Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öyleyim Aynurcum. en son 7-8 yıl önce bu kilolardaydım. bir duraklama var hissediyorum. ama pes etmek yok. burada bunu öğrendim ben. ben cecoşun yerinde olsam kırk kere bozmuştum diyeti sürekli aynı rakamları gördükçe. demek ki sabırla ilerlemek lazım.
benim de kasıklarım şiş ve ağrıyor. iki gündür de göğüslerim ağrıdan uyutmuyor. sanırım yeni doğum kontrol hapının marifetleri. senin de periyodun yakın sanırım. tekrar geçmişler olsun kuzucum.

o zaman senin bünyeyle benim bünye bir olmuşlar bize kafa tutuyolar haa,ama vazgeçmek yokk cücüşş , durmak yokkk yola devamm :46::46::46::46:

CECOŞŞ yaa valla tam azimli zıçan , bak nasılda deldi duvarıı :nazar::nazar:

sağol kuşumm ,benimki yakın deel bebeem , hatta baya uzak , ama karnım bi hallerde üşüttüm zannımca ondan böyle oldu , ahahaha müdürüme karnım ağrıyo gideyimmi dedim , bişey soramadı :9::9::9:, tamam Aynur hanım gidin , arabayı kullanamazsanız hizmetliyi göndereyim o götürsün sizi eve dedi , bende yok giderim dedim :34::34::34:

eve geldim kaynanam kapıda şok oldu , betim benzim bembeyaz olmuştu , ben bile ürktüm kendimden :30::30::30:

iyi geceler cücüşlerimm :16::16::16::16:

kaynanam yattı , bende bi açayım bakayım dedim ,özledim sizi keratalaarrr :32::32::32::32:

karnım iyi çok şüküür , ağrı yok ama hareketlenme var azıcık , o da dışarı çıkmaya çalışan kankaların sesi sanırım :9::9::9::9:

evet canım yaa hepimizin bu istikrarı hep sürsün kuzum , İSTİKRAR SÜRSÜN +90 KÜÇÜLSÜN :kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar:

kuzum hakkaten bu ay çook yavaş hissediyom kendimi, ama bünye unuttu tabi bu rakamları en son 7-8 yıl önce gördüyse görmüştür gariban , şimdide hatırlamaya çalışıyoo :27::27::27::27:

sanada maşAllahh anneemm annneemm:nazar::nazar::nazar:

yirim senii :56::56:

afferim Banuşumm çzödün sen olayı , dukan olmasada protein ağırlıklı beslenmek en doğrusu , hele birde pilav ve makarnayla yolunu ayırınca insan öyle rahatlıyorki ,oohh miiisss :34::34::34:

hoşgeldin tatlımmm , burda inanılmaz güzel bi dayanışmamız var , eğer kalıcı olursan kurtulursun kilocuklarından sağlıcakla :34::34::34:

Birde ekmek canım ekmek yaff :D beyazz var ya o beyazzz ekmek o çok fena.. :D hamilelikte doktor diyor ki aslı hanım uzak durun beyaz ekmekten tahıllı ekmek yiyin günde dört dilim diyor ben diyorum sabah kahvaltısında trabzon dilim yedim :1::1::1:

o beyaz varya o beyazz kesmek en iyisi. :D

sağol canım 39 yaşındayım,tren kçmak üzere anlayacağın.yaklaşık 3 aydır bambaşka bir boyuttaydım,şimdi ne yapıcam bilmiyorum.sanki garip bir rüya gibi.öyle zorki anlatamam.

geç değil canım hiçbir şey için. sen başla bir köşesinden. kilonun %10nunu vermek bile yumurtlamanı düzenleyecektir. Allah sabırlar versin, yardımcın olsun.

Birde ekmek canım ekmek yaff :D beyazz var ya o beyazzz ekmek o çok fena.. :D hamilelikte doktor diyor ki aslı hanım uzak durun beyaz ekmekten tahıllı ekmek yiyin günde dört dilim diyor ben diyorum sabah kahvaltısında trabzon dilim yedim :1::1::1:

o beyaz varya o beyazz kesmek en iyisi. :D

neee beyaz ekmekmii ? o nedirki ? yenirmi? içilirmi ? ben bilmiyom kendilerini :9::9::9::9:

selam kızlar.bugün 10 haftalık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim,şuan çok çaresiz ve çok acılıyım.aileme söylemedim .bu 2.tüpbebek denememdi.ne yapıcam bilmiyorum.ama önce kilo vermem gerektiğini biliyorum çünkü bugün dr.da tartıldım 114 kiloyum.kendimi çok kaptırmışım be anne olmaya.çok acı bu....Allah kimseye yaşatmasın bu yokluk duygusunu.yardım edinde şu kiloları vereyim ve hayırlısıyla bebeğime kavuşayım.

