Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bu Cuma yarismasi'da nedir ? yani burada herkes cuma gunlerimi tartiliyor ? Ben 2 aydir hep Sali gunu basladigim icin hep Sali'dan Sali'ya tartiliyorumda :) Herkese iyi geceler iyi uykular

Canım cumadan cumaya herkes kilosunu bildiriyor önceki haftanın kilosuyla birlikte ve Yenacığım her hafta en çok kilo veren arkadaşları ilan ediyor liste düzenleyip :34:
Spor yapanlarda bir hafta boyunca yaptıkları sporu dakika olarak bildiriyor ve onlarında listesini Asumanzeynep yapıyor :34:
Listeye iki hafta düzenli bildirim yapan tüm yeni arkadaşlarda dahil olabiliyor ama tek şartımız istikrarlı olup düzenli bildirim yapmak :34:
Bu sayede hem motive oluyoruz hemde en çok kilo veren arkadaşlarımız o hafta ne yaptıklarını izah edip bizlere biraz daha gaz veriyorlar :34:

İnşallah sende düzenli paylaşımda bulunur kalıcı olarak listeye girersin :34:

Bende yeni bitirdim yeşil çayımı :1:
Aslında bendeki nasıl bir bünyeyse bu saatte türk kahveside içsem anında yatar uyurum :60:

Siyah çay içiyorum ben..
İşe başladığımdan beri içmiyorum yeşilçay...
Aslında çok faydası oluyor ama hep erteliyorum...
erikli tarçınlı ve ıhlamur aldım onları tüketiyorum daha çok çalışırken...
yeşilçay kabızlığada iyi geliyor ben de...
Bu aralar gene sorun yaşıyorum ben :(

şimdi gördüm.. geçmişi bi okuyayım dedim...
işteydim.. bu gece 16-24 çalışıyordum..
eve geldim. evdeyim şimdi.. çayım da yok.. su ile idare ediyorum..

En güzeli su..
Ben de şimdi çaydan kalan sıcak suyu büyük bir barddağa boşalttım onu yudumluyrum yavaş yavaş :))
gece bez neyin bağlamayı düşünüyorum kendime :)

Yarın yapacaklarımızı anlatayım :) kahvaltıya abimdeyiz..ordan çıkınca pazara uğramayı düşünüyorum..
PAzar işini halledince bir akrabamız burun ameliyatı olmuş geçmiş olsuna gideceğiz..
İşyerinden alışveriş çeki verdiler yılbaşı şeysi nedeniyle.:)
Çeki harcamak,alışveriş yapmak için en hiperinden markete uğramak sonra eve gelip yemek,banyo vb..
Bakalım uygulamak yazmak gibi kolay olacakmı.?

biz de yarın ankaraya gideceğiz. kardeşimde gireceğiz yeni yıla. annemlerde ankarada.
öğleden sonra çıkarız yola. geze geze gide4riz artık.. ayın 1 indede geri döneriz. oğlumum sınavı var ayın sekizinde. çalışması lazım..

Yarın yapacaklarımızı anlatayım :) kahvaltıya abimdeyiz..ordan çıkınca pazara uğramayı düşünüyorum..
PAzar işini halledince bir akrabamız burun ameliyatı olmuş geçmiş olsuna gideceğiz..
İşyerinden alışveriş çeki verdiler yılbaşı şeysi nedeniyle.:)
Çeki harcamak,alışveriş yapmak için en hiperinden markete uğramak sonra eve gelip yemek,banyo vb..
Bakalım uygulamak yazmak gibi kolay olacakmı.?

Allah yardımcın olsun canım :34:
Az görünsede dünya kadar iş var halledilecek :34:
Bende bu gece biraz ütülenecekler vardı onları aradan çıkartayım diye düşünüyordum ama yarın akşama kaldı yatıya misafir olunca :34:
Sabah bizde erken kalkıp kahvaltı ediceğiz kuzenle ( eşimin yeğeni kahvaltıya başka yere gidecekleri için uyanınca gidecekmiş :34: )
Saat öğlen 14:00de kadar hem etrafı toparlayıp hemde öğlenlik yemek yapmam lazımki spora gitmeden 1 saat evvel en azından yemeğimi yemiş olayım :34:
Saat 3le 6 arası zaten salonda olucağım :66: :66: :66: :66:
Akşam 6dan sonrada yüzme çıkışı eve gelip üzerimi değiştireceğim sonra ver elini Forum :1: tabi market alışverişi yapılacak en hızlısından :1: sonrada akşam yemeği var :1:
İnşallah bende çok geçe kalmamda saat 8den evvel yemeğimi yemiş olurum :34:

Siyah çay içiyorum ben..
İşe başladığımdan beri içmiyorum yeşilçay...
Aslında çok faydası oluyor ama hep erteliyorum...
erikli tarçınlı ve ıhlamur aldım onları tüketiyorum daha çok çalışırken...
yeşilçay kabızlığada iyi geliyor ben de...
Bu aralar gene sorun yaşıyorum ben :(

Çok şükür uzun zamandır sorun yaşamıyorum o konuda :34: ama suyu neredeyse damacanayla içeceğim ve salata + yoğurt her öğünümde olmazsa olmazım haline geldi :34: tabi salatalarda hakiki zeytinyağı kullanıyorum :34:
Belkide spor düzelmesine sebep oldu ama sebep ne olursa olsun düzene girmesi yetiyor :34:

Bence sende çalıştığın için hareket azaldığından sorun yaşıyor olabilirsin yada dediğin gibi yeşil çay eksikliği :34:
Umarım bir an önce bir çare bulursun cünkü insan bazen resmen çatlayacak gibi hissediyor kendini o anlarda :27:

biz de yarın ankaraya gideceğiz. kardeşimde gireceğiz yeni yıla. annemlerde ankarada.
öğleden sonra çıkarız yola. geze geze gide4riz artık.. ayın 1 indede geri döneriz. oğlumum sınavı var ayın sekizinde. çalışması lazım..

İyi yolculuklar size...

ben su içmeyi uutuyorum bu aralar.. aslında içerken iyiydi.. tekrar başlamalı suya.. hatta cecoşun dediği gibi damacana taşımaya:52::52::52::52:

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar o zaman :3:
Hayırlısıyla gidip gelin :34: Ne güzel maaile yeni yıla gireceksiniz :34:
O zaman şimdiden yeni yılın kutlu olsun ve dilediğin herşeyle karşılaştırsın seni ....Aminnnnnnnnnn

cecoşşş sen nereye gittin??

Buradayımmmmmmmmmmm :3: :3: :3: :3:
:1: :1: :1: dünya cevap yazdım hala burdayım diyorum birde :1: :1: :1:

Canım cumadan cumaya herkes kilosunu bildiriyor önceki haftanın kilosuyla birlikte ve Yenacığım her hafta en çok kilo veren arkadaşları ilan ediyor liste düzenleyip :34:
Spor yapanlarda bir hafta boyunca yaptıkları sporu dakika olarak bildiriyor ve onlarında listesini Asumanzeynep yapıyor :34:
Listeye iki hafta düzenli bildirim yapan tüm yeni arkadaşlarda dahil olabiliyor ama tek şartımız istikrarlı olup düzenli bildirim yapmak :34:
Bu sayede hem motive oluyoruz hemde en çok kilo veren arkadaşlarımız o hafta ne yaptıklarını izah edip bizlere biraz daha gaz veriyorlar :34:

İnşallah sende düzenli paylaşımda bulunur kalıcı olarak listeye girersin :34:

Elbette bildiririm o vakit Yena'ya cuma gunleri cok tesekurler iyi uykular , ( uyurgezer durumdayim suan hihih )

Allah yardımcın olsun canım :34:
Az görünsede dünya kadar iş var halledilecek :34:
Bende bu gece biraz ütülenecekler vardı onları aradan çıkartayım diye düşünüyordum ama yarın akşama kaldı yatıya misafir olunca :34:
Sabah bizde erken kalkıp kahvaltı ediceğiz kuzenle ( eşimin yeğeni kahvaltıya başka yere gidecekleri için uyanınca gidecekmiş :34: )
Saat öğlen 14:00de kadar hem etrafı toparlayıp hemde öğlenlik yemek yapmam lazımki spora gitmeden 1 saat evvel en azından yemeğimi yemiş olayım :34:
Saat 3le 6 arası zaten salonda olucağım :66: :66: :66: :66:
Akşam 6dan sonrada yüzme çıkışı eve gelip üzerimi değiştireceğim sonra ver elini Forum :1: tabi market alışverişi yapılacak en hızlısından :1: sonrada akşam yemeği var :1:
İnşallah bende çok geçe kalmamda saat 8den evvel yemeğimi yemiş olurum :34:

