Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada arkadaslar bizim ev tam bir kaos
yeni mutfak almistik demistim ya mutfagimiz geldi, kuruluyor ediliyor, e öbür mutfak sökülüyor derken odam dopdolu suan,
adimlarimi zor atiyorum cünkü heryer heryerde,
komple ev böyle aslinda, ne zormus mutfak degistirmek,
nereye sigmiski bunca esya anlamadim :)))

Yorgunum bide kac gündür, bi yandan istahim cok acik ama bi yandanda yemek yemeye üseniyorum yiyesim gelmiyor,
bi tuhafim yani bu aralar :))
sana kolay gelsin eminecim bu günlerde oldukca yorulacaksın demekki. ama olsun hem yeni mutfağınızda rahat edersin temiz temiz hem spor yapmış olursun

Kızlar iyi geceler ,

Nasılsınız...geçmişi okudum ve sayenizde bir çok şey öğrendim.. Arab sabunu hakkında özellikle ve içim rahatladı.. Bebeğim aşırı hareketli evresinde ve sürekli yerde sürünüyor..İçim hiç rahat değildi ama rahattım artık:D

Annem daha iyi aslında ben sorununu çözdüm kızlar annemin aşırı derecede gaz sıkışması olmuş şimdi sebebine gelince annemde kilolu aslında ailece tombişiz biz ablacım sağolsun akşamları gelirken bir kaç kere kestane getirmiş geçtiğimiz akşamda kestane getirdi ve bunlar afiyetle yediler yine ne annem ne babam sabaha kadar uyumamış evde en rahat ben uyudum :))) gaz sıkıştırmış ikisinide şaka gibiler...

Annemi bir türlü ikna edemiyorum iyi bir diyetisyene gidip hatta detaylı bir incelemeden geçmesi gerektiğine inanıyorum söylüyorum ama dinletemiyorum...Bir şekilde onu ikna etmem gerekiyor sanırım..

Onun dışında günlerim.. Yiğenimin okuluna gidip ona yemek götürüyorum .. dışarıdan alınacakları alıyorum ve geliyorum.. Bu arada yiğenimin okuluna gittiğim sırada bir sürü veli ister istemez dinliyorum hepsini.. İnanırmısınız yargılamıyorum kimseyi ama Okulu sırf kendi sosyalleşmeleri için kullanıyorlar. Bir kaç tanesi dışında çocuğuna fırsat ayırıp ne yaptın bugün diye sormuyor bu bazen bizimkiler içinde geçerli... Görevleri çocuklarını doyurmak ve bitiyor ... Bilmiyorum ben mi bu konuda çok sığ düşünüyorum..

İşte böyle kızlar ...

Daficim eksik okumuş olabilirim belki canım bel fıtığı boyun fıtığı dışında başka bir fıtık durumu var mı .. Bu yağlar her fıtık için ilaç olur mu dersin... ??

merhaba topiğimin gulleri:16:
bugunku menum
sabah :1 bardak cay 1 simit
arada 2 mandalina
öglen 8 kaşık börülce salatası 2 dilim ekmek
arada 1 elma ve 1 mandklina
akşam 2 dilim ıspanaklı börek:17:ve 1 bardak süt
arada gene mandalina
şimdi bu kız 3 gundur mandalinaya taktı diyenler için acıklamam su napıyım mandalina indirimdeydi :1:börek için hiçbiacıklamam yok malesef:18:dayanamadım :14:

Daficim eksik okumuş olabilirim belki canım bel fıtığı boyun fıtığı dışında başka bir fıtık durumu var mı .. Bu yağlar her fıtık için ilaç olur mu dersin... ??
bilmiyorum canım
yağ ve masaj birlikte yapılınca bana iyi geldi. bizim gelinde bel fıtığı oldu. eskişehirde bir dotora çıkmış ameliyat demiş, hemde acil demiş. bilecikte gitmiş ameliyat demiş, bursada gitti oda ameliyat dedi hemde hemen olmazsan patlayabilir demiş iyice korkutmuşlar. bende masaja git bir dene olmazsa ameliyat olursun dedim.benim iki komşum ameliyat oldu hiçte iyi değiller. gitti masaj yaptırdı üç sene oldu çok rahat. arada biraz tutulsa gelip masaj yaptırıp gidiyor.ne patladı ne rahatsızlığı kaldı. izniğe gittiğinde zeytin toplamaya falan gider üşütürse tutuluyor oda masajla geçiyor.

