Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arnazarcım görümcen inşallah daha iyidir? Teşhis kesinleşti mi? sorup hatırlatmak da istemiyorum ama merak ettim. inşallah yanlış teşhistir de bir şeyi yoktur kızcağızın.

canım tesekkur ederım. hiç aklımdan çıkmıyor kı hatırlatasın. teshıs kesınleşmedı. bugun sag gogusten girip biyopsı alacaklar. tam sonuç bellı olacak. alahın izni ile ınş hiç birsey çıkmaz... cuma gunu dualarınızı eksık etmeyın...

MEYRACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM . ALLAH DAHA BUYUK SIKINTI VERMESIN. AZ STRESI AZALT SONRA YINE BAKTIR TANSIYONUNA...

BU ARADA EN GÜZEL ÇAY barDAĞında İÇİLİR TATLIM :)

canım tesekkur ederım. hiç aklımdan çıkmıyor kı hatırlatasın. teshıs kesınleşmedı. bugun sag gogusten girip biyopsı alacaklar. tam sonuç bellı olacak. alahın izni ile ınş hiç birsey çıkmaz... cuma gunu dualarınızı eksık etmeyın...

MEYRACIM GEÇMİŞ OLSUN CANIM . ALLAH DAHA BUYUK SIKINTI VERMESIN. AZ STRESI AZALT SONRA YINE BAKTIR TANSIYONUNA...

BU ARADA EN GÜZEL ÇAY barDAĞında İÇİLİR TATLIM :)

saol canım, amin inşaallah.....

görümceninde inş önemli bişeyi çıkmaz canım.... AMİN

VAYYYYYYYY bildi hatun haaa:))))
inan bugüne kadar ilk defa sen bildin bu sorunun cevabını:)))
TEBRİKLEEER:46::46::46::46::46::46::46::46:
ÇAYBARDAĞIndaydı evet:)))))

herkese hayırlı cumalar
şifa bekleyen hastalara rabbim şifa versin hayırlısıyla inşallah
meyracım geçmiş olsun ama beslenme düzeni ve kilo tansiyonu çok etkiliyor hele de o yönde meyil varsa benim de tansiyonum 15 den aşağı düşmezdi çok şükür artık 12nin üstüne çıkmıyor migren ataklarımın sıklığı belirgin şekilde azaldı kilo bir çok şeyi tetikliyor malesef
ben bugün artıda çıktım nedense dün mücveri abarttım azcık da turşu yedim ondanmı ki yapacak bişey yok 79 için mücadeleye devam:)

arkadaşla, bugun iki ayağim bir pabuçla toplantiya gideceğim, yetişmem lazim. Spordan geldim şimdi bildirim yapıp kaçıyorum....
Geçen hafta- Bu hafta
Bel: 98 - 97
Kalça:117 - 116
Kilo:88.2 - 87.4 Fark: 0.8
Spor : 360dakika
sevgiler saygilar. kaçtim...

günaydın hanımlar.
öncelikle kilomu bildireyim aynıyım.değişen bişi yok geçen haftadan bu yana. (+) değilim ya napiim...

dün akşam 2 saatte eve gittim tam.
tam bir rezilllik, bir de erken çıktık güya ama ne fayda. herkes sokaklarda. tem yolu kilit. e5 desen aynı şekilde.

işler çok mecbur geldik yoksa gelmicektim bugün ama.

herkes kilo verdi mi yahu gidip bi bakınayım :1:

ay şimdi nuhanın ölçülerini gördüm aklıma gelid kendimi ölçmediğim :(
iyisi mi beni ölçü tablosundan çıkarın :2:

bende kaçıyım artık, belki yine gelirim, öpüyorum hepinizi....

herkese hayırlı cumalar
şifa bekleyen hastalara rabbim şifa versin hayırlısıyla inşallah
meyracım geçmiş olsun ama beslenme düzeni ve kilo tansiyonu çok etkiliyor hele de o yönde meyil varsa benim de tansiyonum 15 den aşağı düşmezdi çok şükür artık 12nin üstüne çıkmıyor migren ataklarımın sıklığı belirgin şekilde azaldı kilo bir çok şeyi tetikliyor malesef
ben bugün artıda çıktım nedense dün mücveri abarttım azcık da turşu yedim ondanmı ki yapacak bişey yok 79 için mücadeleye devam:)

saol canım benim....
çok doğru söylüyorsun....
dün memurda öyle dedi, kilo tansiyonu şekeri tetikler dedi....

