İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
rabbim annesine babasına bağışlasın sağlıklı uzun ömürler basip etsin inşallah

sağolsın tatlım inşallah bana hiç farketmez kız bebişleri çok sewiyorum istiyorumda ama nedense hep erkekmiş gibi geliyorcanım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsunda ilk beben nasıl olsa ikiside olur dikkat et kendine![]()
rabbim hakkımızda hangidi hayırlısı ise onu nasip etsin

slm kizlarrr
yenacim benim izni uzatirmisin
dafi cim gecmis olsun
hasta arkadaslara gecmis olsun
kayin babam kalp sorunundan hastanede yatiyor kizima antibiotik veriyom minik oksuruyor ben im bademcikler sis antibiotik kullaniyom bole iste
canım topluca geçmiş olsun dileklerimi gönderiyoruuum hepicinize rabbim şifa versin

akşama ne yemek yapacağımı bulamıyorum. öğlen yoğurtlu kepekli makarna yedim. akşam salata ızgara süper olur ama günlerdir tavuk yiyoruz. evde balık ya da kırmızı et de yok. dışarı çıkmam lazım sanırım. var mı bir fikri olan kızlar?
been ıspanak yapıcam canım yoğurtlu yoğurtlu oohhh misss