Son düzenleme:
bugunku menum
arada 2 mandalina
arada gene mandalina
şimdi bu kız 3 gundur mandalinaya taktı diyenler için acıklamam su napıyım mandalina indirimdeydi :1:börek için hiçbiacıklamam yok malesef:18:dayanamadım :14:
bende bugün börek yedim ama saat 15 te yedim birdaha yemek yemedim. şu anda karnım zil çalıyor ama ben o zili duymuyorum çalsın çalsın gitsin

bilmiyorum canım
yağ ve masaj birlikte yapılınca bana iyi geldi. bizim gelinde bel fıtığı oldu. eskişehirde bir dotora çıkmış ameliyat demiş, hemde acil demiş. bilecikte gitmiş ameliyat demiş, bursada gitti oda ameliyat dedi hemde hemen olmazsan patlayabilir demiş iyice korkutmuşlar. bende masaja git bir dene olmazsa ameliyat olursun dedim.benim iki komşum ameliyat oldu hiçte iyi değiller. gitti masaj yaptırdı üç sene oldu çok rahat. arada biraz tutulsa gelip masaj yaptırıp gidiyor.ne patladı ne rahatsızlığı kaldı. izniğe gittiğinde zeytin toplamaya falan gider üşütürse tutuluyor oda masajla geçiyor.
Bizim elti de göbek fıtığı oldu ..Yurt dışında doktorla görüşecek eğer idare edebilirse burda ameliyat olmak istiyor bebeği var bırakacak kimse olmadığı için...

Ya kızlar benim kayın valide değilde elti biraz uyuz itiraf edeyim .. Neyse gece gece geldiler aklıma gene..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimden bağıra bağıra şarkı söylemek geliyor :1:
Hani geçen akşam diyordum ya spor yaparken hep Pretty Woman filminin müziği aklıma geliyor diye heh işte onu söylemek isterdim bağıra bağıra :60:

Pretty Woman walkıng down the stairs .....
Pretty Woman you are like the stars :60: :60: :60: :60:

Birde yapmak istediğim ve ilk fırsatta yapacağım bir şey daha var :34: oda evdeki tartımı ilk fırsatta atmak :1: :1: :1:

Bugün salonda tartıldım ve sadece şu kadarını söylim herkes yarın :52::52::52::52::52: böyle olacak :60: :60: :60:
Az daha meraktan çatlatayım sizleri :60:

selaaaammmm :)))
hepinizi çok çok çok ama çok özledim.Ablama geldim nete girip buraya koştum hemen.Allahıma bin şükür çok iyiyiz bebeğim ve ben.Bi sıkıntım yok çok şükür.13 haftayı geçtik.Mide bulantım falan hiç olmadı.Maşallah çok rahat geçirdim şu ana kadar.İşten baya bi süredir izinliyim.Hem düşük riskimden hemde biliyosunuz zirai ilaçlardan endişeleniyorum.O yüzden giremiyorun nete.Sizleri çok özledim.Hepiniz iyisinizdir inşallah :) Güzel kilolar vermişsizindir.Ben 90 lara dayandım bile şimdiden.Annemler hafta sonları geliyor bazen yedirdikçe yediriyor.Ablamla kız kardeşim bakıyorlar bana sağolsunlar.İş güç yemek onlarda.Ben yatışa devam :)
Artık yavaş yavaş ayaklandım.Bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmıştım ablama uğradım hemen sizlere yazayım diye.Biliyorum merak ediyorsunuz Allah razı olsun hepinizden.
Ben uzun zaman daha izinli olucam sanırım.Hem işler düştü patron tek halledebiliyor hemde havalar bozdu 2 vasıtayla işe gitmek zorlar karda kışta.Ara sıra kendi arabamızla gidip 1-2 saat yapılacakları yapıp hemen geri dönüyorum eve o kokunun içinde kalmamak için.
Neyse canlarım hepinizi çok sevdiğimi bebek isteyen arkadaşlarıma her gece dualar ettiğimi sakın unutmayın.hakkımızda hayırlısı olsun.Şimdilik iyi akşamlar.gelebilirsem sonraki günler yine yazarım mutlaka.öptüüüümmm :))

iii akşamlar arkadaşlar :3::3:
bugüne bugün tam 4.5 aylık olduk:nazar::nazar:
bulantılardan kurtuldum bel ağrıları başladı dr. da doğum için bel kemiklerinin yumuşayıp kenarlara doğru açıldığı içinmiş sürekli yatmak istiyorum
kilomu kontrol altına aldım şükür şuan tam 4.5 aylık olduk henüz 3 kilo almış bulunmaktayım
:46::46:

sohbetlerinizi özledim fırsat buldukça gelirim inşallah
:54::54:
bol zayıflamalar:32:

Bende kaç gündür ikinizide merak ediyordum :34:
Rabbime çok şükür ikinizde iyisiniz kuzucuklarınızda iyiler :nazar: :nazar: :nazar:
Birde İddadaşım Meryem gelsede iyice içimize bir su serpilse :34:
Hepinizi çok özledik artık kuzucuklarınız için kendinize iyi bakmaya devam edin doğumdan sonra nasılsa yine yolunuz buraya düşer :60:
İkinizide kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm :54::54::54::54::54:

