Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam 100 ciktim
yani + 1.8 kg,
ama bunun benim normal kilom olmasi ihtimali zaten cok düsük cünkü aksam tartildim ve suan doluyum dogal olarak,
ayrica pazar günü adetlencem,
yani su sayiyi görünce gercekten morelim bozuluyor ya![]()
Eminem gece gece tartılmican kuzumm , sabah lavaboya gittikten sonra çıpıldak tartılacan , en doğrusu bu , şimdi sen 100ü baz alırsan canın sıkılır , bence bu haftayı izinli yazdır , haftaya cuma sabah tartılırsınn![]()
tam 100 ciktim
yani + 1.8 kg,
ama bunun benim normal kilom olmasi ihtimali zaten cok düsük cünkü aksam tartildim ve suan doluyum dogal olarak,
ayrica pazar günü adetlencem,
yani su sayiyi görünce gercekten morelim bozuluyor ya![]()
Allah kolaylık versin canımben de sizleri özledim ablam. ama başım çok kalabalık ondan gelemiyorum.
işyeri desen eleman açığımız işler çok yoğun. birde bunlar yetmezmiş gibi patron gerizekalı birini aldı
işe. onunla uğraşıyoruz. milletin totosunu toparlayalım derken bi bakıyorum akşam olmuş.
eve geliyorum evde de malum babaannem var, hasta, huysuz, mutsuz durumda.
ancak bazen kaçıyorum ondan da hemen selam veriyorum size.
sizler nasılsınız ?? herkes iyi mi??
hamile arkadaşlarımızın durumları nasıl ??
bebekler, kızlar, delikanlılar nasıllar??
işte anlatın azda dinleyeyim![]()
1.gulma..............................................330dk
2.ceco34............................................310dk
3.asumanzeynep..................................300dk
4.nuhan.............................................210dk
5.clutch.............................................180dk
6.fadime02..........................................120dk
7.y.o.l.c.u............................................80dk
8.kavusmak_hayal..................................50dk
sporunu azimle yapan tüm topikdaşlarımı kutlarım![]()
Ayy canım çok güzelsin valla masallah bende 97 kiloyum bugün itibariyle boynumda senden uzun 173 ama senin 2 katın duruyorum
canım valla gayet güzel çıkmışsın bencede hiç kilonu göstermiyosun bundan sonra herşey daha güzel olacak ama![]()
. hurremsultan, sana özeniyorum. boyle bekar, ne guzel fotlar cekiyorsun, canım,ailenin yanındasın. Allah daha guzel gunler gostersin inşallah,huzurunu bozmasın. ne biliyim,ben de ailemin yanında olduğum günlerin kıymetini sonradan anladım. sen de iyice tadını çıkar.
Sultancığım,fotoda çok hoş görünüyorsun..Bir de ben abartı basen göbek görmedim pek...
Kİlona rağmen gayet orantılı ve seksü görünüyorsun :)
HÜRREMSULTAN2012
hurremcim senin fotolarını görünce kendi bekarlık zamanlarım geliyo aklıma nedense....
birde: yena zaten gece yapıcakmış listeyi, akşama yazarsan zaten yetiştirirsin kilonu zamanında....
öpüyorum
------
içime erkek doğuyor canım ama önceden dayanamayıp ta aldığım ciciler hep kız cicilerierkek pisikolojik olarak galiba bizim buralarda k.anneyle,k. babanın adını koyarlar
elti kız doğurdu kızının adını koydu banada k.babiş kalınca (kötü gelin olaraktan)istemiyorum tabi onun korkusu var
o yüzden erkek olacakmış gibişaka bi tarafa fark yapmaz sağlılklı olsunda ismimizdeERHAN kötü isim değil allahtan
yanına güxzel bi isim bulur oonu kullanırım![]()
![]()
![]()
![]()
Canım, arkadaşların da söylediği gibi kilonu göstermiyorsun, çok da güzelsin. Yaş olarak da avantajın var tabii, gençsin, sadece 10 kg bile versen müthiş fark yaratır. Dişini sıkıp 10 kg versne devamını kendin istersin zaten..
Kefir sütle mayalanan, eski çağlardan beri içilen Orta Asya kökenli bir içecek. Kıvam ve tadı ayranı andırıyor ama canlı maya (bakteri) ile mayalanıyor. Sayosız faydası var, internette detaylı bilgi alabilirsin.
