Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy hayırlısı olsun canım bende çok şey yazmıştım yaşadığım vaz geçtim sildim çünki şuan çok duygusalsındır normal ağlaman dua et allahtan hayırlısı nı dilemekten başka yapıcak şeyimiz yok kafana takmamaya düşünmemeye çalış kuzucuğumuz bize heyecan yaptırdı bak haftaya beklicez artıkın

çatlatacak beni ortadan ikiyee:27: beklemeside güzel onuda öğrenince artık sadece doğum heyecanı kalacak böyle şeyler ii oluyoo aslında:34:

rabbim isteyen herkese hayırlı ewlat versin..
duygasallık çok fena ya başlarda bu kadar değildim şimdi salya sümük helak oluyorum eşimin ileri git demesine bozuluyorum:9:
bide eve dönmek için beklerken çöp kutusunun kenarında küçük köpek vardı koku alıyo ama kutunun içerisine yetişemiyo
dolanıyo gidip geliyo yine yetişmek istiyo nasıl kötü oldum başladım ağlamaya sonra simit aldırdım kocişe verdim mutlu olduduuum:52::52::52:

Selam cücüşlerimm :16::16::16::16:

hayırlı cumalar ,bol eksi bildirimli bir gün olmuştur inşAllahh
:34::34::34:

pc yi anca açabildim , arkadaştayım ,
YENAcım kusura bakma canım, sanırım listeyi oluşutrmuşsun , beni eklersen sevinirim bebeemm :34::34::34:

GEÇEN HAFTA :77.2

BU HAFTA : 76.6

GİDEN : 600 gram

şimdi ben kaçtım , sonra görüşürüz kuşlarr, öptüümm :54::54::54:

ben görmeyeli ne güzel kilo vermişsin.. asker yolu gözlemek böyle mi yapıyor... ben de mi göndersem askere:52::52::52::52:

1.fadime02-nuhan...............................360dk
2.gulma.............................................300dk
3.y.o.l.c.u..........................................210dk
4.asumanzeynep.................................200dk
5.ceco34...........................................180dk
6.umutttt..........................................120dk
7.clutch.............................................90dk
8.anathema08.....................................20dk

sporcularımızı tebrik ederim:46::46::46:

ellerine sağlık canım...
bu listede de yer almak için hevesleniyorum..
hepinizi tebrik ederim..

iiii akşamlar zayıf hatunlar siziii:3::3:
bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim:37:
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var :47:
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce:25:)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum:43::43:
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım:53::53:
haftaya kaldı artık:47::47:

canım, seni merak ediyordum... umarım her şey yolundadır... bu dönemde hasaolman normal...her şeyi de takma kafana... iyi beslen, iyi dinlen... mutlu ol...

herkeslere selam
canım sıkkında, bende sinirden nete girdim, çıkarım hemen galiba, eşimle bozuştum ona sinirliyim,
benim hiç bi hatam yok, durduk yere sinirlendirdi yine beni her zamanki gibi:47::47::47:
hemde beni hasta halimle üzdü yani:(((
ve halada özür dilemeyerek, gönlümü almayarak devam ediyo:(
hasta olmasam neyse yani:((
hala küsüz...
neyse....

tansiyonumuda ölçtürdük, 14/10 bugünde:))
giderek düşüyomu ne:))))
inş....
tansiyon ölçmeden dönerken tartıştık zaten......:47::47::47::47:
şimdi ben netteyim, o da çizgi film izliyo:47:
neyse ben şimdilik kaçtım.
herkesi öpüyorum....

çatlatacak beni ortadan ikiyee:27: beklemeside güzel onuda öğrenince artık sadece doğum heyecanı kalacak böyle şeyler ii oluyoo aslında:34:

rabbim isteyen herkese hayırlı ewlat versin..
duygasallık çok fena ya başlarda bu kadar değildim şimdi salya sümük helak oluyorum eşimin ileri git demesine bozuluyorum:9:
bide eve dönmek için beklerken çöp kutusunun kenarında küçük köpek vardı koku alıyo ama kutunun içerisine yetişemiyo
dolanıyo gidip geliyo yine yetişmek istiyo nasıl kötü oldum başladım ağlamaya sonra simit aldırdım kocişe verdim mutlu olduduuum:52::52::52:

"rabbim isteyen herkese hayırlı ewlat versin.."

hayırlısı ile amin inşaallah...

küçük köpeğede simit vermene çok sevindim:)
bir hayvan sever olarak çok teşekkür ederim:)):16:

Son düzenleme:
heheh yok bacım benüm herüf ömür boyu asker babamda asker emeklisi olsam bem tığ gibi olurdum:)))))))))))))))))

alemsin canım güldürdün beni :1:iyi geldi valla başım ağrıyordu
iştahımız açık değil mi üzülünce de yeriz mutlu olunca da sıkılınca da.................her halükarda yeriz

Canım biz sana nazar degdirdik ben sana soyliyim gostermiyosun diye diye diye:-)

nazar olsun da kuzum cikar nasilsa :1: bana baska seyler deydi bence :1::1:

herkeslere selam
canım sıkkında, bende sinirden nete girdim, çıkarım hemen galiba, eşimle bozuştum ona sinirliyim,
benim hiç bi hatam yok, durduk yere sinirlendirdi yine beni her zamanki gibi:47::47::47:
hala küsüz...
neyse....

inş....
herkesi öpüyorum....

Meyracim üzülme canim olur öyle seyler, erkekelr bazen densiz oluyor düsünemiyoralr :)))
sinirlenme bosver barisirsiniz insallah,
bu arada gecmis olsun tansiyonun oynaklasiyormus herhalde bu ara

Selam kizlaaar anca geldim, kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim, harikasiniz, ve yena yine listede :) muhtesem bayan..
bende sabah sinir oldum ama düsündümde dün cok tuzlu badem yedim onunda etkisi olmus olabilir, salak kafam ya of

bugun bütün gün kosturdum kizkardesimle alisverise gittim,
annem para verdi kardesime dogum icin felan alisveris yapalim diye,
aldik bayagi bisiler, bebisede aldik dayanamadik tabi görünce herseyi alasi geliyor insanin :))
sonrada aksam sohbet vardi oraya gittim, simdide oturuom bakalim,
yarinda misafir gelcek, haftaya da gelcek,
babamda buyurdu, emine revani yapsin diye :)))))

hadi bakalım görecezz cicimm kukucan olursa göbek atıcaaam:21::21:
ilk kızçem olsun istiyorum:16: sıkıntı yok ama bu gisişle doğumda öğreniriz gibime geliyoorr:9::9:
:72::72:şafak kaça düştüüü:52::52:
ilk ve son ayrılışınız olur inşallahh:54::54:

canım benim hakkında hayırlısı olsun inşAllah , şafak :26 yarın şekerimm , az kaldı Allahın izniyle gelecek kocacımm :16::16:

ben görmeyeli ne güzel kilo vermişsin.. asker yolu gözlemek böyle mi yapıyor... ben de mi göndersem askere:52::52::52::52:

ellerine sağlık canım...
bu listede de yer almak için hevesleniyorum..
hepinizi tebrik ederim..

sağolasın cenım benim , yav asker yolu değilde dukan amcam inceltti beni sağolsun , çok memnunum 70 gündür dukancıyım , bi sıkıntım yok çok şükür :34::34::34:

seninde yuvaya dönmene çok sevindim canım , sende çok güzel inmiştin burdayken , yine yaparsın , inanıyorumm :32::32::32:

Son düzenleme:
aynurcum şafak benim memleketim olmuş azalttınız iyice maşallah
bir de sence ben neden artıdayım sebzeyi fazla mı kaçırıyorum acaba sebze günlerinde

aynurcum şafak benim memleketim olmuş azalttınız iyice maşallah
bir de sence ben neden artıdayım sebzeyi fazla mı kaçırıyorum acaba sebze günlerinde

evet bebeem eskişehir yarın , benimde mesleğimin ilk 2.5 yılını yiyen zat-ı muhteremm :9::9:

canım benim dönem dönem + oluyor takma , bende öyle oluyom ama yavaş yavaş gidiyo , mesela ben 76.3ü 2 hafta önce gördüm ama hafta içinde sürekli oynak oldu kilom , fakat gittiyse bir türlü çıkıyor ortaya sıkıntı etme :34::34::34:

canım sebze gününde abartırsan sebzeyi + çıkman normal , zaten porsiyonun 1/3 ü sebze 2/3 ü protein olsun diyor , dikkat edersin bundan sonra bebeem , olurmu :32::32::32:

evet bebeem eskişehir yarın , benimde mesleğimin ilk 2.5 yılını yiyen zat-ı muhteremm :9::9:

canım benim dönem dönem + oluyor takma , bende öyle oluyom ama yavaş yavaş gidiyo , mesela ben 76.3ü 2 hafta önce gördüm ama hafta içinde sürekli oynak oldu kilom , fakat gittiyse bir türlü çıkıyor ortaya sıkıntı etme :34::34::34:

canım sebze gününde abartırsan sebzeyi + çıkman normal , zaten porsiyonun 1/3 ü sebze 2/3 ü protein olsun diyor , dikkat edersin bundan sonra bebeem , olurmu :32::32::32:

anladım canım sağol aslında azcık da bilerek abartıyorum kabızlık için ama azaltayım biraz daha kilo verene kadar bari:)