Canım lütfen kendini üzme. Kilo verince yumurtalamanın düzene gireceğini unutma. Eğer gerçekten sağlıklı bir anne olmayı istiyorsan bir an önce spora ve diyete başla. Bak o zaman belkide tüp bebeksiz kendiliğinden olacak

o zaman senin bünyeyle benim bünye bir olmuşlar bize kafa tutuyolar haa,ama vazgeçmek yokk cücüşş , durmak yokkk yola devamm :46::46::46::46:

CECOŞŞ yaa valla tam azimli zıçan , bak nasılda deldi duvarıı :nazar::nazar:

sağol kuşumm ,benimki yakın deel bebeem , hatta baya uzak , ama karnım bi hallerde üşüttüm zannımca ondan böyle oldu , ahahaha müdürüme karnım ağrıyo gideyimmi dedim , bişey soramadı :9::9::9:, tamam Aynur hanım gidin , arabayı kullanamazsanız hizmetliyi göndereyim o götürsün sizi eve dedi , bende yok giderim dedim :34::34::34:

eve geldim kaynanam kapıda şok oldu , betim benzim bembeyaz olmuştu , ben bile ürktüm kendimden :30::30::30:

hay Allah. üşüttün o zaman. dikkat et canım. geçen bana da mide bulantısı oldu ama diare falan olmamıştı. inşallah sendeki de virütik değildir.

Müdürün de hoşmuş ya :) adam ne desin :) öğretmenlerin yüzde 10 u sürekli doğurduğundan, doğum izninde olduğundan yüz göz olmuyordur artık. regl falan çocuk oyuncağı geliyordur ona. ne hamilelik sürkilasyonu var ha bu arada sizin meslekte :)

Canım ya :( ne denir ki bilinmez ama yavaş yavaş da olsa ailene bir şekilde anlatmalısın.. İçim acıdı okurken :(:( Amin hiç birimize yaşatmasın...

Hepimizin en büyük hatası ileriyi düşünmeden hep yiyoruz .. Aman ne olacak ki ile başlayıp süre gelen şu kilo kavgası.. Seneler evvel çok güzel kilo verdim sonra tuttum o verdiğim kiloyu aldım tekrardan ... doğumda 101 kilo idim. Doktorum uyardı sürekli .. Tansiyon riskinden az kalsın bende bebeğimi kaybedecektim.. Doğumdan sonrada sürekli erteledim durdum... doktorum onay verdi yavaş yavaş azıcık sporla kilo vermeye başlayabilirsiniz diye..

Herşeyin başı sağlık .. Önce kendi vücuduna bakıp onu hor görmeden devam etmeliyiz..

Canım acını anlamaya çalışıyorum içim acıdı... Allahım en kısa sürede nasip etsin inşaallah...

öyle haklısın ki, ne ediyorsak kendimize ediyoruz. ama suçluluk duygusunu bırakıp umutla hareket etmemiz lazım. öğlen misafirim vardı, biraz fazla kaçırdım onlarla. ben de ne yaptım, akşam yemeğini yemedim.

Sen de zor günler geçirmişsin canım bu arada. geçmişler olsun.

hay Allah. üşüttün o zaman. dikkat et canım. geçen bana da mide bulantısı oldu ama diare falan olmamıştı. inşallah sendeki de virütik değildir.

Müdürün de hoşmuş ya :) adam ne desin :) öğretmenlerin yüzde 10 u sürekli doğurduğundan, doğum izninde olduğundan yüz göz olmuyordur artık. regl falan çocuk oyuncağı geliyordur ona. ne hamilelik sürkilasyonu var ha bu arada sizin meslekte :)

eheheh sıkıyosa bişi desin , hööött hhööööttt :27::27::27::27:

he valla bizimkiler acaip doğurganlığa sahip , ben anlamadım bu işi , neyse ben çalışmalara bi başliim ondan sonra anlicam doğurganlık potansiyelim olup olmadığınıı :9::9::9:

inşallah hayırlısıyla kavuşursun canım.

inşAllah canım , sağolasınn :34::34::34:

öyle haklısın ki, ne ediyorsak kendimize ediyoruz. ama suçluluk duygusunu bırakıp umutla hareket etmemiz lazım. öğlen misafirim vardı, biraz fazla kaçırdım onlarla. ben de ne yaptım, akşam yemeğini yemedim.

Sen de zor günler geçirmişsin canım bu arada. geçmişler olsun.
vücudumuza kendimiz zarar veriyoruz başka açıklaması yok sanırım.. ama artık izin yok durduk orda vercez kiloları :9::9:

Sağolasın canım.. geçti gitti çok zordu o minik bir hediye bize Allah tan gelen...

