Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam canım:))

daha öncede sormuştum galiba ben senin burcunuda, kova diyince öyle gibi hatırladım bi an, neyse yaşlılığıma ver:)):9:

benimde kışlık yok, bi çizmede bana lazım....

Cizme herzaman bi dert aslinda,
baldirlarim cok kalin malesef benim, sinir oluyorum keske ipince olsaydida $öylee dizime kadar cizme giyeydim, cok özeniyorum gercekten :ssz:
ama ancak onun altina kadar felan giyiyebiliyorum,
bi dükkan varmis bizim burda büyük, orasi biraz pahali biyer, gecen arkadasim dediki cok ucuzlamis cizmeler, yari fiyatina felan olmus,
gidip bi bakiyim dedim, güzel paraya güzel cizme cünkü,
eger bulamassam artik yine bakincam, insallah bulurum biseyler, yarin alsam iyi olur,
cünkü kar yagiyor artik hep sürekli, öbür cizmemde yirtilmis asagidan su gelir ayagim islanir :25::25:

kızlar benim rglm geçti 3gün oluyo....
ve 3gündürde sabahları bi bulantı oluyo bende...
hamilemiyim diye şüphe ediyorum kendimden:SSS
sabahları birde 3gündür ağız kuruluğu var....
galiba bunlar hamilelik belirtilerine giriyor....:53:
önceden bende olmayan şeyler bunlar; sabahları olan ağız kuruluğu ve bulantı....
seviniyimmi napıyım ben, bu kiloyla nasıl olur bi hamilelik bilmem....
biz henüz düşünmüyoruz ama yinede her yol %100 olmadığı için olabilir yani....
neyse daha ortada tam bişey yok, hayırlısı olsun....
ama benim rglm erken gelir ama kolay kolay geçmez yani, ondan ve ek yaşadıklarımdan dolayı şüphelendim:53:
neyse hiç belli olmaz, bakarsın çıkar gelir ansızın:)
şuan kendimde rglm hem gelcek gibi hissediyorum hemde gelmicek gibi...
hayırlısı herşeyin....

Cizme herzaman bi dert aslinda,
baldirlarim cok kalin malesef benim, sinir oluyorum keske ipince olsaydida $öylee dizime kadar cizme giyeydim, cok özeniyorum gercekten :ssz:
ama ancak onun altina kadar felan giyiyebiliyorum,
bi dükkan varmis bizim burda büyük, orasi biraz pahali biyer, gecen arkadasim dediki cok ucuzlamis cizmeler, yari fiyatina felan olmus,
gidip bi bakiyim dedim, güzel paraya güzel cizme cünkü,
eger bulamassam artik yine bakincam, insallah bulurum biseyler, yarin alsam iyi olur,
cünkü kar yagiyor artik hep sürekli, öbür cizmemde yirtilmis asagidan su gelir ayagim islanir :25::25:

ıslanmasın senin ayağın tatlım benim, hemen al bi çizme kendine, kıyamam ben sana:))):16::16::16:

deri çizmeyi genişletiyorlar canım, aklında olsun, deri olmayan genişlemez ama, ancak kumaşı inceltir bi miktar ve deforme eder....
benimde ayağım küçük olduğu için vede kilo olduğu için; çizmemi mutlaka genişletmem gerekiyo, oradan biliyorum....
ayağım giriyor, devamı kapanmıyo malesef çizmede:((
neyseki genişletme var, ayağım35 kışlıkta 35-36da olabiliyo...
benim ayağım özel numaraya giriyormuş...:51:

