Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve zukunftun bugunku beklenen menusu :1:
sabah 1 tost kasar peyniri ve 1 dilim salamla yaptım yanında 2 zeytşn 1 bardakta bögurtlen cayı içtim
öglen öglen dedigime bakmayın saat 3 tü 2 kivi yedim
saat 6 gibi patlıcan salatası yaptm 1 sogan ve 1 domatesle,2 dilim ekmekle tukettim
saat 8 bucuk gibide br bardak süt içerim artık:31:

toksin izinli olmak istediğini yazdı ve gitti..
İnşallah önemli bişey yoktur...:26:
önemli bişey yoktur inşallahhhh
Günaydıınn fıstıklaarr :16::16::16::16::16:

ben geldiimm, dün gece arkadaşımdaydımm , o yüzden uğrayamadım , merak etmeyin olarmıı :32::32::32::32:

buarada size bir iyi birde kötü haberim var ;

kötü olanı ;

internet paketimde son 800 MB kaldı , 14 aralıka kadar kullanmam gereken , bitirmemem lazım çünkü anadolu lisesi tercihleri yapacam , yazıları e-okula falan girecem , yani bir müddet biraz kopuk olacam malesefff :25::25::25::25::14::14::14::14:

iyi olanı ;

bugün 2 Aralık 2012 , geçen sene yani 2 Aralık 2011de başlamıştım diyet yapmaya , 102 kilo ile başlamış olduğum bu yolculukta bu sabah itibariyle 78 kiloyum yani 1
yıllık süreç içerisinde tamı tamına 24 kilo vermiş bulunmaktayımm ,37 olan VKİ'm 28.3e düştü , kendimi öpücüklüyor ve başarılarımın devamını diliyorumm

:9::9::9::46::46::46::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz DUKANCANızz :9::9::9::9:

Asu açıklamış doktorluk olayını , sıkıntı etmeyelim diyetle ilgili bi durum değil yanii :34::34::34:

Derincim hayırlı uğurlu olsun , kucağına sağlıcakla alırsın bebişini inşAllahh :16::16::16:
oohhh gitttee az rahatk-lıyalım piskolojikman çöktükk yawww çifter çifter veryon kilolarrııı :))))

şaka bi yana maşşallahın var arkadaşımm süpersinnn neyse artıkın özleriz senii azami 5 saat girmedinmi bişey oldu diye korkuyoruz sonuçta eniştemiz seni bize emanett ettii:))) hesap veremeyiz sonnaaaa adamannn karıma ne yaptunuz der :20::20::20::20:

gitii kilocukklarrr ohhhhhhhhhhhhh gitsin gerii gelmesin inşallahhhhhhhhhhhhhh
mutlu pazarlar herkese
eşim dün 101.3 dü bugün 100 çıktı
ben cuma kudurmamdan sonra dün 84.3düm bugün 83.6 çıktım
dukana devam bakalım
amama aaaaa asuuuu ya ben yabennn tebrik ederimmvalla yılbaşına 7 li rakamlar garantiiiiiii desene
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122:

Herkese Merhabalarrrrrrr

Hele şükür gelebildim :1: sabahtan beri 3 kere giriş yaptım ama hep bir aksilik oldu :1: ya eşim birşeyler istedi başından kalktım, ya kuzenler bilgisayardan birşey bakmak istedi yada en sonunda komşu kahve içmeye geldi :1:
Anam dünden beri aklım buralarda kaldı ama malum misafir vardı :34:
Dün gece çok güzel geçti :34:
Herkes bayıldı yaptıklarıma ve şükür fazla kaçırmadım bu sefer :1:
Bir ara mutfakta çorbayı ısıtırken eşimin büyük halası arkama gelip kız maşallah baya bir totoşun ufalmış spor kendini baya bir belli etmeye başlamış dedi :122: inanılmaz hoşuma gitti tabi anında şımarıp totoşumu sallayarak anammmm erisin erisin daha çok var nasılsa dedim :60: nasıl gülüyor o halime :1:
Biz sana güveniyoruz bu işi gerçekten başaracaksın fıstık gibisin zaten çok daha güzel olucaksın diye :1:
Bugün o gazla daha erken spora gitmeye karar verdim :34:
Demekki bir şeyi düzenli yapınca faydasıda oluyormuş :34:

