Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olursun sen kuzum ben sana inaniyorum, ne kaldi sunun surasinda 74 üne

7/24 takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnn ona göreeeeeeeee

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

Sen yaparsın aynurum ya hiç şüpem yok doğrusu bu azim bende olsa ben delerdim heryeri valla :1::1::1::1:

tamam yavrularrr , sizler küçük bi hatamda hemen vurun kafam kafam :22::22::22:
bendeki azim hiç kaçmasın , sizlerede bulaşsın hemii
:32::32::32:
bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum

hoşgeldiinn , kendinden bahsetsene Gamzecim :34::34::34:

bende siteye yeni üyeyim arkdşlarmn yardımlarını bekliyorum

hoş geldin canım emin ol doğru adrestesin...biraz kendini anlatırmısın bize...

DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!

kızlar tüm topicin huzurunda söz veriyorum , 19 Ocakta eşim geldiğinde ben en kötü ihtimalle 74lerde olacağım, ama daha iyiside olabiliirrr
:34::34::34::34:

sen kesin başarırsın canım hatta daha fazlasınıda yaparsın....senin elinden sanırım uçanda kaçanda kurtulmuyoo:1::1::1:

Son düzenleme:
$65130_10200171380316266_1733184185_n.webp

iftar yemegim

curryli sebze yaptim, 1 kabak 2 havuc bide tatli biber var ince dilimler yaptim soyucuyla
2 kasik pilav, bide yogurt var
ha üstünede 1 domates ile sos yaptim suyla
inanin cok lezzetliydiiiiiiii, umdugumdan daha güzel oldu ilk defa yapiverdim öyle :1:

aksama yesil fasülye yicem, pilav yemicem ama

Son düzenleme:
öğretmenim öğretmenim tamam sözünü dinlicez bi daha yapmıcazz dövme bizii:18::18::18::18:

tamam çocuuuumm affettim bu seferlikk :34::34::34::34:

sen kesin başarırsın canım hatta daha fazlasınıda yaparsın....senin elinden sanırım uçanda kaçanda kurtulmuyoo:1::1::1:

o uçanlara kaçanlara özel radar kurmak lazım , yoksa çaktırmadan kaçıyolarr :9::9::9:

Eki Görüntüle 591350

iftar yemegim

curryli sebze yaptim, 1 kabak 2 havuc bide tatli biber var ince dilimler yaptim soyucuyla
inanin cok lezzetliydiiiiiiii, umdugumdan daha güzel oldu ilk defa yapiverdim öyle :1:

Eminemmm afiyet olsun cücüümm , süper görrünüyo , mmmm :56::56::56:

Canım bak şimdi belki bana bozulacaksın ama ben sana daha evvelde dedim seni devamlı kilo ver diye üzen bir insanı ben olsam kesin uzaya fırlatmıştım :1: yaw adamda manken gibi olsa yine içim yanmayacak oda bizim gibi tosuncuk :1: hayır öylede olsa senin yüreğinin güzelliğine aşık olmuş olması gerekirdi. Senin gibi iyi niyetli birini bulmuş hala zayıflamı diyor :20::20::20:
Birde Faceini niye kapattırıyor hadi o kapat dedi sen niye daha senin hiç birşeyin olmayan birinin dediğini yapıyorsun :19:
Yanlış anlama ama maalesef bayanlar genelde sevdikleri için her türlü fedakarlığı yapıyor ve genelde çoğu erkekte kendini sonra bulunmadık hint kumaşı sanıp evlendikten sonrada istedikleri gibi hatunları yönetmeye çalışıyorlar :47::47::47:

Bazılarına belki fazla sert düşünüyormuşum gibi geliyordur ama bu maalesef bir gerçek erkekler kendilerinden daha güçlü kadınları pek istemiyorlar :1: bende tam tersine bir kadının erkekten her daim daha akıllı ve daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum :34: hatta benim kızları alanlarda yandı çünkü büyük kızım şimdiden erkeklere müdanası olmayan biri :60: inşallahda değişmez o huyu :1:

Bu arada ameliyatada deyinmeden edemiyeceğim :1: dediğin gibi 2 ayda 30 kiloyu duyunca insanı şeytan dürtebilir ama birde şu var ameliyat sonrasında yeri gelicek kaç hafta sırf 1 çay bardağı kadar sıvı tüketerek yaşamak zorunda kalacaksın. Dün de lafı geçtiğinde demiştim bizler önce gözümüzü doyurabilirsek zaten az yiyebileceğiz :34: öbür türlü Allah korusun krize girdiğinde çok fazla yediğin an mide çatlayabilir diye düşünüyorum :nazar: :nazar: :nazar:
Sen bence onu düşünme bak süper kilolar verdin ve daha yeni aldın bir kısmını geri :34: emin ol onlardan patır patır kurtulabilirsin yeterki az da olsa kendini frenlemeye çalış :34:
Evden bir küçük şişeye tarçınlı süt koyamazmısın hani kriz tutarsa içebileceğin :34: dediğin gibi kuru meyveler olabilir, tuzsuz leblebi olabilir :34: ufak meyveli yoğurt bile olabilir :34: gofretten çok daha iyidir :34:
Sen başarabilirsin buna kesinlikle inanıyorum sende başkalarının demesine bakma ve kendine inan :34: bizlerden çok daha fazla kilolar verebilmişken ümitsizliğe kapılmanı anlamıyorum :34:
Aldıysak aldık yine veririz :34: bizler güçlüyüz ve istedikten sonra elde edemiyeceğimiz hiç birşey yok :kkk::kkk::kkk::kkk:

Yok canım ne bozulucam haklısın sonuna kadar ipleri en başından verdim eline şimdi nereye çekerse oraya gidiyorum. Sorunlu kıskanç paranoyak bir adam oldu çıktı. Bu zayıflamadan evlenmiycem olayına geldi yine konu sürekli evlenmemize daha çoooooooook var sen zayıflıycanda falan diyor bugün kestirip attım 50 kiloda olsam 500 kiloda olsam seninle evlenmiyorum dedim kapattım telefonu. Zoruma gidiyor ya evlenince çocuk için sıkıntı olurmuş benden çocuğu olsun istiyormuş. Beni daha ailesiyle bile tanıştırmadı bu şekilde giderse zaten evleneceğimiz falanda yok ya ben zayıflayacağıma kilo alıyorum. Bir yandan adama da hak veriyorum 16 aydır beraberiz 16 aydır zayıflıycam deyip duruyorum başladığımızda 110 kiloydum şimdi 118 kiloyum o da haklı.

Konsantre olup başlamam lazım biryerden............................... :52:

Yok canım ne bozulucam haklısın sonuna kadar ipleri en başından verdim eline şimdi nereye çekerse oraya gidiyorum. Sorunlu kıskanç paranoyak bir adam oldu çıktı. Bu zayıflamadan evlenmiycem olayına geldi yine konu sürekli evlenmemize daha çoooooooook var sen zayıflıycanda falan diyor bugün kestirip attım 50 kiloda olsam 500 kiloda olsam seninle evlenmiyorum dedim kapattım telefonu. Zoruma gidiyor ya evlenince çocuk için sıkıntı olurmuş benden çocuğu olsun istiyormuş. Beni daha ailesiyle bile tanıştırmadı bu şekilde giderse zaten evleneceğimiz falanda yok ya ben zayıflayacağıma kilo alıyorum. Bir yandan adama da hak veriyorum 16 aydır beraberiz 16 aydır zayıflıycam deyip duruyorum başladığımızda 110 kiloydum şimdi 118 kiloyum o da haklı.

Baharcım Banuya katılıyorum canım , inan bizler erkeklere ne kadar imtiyaz verirsek onlar hep daha fazlasını istiyorlar :50::50:

heleki kıskançlık hakkaten ilişkide en yıpratıcı unsurlardan birisi maleseff ...

sen şimdi bunları bi rafa kaldır , çünkü insan sinirlenip hırslanıncada sinirini yemekten çıkarıyorr :25::25::25:

benim kilo olayını bu kadar hızlandırma sebebimde bebek :49::49::49:

bilmiyorum haberin varmı ? eşim 5 aylık asker son 19 günü kaldı , o gelmeden hamilelik için ideal bi kiloya inmek için çabalıyorum , güzelde sonuçlar elde ediyorum , bazen diyorumki ; keşke gelin olmadan önce aklım başıma gelseydide , 96 kiloluk bi gelin olmak yerine 76 kiloluk bi gelin olsaydıımm ama geçti malesef , şimdi önüme bakmalıyımm :32::32::32:

canım benim şimdi yapman gereken ; öncelikli olarak zayıflayacağını zihnine yerleştirmek , sonrasındada kararlı olmak , eğer bunu uygularsan zaten yediklerinede dikkat edersin , kilo da verirsin , ve önünde daha uzuuun güzzeeel yıllar var , hem fit bir gelin olursun , hemde sağlıklı bir anne adayı olup ,sağlıklı bi bebiş sahibi olursun :49::49::49:

hadi tatlım artık senin performansını bekliyoruuzzz ....

DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!

kızlar tüm topicin huzurunda söz veriyorum , 19 Ocakta eşim geldiğinde ben en kötü ihtimalle 74lerde olacağım, ama daha iyiside olabiliirrr

afferim benim cücüşüme :) sen yaparsın canım. ben sana inanıyorum :16:

Eki Görüntüle 591350

iftar yemegim

ben de kabak soteye bayılıyorum. çok güzel oluyor. Afiyet olsun Emincem. çok güzel görünüyor.

Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.

daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.

Son düzenleme:
neler yazmaya girdim nerelere gitti aklım...

yılbaşı gecesi program çıktı bize. kuzenlerle toplanacağız. ben de yıl içinde verdiğim 15 kilonun hatırına o gece canım ne isterse yiyeceğim. şimdiden günahımı çıkarayım.

1 ocak 2013 itibariyle yeni bir serüven başlayacak benim için.

Allahım, yeni yılda ben de misafir kilolarımı artık uğurlamak, ideal bedenime kavuşmak istiyorum. bu konuda bana ve bu duaya amin diyen herkesi isteğine kavuştur.

pantolonlarım, elbiselerim daraldığında yüreğim daha da daralmakta :(

Selamlar,
Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum. Sayfalar hizlimi ilerlemis ne. Bayagi sayfayi atladim. Sonra da okuyamama ihtimalim yuksek. Bu sefer de ben hasta oldum. Sesim tamamen kisildi. Hayatimda ilk defa bu kadar sesim kisildi. Fisiltiyla konusuyorum. Tlfda annemle anlasmak zor oluyor. Bebege de zor bakiyorum. Sesim cikmayinca aglayinca ya da uyuturken falan sakinlestiremiyorum. Ne nimtmis konusmak.
Allahim sevdiklerimize ve bize saglik versin. Herkeze opuckler olluyorum.

Allahım, yeni yılda ben de misafir kilolarımı artık uğurlamak, ideal bedenime kavuşmak istiyorum. bu konuda bana ve bu duaya amin diyen herkesi isteğine kavuştur.

Insallah bollastikca da yuregin ferahliycak. Oyle dusun canim. Olumlu msj yollama meselesi. Ins hep beraber.

neler yazmaya girdim nerelere gitti aklım...

yılbaşı gecesi program çıktı bize. kuzenlerle toplanacağız. ben de yıl içinde verdiğim 15 kilonun hatırına o gece canım ne isterse yiyeceğim. şimdiden günahımı çıkarayım.

1 ocak 2013 itibariyle yeni bir serüven başlayacak benim için.

bizde yilbasi gecesi icin program yaptik kizlarla, bugun ellerim kollarim dolu alisveris yaptim cok güzel seyler hazirlicam,
yemicem diyemicem cünkü yicem ama gercekten o gece artik son olcak yani :( kacirmamaya tabi yinede dikkat etcem, abartmam yani

Selamlar,
Kilo verenleri cok cok tebrik ediyorum. Sayfalar hizlimi ilerlemis ne. Bayagi sayfayi atladim. Sonra da okuyamama ihtimalim yuksek. Bu sefer de ben hasta oldum. Sesim tamamen kisildi. Hayatimda ilk defa bu kadar sesim kisildi. Fisiltiyla konusuyorum. Tlfda annemle anlasmak zor oluyor. Bebege de zor bakiyorum. Sesim cikmayinca aglayinca ya da uyuturken falan sakinlestiremiyorum. Ne nimtmis konusmak.

gecmis olsun canim nasil kisildi sesin kiz naptinki sogukmu ictin?

Aynurcum ve Esracim
yazdiklarinizi okudum ve size hak veriyorum,
sisko bir gelin olmak cok cok zor biseydir bunu düsünebiliyorum,
ben sisman bir gelin asla olmak istemiyorum, en büyük cabamda bunun icin :( sevgilim felan yok ortada ama yasim malum
eger bisey olacak olursa sisko bir gelin olmak istemiyorum, düsünsene seni istemeye geliyorlar kaynana falan hemen yandan $öyle bi bakar,
lafi edilmezmi hic, elbet bir eden bulunur.. oda kalbimizi cok yaraliyor..
yada alisverise cikilcak, üzerimize olacak kiyafet bulamicaz, resmen rezillik..
bundan cok korkuyorum, ve zaten güzel bir gelin olmak isterim,

o yüzden
tombulkelebek arkadasim sende hemen aramiza katil, serüvene yeniden basla:38:

DİKKAT DİKKATTT !!!!!!!

