evet tatlım çalışıyorum millet ne pastasevermiş yahu...çikolatalıları bitiriyoruz birazdan...kaldı beyaz kremalılar...Nevinim sen bugün de mi çalışıyorsun, kıyamam. Ellerinize sağlık valla, İstanbul sayenizde yılbaşında pasta yiyecek :)
kuzum bak bu yılbaşı senin de miladın olsun. sonraki yılbaşında çubuğun da çubuğu ol sen :) zaten çok güzelsin, o hatunlara da bakma sen. yazın katılacağın düğünleri düşün, yılbaşı da neymiş :)
en son yazdıktan sonra şimdi oturdum 2. furya birazdan başlıcak anammm ayaklarım kopuyor bu beden kaldıramıyor bunca yükü

Selam....
Saat kaç oldu ben bugun mutfaktan çıkamadım. Dahada işim var. Yemek yapıyorum... Sabah marketti kahvaltıydı, alınanları yıka kurula, poşetle döşe... ay ne çok yoruldum gene.. mutfaktaki işimi bitereyim geleceğim gene..
geçmişi okudum ama alıntılar yamadım. bi nevine şey dicem sen gönnüne güzel bir kadınsın...![]()

hoşgeldin Cansel , seni tekrardan görmek ne güzell , sende çok güzel kilolar verdin , azıcık sıksan eski formuna döneceğine inanıyorumm
kıs seni gezgin film nasıldı ben kitabınıda okumuştum hastasıyım...
örtmenim sabah 8 de kepekli sandviç yemiştim. şimdi öğle yemeği yedim arada 2 adet mini ekler attım ağzıma artık elim ayağım titreyince...ama erimiştir sanırsam 5 saat full
ayaktaydım itiraf ediyorummm

ya bide eşlerinizin ailesinden bahsettinizya gerçekten üzüldüm...
bana direk o şekil konuşan olmadı 80 kg civarındaydım ilk tanıdıklarında tabi evlenince 20 kg ekleyince eşime diyolrardı kilo iyi bişey değil zayıfla diye banada duyuruyorlardı
tabiki...eşim kızmış sonra ben yokken nevin alınır neden ileri geri konuşuyorsunuz bizi ilgilendirir diye o gün bugün konuşmuyorlar sadece bekar halası var 40lı yaşlarda fiziği güzel açıp
göbeğini gösterir ayy göbeğim çıktı diye..

ben gittim sizi de çok öptüm...