Selam yavrukuşlarr
EMİNE resimlerini gördüm ,bu halin bile güzel bebeem ama zayıflayınca süpper olacaksıınn![]()
çok güldüm...eşek saati dedi ya...
moralini bozma canım bu normal bir rakam olamaz helede bu saatte hiç olmaz. hem daha dikkat etmeye başladın bu hafta vücut direnişe geçer önümüzdeki günlerde patır patır dökülür
Off kızlar ben adet oldum yaa. Hem de 1 gün önceden. 2 aydır ne hikmetse hiç şaşmıyor adet günlerimNormalde mutlaka 1-15 gün arası sarkar ama bebek işine giriştiğimizden beri adetler düzenli oldu vallahi. Az önce tartıya çıktım 76.7 kilo çıktım. Gözlerime inanamadım. Ben kilo aldım sanıyordum. Sabhatan beri 2 kez yemek yememe ve adet olmama rağmen kilom normal çıktı. Vallahi kilo aldım sanım depresyona girmiştim. Demekki adet olmadan önce vucudum baya su tutmuş. Nerdeyse kendimi yemeye verecektim bunalımdan
Bu arada ev işinde sorun çıktı kızlar. Yazmadım çünkü moralim çok bozuktu. O ev bizim için çok uygundu. Fiyat olarak da bizi zorlamayacaktı ödemesi. Malum hem ev hem araba kredi ödeyecektik. Evde sorun en derseniz. Ev normalde 2+1 net 85m2 ama bu firma projeye aykırı olarak dış kullanım alanlarını da dahil ederek 85m2 yapmıs. Aslında projede gözüken 50m2. Öyle olunca evin kredisi de az çıktı. Malum kredi m2 bazlı çıkıyor ya. Neyse biz emlakçıya gittik bizim 2bintl kaporamızı ve expertiz ücretimizi vermesi için. Emlakçı bunu bilmediğini iddia etti. Neyse bizim alacağımız evin yanında ama 3 sene önce yapılmış Regnum Towers diye siteler var. Orda acil satılık bir ev varmış. yani 3 yıldır oturum olan bir site. Neyse ben çaktırmadan hemen telefonumdan evlerin fiyatlarına baktım. 2+1 tapu masrafları hariç 160 ile 185 arası istiyolar. Eve çıktık baktık. Ev balkonsuz ama salonu önceki alacağımızdan daha büyük. Ayrıca 21. katta ve manzarası da güzel. Tek sorun yatak odası ebevyn banyolu olduğu için küçük kalmış. Banyo olmasaymış baya büyük ama yatak odası 9.5 m2. Aslında bizim esyalar küçük yatak odasına uygun çünkü burdaki kirada oturduğumuz evde de yatak odası 11.5m2. Fakat sorun şu ki dolabı koyacağımız duvarda banyo kapısı olduğu için bizim dolap sığmayacak. Mecburen ya yatak başından itibaren yanlardan başlayan dolap ya da köşe dolap yaptırıcam. Ayrıca şifonyer de sığmaz. Kredi sonucu belli olunca eve gidip ölçü alıcaz ama bu haliyle sığmaz benim oda. Belki dolabım sürgü kapalı olsaydı yatakla solap öpüşse de sorun olmazdı ama benim dolap kapaklı. Ev için kredide sorun olmaz sanırım, burası zaten kat mülkiyet tapulu. Diğer daire kat ittifak tapuluydu ve projeye ayırı yapıldığı için ilerde kat mülkiyet tapusu almak da çok zor olacaktı. Balkonsuz olmasını sorun yaratmadın çünkü ilerde kurutma makinesi alırım diye düşünüyorum. Zira buralardaki siteleri ya fransız balkon yapıyolar ya da balkonsuz. Fransız balkon da zaten balkon sayılmaz. Yatak odasının değişecek olması maddi açıdan zorlayacak ama ben çok pahalı olmayan sırf beyaz bi köşe dolap ve bazalı yatak yaptırıcam. Küçük odaları ferah göstermek için beyaz yapmak lazımmış.
Netten 2 örnek buldum
Eki Görüntüle 576737 Eki Görüntüle 576741
HAFTANIN 1.si _____________ -2,4 kg. _______________ gulma
HAFTANIN 2.si _____________ -1,9 kg. ________ asumanzeynep:81:
HAFTANIN 3.sü ____________ -1,8 kg. ___________ anathema8![]()
spor yapanları tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum
canım ev gayet güzel görünüyo şimdiden güle güle otur dediğin gibi yatak odasınada kendi zevkine uygun kullanışlı bi dolap yaparsın olur biter rabbim ödeme kolaylığı versin inşallahAsumancığım doğru söylüyosun. Sonuçta diğer evi ilerde satarken de sorun yaşardım. Bu evin en azından o sorunu yok ama balkonsuz.