Helal olsun yavrum kım tutar senı...

uuu baya uğraşmışsınn detaycı olduğunu öğretmende anlamış zor işleri sana vermiş anlaşılan afiyet olsun oğlunun heycanı mutluluğu unutturmuştur eminimm

tebrikkk ederim kızlarrrrrrrrrrrr

valll asıl plaket alması gereken sensin ben pastane önünden kıyısından bile geçerken kokusuna vitrindekilerin çikolarına bakarken sulanıyorum kiii sen 24 saat nerdeyse boğuşuyosun iradenle kolay gelsin inşallah veririz kilocukları

7/24 takiptesinnnnnnnnnnnnnnnnn ona göreeeeeeeee

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::5c3::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:
Canım gercekten oyle bugun baya savastım ya 50 kg lık cıkolatalı krema yaptılar bole ıcıne dalasım geldı goruntu cekıyor kendıne ama sabır...
saol bitanem, yok ufak bi soğuk algınlığı canım.
öpüyorum:16::16:

ellerine sağlık yenacım.....

vaaaaaavvvv:52::52::52:

tebrikler kızlar:46::46::46::nazar::nazar::nazar:

yine ellerine sağlık yenam....
çok teşekkürler.....

:16::16::16::16:

canım senin mesleğin ne?
pastacımısın yoksa:):16:

o halde hoşgeldin sende topikimize diyorum:)
Gıda muhendısıyım
Unlu mamullerde calısıyorum bır sısko calısabılecegı en kotu sektor...

Tatlım uzulme sadece ıyı dusun..kılo herzaman verılırde kısılık degısmez...
Merhabalar canım,
tam orta yerinden dalıyorum muhabbete ama yazdıklarını görünce yaşadıklarımı hatırlayıp paylaşmak istedim.
Benim eşim de beni tanıdığında kiloluydum. bana bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. evlenmeye karar verdiğimizde de bundan rahatsızlık duyduğunu hissetmedim hiç. annesiyle tanışmaya gittim çekinerek. sanırım en zor günlerimden biriydi. olabildiğince soğuk olan kadın bana o gün sıcak davranmıştı. ben de herhalde kilolarıma takılmadı diye çok mutlu olmuştum. iki gün sonra istemeye geleceklerdi. üçüncü gün ise söz-nişan yapılacak. istemeye geldiler. ertesi gün alışveriş yapılacaktı. gece boyu eşimle mesajlaştık. başta modu değişmişti. ne oldu dedikçe annesi ve babasının kilom yüzünden evlenmemizi istemediğini anlattı. sabaha kadar o ağladı, ben ağladım. ertesi gün sözüm var, dünya kadar akraba geldi. annem babam ayrı ama annem babama bu mutlu gün için katlanıyor. tüm bunlar olmasa ben o gün kestirip atardım herhalde. ama atamadım. babamla beraber eşime alınacak hediyeler için buluştuk onlarla. ben ağlamaktan iyice şişmişim. neyse güç bela nişanlandık. ama o gün bugündür içimde yara o gece yaşadıklarım.

daha ortada bir şey yokken sana kilonun lafını eden biriyle şimdilik ciddi düşünme. belki bana çok kızıyorsun ama ne yazık ki dışardan gelecek laflara karşı seni koruması imkansız. o kadar çok kişi müdahil oluyor ki işler ciddiye bindiğinde. ortada gözle görülen bir şey yokken bile bir kulp takıyorlar. ama bizim belki de tek kusurumuz gözle görülmemesi mümkün olmayacak kadar büyük. demiyorum ki evlenme onla. o senin bileceğin şey. ama önce kendin için kilolarından kurtulmalısın. Aynurun da dediği gibi insanın en mutlu günleri hep bir güvensizlikle, mutsuzlukla geçiyor böyle olunca. umarım kimse seni üzemez. ama önce sen kendini üzmemelisin. lütfen kendin için bir şeyler yap ve bir yerden başla.
Cokkkkkk haklısın...
Selamlar,

Gecmıs olsun...

