

Teşekkür ederim canım...düne göre biraz daha iyiyim şükür..

Sen de hoşgeldin..

deme öyle Yenacım. sen baya güzel gidiyorsun bence bu ara. bi de şöyle bir şey var ki beldeki yağlar basenlerden daha çabuk eriyormuş. o yüzden şekerleme, kek, pasta falan çıkarsan hayatından yibe etkili olacaktır bence. demin baktım da 98 kg iken belim 101 cm, basenler de 141 cm imiş. ben şekerli şeyleri pek kesmemiştim. artık onları da kesicem.

Meryemcim seni de görüyorum aşağıda. sen de ölçülerini ver de başla kuzum incelme yarışımıza :))

of ya çocuklarım iyileşemediler bir türlü doktora gidiyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz faydası yok gibi anlamadım gitti.hiç keyfim yok oyüzden.mutfağımı bir görseniz eczane gibi oldu resmen.ama nafile.gece uykuları yok.durmadan ağlıyolar küçüğüm dişte çıkarıyo onunda sıkıntısı bitmek bilmedi.iş güçte yapamıyorum doğal olarak hiç içimdende gelmiyo zaten uğraşmak.buarada bende yemek yiyemiyorum diyet spor bu günlerde iptal malesef.çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.bi iyileşseler başka bişeyde istemiyorum zaten.dua edin kızlar

Canım çok geçmiş olsun bebişlerine rabbim acim şifalar versin :42::42:

of ya çocuklarım iyileşemediler bir türlü doktora gidiyoruz bir sürü ilaç kullanıyoruz faydası yok gibi anlamadım gitti.hiç keyfim yok oyüzden.mutfağımı bir görseniz eczane gibi oldu resmen.ama nafile.gece uykuları yok.durmadan ağlıyolar küçüğüm dişte çıkarıyo onunda sıkıntısı bitmek bilmedi.iş güçte yapamıyorum doğal olarak hiç içimdende gelmiyo zaten uğraşmak.buarada bende yemek yiyemiyorum diyet spor bu günlerde iptal malesef.çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum.bi iyileşseler başka bişeyde istemiyorum zaten.dua edin kızlar

Hih, aynen benim cocuklarin durumu. İnan bebegim 6 haftadir daha yeni iyilesmeye basladi. Basta 1 antibiyotik bitirdik iyilesiyor derken tekrarladi. Tekrar antibiyotik kullanmak istemedik. Aynen bende uykusuz kaldim. Burnu tikandikca uyuyamadi yavrum. Arada ateslendi. Buyukte sokturerek oksuruyor ama onun durumu daha iyi. Sabret canim. Doktora goturdunuzse sirtini dinleyip zaturre gibi birsey yoksa korkma. Cok akintiliysa peditus surup grip icin iyi geldl. Salgiyi azaltiyor cunku. Allah sifa versin canim en yakin zamanda.

Son düzenleme:
Hih, aynen benim cocuklarin durumu. İnan bebegim 6 haftadir daha yeni iyilesmeye basladi. Basta 1 antibiyotik bitirdik iyilesiyor derken tekrarladi. Tekrar antibiyotik kullanmak istemedik. Aynen bende uykusuz kaldim. Burnu tikandikca uyuyamadi yavrum. Arada ateslendi. Buyukte sokturerek oksuruyor ama onun durumu daha iyi. Sabret canim. Doktora goturdunuzse sirtini dinleyip zaturre gibi birsey yoksa korkma. Cok akintiliysa peditus surup grip icin iyi geldl. Salgiyi azaltiyor cunku. Allah sifa versin canim en yakin zamanda.

