- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
maşalllahhhhhdiyorum 41 kere...kız ben seni başkası biliyordumm:):) yani benim takıldığımdada biri vardı kırmızı kırmızı yazan ben seni o biliyordumm..bugun kayınvalidem felan deyince ana dedimm...bu o değill....neyse memnun oldummm....
bi kaç sorum olacaktı...87 den sonra dukana geçmenin sebebi neydı duraklamamı oldu???dukanda vermen nasıl yavaş yavaşmıı?? yaa ben yaklasık 5 aydır takıldım kaldımm 1 ileri bir geri gidip duruyorumm...acaba bende dukan uygulasam hızlanırmı vermemm......
sağolasın canım benimm , sende güzel yol almışın ,sanada maşAllah

tatlım ben seni hatırlıyorum , ama senin hatırladığım kişi Elifti ( Butterflyelf ) , malesef yalan oldu , 7-8 aydır ses seda yok Eliften

benim adım Aynur , 28 yaşımdayım , ingilizce öğretmeniyim , Mersinliyim ,1.5 yıllık evliyim , sevdiceğim askerde 4.5 aydır son 37 gün kaldı , bebişim yok , kilolardan kurtulup bebiş istiyoruz ama bakalım pko geçit vermesse cırmalamaya başlicaz artık

yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriiimmmm

canım ben 105ten düştüm 87ye , bünyem artık dur dedi , 5-6 ay boyunca hep tekledim , 2ileri 1 geri , mehteran gibiydimm , baktım olmuyo , başladım dukana 2 aydır dukan yapıyorum , güzel sonuçlar aldım çook şükürler olsun , seninle durumlar hemen hemen aynı kuzumm , sanada şuan ivme kazandıracak hız verecek bişeyler lazımm

Dukanda ilk atak evresi var kişiye göre değişen , 3 ila 10 gün arasında süren , onda çok vurucu kilo kaybediyosun , mesela ben 6 günde 2.9 kilo verdim , sonra seyire geçince düşmeye başlıyor hızın , ataktaki gibi olmuyor ama yavaş yavaş gidiyor , ben hiç bi haftayı boş geçmedim 2 aydır , hiç olmassa 200 gram gitti en kötü ihtimalle , ama ortalama 700 gram ile 1000 gram arası değişiyorr