Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleykümselam cecoş
güle güle kullansın bisikletini cimcime
benim maskotta az önce gitti. tam gitmeye niyetleniyorlardı geline telefon geldi. bizim gelinin ikizi var. ikizi yeni hamileymiş, ikizini şimdi ameliyata aldılar, dış gebelikmiş içerde kanama başlamış demişler. bilmiyorum telefonda öyle söylediler. bende dedim gidin hadi hastahaneye ben bakarım çocuğa

çok telaşlandı zaten telefon elindeyken ağlamaya başladı.
hemen gittiler. bende çocukla ilgilendim. az önce geldiler. ne oldu dedim. şimdi çıktı ameliyattan hemde kürdaj yaptılar, kendine gelmeye başladı biz çıkıp geldik dediler. çocuk emmese git başında kal diycektim ama çocuk emiyor. hem bezide bitmişti. onun için ses etmedim. başında kim kalıyor dedim. ablam kaldı dedi. yarın baksam çocuğa gider dolaşır kardeşini ama yarında köye gidicez. köydeki evin kapıları nihayet takılabildi. bayrama yetiştirmediler, ancak taktılar, ben ümidi kesmiştim ama takıldı işte. hertarafı batırmışlar. kızkardeşim yarın çalışmıycakmış gidip temizliyelim dedi. pazar günüde inegölde düğün var. haftasonum dolu.

Kimseler yokmuuuuuuuuuu dafi abla iyi gezmeler,
nursenacim gecmis olsun insallah acimaz cok, dis agrisi cok kötü oluyor

bizede misafir geliyor, hazirlik temizlik felan iste,
herkese iyi haftasonlari mucuk mucuk :37::38:

Tünaydın hatun kişiler,:3:

Herkeşlere en hafifinden hareketli, neşeli, mutlu bir gün diliyorum...
KAhvaltıdan yeni kalktık evlatlarımla..masa öylece duruyor. bir elim de çayım diğer elim de klavye kimin umurunda evin dağınıklığı :) ohhh hayat bana güzel bea...
Canım sıkıldı aslında, eşimin Adana'ya gitmesi söz konusu..Ben de yarın halı koltuk yıkatacaktım :) MAlum pazar günümüzü iyi değerlendirmemiz lazım :)
ŞAka bir yana oğlanın alerjisinden dolayı dip köşe temizlik yapmam gerek..2 hafta oldu hemen hemen yatakları,koltukları çekip altlarını yapmadığım,camlar,kapılar vb.
Bizim evde toz birikmemesi gerek...

--

Nursenacığım, dişçi görüşmen ağrısız sızısız geçer umarım,geçmiş olsun...

Meyracığım,üzülme tartışmalar birlikteliğin olmazsa olmazı..Hiiç tartışmamak daha kötü bence...
Sen tansiyonun durumuna çok evhamlandığından belki gereğinden fazla alınganlık yapmışsındır farkında olmadan..

Sultancığım,hani yeni bir başlangıç yapmıştık hep beraber.? Unuttun sanırım, ben hatırlatayım o zaman...

Miyop,bebeğine geçmiş olsun..

efeeeeem,bu aralar zor günler yaşıyorsunuz ailecek..Allah yardımcınız olsun,Allah hayırlı şifalar versin...

Unuturmuyum hic yenacim ama sen yinede hatirlat bana tabiiki,
daha dikkatli olcam :17:

esin niye adanaya gitmesi gerekiyor bu arada, is icinmi ?

Evet canım iş için..Çalıştığı şirketin şubesi var Adana'da, makina kuracaklar..

Son düzenleme:
Katrem, nasılsın.?