aynen ya bir aydır ikisinede ayrı ayrı 2 şişe antibiyotik kullandık şimdi 3.yü kullanıyoruz.genede toparlanamadılar.büyük kızıma bademcik ve genizeti için ameliyat diyor doktor bizde biraz araştırıp sonra karar vericez acele etmicez hem kış ortasında zor olur zaten.peditus benimkilere pek yaramıyor genelde aferin kullanıyoruz ama şimdi daha değişik bi ilaç verdi doktor bide onu denicez bakalım.bugün başladık umarım işe yarar alerjiside var ikisininde ondan iyileşemiyolar sanırım.tam geçiyo derken tekrarlıyor.zor ya çok zor

Daficiiimm istersen bi benim sevgilime birde bana yapabilirsin cannıımmm :16::16::16::16:
yaparım canım hemen başlarım sen yeterki iste bebişim :6: ama almak için bursaya gelirsin :1:

sen varya seenn ne Tikican bişeysin öylleee , snood mnood hiçbişeyden eksik kalmıyon haa cücüşşş :27::27::27::27:

kızlarr perşembe akşam yemeğe gitmiştik , alt kata inerken bi mont gördüm , ayy çok beğendim , giydim , aldım , görmem giymem ve almam 3 dakikayı bulmadı haaaa
:52::52::52::52:

bende ne sipidi gonzalesmişimm
:9::9::9::9:
montunu güle güle giy canım. insanın beğendiği üzerine olunca onu almanın zevkide bir başka oluyor :9: bende tatile giderken hiçbirşey götürmedim :1:eşime dedim zaten hiçbirşeyim üzerime olmuyor emanet gibiler hangisini giyecem ben onların:34: hemen akşamına alışverişe gittik bir sürü iç çamaşırı,gecelik,pijama, eşofman aldım:27: bornozları bile götürmemiştim yeni aldırdım :9: bugünde mutfak masam, koltuk takımlarım geldi. koltukların kırlentlerini getirmemişler onlarda gelirse ihtiyaçlarım azalıyor :1:

geçmiş olsun bebişlerinize Allah şifalar versin

iyiaksamlar,
Koscaman bir temizilk yaptım. Dün ögle saatlerinde başlamıştım. Şimdi son noktayı koydum. Biraz sonra kişisel bakıma geçiyorum:15:
Hani böyle ev pırıl pırıl olunca bir duygu vardırya onu yaşıyorum. Sürekli yere bakırsın minik minik şeyleri elinle toplarsın. Temizlik güzel ya...

Dukancanım nasıl gidiyor Dukan amcaamm ?? sıkıntı etme bi anda dehşet incelme olacak sende , yağlar patır patır yollara düşecekler :32::32::32:
Dukan gerçekten zor bir diyet ama bana en uygun olanı.İlk kez beyin olarak zayıflamaya hazır bir döneme girdim. Hayatın takvimleri vardır ya. Bende dukan takvimindeyim. :1: Güzel sözler için çok teşekürederim. O patır patır günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Ben biraz evhamlı bir tipim, sıkıntı ettimigimi taa oradan bildin ya tebrik ederim seni:16::16:

Kendisi, bebeki, çocuğu hasta olan herkese bol acil şifa diliyorum.

gozde_m, gözün aydın, mutluğun daim olsun.

gunaydin hatunlar bol su icmeli, sporlu bir gun olsun ins :1:1:gunaydin canm kapismaya baslamamizin ilk gununu unutmayalim aralik 1de baslamis bulunuyoruz ona gore :13::1::1:

zukunft canm seninle baslangic kilolarimizla su anki kilolarimiz ayni neredeyse senide alalim efeeeemle kapismamizin arasina :9::9:

tamam kapışırımki sizlede guzelde olur :21:

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım ,nasılsınız kilolar veriliyormu az kaldı 4 ay sonra aranızdayım inşallah yine ben daha hiç kilo almadım çok şükür bundan sonra ne kadar alırım bilemiyorum..bu arada ikinci kızım geliyor onu haber vereyim dedim ..hepinizi kocaman öpüyorum

sağlıkla kavuş kızına inşallah derincim çok sevindim bizi de haberdar etmene :16::54:

yenacım eş durumundan dukancı oldum hayırlı olur inşallah ama zor gerçekten
bilirsiniz ben liste felan yapamam normalde
aslında açlık gibi bir sorunum olmadı bugün ama midem çok bulandı gün boyu bir de herşeyde gözü kalıyor insanın protein protein protein

