Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasta Ceco geldiiii :122: :122:

Anammmm hiç sevmiyorum hasta olmayı :1: kim severki :1:
Şükür düne nazaran biraz daha iyiyim ama ne güzel tam gaz yoğun ve energi dolu bir gündelik hayat varken şimdi oram ağrıyor buram ağrıyor demek bile fit ediyor beni :34:
Neyse yarın ne olursa olsun spor salonuna gideyimde iyice bir ter atayım kendime gelirim ondan sonra inşallahhhhhhh ....Aminnnnnnnnn

iyi akşamlar bu wicks olayı nı geçen hafta öğrendim ve o ara kızım çok kötüydü özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyordu denedim ve haftalar sonra o gece ilk defa mışıl mışıl uyudu hatta busefer ben garipsedim sesi hiç çıkmıyo iyimi diye sabaha kadar üç dört kere kalkıp kontrol ettim resmen.gerçekten rahatlatıyo bende tavsiye ederim .

iyi geceler yavrularr :16::16::16::16:

nasıl gidiyor hayat ? benden iyilik gelin - kaynana takılıp gidiyoz işte :32::32::32::32:

dukan stayla değilde biraz sebze stayla devam ediyoz bakalım hayırlısı diyeliimm....

internetim bitmedi henüz , idareli Aynur moduna aldım kendimi :51::51::51:

sizlerden hasa olanlar olmuş ,aman haa dikkat edin kendinize , hepinize geçmiş olsun cücüşlerrr :34::34::34:

GÖZDE askerinden haber yokmu halen kuzumm ? yokmu ulaşacağın başka numara falan bi yanıkını ,bi arkadaşı ? hayırlısıyla görüşürsün Allahın izniyle takma kuzumm...

hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olun :54::54::16::16:

iyi geceler yavrularr :16::16::16::16:

nasıl gidiyor hayat ? benden iyilik gelin - kaynana takılıp gidiyoz işte :32::32::32::32:

dukan stayla değilde biraz sebze stayla devam ediyoz bakalım hayırlısı diyeliimm....

internetim bitmedi henüz , idareli Aynur moduna aldım kendimi :51::51::51:

sizlerden hasa olanlar olmuş ,aman haa dikkat edin kendinize , hepinize geçmiş olsun cücüşlerrr :34::34::34:

GÖZDE askerinden haber yokmu halen kuzumm ? yokmu ulaşacağın başka numara falan bi yanıkını ,bi arkadaşı ? hayırlısıyla görüşürsün Allahın izniyle takma kuzumm...

hepinizi öpüyorum ,Allaha emanet olun :54::54::16::16:

Ohhh Rabbim sizleri nazardan saklasın CAnım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Biz olsak takılmayı boşver herhalde 3.cü dünya savaşını başlatırdık :60: :60: :60:

Bu arada bende merak ettim Gözdenin sevdiceğini :34: inşallah haber almıştırda bize haber vermeyi unutmuştur :34:

:nazar: :nazar: :nazar:
Canım Allah nazardan saklsın gerçekten eline su dökülmesi zor :34:
Ben hiç yarışa girmeye niyet edemiyorum bile :1:
Gerçekten çok güzel yaaa özellikle kahveyi öğütme fikri bende de uzun zamandır var ama eminönünden güzel bir ögütücü almak istiyorum o eski bakır tarzda olanlardan :16:
Tuz ve kara biberide daha geçenlerde eşime dedim öğütücü alalım bari tazecik olur diye ama hala alacağız :1:
Biraz serde tembellik var bizde karı koca :1: ama ilk fırsatta en azından onu hallederiz inşallah :34:

Pudra şekerinide ilk fırsatta deniyeceğim :34: Eminim dışardan aldıklarımızdan çok daha lezzetli olacaktır :34:
Banucuğum, sağol canım güzel sözlerin için de... Sultan'a yazdığım gibi, sanki taltif edilmek için yazmışım gibi ezildim büzüldüm ;) Sanki bilmiyoruz senin yaptıklarını da ;)

Bak tuzu da güzel aklıma getirdin, Çankırı mağara tuzunu alıp öğütmek de çok iyi fikir. Tuz her yemeğe az ya da çok konuşduğu için önemli bence. Karabiberi ben de bakır öğütücüde öğütüyorum, elektirikli olandan kokusu zor çıkıyor diye. Ama bakırı da kalaylamak gerekir belli süre sonra diye aklıma takıldı geçen gün. Ben 2 senedir filan kullanıyorum bakır olanı. Yakında yenisini alacağım sanırım.