Salı günüde hem epilasyona gidiceğim gündüz hemde spor salonunda tartıalcağım :32::32::32:
Bakalım ne çıkacak sonuç :34: kas ne kadar yapmışım, yağ ne kadar yakmışım belli olucak :34: sonuçta tartıda değişim olmasada fark görülmeye başladı demekki değişiklik var içerlerde :1:

Canım gözünüz aydın :34:
Bu mesajımı görürmüsün bilmiyorum ama çok sevindim senin adına :34: Kız olsun çamurdan olsun demiyorlar boşuna :1: benimkiler ne kadar kapışsada arada yinede ablamız iyiki kız olmuş diyor :1:
RAbbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah ve uzun zamandır bebek yolu gözleyen tüm arkadaşlarımıza da nasip eder inşallahh...... Aminnnnnnnnnnn

Sorma ceco gelmedi ama aklı buralardaydı :1:
Şükür atlattım misafirleri :34: RAbbim eksikliklerini göstermesin baya yoruldum ama çok huzurluyum ve mutluyum :34:

yürüüü ceco kim tutarr seniiiiiii

spor yapmamız şartttttt bende başlamam lazım acayip saldu herbir yanım

Bugun neler yedim bende yazayım....
Sabah 2 ad. haşlanmış yumurta 1 ad. domates saat: 10,00 gibiydi
Öğle yemeğine vakit yoktu...Uzun süren bir market alışverışı ile meşgulduk:) Herşeyin arkası tane tane okunup, fiyatlar kıyaslanıp gramajlar ölçülüp son olarakta ambalaji nasıl incelemis yapıldıktan sonra satın aldığım için (ambalajlar benim için çok önemli) baya uzun sürüyor.
Akşam 2.5 parça ızgara yağsız biftek, bir tabak çoban salata. Saat :18,30 gibiydi.
az önce bir bardak kefir ictim. Şuanda yeşil çay içiyorum.
Bugun güzel bir pazar geçirdim... Yarın tempolu bir iş günü olacak. Hazırlık yapıyorum.

öncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilim:( size katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)

Selamün Aleykümmmm

Herkese iyi akşamlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Yine hele şükür gelebildim :1:
Şu anda inanılmaz yorgunum ama içimde inanılmaz bir huzur var :16:
Öğleden sonra Spor salonuna gittim ve tam 50 dakika spor yaptım :32: Üstelik bugün ilk kez belim ağrımadan tam 20 dakika koşu bandında yürüdüm :34: Normalde hoca kilom fazla ve belime ağrı giriyor diye 10 dakika yaptırıyordu ama bugün kendi kartımla zaman ekranını kapattım ve kendi kendime 4 şarkı bitmeden bundan inmeyeceksin dedim :1: Aslında ortalama 3 dakikadan 12 dakikayı tamamlarım diye düşünmüştüm ama uzun şarkılar çalmış meğer :60: :60: :60:
Hocanın bile dikkatini çekmiş ve hemen yanıma geldi Banu bak yavaş yavaş açılıyorsun ne güzel işte falan diye :32:
İnanılmaz hoşuma gitti ve ne olursa olsun fitnesse daha fazla zaman harçamayı düşünüyorum :34: her defasında 5 dakika artırsam bile benim için çok çok güzel bir sonuç:34:
Yüzmede tabi o yorgunlukla biraz zorlandım ama gerçekten çok iyi geldi :34: En son birde 10 dakika saunaya attım kendimi ve resmen yeni doğmuş gibi atlaya zıplaya heidi misali salondan çıktım :60:

Keşke salon yakın olsaydı da her gün gidebilseydim :34: ama belki o zamanda bıkardım :44:
Salı gününü iple çekiyorum bakalım ne çıkacak tartı sonucu :122: :122: :122: sadece yağ oranında azalma bile olmuş olsa benim için büyük bir sonuç olacak :34:

canım çooook geçmiş olsun. rabım tez zamanda saglık nasıp etsın. ınş buyuklerımız hep basımızda sağlıklı olsunlar...

yenA SANA NAZAR DEGDI. HERSEYE YETIŞIYORSUN ÇALIŞIYORSUN VS DERKEN GÖZUMUZ GELDI SANA. ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM. BU ARADA SABAH KAHVALTISI SURPRIZINE BAYILDIM. EŞİM ÖYLE SURPRIZLERI BILMEZ. KIZIM BUYUSUNDE O DA BANA YAPSINN:)