Ben ilk başladığımda bu diyet işine kuşhanın ayırma diyetini yapıyordum yenilenler aileye de uygun olunca. Şimdi o listeye göre değil yediklerim her şeyden yiyorum ama bir kaşık iki kaşık.. Yapılanlar arasında pilav vss varsa onları yemiyorum tabi.. Çorba çok nadir içiyorum..

Yalnız peynire çok dadandım.. Hayır hiç pişman da değilim neler kaçırmışım senelerdir :53:

Canım lütfen kendini üzme. Kilo verince yumurtalamanın düzene gireceğini unutma. Eğer gerçekten sağlıklı bir anne olmayı istiyorsan bir an önce spora ve diyete başla. Bak o zaman belkide tüp bebeksiz kendiliğinden olacak

inşallah dediğin gibi olur canım.bende zayıflamayı çok istiyorum.hele doğal hamilelik tambir mucize.çünkü 2 aylık hamileyken 9 aylık gibiydim.çok şişmiştim ve nefes almakta zorlanıyordum.her işte bir hayır vardır diyorum ama bu içimin yanmasını engellemiyor tabi.kısa zamanda çok kilo nasıl verilir polikistik overimde var,bilmiyorum

inşallah dediğin gibi olur canım.bende zayıflamayı çok istiyorum.hele doğal hamilelik tambir mucize.çünkü 2 aylık hamileyken 9 aylık gibiydim.çok şişmiştim ve nefes almakta zorlanıyordum.her işte bir hayır vardır diyorum ama bu içimin yanmasını engellemiyor tabi.kısa zamanda çok kilo nasıl verilir polikistik overimde var,bilmiyorum

Canım kısa sürede vermek değilde bir diyetisyene gitsen yani doktor kontrolünde vermeye çalışsan daha sağlıklı olmaz mı ???

cücüşlerr ben kaçtımm , internet ne güzel şeyyy hele birde kotası az olunca :9::9:

iyi geceler , yedi cücelerr , öptüm herkesiii :54::54::54::54::16::16::16::16:

eheheh sıkıyosa bişi desin , hööött hhööööttt :27::27::27::27:

he valla bizimkiler acaip doğurganlığa sahip , ben anlamadım bu işi , neyse ben çalışmalara bi başliim ondan sonra anlicam doğurganlık potansiyelim olup olmadığınıı :9::9::9:

inşAllah canım , sağolasınn :34::34::34:

Deneyip görücez diyorsun ha :))

hayırlısı olsun kuzum, inşallah vaktiyler gelir bebişin. tüm isteyenlerinki...

vücudumuza kendimiz zarar veriyoruz başka açıklaması yok sanırım.. ama artık izin yok durduk orda vercez kiloları :9::9:

Sağolasın canım.. geçti gitti çok zordu o minik bir hediye bize Allah tan gelen...

Ben ilk başladığımda bu diyet işine kuşhanın ayırma diyetini yapıyordum yenilenler aileye de uygun olunca. Şimdi o listeye göre değil yediklerim her şeyden yiyorum ama bir kaşık iki kaşık.. Yapılanlar arasında pilav vss varsa onları yemiyorum tabi.. Çorba çok nadir içiyorum..

Yalnız peynire çok dadandım.. Hayır hiç pişman da değilim neler kaçırmışım senelerdir :53:

benim de peynirle alakam yok pek. bi kaşar ince dilim tostta.

vercez vercez, kaçarı yok :)

Canım imkanın varsa eve yürüyüş bandı al. Bebek için hızlı kilo vermen gerektiği için bir süre sporla desteklemen gerekir. Havalar güzelken dışarıda yürümek daha iyi ama kışın pek mümkğn olmuyor

Deneyip görücez diyorsun ha :))

hayırlısı olsun kuzum, inşallah vaktiyler gelir bebişin. tüm isteyenlerinki...

hele bebişimin babası bi gelsin , denicez tabiside :17::17::17::17:

aaaaa ayıpsın şekeriiimmm :9::9::9::9:

yoksa nasıl gelecek bebişleerrr ,cücüşlerr , Jr . Aynurlar , Jr. Gökhanlarrr :16::16::16:

hepimize nasip etsin Rabbim , isteyen herkesleree ....

canım en doğru kişiye sormuşsun. Özka arkadaşımız da sanırım polikistik overlıydı ve gördüğün gibi bir sürü kilo verdi. zaten kendi sana bahsedecektir. bende de pko var ve ben de veriyorum yavaş yavaş. lütfen sen de umutsuz olma. meyveden başka şekeri hayatından çıkararak başlayabilirsin. ve az ve sık yiyerek. tüp bebek için ilaçlar şişirmiştir seni. bol su, yeşilçay içerek ödemlerinden kurtulabilirsin. yeterki umutlu ol. istersen birkaç gün yediklerini paylaş. yorumlayalım biz de kendimizce.

Back
X