Tekrar geçmiş olsun diyeyim sana da. Yalnız evde oturup dinlenmez öööyle ayağının altına vicks sürüp çarşı pazar gezersen zor iyileşirsin bacıııım. (Nurhayat tadında oldu ;) Ayağı yanmış kediler gibi diyorsun ya sen, siz de ayağı vicsli kediler olarak dolaşmışsınız :))))
Selam kızlar nasılsınız.. şimdi rahat rahat yazayım..Teşekkür ederim dilekleriniz için...
...umutcum pirinç ununu bende kendim çekiyorum bebeğime muhallebi yaparken hazırını alıp kullanmıyorum .. yalnız ben azıcıkta kavuruyorum bebekte ( yada benimkinde öyle oldu az gaz yaptı )..

şekeride aynı şekilde bizde pudra şekeri haline getiriyoruz..zaten kullandığımız az genelde onuda dışarıdan almanın anlamı yok sanırım...

Ama seni cidden tebrik ediyorum.. Kuzucukların çok şanslı....
Geçmiş olsun canım. Evde fazla hasar yoktur umarım. Gerçi zahmeti bile yetiyor. Senin bebişin de çok şanslı. :)
gördüm banu abla tşk ederim kuaför damadı ne yapcan abla doktor olsun daha iyi:1::1:

rica etsem bana bisküvi ve cips tarifini verebilir misin? benim sıpada bayılıyo cipse gerçi ben almıyorum dışardan eline tutuşturanlar var malesef :1::1:
Tabii veririm. Hemen vereyim hatta:

Ev yapımı cips: Patatesleri soyup rendenin cips rendeleme tarafı ile rendeliyoruz. Hemen hemen tüm rendelerde uzun cips bıçağı bulunuyor, evdeki rendede yoksa bile çarşıda pazarda bulup böyle bir rende ediniyoruz. Elektirikli ya da elle çalışan dilimleyiciler de pratik oluyor. Patatesleri incecik rendeleyince (kağıt gibi ince de olmasın, kuruyor ve yanıyor o zaman) bir diş sarımsak rendesi+sızma zeytinyağı+bir tutam kuru fesleğen+bir tutam kekik+tuz+bir fiske karabiberi bir kasede karıştırıp patates dilimleri ile iyice harmanlıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye teker teker diziyoruz (patatesler üst üste binerse yumuşak oluyor). Isıtılmış fırına verip uçları kızarıp, rengi koyu sarı olana kadar 220 derecede kızartıyoruz.
Baharatlar damak tadına göre değişebilir tabii. Ölçüleri de yaklaşık; 4 adet yumruk ebadında patates için 1.5 çorba kaşığı sızma yağ olarak verebilirim ;)

Bisküvi: Bu sıralar en sık yaptığım tarifi vereyim; bir ufak çay bardağı sıvı yağ (ben fındık yağı kullanıyorum)+ 100 gr yumuşamış tereyağı (ince pakelerin dörtte üçü)+ bir yumurta+100-110 gr pudra şekeri (yaklaşık 8-9 tepeleme çorba kaşığı)+ 1 tatlı kaşığı tarçın+ 2 çorba kaşığı dolusu ince çekilmiş fındık unu + vanilya+ aldığı kadar un. Tüm malzemeleri kolay şekil alan, yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde karıştırıyoruz. (Unu azar azar koyarak tabii) İnce açarak çay bardağı ya da kalıpla kesiyoruz, 170 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz ;) Afiyet olsun...
*Fındık, tarçın, portakal kabuğu gibi malzemeler isteğe göre eklenip çıkarılabilir.
..
Umutcum hakikaten ne hamaratsın sen. maşallah sana. ben dediklerini hiç yapmıyorum malesef bu saydıklarını evde.
Sağol Esracığım güzel sözlerin için. Bebiş yola çıkınca yapmaya başlarsın eminim ;)

Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen hafta benim ufaklıklar da hasta olmuştu biliyorsun. Doktorumuz bağırsakları tutan bir virüsün çok yaygın olduğunu söylemişti, kusma ve karın krampları yapıyormuş. Belki seninki de virütikti... Şimdi çok daha iyisindir umarım.