KIZLAR ARANIZDA EMINEVIM SISTEMINI BILEN YADA İÇİNDE OLAN VAR MI. BİZ LLAH İZİN VERIRISE EV SAHIBI OLMAK İÇİN BIR YOLA ÇIKTIK. NİSANDAN ITIBAREN HER AY MAASIMI EMINEVIM SİSTEMINE YATIRACAĞIM. 6 YILLIK GIRDIK SİSTEME. 3. YILINDA BIZE EVIN TUM PARASINI VERECEKLER. 3 YIL SONRA TAYIN İSTEMEYI DÜŞÜNÜYORUZ. GİTTİĞİMİZ YERDEN ALIRIZ EVIMIZI DİYE DÜŞÜNDÜK. 150.000 LİRA YA GRDIK. 6 YILDA SADECE 9 000 LİRA SİSTEME ORGANIZASYON ÜCRETI ÖDEYECEĞİZ. 150 000 BİZE 159 000 NE GELECEK. BANKALARDAN FAZİ İŞİNE BULAŞMAK İSTEMEDIK. O KADAR ÇOK FAZİ KOYUYORLAR KI IKI EV PARASI GIDIYOR. BAKALIM.BİZMİLLAH DEYIP GİRDİK. RABBIM EVI OLMAYANLARA EV NASIP ETSIN. KIRADAN KURTARSIN INŞ...

Canım bende ilk kes duyuyorum o sistemi. Rabbim inşallah hayırlısıyla tüm kirada olanlara ev sahibi olmayı nasip eder....Aminnnnnnnn
İnşallah herşey gönlünce olur ve alnınızın akıyla ödemelerinizi yapıp alırsınız o hayalinizdeki evi :34:

Ben geldimmm

Oku oku bitmedi sayfalar. Bugün sabah kahvaltısından sonra eşimle dışarı çıktık. Fikir olsun diye 3,4 farklı projeden ev baktık. İnternetten baktığımız çoğu ilanda verilen fiyatlar yalanmış, 1+1 için 75bintl denen eve bakmaya gittiğimizde o evin satıldığını ama 1+1 başka katta 95bintl'ye ev olduğunu gördük. Resmen internette verilen fiyatlar insanları çekmek için yazılan fiyatlar. 1+1 evlerde hayal kırıklığına uğradım çünkü çoğunda evin biçimi eşyalar yerleştirmeye müsait değil. Mesela bi tanesinde salondan 2 kapı açılıyo. biri yatak odasu biri mutfak. Eşyaları koyacak boş duvar yok nereseyse. Başka bir projedeki 1+1'i beğendik fakat onun da yatak odası çok küçüktü. Eşyalarımız asla sığmazdı. Hani 3,4 sene oturur sonra satıp daha büyük bir ev alırız diyoduk ama içleri inanılmaz küçük

Şimdilik beklemedeyiz bakalım. Benim iş olayım olursa beğendiğimiz bir ev var onu alıcaz. 2+1 145bintl fiyatı. Beylikdüzü-esenyurt arasında ev. En çok hoşuma giden yanı mutfağın bitiminde kare şeklinde bir boşluk yapmışlar. Bu boşluğun önünde boydan boya cam var. Mutfağa dahil değil ama mutfakla salon arasında. Oraya masanı atıp akşama kadar oturup kitap okuyabilirsin. Mutfağın o şekline hayran kaldım resmen. Benim işim de olursa ben maaşımla peşinatı çekerim, eşim de ev kredisi çeker. Şimdilik hayal ama hiç belli olmaz

Bugün ev dolaşma maceramızın bitiminde avcılara gittik, balık aldık, balıktan sonra yılbaşı için piyango bileti alayım dedim. Çeyrek bilet 10tlmiş:53::53: Sadece bir bilet aldım. Balık alırken eşim bana küstü. Neymiş kızartma balık istiyormuş. Ev kokuyo kusura bakma kızartma yapamam ayrıca sağlıklı da değil dedim. Gene benim dediğim oldu ve ızgaralık balık aldım:9::9:

Canım Rabbim istediğiniz evi almayı nasip eder inşallah.
Boşver enişte küserse küssün sonuçta onunda sağlığı için :34: Dün bizde eniştesine çok az kızarttık inan bir tane bile yemedim :34: Balık taze olunca ev kokmuyor fazla hatta koku anında gitti desem yeridir :34:

tukanın hayırlı olsun asucum :nazar:anladığım kadarıyla kilo vermen durmustu hem böylece belki bunyen sasırıp hızlı vermeye baslar gene:16: darısı bize