Selamün Aleykümmmmmmm

Herkese günaydınnnnnnnnn :3:

Bembeyaz bir sabaha uyanmış olmanın güzelliği ile biraz balkondan manzarayı izleyip hemen koşa koşa size geldim :34:
Okullar tatil olduğu için benim büyük cadı hala uyuyor :1: kücüğüde sabah babası gitmeden bir uyanmıştı hatta altına kaçırmış :1: sağ olsun eşim gece düzgün uyuyamadım diye beni uyandırmayıp kendi cadıyla ilgilenmiş :34: bir güzel yattığı yeri temizleyip cimcimeyide temizleyip giydirip yanıma yatırmış :1: oda şimdi horul horul uyuyor :1:
Bugün görümcede Kayınpederin senesini okuyacağız o yüzden biraz sonra kahvaltı hazırlayıp çocukları uyandıracağım :34: kahvaltıdan sonrada şu tekkaş yolunda ilerleyen kaşlarımı alayım :60: epilasyona başladıktan sonra çenemdeki tüyler ve bıyıklarda hiç çıkmayınca kaşlarımı unutuyorum almaya :60: :60: :60:
Allahtan kalın kaş yine moda olduda kimse bu ne demiyor :1:

Hmmmm En güzel çay nerede içilir diye sormuştun :44:
Karlıdağ olabiilirmi ( çay markası :1: )

Canım çok geçmiş olsun :71:
İnşallah dediğin gibi evhamdır ki bende öyle olduğunu düşünüyorum :34:
Kafana devamlı takılırsa bu seferde stresten tansiyonun fırlar :20:

Benim oynak tansiyonum var :1: zaten normale nazaran düşüktür hatta normal seviyeye geldiğinde fena olurum birde arada öyle bir düşer ki felaket mide bulantısı yapar bana hatta bazende baş ağrısı.
Şu bilekten ölçen tansiyon aletlerinden alabilirsen her gün kendini kötü hissettiğinde ara ara ölçüp bir kağıda yazarsın saatiyle birlikte 1 hafta yada 10 gün sonrada sağlık ocağındaki doktora gösterirsin :34:
Eşimde aynı senin gibi çok yüksek tansiyonla savaşıyordu doktor öyle yaptırdı ve sonunda stresse bağlı tansiyonun olduğunu söyledi. Şimdi her akşam tansiyon ilaçı içiyor ve inan çok rahat :34: STress devam ediyor tabiki :1: ama artık rahatsız olmuyor şükür :34:

Güzelim bak 8li rakamlara bence iki haftan kaldı :34: yeni yıla bile çok güzel bir başlangıç yapıyorsun daha ne olsun :34:
Evet bencede şımarma :1: 7li rakamların sonlarına doğru 6ya yaklaşınca şımarma hakkın oluşabilir :1: tabi kilo almamak kaydıyla :1:
İnşallah sen bu gidişle kesinlikle yaza kadar kilo savaşını kazanmış olucaksın :34:
Yaza giyeceğin ince ve kücük beden rengarenk kıyafetleri düşün :34: Fıstık gibi salınacağını düşün ve sakın ne olursa olsun vazgeçmeden kaçamaksız devam etmeye çalış :34:

Kız benim idollük bir durumum yok :1: bak tartılar bile karar veremedi verdimmi vermedimmi diye :60:
He ben yinede inadım inat totoşum iki kanat hesabı sporuma da beslenmeme de devam ediceğim :34: en geç 2 hafta sonra nasılsa yine tartılacağım salonda o zaman dananın kuyruğu kopacak :1:

tatlım benim. inşallah tüm topikçe öyle hedefimize ulaşmış günlerimizi göreceğiz. inşallah bu yazzz...

canım hayırlı olsun arkadaşın için darısı sana olur inşallah nişan kurdelesinden azızık kesip yutsaydın biliyorum batıl inanç ama benim ortada bişey yokken benden iki ay önce kuzenimin nişanında yutmuştum ondan 2 ay sonra ben nişanlandım tabiki herşeyin hayırlısını versin rabbim sevdiceğinle mutluluklar tatlım:34::34::34:

Ben de inanmam aslında ama yutturdular valla görcez bakalım :1::1:

Cuma olduğunu unutmuşum yaa kahvaltıdan sonra tartılmak zorunda kaldım o yüzden :1: Bir de regl muhabbeti var. Kendimi böyle avutayım bari :1:

Geçen hafta: 89,10
Bu hafta: 90,00

+ 0,9 kg :50:

selamun aleyküm kızlaaaarrr
hemen bildirim yapayım

kilo : 87
spor : yok

bu hafta artılardayım ilaç almanın sonucu

geçmişi okuyamadım benim maskot geldi erkenden :emir_bebek::emir_bebek: birde oynamak öğrenmiş totoşunu sallayıp duruyor :1: birtanede dişi çıkmış :emir_bebek: bu hafta baya ilerleme var :1: neyse bebişim taa gece babası işten çıkınca gider ben bugün giremeyebilirim

tünaydın güzeller...
nöbetin yorgunluğunu hala atamadığımdan öğlen oldu hala işler bitmedi..
birazdan ufaklığı da okula yollar evimi tertemiz ederim..

kilo spor durumuna gelince... geçen hafta heryere hızlıca yürüyerek gittim ama süre tutmadım. bu hafta sporu pas geçeyim en iyisi..
tartıma pil aldığımda tartılmış ve görğüm kilo gözlerimi yuvalarından fırlatmıştı...
emek mek verdiğim kiloları bir çırpıda alıvermişim.. 90 a dayanmışım.. iki üç gün dikkat ettim..
bu sabah..... 89 kiloyu gördüm..
89 kilo ile yeniden başlıyorum maratona... kışın zorolacak am neyse...

kısaca spor belirsiz
diyete başlanan kilo 89

hepimize kolay gelsin....

Back
X