Valla canım bence çok iyi sabretmişsin

ben herhalde çoktan isyan bayrağını açmıştım ama ne demişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma

Biraz daha sabret güzelim belki eşin zamanla sana yaptığı haksızlığı fark eder

Eşin izin vermeden çıkamıyorsan Anneni davet et hatta sık sık davet et

akşam yemeğine de kalsın hatta

belki zamanla eşin rahat edemezse yaw hatun bugünde sen git annene der

Eltinde gerçekten ne rahat hatunmuş hayır madem işi var senle niye gitmiyor hem eşin ona müsaade eder herhalde hemde sen bukadar sinir olmazsın.
Benim ufak bir taktik var işe yarayan ama acaba sen yapabilirmisin diye düşündüm bir an
Acaba diyorum eşine birkaç gün neden bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum hiç birşeyden zevk almıyorum falan numaraları yapsan

hatta yemekte yapma kız

iyice bunalıma girdiğini düşünsün

belki o zaman üzülüp biraz düşünür acaba neden bu hatun böyle oldu diye

Benim eşimde çok işe yaramıştı

hatta ben birde üzerine tüy dikip lavaboya hap döküp suyla yarısını eritmiştim

başka bir izlenim vermiştim

adamın ödü kopmuştu kendime birşey yapacaktım diye ( hayatta işim olmaz o ayrı

) o güne kadar hep ailesi için ölen adam o geceden sonra ne zaman benim biraz gözüm dalsa ( dalar gibi yapsam

) aşkım ne oldu canını sıkan birşeymi var der

hatta içim sıkılıyor neden bilmiyorum nefes alamıyorum duvarlar üzerime üzerime geliyor dediğimde ertesi gün aman hiç birşey yapma akşamada dışarda yemek yeriz der

yada eve gelince kendim yaparım der
He her kocada işe yararmı bilmem ama benimkinin aklını başına getirmişti bir nebzede olsa
İnşallah eşinin aklı başına gelir çünkü gerçekten senin tepkin haklı

tövbe yarabbim kocası kaynınmı senin eşinmi

Kadında da akıl yok ben olsam rahatsız olurum ne münasebep hadi acil bir durum olur eyvallah ama benim kocam gelmeyecekte beni kaynım doktora götürecek yada çocuğumu o alacak okuldan

Anam öyle kocayı ben def ederim be ( eltin için diyorum hee senin için demiyorum

)
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde eşin evliliğinizi daha fazla yıpratmaz

Sen sabır edip dua etmeye devam et canım Allah büyük