Ahh bide benim bünye şaşırıp söyle kalsa :52::52::52::52: ama geçen sefer ben tukan amcayı denediğimde spor yapmamıştım birde regl öncesinde başlamıştım sonuç ; 0 elde var 0 gibi oldu :60: hala kafamda acaba mı diye geçiyor ama aynurcuğumun dediği gibi şimdilik böyle devam edeyimde 99.9u gördüğümde başlarım olmadı :60:

öncelikle merhaba herkese ben yeni üyeyim şu anki kilomdan hiç memnun değilim:( size katılarak bu kilolardan kurtulmayı hedefliyorum benim şu anki kilom 98.2 inmek istediğim kilo 69
inşallah istediğimiz kiloya ineriz=)

Aramıza hoşgeldin :3:
İnşallah sende hedeflediğin kiloya inersin sağlıklı bir şekilde :34:
Bu arada kendinden biraz bahsedermisin :34:

Canım Rabbim istediğiniz evi almayı nasip eder inşallah.
Boşver enişte küserse küssün sonuçta onunda sağlığı için :34: Dün bizde eniştesine çok az kızarttık inan bir tane bile yemedim :34: Balık taze olunca ev kokmuyor fazla hatta koku anında gitti desem yeridir :34:

Banucuğum istediğimiz gibi olmasa da birikim için bir başlangıç yapalım diyoruz. 4,5 sene sonra satar daha iyisini alırız

Bizim mutfak çok küçük canım. Balkon felan da olmayında balık yapınca 1 hafta kokusu geçmiyor. Benim ızgara fırınım var onda ızgara yapıyorum ama beyefendi kızartma küçük balık yemek istiyormuş. Öyle her dediğini yapsaydımm:9::9:

Merhaba bende yaklaşık 3 sene önce 26 kilo vermiştim ama fazlasıyla son bir yılda geri aldım.yurtta kaldığım için rahatlıkla vermiştim şimdi evdeyim ve can sıkıntısından yemek yiyorum. :( eski günlerime geri dönmek istiyorum..

tukanın hayırlı olsun asucum :nazar:anladığım kadarıyla kilo vermen durmustu hem böylece belki bunyen sasırıp hızlı vermeye baslar gene:16: darısı bize
sağol canım inşallah dediğin gibi olur
Banucuğum istediğimiz gibi olmasa da birikim için bir başlangıç yapalım diyoruz. 4,5 sene sonra satar daha iyisini alırız

Bizim mutfak çok küçük canım. Balkon felan da olmayında balık yapınca 1 hafta kokusu geçmiyor. Benim ızgara fırınım var onda ızgara yapıyorum ama beyefendi kızartma küçük balık yemek istiyormuş. Öyle her dediğini yapsaydımm:9::9:

hamsiyi de fırında pişirebilirsin ben öyle yapıyorum hem kokmuyor fazla hem de yağsız
yarın alabilirsem hamsi yapmak istiyorum ben de

Merhaba bende yaklaşık 3 sene önce 26 kilo vermiştim ama fazlasıyla son bir yılda geri aldım.yurtta kaldığım için rahatlıkla vermiştim şimdi evdeyim ve can sıkıntısından yemek yiyorum. :( eski günlerime geri dönmek istiyorum..

Geçmişte 26 kilo gibi büyük bir rakamı vermişsin eminim yine verebilirsin :34:
Peki geçmişte hangi sürede verdin o kiloyu ve ne yaptın :1: meraklı ceco :1:

selam hatunlar bizde hava yine bozdu yagmur + firtina cok feci :52: ins yarina duzelirde yuruyuslerime devam ederim :52: birde yarin buyuk gun dukanin 1. gunu olucak:9:

selam hatunlar bizde hava yine bozdu yagmur + firtina cok feci :52: ins yarina duzelirde yuruyuslerime devam ederim :52: birde yarin buyuk gun dukanin 1. gunu olucak:9:

GAzan mübarek olsun canım :3:
İnşallah çok güzel kilolar verirsinde bende senin izinden gelirim :1: ama 99.9 a geldiğimde :1:
Aslında bende kaç zamandır şöyle bir iki gün bünyeyi şok etsemmi diye düşünüyordum :60: korkudan bünye altına kaçırsında sudan da olsa biraz birşey gitsin tartıda motive olayım diye :60: ama işte sonradan bünye benden fena intikamını alır diye korkuyorum :1:

Son düzenleme:
GAzan mübarek olsun canım :3:
İnşallah çok güzel kilolar verirsinde bende senin izinden gelirim :1: ama 99.9 a geldiğimde :1:
Aslında bende kaç zamandır şöyle bir iki gün bünyeyi şok etsemmi diye düşünüyordum :60: korkudan bünye altına kaçırsında sudan da olsa biraz birşey gitsin tartıda motive olayım diye :60: ama işte sonradan bünye benden fena intikamını alır diye korkuyorum :1:

ins canm :52: sende bi dene bakalim belkide soke olup devamini getirirsin motivasyonunda gelipte :13:

Geçmişte 26 kilo gibi büyük bir rakamı vermişsin eminim yine verebilirsin :34:
Peki geçmişte hangi sürede verdin o kiloyu ve ne yaptın :1: meraklı ceco :1:

ozaman yurtta kaldığım için akşam yemeğini en geç 6da yiyordum.önceden diyetisyene gitmiştim onu uygaladım klasik 3 ana 3 ara öğün.yurtta koşu bandı vardı hergün yürüyüş yapıyordum.26 kiloyu yaklaşık 1.5 senede verdim :) Rabbim tekrardan nasip etsin sadece dış görünüş değil hem psikolojik hemde fiziken çok rahatsız hissediyorum :/

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]kasım (bel-basen)[/TD]
[TD]aralık (bel-basen)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]clutch[/TD]
[TD]90-125[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chickpeas[/TD]
[TD]89-103[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gozde_m[/TD]
[TD]91-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]88-116[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nimrel[/TD]
[TD]96-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozka82[/TD]
[TD]83-104[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutttt[/TD]
[TD]89-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]85-108[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursena[/TD]
[TD]95-110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fadime02[/TD]
[TD]101-114[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eriny[/TD]
[TD]96-122[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]111-132[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]105-124[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]106-123[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyop[/TD]
[TD]107-117[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]96-124[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yena[/TD]
[TD]114-120[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]93-105[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben çok mu geç kaldım bu liste içn... mezuram yok cetvelimi de bulamadım :(( yarın alsam ve ölçsem girsem olmaz mııı??

ben giremeyince ne kadar çok muhabbet oluyor ya, geçmişi saatlerdir okuyorum, 2 gün giremedim haa çok değil yani :))

dukana başlayanlara hayırlı olsun... benim diyet işleri karişik yine..

ozaman yurtta kaldığım için akşam yemeğini en geç 6da yiyordum.önceden diyetisyene gitmiştim onu uygaladım klasik 3 ana 3 ara öğün.yurtta koşu bandı vardı hergün yürüyüş yapıyordum.26 kiloyu yaklaşık 1.5 senede verdim :) Rabbim tekrardan nasip etsin sadece dış görünüş değil hem psikolojik hemde fiziken çok rahatsız hissediyorum :/

Canım moral bozmak yok :34:
Geçmişte verdiğine göre yine verebilirsin :34: Neyin nasıl olması gerektiğinide biliyorsun sonuçta :34: Hep birlikte motivasyonumuzu tavan yapıp kilolardan kurtulma savaşımızı veriyoruz :1:
Fıstık gibi oluyoruz ve bir daha ne fiziğimizi nede piskolojimizi bozduracak bir davranışta bulunmuyoruz :122: :122:

ben çok mu geç kaldım bu liste içn... mezuram yok cetvelimi de bulamadım :(( yarın alsam ve ölçsem girsem olmaz mııı??

Clutch bence yarın senin ölcülerinide ekler listeye :34:
Bakalım bir ay sonra kaç cm gidecek ölcülerimizden :1: benim toto ufalsında topiğin en büyük totosu ünvanını rafa kaldırayım :60:

Canım moral bozmak yok :34:
Geçmişte verdiğine göre yine verebilirsin :34: Neyin nasıl olması gerektiğinide biliyorsun sonuçta :34: Hep birlikte motivasyonumuzu tavan yapıp kilolardan kurtulma savaşımızı veriyoruz :1:
Fıstık gibi oluyoruz ve bir daha ne fiziğimizi nede piskolojimizi bozduracak bir davranışta bulunmuyoruz :122: :122:

Clutch bence yarın senin ölcülerinide ekler listeye :34:
Bakalım bir ay sonra kaç cm gidecek ölcülerimizden :1: benim toto ufalsında topiğin en büyük totosu ünvanını rafa kaldırayım :60:

dur bi de ben ölçüyüm yarın, bir aya kalmadan ünvanını kaldırabiliirm yarın, sırf senin için canım :))

Back
X