ıslanmasın senin ayağın tatlım benim, hemen al bi çizme kendine, kıyamam ben sana:))):16::16::16:

deri çizmeyi genişletiyorlar canım, aklında olsun, deri olmayan genişlemez ama, ancak kumaşı inceltir bi miktar ve deforme eder....
benimde ayağım küçük olduğu için vede kilo olduğu için; çizmemi mutlaka genişletmem gerekiyo, oradan biliyorum....
ayağım giriyor, devamı kapanmıyo malesef çizmede:((
neyseki genişletme var, ayağım35 kışlıkta 35-36da olabiliyo...
benim ayağım özel numaraya giriyormuş...:51:

hayatim burda yapiyorlarmi bilmiyorum, hic duymadim
hem deri cizmelerde dünya para valla onlardan alabilirmiyim bilmiyorum, yeni telefon aldim paraciklarim bitti :25:
benim ayagimda cok kücük 35-36 giyiyorum, cizmelerde 37 filan oluyor, o yüzdende baldirdan iyice dar oluyor,
neyse bakcaz artik bi caresine :)

Kiz noluyor hamilemisin yoksaaaaaa :53::53:
bi test yapsana hem emin olursun, eczaneden aldiriver ay meraklardayim suan hadi hayirlisi :9:

valla bende bilmiyom:))
bu kiloyla nasıl olur diye seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim, nasıl olur bu kiloyla hamilelik:(
hayırlısı bakalım.....

dedimki rglm 1hafta geçsin öyle yapıyım testimi, daha erken sayılır diye düşündüm:))
belkide sana uyar gider yarın alırım:))):52:

bu kiloyla nasıl olur diye seviniyimmi üzülüyümmü bilemedim, nasıl olur bu kiloyla hamilelik:(
hayırlısı bakalım.....

dedimki rglm 1hafta geçsin öyle yapıyım testimi, daha erken sayılır diye düşündüm:))

kiz ben catlar ölürüm suracikta,
hemen yap yarin lütfeeeeeeeeen :52::52: :9:

bu arada ne güzel sohbet ediyoruz hemen aklima esra geldi yarin görünce üzülür
:25:
:9:kiyamam esram sanaaaaaaaa :38: senlede sohbet ederim guzummmm

meyracigim bencede test yap hem icin rahat eder :34:
hayirlisi canim insallah hersey gonlunce olur :34: bise haber vermeyi unutma :1:

Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
Geç oldu ben yatayim artık
yarın inşallah uzun uzun sohbet ederiz :34:

hayatim burda yapiyorlarmi bilmiyorum, hic duymadim
hem deri cizmelerde dünya para valla onlardan alabilirmiyim bilmiyorum, yeni telefon aldim paraciklarim bitti :25:
benim ayagimda cok kücük 35-36 giyiyorum, cizmelerde 37 filan oluyor, o yüzdende baldirdan iyice dar oluyor,
neyse bakcaz artik bi caresine :)

hayırlısı olsun canım.

evet yaa deri çizmeler çok pahalıııı:(
sanki eve küçük ev aleti alıyoruz yaani....

ben şimdi pahalıda olsa bu sene alıyım dedim, 2seneye giyiyim dedim:)) ama henüz tam karar vermedim...

ha birde deri çizme genişletme büyük mağazalarda muhakkak olur, sen oradakilere sorsan yardımcı olurlar.....:16:

hayirlisi canim insallah hersey gonlunce olur :34: bise haber vermeyi unutma :1:

iyi geceler banucummm spordan yoruluyorsun tabi :) gerci sizin ordada saat 2 olmus eyvahlar olsunnnn,
iyi uykular :16:

hayırlısı olsun canım.

evet yaa deri çizmeler çok pahalıııı:(
sanki eve küçük ev aleti alıyoruz yaani....

ben şimdi pahalıda olsa bu sene alıyım dedim, 2seneye giyiyim dedim:)) ama henüz tam karar vermedim...