Ev bu canım
İnşaat Firmasından Satılık Daire 180.000 TL m2 2+1 odalı İstanbul Esenyurt Güzelyurt Mah. - 107970323
10. resimdeki banyolu oda yatak odası. İşte o resimdeki banyo kapısından başlayan duvardan itibaren köşe dolap yaptırıcam mecbur. Yatak odası allahtan çok pahalıya almamıştım. 2009 yılında istikbalden bir dolap, bir bazalı yatak, 2 komidin ve 1 şifonyeri 2bintl'ye almıştım. Onu satıcam artık. Şifonyer de sığmaz buraya ama yaptıracağım dolabı kullanışlı yaptırırsam ıvır zıvırımı da koyarım.
Tasarimları koydum...Yarın ögleden sonra sunumumun var. Henüz müsteriye sunulmadigi için buraya eklemek istemedim. Malum silinemiyor. Bakalim sizler begenecek misiniz?
Kızlarrrrrrrr yaaa benimde canım çok sıkkın
Biraz evvel eşimle tartıştık
Aslında tartışılacak birşey değil ama nedense bizimkinin sinirleri tepesinde yani tam formunda :26:
Kızkardeşim bugün bebek görmeye gidecekleri ama öncesinde annemin evine ( benim sokağın başı ) uğrayacağını söyledi. Yazın annem bir sürü bebek kıyafeti getirmişti hani lazım olursa gelir alırsınız hesabı. Kız aramış aramış bulamayınca beni aradı abla yok ya şimdi bu saate ne bulucağım ben diye bende kız bende etiketi üzerinde duran bir kaç parça var dedim. Bayırda oturduğumuz için ikizlerle inmesine kıyamadım olmadı enişten çıkartır sen bir daha ara bulamazsan bana telefon aç dedim. Vay senmisin enişten getirecek diyen başladı söylenmeye yok efendim kardeşin dul mu kocası ne güne duruyor ben ayağınamı götüreceğim onlar gelip alsın falan diye söylenmeye
Ya sevaptır be hayatım bak ikizlerle dünya yol yürümüşler falan dedikce adam söylendi iyi o zaman ben götüreyim dedim hatta kardeşimede o an arayınca ben getiriyorum eniştenin başı ağrıyormuş dedim ( araları açılmasın eşim gözünde kötü olmasın diye )
Daha beter kükremeye başladı uyuz neymiş ona saygısızlık yapıyormuşum yok zaten hep aynı şeyi yapıyormuşum hep enişten yapsın diyormuşum adam isyan bayrağını açtıhayır damatın elinden gelse demeyeceğiz zaten ama ne var yani sevaptır.
En sonunda bende dayanamadım yap yap sen elbet bir gün intikamımı alırım dedim sadecekudurdu ki ne kudurmak
Ulen ben onun bütün sülalesine koşuyorum o buradaki tek akrabam olan kardeşime iki kere yardımcı olmuş diye isyan ediyor. Alt tarafı bir poşeti 15 - 20 adım yukarı taşıyacak
Yüzünede söyledim ben elimden geleni yaparken sen kırk yılın başı işimiz düşünce isyan ediyorsun diye :26:
TAbi benimde canımı sıktı kendide açtı belgesel kanalını hiç konuşmadan TV izliyor
Şimdi adım gibi eminim yarın sırf bana gıcıklık olsun diye geç gelecek eve ( sabahtan işi varmış hesapta aslında biliyorum arkadaşının dükkanına çay içmeye sohbete gidecek öğlende evde ol desemde eksikleri alıp bir daha çıkar sonra bekle ki koca gelsin)
Amcamları sevmiyor ya bir araya gelmek dahi istemiyor :26:
Tamam biraz kafadan kontak bir aile ama kız kardeşm hariç görüştüğüm tek akraba oda senede en fazla 2 kere görüşüyoruz zaten
Offffff yaaa gece gece benimde bütün enerjimi yok etti uyuz yaaa :26:
Eğer yarında birşeyler yapıp devam ederse ama ahtım var haftaya ablası geldiğinde bende gıcıklık yapacağım![]()