...

Özlem hayırlı olsun yeni işyeriniz. Kızmakta haklısın.. Geri dönüş, kapora iptali filan söz konusu değil anladığım kadarıyla? O halde haftada 3 gün gitmek ya da Şirinevler'e tek vasıta gidebiliyorsan oradan kuzenle buluşup onun arabasıyla gitmek uygun olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Çok sağol canım benim, yalnız siz böyle yazınca mahçup oluyorum ben. Yani sanki "ay bakın, ne harikayım" demek istermişcesine yazmışım gibi hissediyorum. Oysa gerçekten paylaşmak için yazdım. Ben de paylaşanlardan okuya okuya öğrendim çünkü hep. Hala da bir şey duyunca "aaa aklıma hiç gelmemişti, ne güzel fikir" diyorum. Hindistan cevizi hiç aklıma gelmemişti örneğin. Şimdi kurudu, çok da iyi oldu.

Özlem'e yazdığım gibi sizler ileride daha fazlasını biliyor olursunuz, öğrenmeye ve ilgilenmeye daha önceden başladığınız için ;)
Öğütücü dediğim elektirikli değirmen canım. Elle çalışan değirmenlerde de olur eminim. Ama elektirikli değirmen Almanya'da çok kullanılan bir şey diye biliyorum ben. Taa 30 sene önce biz orada -Köln'de- yaşarken bile evde bir tane vardı. Annem leblebi tou yapardı bize :) Leblebiyi koyuyorsun, toz haline getiriyor ya, o makineler işte... benim evdeki de Krups marka.

Ketçap yapmayı ben de epey araştırmıştım, bende bir iki link var, notlarıma bakayım sana göndereyim. Ama bana gene hatırlar olur mu? Benim bulduğum tariflerin hepsi kısa ömürlüydü yalnız. Yani ketçabı 1 hafta içinde filan tüketmen gerekiyordu. O nedenle ben hiç denemedim.

Canim hic ezilip büzülme, bizde hava atmak istedigin icin yazmadigini biliyoruzki zaten :) cok bilgilisin ve bu bilgileri bizimle paylasiyorsun ne güzel, hemde bütün zamanini ona vererek uzuuun uzun aciklamali yaziyorsun, Allah razi olsun umutcum,

bu arada sen kölndemi yasadin??? hic bilmiyordum nekadar kaldiniz kölnde?
Gecen sene cok gidip geldim kölne..
malesef :ssz:

slm kızlar bii selam vereyimm dedimm annemler gidicek malesef cumartesii sabah yalnızlık gene başlıyo eşimde isyan etti annenler gitsinde rejime başlıyalım diyyeee kalabalıkla yemek yeniyo diyooo sanki normalde yemiyoduuu beyimmm bu aralar bi totem oluşturdum aynur cücüşü yakaldı beniii çok fena yakalandımm demi aynurrrrr

Banucuğum, sağol canım güzel sözlerin için de... Sultan'a yazdığım gibi, sanki taltif edilmek için yazmışım gibi ezildim büzüldüm ;) Sanki bilmiyoruz senin yaptıklarını da ;)

Bak tuzu da güzel aklıma getirdin, Çankırı mağara tuzunu alıp öğütmek de çok iyi fikir. Tuz her yemeğe az ya da çok konuşduğu için önemli bence. Karabiberi ben de bakır öğütücüde öğütüyorum, elektirikli olandan kokusu zor çıkıyor diye. Ama bakırı da kalaylamak gerekir belli süre sonra diye aklıma takıldı geçen gün. Ben 2 senedir filan kullanıyorum bakır olanı. Yakında yenisini alacağım sanırım.

