Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yokk asu yermiyim senin yediğin kadar yemişimdir:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

asuu dukan iyi gidiyor heee aferim vallla aceba dediğn gibi tok tutuyosa her zaman tüketsekmikii
mesela günlere gitmeden önce:))):15::45::45::45::45::45::45::45::45:

aslında miğdemiz doyuyo amma velakin aynı sigara gibi ağız tiryakisiyim resmen miğde tok acıkmıyorum bile ama habire ağzıma bişeyler atasım geliyoo işteee hastayım ben atıştırma hastasııııı

benim yediğim kadar yedinse durum vahim demektir:1::1:
bence tok tutuyo canım hacminin 25 katı şişiyormuş bol su içiyoruz zaten yer kalmıyor pek midede günlere gitmeden önce tüketmek mantıklı valla
tiryakilik konusunda çok haklısın canım karnım tok ama gözüm aç
şimdi çoğu şey yasak ya o atıştırma alışkanlığımdan da kurtulurum belki yoksa ne yaparsam ağzıma atıyordum ben de bir parça da olsa
aslında benim böyle bir terbiyeye ihtiyacım vardı bakalım terbiye olacakmıyım

dukan konusunda planım şöyle benim aslında
ataktan sonra seyire geçince zaten işim kolaylaşacak sebzeden dolayı normalde bana 1 marta kadar seyir çıktı 71 kilo olmam için ama eğer devam edemeyecekmiş gibi olursam ben daha önce de güçlendirmeye geçeceğim amaç tamamen bozmadan verdiğim kiloyu bari koruyayım artık bunları zaman gösterecek tabii

yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim

Canım hosgeldin bende 24 yaşındayım 6 aylık kızım var :-)

sorma ben de başladığımdan beri hep ekmek krep falan yapıyodum, geçen üşendim yoğurtla yiyim dedim ama yok burnumu tıkadım yuttum yine de olmadı :1: şimdi de sarımsaklı ekmek yaptım bakalım nasıl olmuş :1:

Canım sarımsaklı ekmek güzel olduysa tarifini alabilirmiyim

Canım hosgeldin bende 24 yaşındayım 6 aylık kızım var :-)
Canım sarımsaklı ekmek güzel olduysa tarifini alabilirmiyim

ben bu tariften yaptım canım
dukan diyeti tarifleri: SARIMSAKLI EKMEK

üstüne sürdüğü yağ kekik sarımsak karışımını da salçalı suyla karıştırdım ekmeği biraz pişirip öyle sürdüm üzerine. fena değil. daha çok sarımsak koyabilirmişim. şimdi de tavuk köftesi yapıyorum :1:

yaşıtmışız bu arada :)

ekmek tarifini aynurdan aldım daha yapmadım yarın yapacağım inşallah
ama krep için 1 yumurta biraz süt azcık kabartma tozu ve yulaf kepeğini karıştırıyorum ben akışkan bir kıvamda sonra tavaya döküp normal krep gibi pişiriyorum

Bu kreplerin her çedini neredeyse denedim... Tadini bir türlü sevemedim :(
Bugun az daha dukanı kaçiyordum. zor bir gündü... iş için kalabalik bir ortamdayim. Çantamdan çikartip dukan mamalarımı yiyemedim. sehriye çorbasi, köfte, bulgur pilavi yoğurdu önüme tak die koyudular..:1::1: Çaktirmadan, sesizce köfteyi yedim ve tesekkürettim. çok zor bişeydi ya....:25: bide çaktilar soramadilar....

Bu kreplerin her çedini neredeyse denedim... Tadini bir türlü sevemedim :(
Bugun az daha dukanı kaçiyordum. zor bir gündü... iş için kalabalik bir ortamdayim. Çantamdan çikartip dukan mamalarımı yiyemedim. sehriye çorbasi, köfte, bulgur pilavi yoğurdu önüme tak die koyudular..:1::1: Çaktirmadan, sesizce köfteyi yedim ve tesekkürettim. çok zor bişeydi ya....:25: bide çaktilar soramadilar....

aslında ben de 3.gün yemek istemedim o yüzden suyla yutuverdim
yarın da ekmeğini deneyeceğim aslında çok da farklı bir tat beklemiyorum
dukan tariflerini inceledim de neler neler yapmışlar açıkcası ben o kadar uğraşacağımı sanmıyorum
seyir evresini sürdürebildiğim kadar sürdürüp verdiğim kiloyu sabitlemek için güçlendirmeye geçerim zorlanırsam
bir de gojibery almayı düşünüyorum tatlandırcıyla tatlı yapmaktan daha iyi bir çözüm gibi geldi bana