Derinciğim hemşocuğum,iyi olmanıza çok sevindim bir gittin pir gittin..
MErak ettiydik seni..
nazımız nasıl,okşuyormu kardeşini.??

yenacım eş durumundan dukancı oldum hayırlı olur inşallah ama zor gerçekten
bilirsiniz ben liste felan yapamam normalde
aslında açlık gibi bir sorunum olmadı bugün ama midem çok bulandı gün boyu bir de herşeyde gözü kalıyor insanın protein protein protein

Sırf protein mide bulantısı ve baş ağrısı yapar evet..
Yıllar yıllar önce ben de 2-3 günlük protein diyeti yaptığımda bile başım acaip ağrırdı..
bir de ağızda acımtırak bir tat oluşurdu benim...
ama iyi gelecek sana en azından 70 lere demir atarsın...

Sırf protein mide bulantısı ve baş ağrısı yapar evet..
Yıllar yıllar önce ben de 2-3 günlük protein diyeti yaptığımda bile başım acaip ağrırdı..
bir de ağızda acımtırak bir tat oluşurdu benim...
ama iyi gelecek sana en azından 70 lere demir atarsın...

pek başağrım olmadı inşallah olmaz da ama midem hep bulandı ağzımda da o dediğin tat oluştu ama 70lerde demir atmak fikri cazip tabii olur inşallah zaten ideal kilom 71.4 çıktı benim ben 75 e razıyım biliyorsun
bugün bolca da yürüme fırsatım oldu kızların peşinde koşarken inşallah tartıda eksi de görürsem daha da motive olurum

sağlıkla kavuş kızına inşallah derincim çok sevindim bizi de haberdar etmene :16::54:
asumancım çok sağol canım...
Derinciğim hemşocuğum,iyi olmanıza çok sevindim bir gittin pir gittin..
MErak ettiydik seni..
nazımız nasıl,okşuyormu kardeşini.??

hemşom aklımdan çıkmıyorsunuz zaten ,az kaldı dönüyorum artık 4 ay sonra aranızdayım...naz bayılıyor çok seviniyor sürekli karnımı öpüp duruyor konuşuyor onunla ...çok hevesli bakalım hayırlısı ile doğunca ne yapacak ...

İyi geceler fikrimin ince gülleri..:16:

Çok eğlenceli bir film izledik,kafam güzel mes-udum şu an :)
Fakat hala iyileşemedim çok ağır geçiriyorum..
evdeyim ama dinlenemiyorum..
Bugün oğlum çıldırdı sıkıntıdan, alıştı tabii okula...
Baba işte,abla tiyatro provasın da olunca hepten kudurdu..
Hava bir de kapalı ve rüzgarlıydı..
Markete götüreyim bari dedim..
Dönüşte oğlumla aynı yaştan arkadaşı var.aynı okulda farklı sınıftalar..
Oda aynen çok sıkılmış bize uğramışlar biz olmayınca biraz hava aldırıp eve dönecektik dedi annesi..
Hadi gelin dedim ama benim hiiç halim yok..
2-3 saat oynadılar iyi oldu...

Son düzenleme:
hemşom aklımdan çıkmıyorsunuz zaten ,az kaldı dönüyorum artık 4 ay sonra aranızdayım...naz bayılıyor çok seviniyor sürekli karnımı öpüp duruyor konuşuyor onunla ...çok hevesli bakalım hayırlısı ile doğunca ne yapacak ...

canım benim..minik abla olacak..
İsim düşündünüzmü.?

yenacım yine dinlenmemişsin sen yaramaz çocuk bari yarın yat da kendini toplasın vücut:20:
al sıcak ıhlamurunu yat tüm gün

Back
X