Tekrar geçmiş olsun diyeyim sana da. Yalnız evde oturup dinlenmez öööyle ayağının altına vicks sürüp çarşı pazar gezersen zor iyileşirsin bacıııım. (Nurhayat tadında oldu ;) Ayağı yanmış kediler gibi diyorsun ya sen, siz de ayağı vicsli kediler olarak dolaşmışsınız :))))

Geçmiş olsun canım. Evde fazla hasar yoktur umarım. Gerçi zahmeti bile yetiyor. Senin bebişin de çok şanslı. :)

Tabii veririm. Hemen vereyim hatta:

Ev yapımı cips: Patatesleri soyup rendenin cips rendeleme tarafı ile rendeliyoruz. Hemen hemen tüm rendelerde uzun cips bıçağı bulunuyor, evdeki rendede yoksa bile çarşıda pazarda bulup böyle bir rende ediniyoruz. Elektirikli ya da elle çalışan dilimleyiciler de pratik oluyor. Patatesleri incecik rendeleyince (kağıt gibi ince de olmasın, kuruyor ve yanıyor o zaman) bir diş sarımsak rendesi+sızma zeytinyağı+bir tutam kuru fesleğen+bir tutam kekik+tuz+bir fiske karabiberi bir kasede karıştırıp patates dilimleri ile iyice harmanlıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye teker teker diziyoruz (patatesler üst üste binerse yumuşak oluyor). Isıtılmış fırına verip uçları kızarıp, rengi koyu sarı olana kadar 220 derecede kızartıyoruz.
Baharatlar damak tadına göre değişebilir tabii. Ölçüleri de yaklaşık; 4 adet yumruk ebadında patates için 1.5 çorba kaşığı sızma yağ olarak verebilirim ;)

Bisküvi: Bu sıralar en sık yaptığım tarifi vereyim; bir ufak çay bardağı sıvı yağ (ben fındık yağı kullanıyorum)+ 100 gr yumuşamış tereyağı (ince pakelerin dörtte üçü)+ bir yumurta+100-110 gr pudra şekeri (yaklaşık 8-9 tepeleme çorba kaşığı)+ 1 tatlı kaşığı tarçın+ 2 çorba kaşığı dolusu ince çekilmiş fındık unu + vanilya+ aldığı kadar un. Tüm malzemeleri kolay şekil alan, yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde karıştırıyoruz. (Unu azar azar koyarak tabii) İnce açarak çay bardağı ya da kalıpla kesiyoruz, 170 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz ;) Afiyet olsun...
*Fındık, tarçın, portakal kabuğu gibi malzemeler isteğe göre eklenip çıkarılabilir.

Sağol Esracığım güzel sözlerin için. Bebiş yola çıkınca yapmaya başlarsın eminim ;)

Çok geçmiş olsun bu arada. Geçen hafta benim ufaklıklar da hasta olmuştu biliyorsun. Doktorumuz bağırsakları tutan bir virüsün çok yaygın olduğunu söylemişti, kusma ve karın krampları yapıyormuş. Belki seninki de virütikti... Şimdi çok daha iyisindir umarım.

...

Özlem hayırlı olsun yeni işyeriniz. Kızmakta haklısın.. Geri dönüş, kapora iptali filan söz konusu değil anladığım kadarıyla? O halde haftada 3 gün gitmek ya da Şirinevler'e tek vasıta gidebiliyorsan oradan kuzenle buluşup onun arabasıyla gitmek uygun olabilir mi acaba?