ha birde deri çizme genişletme büyük mağazalarda muhakkak olur, sen oradakilere sorsan yardımcı olurlar.....:16:

valla aslinda $öyle koca parasi olsa felan kesin alirdim :)))))
ama kendi paraciklarima kiyamiyorum :9:
bakayim canim eger ucuzlamis bi deri cizme olursa, sorarimda hem

kiz ben catlar ölürüm suracikta,
hemen yap yarin lütfeeeeeeeeen :52::52: :9:

bu arada ne güzel sohbet ediyoruz hemen aklima esra geldi yarin görünce üzülür
:25:
:9:kiyamam esram sanaaaaaaaa :38: senlede sohbet ederim guzummmm

evet bende kıyamam esracana:(:25::25::25:

yarın yapıyım bari bi mani olmazsa testi:)))

bir mani olmazsa yapıcam canım yarın inş testi:))
tabi haber vermemmii:))

iyi geceler cecoşum, yatağına bi güzel yat dinlen, tatlı uykulaaaar.....:16::16::16:

hayırlısı bakalım.....

Canım bence dert etme şimdiden :34:
Ben 110 kiloyla hamile kalmıştım ve 5 kilo verimştim hamilelikte :34:
Tabi emzirirken homini gırtlak yiyince 120 i gördüm malesef :20:
yoksa Coktan 2li hanelere ne güzel inecektim emzirme döneminde:emir_bebek: aptal KafAM işte

iyi geceler banucummm spordan yoruluyorsun tabi :) gerci sizin ordada saat 2 olmus eyvahlar olsunnnn,
iyi uykular :16:

valla aslinda $öyle koca parasi olsa felan kesin alirdim :)))))
ama kendi paraciklarima kiyamiyorum :9:
bakayim canim eger ucuzlamis bi deri cizme olursa, sorarimda hem

bizde yatalımmı baya oldu saat hemşerim??:))

Canım bence dert etme şimdiden :34:
Ben 110 kiloyla hamile kalmıştım ve 5 kilo verimştim hamilelikte :34:
Tabi emzirirken homini gırtlak yiyince 120 i gördüm malesef :20:
yoksa Coktan 2li hanelere ne güzel inecektim emzirme döneminde:emir_bebek: aptal KafAM işte

içimi rahatlattın inan....
çok saol canım benim....:16::16::16::16::16::16::16::16:

ayrıca;
aptal KafAM falan deme sakın:20::20:
estağfirullah, olacak yaaa insanız işte....

koccaman öpüyorum ben şeker cecoşumu:16::16::16:
I-LOVE-YOU:54:

iyi geceler kızlar

bugün fırsat buldukça girip okudum yazılanları. diyete ara vermek zorunda kalmıştım, yarın tekrar başlıyorum

pek keyfim yok bugün, size iyi geceler demek için uğradım. aslında uykum da yok

içimde bi sıkıntı var nedense. off daraldım sizi de darlamıyım hadi öpüyorum hepinizi

kıss, bugun buyuk gun degilmiydi. canını sıkan biırsy olduysa boosveer. Hersey gonlunce olsun insallah.

gun ıcınde hıc bakamadım. bebise mama ıcın uyanınca hızlıca okudum. chickpeas allah esşnle bir omur boyu mutluluk versin ins.
gozdecigim. ben de aranızda bisey oldu sandıydım. bir haber alınca bıze de bir yazıver, ben de merak ederim.
anathema (yanlıs yazdım galiba) Allahım sizi ve tum askerlerimizi, insanlarımızı korusun insallah.

bu arada bir hemsire hanımla tanıstım. o da benim gibi 1.71 boyunda ama vki lerimiz aynı. 152 kiloymus ve 105 kiloya dusmus. vay bee dedim.

Selam kizlar naasilsiniz.Yazamadim bir kac gundur .Hafta sonunda eşim dogum gunu annemin rahatsizlanmasi derken.pazar gununden beri annemdeyim.eşimde seyahette 1 hafta firsat annemde kaliyorum.annem iyi şimdi .yazdiklarinizi okuyorum .ara ara katilirum araniza yine optum sizi.

Meyracım bi test yap istersen ama hamileysen ne güzel bak bu kadar isteyipte çocuğu olmayan var dimi :-)

Miyop teşekkür ederim tatlım

Back
X