Baharcım Banuya katılıyorum canım , inan bizler erkeklere ne kadar imtiyaz verirsek onlar hep daha fazlasını istiyorlar :50::50:

heleki kıskançlık hakkaten ilişkide en yıpratıcı unsurlardan birisi maleseff ...

sen şimdi bunları bi rafa kaldır , çünkü insan sinirlenip hırslanıncada sinirini yemekten çıkarıyorr :25::25::25:

benim kilo olayını bu kadar hızlandırma sebebimde bebek :49::49::49:

bilmiyorum haberin varmı ? eşim 5 aylık asker son 19 günü kaldı , o gelmeden hamilelik için ideal bi kiloya inmek için çabalıyorum , güzelde sonuçlar elde ediyorum , bazen diyorumki ; keşke gelin olmadan önce aklım başıma gelseydide , 96 kiloluk bi gelin olmak yerine 76 kiloluk bi gelin olsaydıımm ama geçti malesef , şimdi önüme bakmalıyımm :32::32::32:

canım benim şimdi yapman gereken ; öncelikli olarak zayıflayacağını zihnine yerleştirmek , sonrasındada kararlı olmak , eğer bunu uygularsan zaten yediklerinede dikkat edersin , kilo da verirsin , ve önünde daha uzuuun güzzeeel yıllar var , hem fit bir gelin olursun , hemde sağlıklı bir anne adayı olup ,sağlıklı bi bebiş sahibi olursun :49::49::49:

hadi tatlım artık senin performansını bekliyoruuzzz ....

Evet canım eşinin askere gittiğini biliyordum 5 ay geçti demek maşallaaaahhh ama sana sormak lazım tabi birde geçen o 5 ayı :1: hadi Allah kavuştursun inşallaaahhhh... Sen çok güzel kilolar verdin maşallah bebiş zamanıdır tabikiii... Ben de bir evlenseydim sonra bebek muhabbetine gelene kadar :17:

Onurda benim sağlığımı düşünüyor farkındayım bana diyor sen 500 gr verince o kadar seviniyorsun ki seni hep öyle mutlu enerjik görmek istiyorum diyor kilo aldığımda da resmen karalar bağlıyorum ve bebek için şart tabi kilo vermek ve ben şişman bir gelin olmak istemiyorum.

Ama son 2 haftadır acayip şeyler oluyor bana şirkette sıkıldığım için oluyordur sanıyordum akşam 8-9 olunca birşeylere saldırasım geliyor ne buluyorsam yiyorum bugün izin günüm evdeyim olmaz dedim ama saat 8 olunca resmen elim ayağım titremeye başladı nasıl bir tatlı abur cubur isteğidir anlatamam. En kısa sürede kan tahlilleri yaptırmam lazım bir acayibim... :25:

Merhabalar canım,

Canım tanışmıyoruz ama üzüldüm kendimi senin yerine koyunca...

Benim erkek arkadaşımda şişman yani benden şişman :1: ve resimlerimizi gören arkadaşlar bilir birbirimize gayet yakışıyoruz onun için ailesinden öyle bir tepki beklemiyorum. Ama tabii her anne oğluna elkızını yakıştırmaz hep daha iyisi olsun ister onu da biliyorum elimden geleni yapacağım son 1-2 aydır kilo aldım ben 6-7 aydır rejime dair birşey yok hayatımda ama :26:

Ama şuan psikolojimi hazırlama aşamasındayım rejimmm diyet beyinde başlıyor beyinde bitiyor onun için konsantre olma aşamasındayım ilk iş aldığım kiloları vermek ardından da en hızlı bir şekilde 99 görmek Allahın izniyle. 3 senedir 99 görme hayalindeyim 2013te olur inşallah Allahın izniyle.

selaaaam

kızlar kızlar kızlar, sizin için girdim hemen nete, çabuk çabuk STARI AÇIN, 1ERKEK 1KADINI....
orda zeynep kilolu kadın rolünde, ayyy kıs kıs güldürdü beni kaç dakikadır.....:60::60:

bende bende bende aminnnnnnn

Selam....
Ben nelereledeydim? Dün gece geç saatlere kadar ortalığı topladım. Çünkü bugün evde büyük temizlik vardı. Sağolsun çok sevdigim bir hanım var. Ekonomik koşulardan dolayı ayda bir çağırabiliyorum. Sabah perdeleri yıkayıp biraz ütü yapıp, kendimi botları değiştirmek için yollara attım ve başardım. Artık botlarım siyah...Sonram taksim felan yaptık gezdik geldik. Çok yorgunum.

Yena tablo için çok teşekkürler. Haftanın dereceye girep tombiklerini kutluyorum.:9::9::9::9:

Back
X