Sen de iyi kilo vermişsin tebrikler.:nazar:

herkeslere tünaydııın:))
herkesin hafta sonu güzel geçer inşaallah.....
herkesleri öpüyoruuum:):16::16::16:

çok şükür eşimle yatmadan barıştık...:34:
eskiden olsa genelde umru olmaz yatardı barışmadan falan, bu aralar değişiyor artık galiba eşim....
inş.....

bugün 2kuzenim bende misafir akşama kadar, birine ders çalıştırcam, biride netten ödevi varmış onu yapcak kendi....

ben şimdilik kaçıyım, görüşürüüüz:3:

Selam fıstıklarımm :16::16::16::16:

herkes için bol eksili ve hafif bir hafta sonu inşAllah :34::34::34:

evime geldim , yuvaya döndüm yanii , keyifler nasıl cücüşlerr :32::32::32:

öperim hepiciğinizi :54::54::54:

posta güvercini gibi hissettim kendimi :9::9::9::126::126::126::126:

Eklentiler

• $güvercin.webp
    $güvercin.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
:1::1::1:komikmissssss,
bizemi benziyor ne :1:
bende keyifler iyi sayilir cok sükür, idare ediyoruz
sen nasilsin aynurcum daha iyimisin ? sIkintilarin gitmistir umarim..

meyracim sanada kolay gelsin bu arada, seninde misafirin varmis

ben şahsen kendime benzettimm :9::9::9::9:

iyiyim bebeğim çok şükür , beni üzen insanları hayatımdan çıkararak başladım sıkıntılarımı çözmeye baya işe yarıyor , birde beni mutlu edenlerle vakit geçirince , oohh değmeyin keyfimee :21::21::21:

Eminee bebeem + çıkmışın sorun etme , bak reglin geçsin , azcık dikkat et gerçekten olacak , nolur bak dikkat et birazcık yediklerine :32::32::32:

ben şahsen kendime benzettimm :9::9::9::9:

iyiyim bebeğim çok şükür , beni üzen insanları hayatımdan çıkararak başladım sıkıntılarımı çözmeye baya işe yarıyor , birde beni mutlu edenlerle vakit geçirince , oohh değmeyin keyfimee :21::21::21:

Eminee bebeem + çıkmışın sorun etme , bak reglin geçsin , azcık dikkat et gerçekten olacak , nolur bak dikkat et birazcık yediklerine :32::32::32:

cok iyi yapmissin aynur, artik bende öyle yapiyorum,
beni üzenleri hayatimdan cikariyorum, görüsmüyorum oluyor bitiyor, kafam rahatliyor, böylesi en iyisi.

+ ciktim ama onu atcam haftaya kadar, regl bitmedi henüz devam ediyor, ama bitsin, e dikkat te etcem sana ve yenaya söz veriyorum bide esraya tabi :17:

ama bi o yetmiyor aynur, su icmiyorum icemiyorum o cok sorun oluyor,
bide sporsuz olmuyor sanki..

cok iyi yapmissin aynur, artik bende öyle yapiyorum,
beni üzenleri hayatimdan cikariyorum, görüsmüyorum oluyor bitiyor, kafam rahatliyor, böylesi en iyisi.

+ ciktim ama onu atcam haftaya kadar, regl bitmedi henüz devam ediyor, ama bitsin, e dikkat te etcem sana ve yenaya söz veriyorum bide esraya tabi :17:

ama bi o yetmiyor aynur, su icmiyorum icemiyorum o cok sorun oluyor,
bide sporsuz olmuyor sanki..

evet canım doğru yolu buldum , hayatımda köklü temizlikler yapıyorumm, sende doğru yoldasın afferim sana :9::9::9:

evet bebeeem regl bittikten ancak 1 hafta sonra falan topluyor vücut kendini , canını sıkma ,bizede söz ver sözünde durmaya çalışırsın , hem caydırıcı bir durum olur :34::34::34:

cücüümm ben ilk başlardaki kilolarımı, neredeyse 0 sporla verdim , şimdide hava iyi iken yürüyordum ama yürüyemiyorum artık , evde koşu bandına başlicam inşAllah yavaştan yavaştann :8::8::8:

ama SU içmeden olmaaazzzz !!!! SUyuna mutlaka dikkat etmen lazım kuzuumm :7::7::7:

Neviniiiiimmmmmmmmm :3::3::3::16::16::16:
canım benim nasılsın manken hanım yeni fotolar eklede az motivasyon olsun kıs bize..