Canım biz senin niyetinin öyle olmadığını biliyoruz zaten hiç kendini kötü hissetme :34: dediğin gibi paylaşacağız ki bizlerde birşeyler öğrenebilelim yada olur ya biri duymadıysa fikir oluştursun :34:

Çok haklısın canım aslında şöyle uzanıp bir uyusam iyice dinlensem kendime daha çabuk gelirim ama sıkıntılıyım işte hastayken yatmaktan nefret ediyorum çünkü yattığım an vucudum iyice salıyor kendini ve sinirlerimde bozuluyor :1: ağlak birşey oluyorum sonra :1:
Şu an bile eşimin kuzeni bizde onlara meyve falan hazırlaycağım :1:

Neyse bana şimdilik müsaade meyveleri hazırlar müsaade ister yatarim ben nasılsa yabancı değil ve eşimle daha maç izleyeceklermiş 3boyutlu :1:

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:

slm kızlar bii selam vereyimm dedimm annemler gidicek malesef cumartesii sabah yalnızlık gene başlıyo eşimde isyan etti annenler gitsinde rejime başlıyalım diyyeee kalabalıkla yemek yeniyo diyooo sanki normalde yemiyoduuu beyimmm bu aralar bi totem oluşturdum aynur cücüşü yakaldı beniii çok fena yakalandımm demi aynurrrrr

hiç affetmem her türlü yakalarımm :9::9::9:

hele şu maya takvimi bitsin ondna sonra soracam hesabını , saçından sürüye sürüye başlatacam rejime, ahanda şekil 1- A da görüldüğü gibi :4::4::4::4::4:

Ahh nerde kızlar yaa keşke gelseydi de yazmayı unutsaydım.... Malesef canım ulaşabileceğim kimse de yok :50:

Bu arada bende merak ettim Gözdenin sevdiceğini :34: inşallah haber almıştırda bize haber vermeyi unutmuştur :34:

İnşallah canım. Tam bitti derken... İyice stres oldum :(

sıkıntı etme canım benim , bekle biraz , hayırlısıyla haber alırsın inşAllahhh :34::34:

Elbisem de bu:
Zayıflıyorum diye idareten bişey aldım zaten evde olacak nişan..

$elbise.webp

...

Canım malesef fiyatı uygun ve elle tutulur bir bina diye orayı tutmuşlar. Artık bir çaresine bakıcam. Dediğin gibi hergün gitmem. Zaten benim işim ihale araştırmak olucak ilk etapta. Senin eşin de inşaat işi yapıyordu sanırım. Önce ufak işlerden başlıycaz. Ufak ihalelere giricez. İlk 1 yıllık hedefimiz masraflarımızı karşılamak. Yani 1 yıl kar etmeyi değil de en azından büro masraflarını vs karşılasak yeter. Tabi işin ucunda ihale alamamak da var. Bunu da düşünüp uygun bir yer tutmuşlar. Hamilelik olursa ben haftada 3'den fazla gidemem zaten. Artık onu eşim söyler kuzenine. Ben her gün gidebileceğim bir yer olsun isterdim tabii.

selamun aleyküm kızlaaarr
kimseler kalmamış kime selamveridiysem :1:
iki gündür bebek beni meşgul ediyor giremiyorum
cecoşum hasta olmuşsun geçmiş olsun vickis in ayak altına sürüldüğünü bende duymuştum ama hiç denemedim. öksürüğe zencefille balı karıiştırıp yemek çok iyi geliyor.çabucak atlatırsın inşaAllah canım:16:

Kızlar geçen gün yaşadığım hindistan cevizi macerasını okuyan hatırlar. O günden sonra düşündüm, hindistan cevizini de hazır almamaya kadar verdim. En azından deneyeyim dedim. Bugün de evde hindistan cevizi yaptım, gayet de güzel oldu, şimdi kaloriferin yanında kuruyor.

Bu da bana bir vesile oldu, biliyorsunuz evde yapabileceğim şeyleri dışarıdan almıyorum. Ama aslında evde yapabileceğimiz daha çok şey var. Mesela bu olay başıma gelinceye kadar hindistan cevizi yapmak hiç aklıma gelmemişti benim. Evde başka neleri yapabiliriz, aklına gelen varsa paylaşsın lütfen. Yani; yoğurt, peynir, kefir, turşu, salça, tarhaha, makarna gibi bilinenlerin dışında neler olabilir başka?

Ben aklıma gelen birkaç şeyi yazayım, özellikle bebekli-çocuklu aileler için fikir olur belki.