Saat 10 gibi anca kendimi eve atabildim. Patron kişisini 2 saat bekledikten sonra 3saat pazarlık (türküm pazarlik yaparim zihniyeti bir gün son bulabilir mi?) ve 2,5 saat trafik şürkür kavuşturana...

Asuman, liste için çok tesekkürler,
Yena tablo için de çok çok teşekkürler...

Geçmişi hızlı hızlı okudum. Ben öyle çokca alıntı yapmaya üşeniyorum. :9:

Hayırlı cumalar,
Nasılsınız, iyisiniz inşallah..
Özledim sizi ama ben..:16:

dafi geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim :)) İçine doğmuş :) dün başladım hapşırmaya, tıksırmaya, boğaz yanması yine berbat.:(
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
Herkes bildirim yapmadı sanırım..:26:

Esra ve meyra geçmiş olsun..:71:

Umuttt,hani kilonu bildirecektin.? nerdesin.?
kendine dikkat et yenacım Allah hayırlı şifalar versin

HAFTANIN 1.si __________ - 1,6 kg. ____________________ Miyop :65::65::nazar::46::32::8::71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,2 kg. _________________ efeeeeem :65::46::nazar::21::62::71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ nuhan & YENA & WAW :65::81::nazar::64::122::71:
tebrik ederim kızlaarr
yenacım
asucum ellerinize sağlık

ANAMMMMM 2. OLMUŞUM OLEEYYYY BÜTÜN KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM :nazar::nazar::nazar: YENACIM ELİNE KOLUNA EMEĞİNE SAĞLIK AYRICA GEÇMİŞ OLSUN :1::1: anam bu hafta tek sevincim bu oldu işte onun dışında bu haftayı lanet hafta olarak ilan ediyorum buğün kötü bi haber daha aldım (kusura bakmayın arkadaşlar sizide dert babası yaptım resmen ama anlatacak başka kimsem olmadığından emin olun buğün babannem düşmüş belini kırmış zaten zar zor tuvaletine gidip geliyodu 90a yakın yaşı var doktor ameliyat diyor ama ameliyattan kalkma ihtimali çok az malesef anneminde buğün kontrolü vardı oda kaldı bu durumdan dolayı ya böyle işte zaten babannem kaç gündür annem geliyo rüyama yanıma oturuyo diyomuş ne bileyim ya siz çözün artık gerisini yoruldum valla bu hafta çok yoruldum artık :43::43::43::43::43:
geçmişolsun canım Allah şifalar versin

tebrik ederim Allah azminizi artırsın

herkeze merhabalar. okumaya sonra devam edeyim. listeyi gorunce ekran karsısında sırıtık bırsey oldum. cok mutlu oldum. tebrik eden herkeze tesekkurlerrr.yena sana da cok tesekkurler.
benim bebis yıne ateslı yıne hasta. artık bu durum sıradan olmaya basladı. bebıs aglıyoor. sonra gorusuruz.
geçmiş olsun bebişine

anladım canım sağol aslında azcık da bilerek abartıyorum kabızlık için ama azaltayım biraz daha kilo verene kadar bari:)
asuu sana bahsettiğim açlık otundan almıştım geçen hafta. üç gündür bitki çayının içine birkaç yaprak atıyorum günde iki kere çıkartıyor tuvalete. yeğenim kabız olmuş ona almıştım. ilk üçgün faydası olmadı şimdi günde iki kere çıkıyorum diyor.

kızlar kanaltürk
ü açın hemen
canan karatay konuşuyo haber verem dedim takıldım kaldım kadın güzel konuşuyo iyi geceler

Son düzenleme:
günaydınnnn......

bugün çok belim ağrıyoo duramıyorm oyüzden geçmişi okuyamıcam şimdi....
bildirim yapıp kaçıcammm...
97 kiloyum gene değişen bişey yok:47::47::47:
210 dakikada spor....:34::34:
hayde öptüm hepiniizi kaçtım benn...
geçmiş olsun canım. ben ne çektim bel ağrısından. en güzel ilaç egzersiz yapmak

clutch

canım 10-15gündür ara ara başım ağrıyordu benim, bazen başımın üzeride ağrıyodu, üşütmedir diyordum ama neden tepem ağrıyo
diye de düşünüyordum, bi ara tansiyonumu ölçtürüyüm istiyordum, olurya tansiyonum falanmı çıkıyo diye korkmuştum,
ben çok evhamlıyımdırda....