Çok şükür uzun zamandır sorun yaşamıyorum o konuda :34: ama suyu neredeyse damacanayla içeceğim ve salata + yoğurt her öğünümde olmazsa olmazım haline geldi :34: tabi salatalarda hakiki zeytinyağı kullanıyorum :34:
Belkide spor düzelmesine sebep oldu ama sebep ne olursa olsun düzene girmesi yetiyor :34:

Bence sende çalıştığın için hareket azaldığından sorun yaşıyor olabilirsin yada dediğin gibi yeşil çay eksikliği :34:
Umarım bir an önce bir çare bulursun cünkü insan bazen resmen çatlayacak gibi hissediyor kendini o anlarda :27:

Sen de yoğunmuşsun yarın :)

Dediğin gibi benim de aklım da oturarak çalışmanın yarattığı bir durum bu.. Yemek değişikliğide etken muhakak...
İşe gidinceye kadar totom yer görmüyor,at gibi koşturuyorum herşeye yetişmek için ama yetmiyor tabiii...
İllaki ritmik yürümek,egsersiz yapmak şart...

sana spor çok faydalı olmuştur bence,bir de beslenmeni de değiştirdin ooohh çifte kavrulmuş oldu böylece :)

ben su içmeyi uutuyorum bu aralar.. aslında içerken iyiydi.. tekrar başlamalı suya.. hatta cecoşun dediği gibi damacana taşımaya:52::52::52::52:

Canım ben artık kesin çözümü buldum :1: 750 ml lik iki şişem var :1: ikisinide doldurup hep yanımda tutuyorum ve ikişer kere doldurup içiyorum onlardan gün boyunca :60: yani 3 litre çepte :1: sonrasıda kdvsi oluyor sanki :1:
Gece yatarken 1 şişede baş ucumda lavaboya kalktıkca ( kesin iki kere kalıyorum tabi okadar su içince :60: ) yine içiyorum :60:
Bu sabah 6 gibi bir ara uyandım lavabo çıkışı 1 şişeyi yine bitirdim :1: tabi uyanınca yine lavaboya koştum o ayrı :1:

Bazen bir koşuyorum eşim yinemi bastırdı diye peşimden sesleniyor :60: önüme çıkanı devirip geçerim valla o anlarda :60:

Benim de uykum geldi :)
Uyuyayım bari :)

İyi geceler,iyi uykular,mutlu ve hafif bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle..:16:

iyi geceler sizlere...
yarın iş çok hazırlık flan yapıcam.. bir iki hediye işi.. yolculuk..
daha fazla yorulmayayım...
umarım yılbaşı gecesinien az hasarla atlatırız..
herkese şididen iyi yıllar..
yarın topiğe giremezsem şimdiden kutlayayım
hoşçakalın..

Hepinize iyi gecelerrrrrrrrr :3:

Eşim hala kuzeniyle oyun konsolunda her zamanki gibi :1: Yeğenide tablette okey oynuyor :1:
Benim cimcimelerde uyumuşken bende yatayım bari bunların yatacağı yok :1:
SAbah biraz erken kalkıp yeğeni göndereceğim sonrada başlasın koşturmaca kahvaltı faslıyla :1:

Bu saaten sonra gelen olmaz herhalde ama yinede gelenlere hayırlı sabahlar ve hoş sohbetler :3:

:54::54::54::54::54:

herkese gunaydınlaaaar, hayırlı pazarlaaaar. sesım hala yook. ınsallah yarına kadar biraz acılır. yenı yıla kısık sesle hasta gırıcem. herkeze sevdikleriyle mutlu yıllarrrrrr. bir daha giremezsem sımdıden soylıyım dedım.

Günaydın kızlar,

saat 8 olmadan uyandım. dün evden çıkmayarak üşütmeyi nasıl başardıysam geceden beri sinüslerim ağrıyor. inşallah bugün toparlarım ilerlemeden[

dudu ceco tanıtım yapmış bende yapayım,

40 yaşındayım. 4 yıl önce kilo alamaya başladım. Süreç icinde 20 kilo aldım.
Eylül ayında troidim normal seviyeye geldi ve artık kilo vermeye uygun hale geldim.
39 gün önce dukan diyeti yapamaya başladım. Diyete başladığımda, 92.4 düm 6 kilo verdim. Hedefim nisan 2013 de 73 kilo olmak ve Temmuz- Agustos gibi evlenmek. Derin donucuya bir adam attım.. beni bekliyor :1::1::1:
Sonra, günde 10-12 saat bilgisayar başında oturularak yapılan bir işim var. Bu yüzden 2 haftadir spor yapiyorum....
sevgiler saygılar...

hatta iyi geceler... yarın görüşürüz...