Hindistan cevizi: Migros'tan bir adet hindistan cevizi aldım (2-3 lira bir şeydi). Kabuğunun nasıl kırıldığını internetteki videolardan izledim. En zor kısmı kabuğunu kırmaktı, yaklaşık 10 dakika sürdü. Sonra içini minik rendede (sarımsak rendeleri var ya, onun bir boy büyüğü, elimin yarısı kadar) rendeledim ve tepsiye serdim.

Karabiber: Her zaman tane alıp kendim öğütüyorum.

Pudra şekeri: Asla hazır almıyorum, özellikle böyle toz halindeki gıdaları dışarıdan almak tehlikeli, mutlaka katkı oluyor. Normal şekeri öğütücüde çekip pudra şekeri yapıyorum.

Pirinç Unu: Yukarıdaki ile aynı mantık. Organik pirinç alıp öğütücüde çekip pirinç unu yapıyorum. Arada çocuklara meyveli muhallebi yapıyorum, mis gibi oluyor. Bir paket pirinç 3-5 ay gidiyor.

Keten tohumu: Gene öğütücü mucizesi, tane alıp öğütüyorum, arada çocukların keklerine, ev pudinglerine katıyorum. bebekken yoğurtlarına katardım.

Aynı mantıkla kakao yapılabilir sanıyorum, emin değilim? Yani çekirdekten alıp öğüterek. Ben içmiyorum ama kahve içenler evde öğütebilirler, mis gibi kokar eminim.
Tahin yapmayı denedim tam istediğim gibi olmadı. Susamın cinsi de önemli sanırım, istediğim kadar yağı çıkmadı, gene de balla karıştırılarak afiyetle yenildi.

Kızım büyüdükçe daha talepkar oluyor, onun taleplerine yetişebilmek için evde bisküvi ve cips de yapmaya başladım, isteyene tarif veririm, çok basit ve besleyiciler ;)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
umutcum çok hamarat hatunsun canım :46: bazı şeyleri bende evde yapmaya çalışıyorum ama şekeri çekerken öğütücümü bozdum kaya tuzu çekemedim kaldı.karabiber öğütücüsünde şeker öğütmeye kalktım alttan dumanlar çıkmaya başladı. önceki gün tuz koydum yine dumanlar çıktı. bağırsak sistemini çalıştırmak için sinameki öğütüp salatalara atıyorum çok faydası oluyor kabızlık diye birşey olmuyor hemde kokusu, kötü bir tadı da yok hiç anlaşılmıyor .geçen gün yeğenim ben evde çok kötü kabızlık çekiyorum sizde yemek yediğimde çok rahat çıkıyorum sizin yağınızdamı, yemeğinizdemi keramet dedi :1: bende sinamekide dedim :52:biraz öğütelim bende götüreyim dedi. öğütücüye koydum dumanlar çıkmaya başladı hemen kapattım. sen şekeri nerde öğütüyorsun

Selam kızlar nasılsınız.. şimdi rahat rahat yazayım..Teşekkür ederim dilekleriniz için...

Cumartesi günü eşimin doğum günüydü :))) öğle yemeğini ısmarladı kendi pastasını kendi aldı birde akşam yemeklerini o yaptı :D çok süpriz oldu kendisi için :D

Akşam annem rahatsızlanmış sanırım gaz sıkıştırması yaşamış ama ..(birde dedemi kaybettiğimizden beride uyku sorunu oldu hepsi üst üste tansiyon vs )Ablam babam durumunun çok kötü olduğunu söyledir. Pazar günü eşimle buraya geldik hazır oda seyahete çıkmışken bende anneme geldim..En azından bişiler için vesile oluyorum diyebilirim geldiğimin akşamı kızıma mamasını hazırlamak için mutfağa indim geldim ( bu arada dışarıda da dehşet yağmur vardı) birden çok fena su sesi gelmeeye başladı aman yarrabi indim mutfağa musluğun altındaki boru patlamış evi su bastı ( annemlerde uykuya yeni dalmışlar dymamışlar bile) haydi bu sefer onu temizledik...annemin evini sildim süpürdüm derken yiğenimin okuluna gittim geldim .. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi gözüküyor...