posta güvercini gibi hissettim kendimi :9::9::9::126::126::126::126:

sahi bana da benziyor he:9::9::9:

kızlarr yoğun bir iş gününün sonuna yaklaşırken bir yandan gün sonu hazırlıyorum sizleride okudum...sabah işyerinin kafesinde kahvaltı ettim kepekli sandviç yedim hala midem nasıl yanıyor çok rahatsızım..biber gibi yanıyor... öğle yemeğini yedim yeşil çay içiyorum belki iyi gelir...

yarın sabah kahvaltıya eşimin arkadaşı ve eşi gelecek...uff her pazar bir davet bir misafir çok şükür Allah yalnız bırakmasın ama 1 gün iznim var zaten oda gidiyor işte napalım. dün akşam evi sil süpür ütü yap eşimde yardım etti saolsun (kırk yılda bir bende şaşırdım) bu akşamda ne zamandır gitmeik kv uğrarız.yarın için çok özel bişey yapmak niyetinde değilim zaten 4 kişi olacağız.sadece paçanga böreği yapıcam kızartmadan fırında...çayın yanına sütlü tatlı yada kek yaparım...

canım benim nasılsın manken hanım yeni fotolar eklede az motivasyon olsun kıs bize..

sahi bana da benziyor he:9::9::9:

kızlarr yoğun bir iş gününün sonuna yaklaşırken bir yandan gün sonu hazırlıyorum sizleride okudum...sabah işyerinin kafesinde kahvaltı ettim kepekli sandviç yedim hala midem nasıl yanıyor çok rahatsızım..biber gibi yanıyor... öğle yemeğini yedim yeşil çay içiyorum belki iyi gelir...

yarın sabah kahvaltıya eşimin arkadaşı ve eşi gelecek...uff her pazar bir davet bir misafir çok şükür Allah yalnız bırakmasın ama 1 gün iznim var zaten oda gidiyor işte napalım. dün akşam evi sil süpür ütü yap eşimde yardım etti saolsun (kırk yılda bir bende şaşırdım) bu akşamda ne zamandır gitmeik kv uğrarız.yarın için çok özel bişey yapmak niyetinde değilim zaten 4 kişi olacağız.sadece paçanga böreği yapıcam kızartmadan fırında...çayın yanına sütlü tatlı yada kek yaparım...

eheheh manken derken , pardon bacımm :9::9::9:

canım şaka bir yana , hiç yeni kıyafet almadım , eskileri daraltıp giyiyom , yeni bi cicişler alayım foto koyarım ,söözz :32::32::32:

Nevin hanımcıımm motivasyonunuz gelsin bi an önce , sizleride listelerde number one olarak görmekten mutluluk duyacaaazzz :16::16::16:

midenede dikkat et canım , belki kepek dokunmuş olabilir , tam tahıllıyı tavsiye ederimm :34::34::34:

bebeem kolay gelsin yaa , valla Allah haftasonu çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun , sıkıntı etme cücüüm sen çalışan bi insansın yap bişeyler , maksat muhabbet olsunn :34::34::34:

eheheh manken derken , pardon bacımm :9::9::9:

canım şaka bir yana , hiç yeni kıyafet almadım , eskileri daraltıp giyiyom , yeni bi cicişler alayım foto koyarım ,söözz :32::32::32:

Nevin hanımcıımm motivasyonunuz gelsin bi an önce , sizleride listelerde number one olarak görmekten mutluluk duyacaaazzz :16::16::16:

midenede dikkat et canım , belki kepek dokunmuş olabilir , tam tahıllıyı tavsiye ederimm :34::34::34:

bebeem kolay gelsin yaa , valla Allah haftasonu çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun , sıkıntı etme cücüüm sen çalışan bi insansın yap bişeyler , maksat muhabbet olsunn :34::34::34:

senden bahsediyorum tabikide azmin elinden birşey kurtulamayacağını gösterdin bize....

benim motivasyonum ramazan bayramından beri kaçtı gitti zaten 7 kg aldım azimle maşallah bana...neyse unutuyorum geçmişi şimdi yol almam lazım eksilere doğru... bende pek kasmıcam kendimi kahvaltılık işte...öptüm beni kimsecikler yok bende çıkarım birazdan...

hepinize sevgiler...

Back
X