Canım gerçekten kırılmakta haklıymışsın :26:
Ben ilk kez böyle bir durum olduğunu zannettiğim için o örneği verdim ama meğer hatun zaten devamlı laf sokup duruyormuş

Bazı insanlar kocayı bulunca başları göğe erdiğini sanır ya o da onlardan herhalde

Boşver canım madem öyle hiç kendini üzdüğüne deymez
Ne demek sen evlenene kadar ben ikinciyi doğurum çok ayıp

Rabbim herkese ne zaman nasip ederse o zaman zaten insanlar evlenir

Demekki senin daha zamanın var üstelik daha yaşın çok genç inan ben hep diyorum şimdiki aklım olsaydı kesinlikle 27den önce evlenmezdim diye

Tabiki pişman değilim ama keşke bekarlığın tadını çıkarsaydım

Rabbim ilerde ne nasip eder bilemem ama kızlarım kesinlikle doya doya o güzel yaşların tadını çıkarsınlar istiyorum

en azından evlendikten sonra şunuda yapsaydım diye pişmanlıklar yaşamasınlar

Üstelik olgunlaştıktan sonra yapılan evliliklerin çok daha sağlam olduğunu düşünüyorum

İnan biz ilk zamanlar cahillikle çoğu şeye ses çıkarmadık ( çocuk görüpte her istediklerini yaptılar bana ) şimdi yaş ilerleyince insan daha sağlıklı kararlar veriyor ve karşındaki insanlarda daha bir desturla yaklaşıyor
Senin gibi yüreği güzel bir insana bence Rabbim özel ve yüreği güzel birini yazmıştır

Sadece doğru zamanın gelmesi gerekiyordur o kişiyle tanışman için

Sen arkadaşının ( sözde ) söylediklerine sakın kulak asma sadece herşeyin hayırlısı için dua et

Eminim o hatun okadar çok çar çar konuşuyorsa biryerlerde bir eksiği vardır ki sana laf söyleyerek kendini kandırıyordur

Üzüldüğüne deymez