Hurrremim sende olcul kiz usenme :13::52: aksam yemegi olarakta yagsiz yogurtla biftek yemeyi dusunuyorum :52:

tamam gi üsenmessem ölcerim birazdan :1:

Yok canım ya hala ses çıkmadı benimkinden de ona kafam takıldı biraz :(

Anladim canim bugun gelmesi gerekiyordu dogru söylemistin, insallah haber eder sana hemen

gelirken kar yagiyordu yine kizlar, bi resim cekim dedim :17:

Eklentiler

• $151066_4944567581037_2041944224_n.webp
    $151066_4944567581037_2041944224_n.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 28
evet canımm :29:

şimdi ısınsın da yılbaşında kar yağsın :1: çok seviyorum yılbaşında heryer bembeyaz olsa keşke :34:

Bu yil başında kar biraz zor gözüküyor.... Yüksek biryerle gitmek lazım. Bende dün kartepe için turlara falan baktım.Turda verilen yemek sucuk ekmekti mevzuya gicik oldum. Sonra çanakkale turu gözüme çarpti, daa çok ilgimi çekti hiç Çanakkaleye gitmedim. Turla gidesim var. Düsünmekteyim...

Son düzenleme:
kızlar ya 7 kilo verdim sonrasında bir aydır takıldım 98 kiloda nasıl tekrar vermeye başlıcamm.spor yapamıyorum bu günlerde ama diyete devam.buna rağmen accık bile eksilmiyo sinir oluyorum.napmalıyım sizcee??

oldum canım hayırlı olur inşallah
bugün 3.günüm iyi gidiyor pek acıkmıyorum ama gözüm sebze meyvelere takılıyor azcık
2 gün sonra sebzeye başlayacağım daha kolay olacak o zaman benim için verebildiğim kadar vereyim bakalım
senin de aldıklarının bir kısmı ödemdir bol bol su iç birazı gider hemen gerisini de halledersin canım
ah asucum keşke ödem olsa kıtlıktan çıkmış gibi yedim
yemekler açık büfeydi yemekten çok tatlı yedim:56: bütün gün yüzdüm, yürüdüm ama üç kilo almaktan kurtulamadım.
neyse canım beş kiloya kadar izin vermiştim kendime:1: şimdi hedefe beş var bu kış bunu veririm inşaAllah

yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız? 25 yaşındayım 8 aylık kızık var ve 95 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum.araştırarak burayı buldum birlikte zyıflamak için.şimdiden teşekkür ederim
aramıza hoş geldin setebu kolayca verirsin inşaAllah kilolarını

herkeslere selamlaaaar

anaaaam 2gün giremedim nete; ne birikmiş geçmiş öyleee:))
bıdı bıdı bıdı bıdı:DD:16:

bıdı bıdı diyince aklıma bişey geldi;
dün eşim bana dediki sen hiç konuşmadan duramazmısın dedi:DDD
dururum dedi, dur hadi bakalım ne kadar durabiliicen dedi, bende tıp yaptım sustum, dışarda arabadaydık,
inanın 3dk ancak durabildim:))
son 1dk çatladım, ellerimle konuşmaya başladım:DD
benim tıp halimin sonuna doğru eşim dediki böyle daha iyiymiş diyor:DD:1:

geçmiş olsun fadime ablacım...

tebrikler arkadaşlar:nazar::nazar::46::46::46:

canını sıkan konunun ne olduğunu bilmiyorum ama; gelmiş geçmiş olsun inşaallah canım.....

orticanım benide yaz benide:)

aman sanki pek bi ölçülüyümde:))

90-60-90 benim ölçülerim.

dermişim:9::9:
değil tabiki:)))

bel-basen
108-125

AMİN

aaaa sen balıkesirlimiydin yenam??:)

yenam şu tarif genelde benim boğazıma, boğaz ağrıma çok iyi geliyor, istersen bir dene; 1sb sıcak rezene çayının yarısını gargara
yapmak, diğer yarısınıda içmek.... rezene boğazını yakmicak şekilde sıcak olmalı ama; sıcak olmazsa hiçbir faydası olmuyor.

derincim bebişin hayırlı olsun:)))
çok sevindim gerçekten...

kısss nerelerdesin sennn???
öpüyorum...

ekliyorum hemen Meyracım. inşallah 90-60-90 olmasa da 3 aşağı 5 yukarı olduğumuz günler de gelir :)

Selam kızlar,

nasılsınız? ben bugün yine dışardaydım ama işlerim bitti sayılır dışardaki. artık evimle ilgilenip işe yoğunlaşıcam.

Gözdecim haber var mı erkek arkadaşından? az kaldı canım, az daha sık dişini. iyidir eminim.

Back
X