Kızlar iyi geceler ,

Nasılsınız...geçmişi okudum ve sayenizde bir çok şey öğrendim.. Arab sabunu hakkında özellikle ve içim rahatladı.. Bebeğim aşırı hareketli evresinde ve sürekli yerde sürünüyor..İçim hiç rahat değildi ama rahattım artık:D

Annem daha iyi aslında ben sorununu çözdüm kızlar annemin aşırı derecede gaz sıkışması olmuş şimdi sebebine gelince annemde kilolu aslında ailece tombişiz biz ablacım sağolsun akşamları gelirken bir kaç kere kestane getirmiş geçtiğimiz akşamda kestane getirdi ve bunlar afiyetle yediler yine ne annem ne babam sabaha kadar uyumamış evde en rahat ben uyudum :))) gaz sıkıştırmış ikisinide şaka gibiler...

Annemi bir türlü ikna edemiyorum iyi bir diyetisyene gidip hatta detaylı bir incelemeden geçmesi gerektiğine inanıyorum söylüyorum ama dinletemiyorum...Bir şekilde onu ikna etmem gerekiyor sanırım..

Onun dışında günlerim.. Yiğenimin okuluna gidip ona yemek götürüyorum .. dışarıdan alınacakları alıyorum ve geliyorum.. Bu arada yiğenimin okuluna gittiğim sırada bir sürü veli ister istemez dinliyorum hepsini.. İnanırmısınız yargılamıyorum kimseyi ama Okulu sırf kendi sosyalleşmeleri için kullanıyorlar. Bir kaç tanesi dışında çocuğuna fırsat ayırıp ne yaptın bugün diye sormuyor bu bazen bizimkiler içinde geçerli... Görevleri çocuklarını doyurmak ve bitiyor ... Bilmiyorum ben mi bu konuda çok sığ düşünüyorum..

İşte böyle kızlar ...

Canım inşallah Anneni ikna edersinizde bir diyetisyene razı gelir :34:
İnsan yaşlandıkca bazı şeylerden vazgeçmek daha zor oluyor oda belki herşeye yasak gelecek endişesiyle gitmek istemiyordur ama midesi rahatsızlanıyorsa mecbur gidecek :34:

Son düzenleme:
Benim anne yaramaz çocuk gibi doktor dan korkuyor aslında özünde yatan olay bu :D göz doktoru bir gün göz tansiyonunu ölçecek diye adamı resmen duvara fırlattı korkudan :D annem işte...

Banuu kaç kiloo gittii :D merakk ediyorummm bendeee

Benim anne yaramaz çocuk gibi doktor dan korkuyor aslında özünde yatan olay bu :D göz doktoru bir gün göz tansiyonunu ölçecek diye adamı resmen duvara fırlattı korkudan :D annem işte...

Banuu kaç kiloo gittii :D merakk ediyorummm bendeee

:122: :122: :122: çatla çatlaaa :60: :60: :60:
Valla ben bile inanamadım hatta hoca yok gerçekten doğru bu tartı senin evdeki bozuk kesin dedi hatta gelince yine tartıldım ama gerçektende bozuk kaç haftadır hep aynı çıkıyorum gram oynama yok :1:
Mutlu bir ara diyordu 100den yukarısı olunca yanlış çıkıyor çoğu tartı diye hakikaten artık bende emin oldum :34:

Beklemediğim bir rakamla karşılaştım :1::1::1: zor olucak ama yarına kadar saklasammı acaba :60: kendim de söylemezsem çatlarım o ayrı :60:

:122: :122: :122: çatla çatlaaa :60: :60: :60:
Valla ben bile inanamadım hatta hoca yok gerçekten doğru bu tartı senin evdeki bozuk kesin dedi hatta gelince yine tartıldım ama gerçektende bozuk kaç haftadır hep aynı çıkıyorum gram oynama yok :1:
Mutlu bir ara diyordu 100den yukarısı olunca yanlış çıkıyor çoğu tartı diye hakikaten artık bende emin oldum :34:

Beklemediğim bir rakamla karşılaştım :1::1::1: zor olucak ama yarına kadar saklasammı acaba :60: kendim de söylemezsem çatlarım o ayrı :60:
Banu bombayı patlat yarınn hadi bakalım
:D

Senin adına çok sevindim canım... :)))

Kızlar öptüm jhepinizi iyi gecelerrr

Anam herkes bildirim öncesi kendini kampa mı aldı :1: nerde bu millet :60:

Neyse bende ufak ufak yatayım bari :3:
Sonradan gelen olursada artık hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum :34:

Allaha emanet olun :34:
İnşallah yarın herkes eksilerde bildirim yapar :34:

bugunku menum
arada 2 mandalina
arada gene mandalina
börek özellikle de akşam olması iyi olmamış canım ama halledersin sen bari yarın yeseydin bak yarın da bildirim var 1 mandalina da benim için ye dukanda meyve yok şimdilik
bende bugün börek yedim ama saat 15 te yedim birdaha yemek yemedim. şu anda karnım zil çalıyor ama ben o zili duymuyorum çalsın çalsın gitsin

akşam yoğurt yeseydin yada ayran içebilirdin hem yağ yakar hem de ziller susar

cecoooo çok sevindim sevinmene zaten aksi olması şaşırtıcı olurdu ben peşin alkışlayım seni:46::46::46:

börek özellikle de akşam olması iyi olmamış canım ama halledersin sen bari yarın yeseydin bak yarın da bildirim var 1 mandalina da benim için ye dukanda meyve yok şimdilik

akşam yoğurt yeseydin yada ayran içebilirdin hem yağ yakar hem de ziller susar

cecoooo çok sevindim sevinmene zaten aksi olması şaşırtıcı olurdu ben peşin alkışlayım seni:46::46::46:
yok canım inat ettim duymıycam o zilleri şimdi keten tohumu içer yatarım

Bugün başıma neler geldi kızlar sormayın. Son hazırlıklar için avm'ye gidiyordum, çukura girdim ve güüümm! 2 lastik birden patladı. Hemen back up aradım. Onları beklerken akü bitti. 2 saat sonra geldi çekici, ben seksi mini eteğimle gecenin bi vakti sanayilerde kaldım :1: Lastik falan değişti derken tam 5 saat boş yere dışarda kaldım hiç bir işimi de halledemedim.

Hemen geldim valizimi hazırladım. Sokak işlerimi yarına sıkıştırmam lazım. Öğlen ofiste olmalıyım. Ayy daha banyo falan çıldırcam valla... Sabah erken kalkıp bildirimi yapar kaçarım artık yoğun bir gün beni bekliyo...

Yaklaşık 1 hafta kadar çok sık giremem ancak fırsat bulursam cepten.. Özleyin beni :34: Hepinizi öpüyorum!!

günayyydınn kızlarrrrrrrrrr sabah sabah tartıya çıkıverdim kızımla diyaloğumuzz

ben tartının üzerindeyimm gördüğüm rakam beklenen artılar
kızım annee sen listeye girip ilk üçe prenses tacı alamıyomusun artık demi
-evet kızım
-anne ee o zaman 80 yaz hemen ödülü all
-kızım dürüst olmak lazım her işte olduğu gibi
yoksa başarılı olamayızz
-anne sen ne zamandır başarılı olamıyosunkii
ben mort tabii velet ya
*sena çabukk ekmeğini ye okula gittt geç kalıcaksın
-aman tamam tamam sinirlendi ya hemen kendi yemezse bana yemek yediriyo :)))

Bu arada arkadaslar bizim ev tam bir kaos
yeni mutfak almistik demistim ya mutfagimiz geldi, kuruluyor ediliyor, e öbür mutfak sökülüyor derken odam dopdolu suan,
adimlarimi zor atiyorum cünkü heryer heryerde,
komple ev böyle aslinda, ne zormus mutfak degistirmek,
nereye sigmiski bunca esya anlamadim :)))

Yorgunum bide kac gündür, bi yandan istahim cok acik ama bi yandanda yemek yemeye üseniyorum yiyesim gelmiyor,
bi tuhafim yani bu aralar :))

Hayırlı olsun canım yeniliğin zorluğu çok oluyor ama insan sevinçle yapıyor gule gule kullan yeni mutfağını :)

Bugün başıma neler geldi kızlar sormayın. Son hazırlıklar için avm'ye gidiyordum, çukura girdim ve güüümm! 2 lastik birden patladı. Hemen back up aradım. Onları beklerken akü bitti. 2 saat sonra geldi çekici, ben seksi mini eteğimle gecenin bi vakti sanayilerde kaldım :1: Lastik falan değişti derken tam 5 saat boş yere dışarda kaldım hiç bir işimi de halledemedim.

Hemen geldim valizimi hazırladım. Sokak işlerimi yarına sıkıştırmam lazım. Öğlen ofiste olmalıyım. Ayy daha banyo falan çıldırcam valla... Sabah erken kalkıp bildirimi yapar kaçarım artık yoğun bir gün beni bekliyo...

Yaklaşık 1 hafta kadar çok sık giremem ancak fırsat bulursam cepten.. Özleyin beni :34: Hepinizi öpüyorum!!

Canım çoook geçmiş olsun

Back
X