Ceco cum geçmiş olsun canım..

umutcum pirinç ununu bende kendim çekiyorum bebeğime muhallebi yaparken hazırını alıp kullanmıyorum .. yalnız ben azıcıkta kavuruyorum bebekte ( yada benimkinde öyle oldu az gaz yaptı )..

şekeride aynı şekilde bizde pudra şekeri haline getiriyoruz..zaten kullandığımız az genelde onuda dışarıdan almanın anlamı yok sanırım...

Ama seni cidden tebrik ediyorum.. Kuzucukların çok şanslı....
sanada geçmiş olsun canım bazen terslikler yaşıyor insan
kahvaltımı yapmıştım ne güzel. midem bulanmaya başladı, soğuk hava falan aldım geçmedi. en sonunda kustum. sanırım midemi üşüttüm ya da zehirlendim. yapacak da dünya kadar işim var ama elim kolum titriyor. ne iyi gelir sizce kızlar?
geçmiş olsun esracım dikkat et kendine nane limon kaynat biraz rahatlarsın belki

meyra__
Herşeyin hayırlısı sakın üzelme.... Ben herşeyin bir takvimi olduğuna inaniyorum. Henüz erkenmiş biraz daha vaktı var :emir_bebek:

Ben yaklaşık 7 yıldır Tarçınla yaşıyorum. O benim gerçek can yoldaşım oldu. Çok zor günlerde bana sıcacık sokuldu.
Ben evime bir hayvan almayı düşünmüyordum o beni seçti o geldi... Benim alerji sorunum var. Tarçin 3 yaşlarındayken başladı. Bazi sabahlar, hapsuruk kirizleri yaşıyorum. Tek sorumlu Tarçın ama ondan vazgeçemem. Sadece hergün sabah evi temizlemeye gayret ediyorum. Birde benim evimde sürekli yatak yorgan yıkanıyor. (komsularım artık ne düsünüyor artik bilemiyorum :1: ) evde yerde tüy tumasın diye hiç halı yok. Çok zor bişe ama onu sevgisi yeter.
Bu duyguyu bir hayvanla yaşamadan önce anlayabilmem mükün değildi. Şöyle ki, hayvanlarına çok düşen insanlara tuhaf bakardım. Şimdi benim duygumu da anlatmam zor.
Tarçin bir beyfendi;
Eki Görüntüle 568746 Eki Görüntüle 568747 Eki Görüntüle 568745 Eki Görüntüle 568744

cok guzel anlatmıssın bende senin gibi tuhaf bakardım ama şimdi millet bana tuhaf bakıyo eminim :1:zira herseyi kucuk hanıma göre planlıyoruz butun aile :1:

ve bugunku menum
ancak dersim bitti de oturabildim pc basına
sabah 1 dilim kasarla yapılmıs tost ve nane cayı
arada 2 mandalina
öglen tavuk gögsunu hasladım yogurtlayı nane ve biberle senlendirip yedim
arada 1 elma
akşam 2 yuurta 2 dilim ekmek ve cay
2 saat öncede gene 2 mandalina yedim :56:

kızlar geçmişi okurken arada alıntı yapıp yazmıştım ama sonra baktımki yazdıklarımın bazılarının cevabı yazılmış sonuna kadar okumadan yazmanın sonucu bu işte :1:

İnşallah canım. Tam bitti derken... İyice stres oldum :(

Elbisem de bu:
Zayıflıyorum diye idareten bişey aldım zaten evde olacak nişan..

Eki Görüntüle 569756

Canım gayet güzel ve sık elbise cookk mutlu olun tatlım allah tamamina erdirsin inşallah biran önce haber alirsinda burda boy boy nisan fotoğraflarını görürüz

Bu arada uyumustum aslinda ama korkunc kabuslar gordum hatta karabasan. Dua falan bile ise yaramadi bu sefer cok uzun surdu. Off artik uyu uyuyabilirsen, cok korkarim ben karabasandan :53:
Simdi tv actim, sigara ictim, mutfaga su icmeye bile kedimle gittim sanki nolcaksa :/

Back
X