geçen görümcemle tıpa gittiğimizde tansiyonumu ölçtürdüm acilde gelmişken diye, yüksek çıktı tansiyonum:(((
15/10çıktı, 5-6gün sabah akşam ölçtürün dedi, yine düzensiz çıkarsa dahiliye gidin dedi:(
anneme anlattım durumu o da yokyaa önemli bişey değildir zannetmiyorum dedi,
ama ben yinede endişe ediyom evham ediyom yaa:((
ogünün akşamı içime sinmedi tekrar yakındaki sağlık kabinine gidip ölçtürdüm bu seferde 14/8çıktı, bi derece yüksek dedi
memur, muhtemel stresstendir dedi, ama kabine gitmeden 1-2saat önce 1.5limonu sıkıp içmiştim yüksek tansiyona iyi geliyo diye.
memur 5-6gün günde 1kere ölçtürün, düzensiz olursa gidin doktora dedi o da.
bende memurun dediği gibi yapıcam, 7gün her akşam ölçtürmeye gidicem....
işte dün ikinci olarak gittim 15/10 çıktı bu seferde:(((
niye anlamıyorum:(
üzlüyorum ve merak ediyorum vede korkuyorum:(((
inş stresstendir, geçicidir, annem evham etme kafana takma bişey değildir geçer dedi, evham edersen sen evham ettikçe çıkar dedi, bişeyin yok dedi:(((
offff böyle işte:(
ama sabahtan beri başım yine ağrıyo:((

bu ara kalsiyumu çok tükettim belki ondanmıda diyorum, bi ara çok fazla dereotu yediğimde tansiyonum çıkmıştı,
doktora gitmiştim, doktorda tahlil röntgen vs yaptı bana, ve dediki tansiyon hast yok senin dedi, kalsiyum fazlalığı yapar dedi,
kiloluda olunca daha çabuk çıkar tansiyonun dedi kalsiyumu çok tüketince dedi.
kalsiyumu çok alınca galiba potasyumdu yanında da potasyum tüket dedi.
yine acaba öyle bişeymi oldu diyorum, off:((
çünkü bu ara tuzlu peynir, süt çok tükettim.
böyle işte...
başımda ağrı ve sıkıntı olmasa ve tansiyon yüksek olmasa sıkıntı etmicem ama işte böyle olunca elimde olmuyo....
bakalım bugün kaç çıkıcak:(
inş iyi çıkar...

bilemiyom artık evhammı ediyom, aslımı var, ama inş evhamdır....:(
meyracım geçmiş olsun
maydanoz kürü yapsan bana çok faydası olmuştu.tansiyonu dengeliyor. hem kilo vermene yardımcı olur, hem (c) vitamini aldığın için grip olmazsın yada hafif geçirirsin

aman bittti benüm herüf pc den kalkmadıki size yazayım kalk bi kızlara haber verem diyorum hem tw hem pc oldu canım diyo gıcıklına vermedi neyse program bitti aklımda kalanları yazam
sabahları mutlaka zeytin yiyin diyo özellikle asu kabız olaznlar 1 tanesi 5 kalori imiş 10 tanesi 1 dlm ekmek olur diyo zeytin yemekten korkmayın dedi

göbek eritmek istiyosak yumurta yicekmişiz 2 tane günde yumurtanın sarısındaki bi madde eritiyomuş yağları

sık sık yemek yemeyin mutlaka 4 saat olsun öğün aralarında

meyve akşam yenmesi helede yemekten sonra kilo yaparmış

akşam 8 den sonra hiç bişey yemeyin dedi

40 yaşından sonra çıkan tansiyon şeker vs.. genetik deilmil ailesel yeme tarzından falan çıkıyormuş

çoğu sorunun cevabıda 14 tl kitabımda yazıyo alın okuyun oldu:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
Selamün Aleykümmmmmmm

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :3:

Anam maşallah oku oku bitmedi geçmiş :1:
Sabah kahvaltı yok evi toparlanıp mevlüt için hazırlan derken 12 oldu ondan sonrada ancak arabayı çıkartıp yoldan eşimin halası ve yengesini alıp gittim görümceye.
Kuranı okuduktan sonra birazda sohbet için kalınca saat 5de eve dönebildim ancak. Büyük görümce akşam çaya davet ettiği için hemen mutfağa girip yemek için hazırlık yaptım ondan sonrada eşim gelince yemeğimizi yiyip çıktık ablasına.
Saat 12ye geliyordu eve geldiğimizde :1: Eşimin halalarıda geldilerde baya bir sohbet edip hoş vakit geçirdik :34:
Görümcemin eşi desen çok kafa dengidir ve hep işi güçü muzurluk :1: bir ara gülmekten karnıma ağrılar girdi :1:

Bu arada benim kücük cimcime öğlenden beri bisiklet istiyorum diye dolanıyor :60: görümcemin oğlunun ( ki daha mümkün değil üzerine oturupta gezebilmesi sonuçta daha 1.5 yaşında ) varmış balkonda gördü tabi üzerine binemeyince krize girdi ve daha oradayken babamı ara bisiklet istiyorum diye ağlamaya başladı :1: herkes yerlere yattı gülmekten onun o haline bıdı bıdı ağlayarak babasını aradığında :1: Aslında aldırmak istemiyordum ama uyuyup uyandığında bile ilk sözü baba bisiklet al lütfennnn olunca eşimde bari yarın alalım yoksa bu cadı hiç susmayacak diye :1: Eşimin halasıyla yengeside ufak bir katkıda bulunmak için para verdiler :1: kızdım hatta çünkü ilk arabaya benzin parası diye verdiler bende asla olmaz diyince o zaman kücük cimcimeye bisikleti için veriyoruz sanane diyip birde fırça attılar :60: :60:

HAFTANIN 1.si __________ - 1,6 kg. ____________________ Miyop :65::65::nazar::46::32::8::71:

HAFTANIN 2.si __________ - 1,2 kg. _________________ efeeeeem :65::46::nazar::21::62::71:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,8 kg. ______ nuhan & YENA & WAW :65::81::nazar::64::122::71:

Harikasınız kızlarrrrrrrr :71:
İnşallah her hafta daha da eksilerde bildirimler görürüz :34:

Bu arada yenacığım ellerine ve emeğine sağlık :71:
Hakkını helal et canım okadar yoğunlukta bile bizler için uğraşıyorsun :34:

:46::46::46::46::46: Harikasınız arkadaşlar :34:
İnşallah sporcu listesi çok daha uzun ve çok daha yüksek olur :34:

Asumanzeynep canım ellerine ve emeğine sağlık :71:
Sende hakkını helal et canım :34:

iiii akşamlar zayıf hatunlar siziii:3::3:
bugün dr. kontrolümüz vardı cinsiyette öğrenecektik çok büyük heyecanla gittim:37:
sadece dewlet hastanesi bulunan ilçede yaşıyorum malesef iki tane kadın dğm uzmanı var :47:
benim dr. sezeryan amelyatındaydı çıkmak üzere dediler bekledim biraz sonra bi baktım ameliyat haneden koştura koştura kadını ambulansa götüryalar
eşi annasi falan ağlıyodu (bende ağladım o halde görünce:25:)
bütün moralim alt üst oldu çok kötü bi ortamdı aklıma geldikçe de ağlıyorum:43::43:
hastanın durumu ağır olduğu için dr. da onunla gitti ben oracıkta kala kaldım:53::53:
haftaya kaldı artık:47::47:

Canım inşallah haftaya öğrenirsiniz kuzucuğun cinsiyetini :34:
Hem hamileliğin vermiş olduğu hormonel dengesizlik hemde kendi duygusallığından dolayı sinirlerinin bozulması çok çok normaldir :34:
İnan ben hep öyleyim haber izlerken bile paso ağlarım :1:
Artık kızım baba anneme haberleri yasaklayalım artık yaa sofrada ağlamaktan içi dışına çıkıyor diyor :1:

herkeslere selam
hala küsüz...
neyse....

inş....
herkesi öpüyorum....

"rabbim isteyen herkese hayırlı ewlat versin.."

hayırlısı ile amin inşaallah...

küçük köpeğede simit vermene çok sevindim:)
bir hayvan sever olarak çok teşekkür ederim:)):16:

Canım sıkma canını erkeklerin çoğu aynı :33:
Bazen insanı çıldırmak içinmi yaratıldılar diye düşünüyorum :1:
Umarım biraz daha iyisindir ve enişte beyle barışmışsındır :34:

Üzme kendini şekerim :1: ömründen gideceğine sen eniştenin ömrünü ye :1:

Back
X