Alemsin Nuhancım. dondurucu kısmına baya güldüm :9:

bu arada siyah ayakkabıların hayırlı olsun, zafer senindir.

Çocuğum için zevkle yapıyorum önemli değil ama çok yoruluyorum asucuğum..
Bizim öğretmen çok detaycı,seçip bize yaptırdığı şeyler öylesine güzeldiki..
Çok şık oldu herşey..
Örneğin velinin birine dondurma küllahında kek yaptırmıştı..Piştikten sonra üzerine krema ve fındık bulamışlar..
Çok lezzetli dondurma görünümündeydi...
Minik şeffaf poşete leblebi,kuruüzüm koydurup renkli mandallarla kelebek şekli verilmiş..
anlatamam çok güzeldi herşey.:))

Bugün tartıldım 700gr.eksilmişim 94 kiloyum..:nazar::nazar:
yalnız kendimi öyle şartlandırmışımki yılbaşında çok yemek yemeye..
Yemesem bile beynim yemiş gibi algılayıp kilo aldıracak bana..
günlerdir pazartesi gecesini düşünüyorum :)):27:
Teallam ya şişkonun aklı fikri tıkınmak..

Esracığım, buna benzer şeyleri ben de yaşadım uzun yıllar...
Bir de ben çok sırıtık bir tip değilim üzerine onuda ekleyip bayağı kulaklarımı çınlattılar..
eşim hep korudu beni,ama nereye kadar...
Şimdi rahatım artık, sanırım alıştılar...17 yıl oldu çünkü.:))

Yenacım çok güzel gidiyorsun, tebrik ederim. öyle seviniyorum ki senin adına. aylarca aynı kiloda kaldığın dönemlere rast gelmiştim ilk başladığımda buraya. inşallah bu hep böyle devam eder bundan sonra, çok seviniyorum valla :)
ben de pazartesi için ne yapsam diye düşünüyorum valla. ana yemek için karnıyarık ya da soslu karışık kızartma-köfte arasında kaldım. hangisini yersem yiyeyim, yaza kadar unutucam artık. bir de kedi dili ile muhalebili bir tatlı istiyorum. onu da çok özledim. sanırım 1 ocakta yine 85 kg çıkıcam ben :)

Canım seni de üzmüştür eminim yaşadıkların. ama eşinin yanında olması çoğu zaman bir dünyanın seni sevip onaylamasından evla oluyor. neyse ki geride kalmış o günler. şimdi sen zayıflayıp milleti ezikleyeceksin. sen naif kadınsın yapmazsın biliyorum ama valla sok sen de laflarını denk geldikçe :)

Külah kekler çok güzel görünüyor bu arada. hayran kalmıştım ilk gördüğümle kim akıl eder de uğraşır bunla diye. şimdi çok yoruluyorsunuz ama çocuklarınızın görsel vizyonuna çok katkısı oluyordur canım onların. eminim külahı, kelebeği öğretmeni çocukların görsel gelişimi için özellikle istemiştir.

herkese gunaydınlaaaar, hayırlı pazarlaaaar. sesım hala yook. ınsallah yarına kadar biraz acılır. yenı yıla kısık sesle hasta gırıcem. herkeze sevdikleriyle mutlu yıllarrrrrr. bir daha giremezsem sımdıden soylıyım dedım.

Geçmiş olsun canım. ılık şeyler iç sık sık. ve konuşmamaya çalış :( umarım iyileşirsin bir an önce. sana da mutlu yıllar :16:

arkadaşlar malum ay başına listemizi güncelleyeceğiz. Aynur, Asuman, Nursena, Fadime, Ceco, Yolcu, Nevin, Yena, Dafi, Nuhan, Seçil, Egedeniz ve Melikenin güncel ölçülerini listemize yazdım. kalan arkadaşlar özel mesajla bildirirse salı sabaha kadar süper olur. mesajlar arasında gözden kaçabilir, benim de pek vaktim olmayacak.

Hepinize incecik olacağınız bir yıl diliyorum şimdiden :16:

Back
X