birşey çıkmamasına sevindim meyracım
akşam benimde misafirim vardı.
günlük misafirim zaten variki haftadır evde 4 kişi yaşıyoruz
kardeşimin kızı eltimin oğluyla evli. yani kız benim yeğenim, kocası eşimin yeğeni, havalar soğuyunca'' bizim ev sizinki kadar ısınmıyor,birkaçgün yaktık 120 bin fatura geldi yakarsak geçinemeyiz '' dediler valizi toplayıp gelmişler
yani bu kış burdalar
haftada bir gider eve bakar geliriz dediler![]()
bari biraz yardimlari dokunur insallah abla, valla ne yalan söylim ben yapamazdim herhalde,
bütün yükü sana..
merak etme canım yalnız değilsin bende veremiyorum takıldım gene sinir oluyorumm![]()
Kuzum nasil toparlicaz biz kendimizi yaaaa, benim en büyük sorunum su icmiyorum ve tatliya dayanamiyorum, bu yani
stresten yedim zaten Cecom kendimi alamadım malesef bu benim net kilom regl yeni bitti..ama hiç su içmiyorum... her şey yanlıştı bende format atıyorum hiç yapmamış gibi baştan başlıyorum![]()
nevcim artik gercekten kendini düsünmenin zamani geldi dimi, dön aramiza yine beraber savasalim

eminecim doğum yapıcak arkadaşınla durum böyleyse o zaman ben şöyle diyorum sana ve hiç üzme sen tatlı canını....
bir insana hakettiği kadar değer ver;
az verirsen onu kaybedersin,
çok verirsende kendini kaybedersin...
daha bizim buraya hiç kar yağmadııııı
kaymak çok güzel yaaa:)))
geçmişe gittim birden....
ben 1sene kuran kursuna gittim ilkokuldan sonra....
kuran kursundayken, kursun hemen karşında çok yüksek bir tepe vardı, yaklaşık 3katlı apartman yüksekliğinde.....
kışın kar yağdığında orada günlerce bütün arkadaşlarla hep birlikte kaymıştık...
çok süperdi ama, o karda buzda yukarı çıkması çok zordu ama o zevk için çıkmaya değiyordu.....
zorla çıkardık ve 4er kişilik guruplarla altımıza büyükçe bir naylon alıp, ya allaaaah aşağıya, hiç düşmeden
süper kayardık yaaa:))))
en önde oturan naylonun ön kısmını sıkıca tutardı birde direksiyon hesabı:)))
kontrol ondaydı yani, kaptan olurdu o kişi
hey gidi günler....
ah meyracim canim ben herhalde gercekten fazla deger veriyorum herkese,
akillandim diyorum, bundan sonra herkese verdikleri kadar deger vercem diyorum ama sonrada iste yine üzülen ben oluyorum,
insallah bidaha bukadar saf olmam
kari ben genel olarak seviyorum, aslinda kisi sevmiyordum soguk oluyor diye ama kari seviyoruM :))