Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim şükür işlerim bitti. Biraz dinleneyim aksama spora gideceğim...
Benim yeni yıl kutlaması için, üç adet tolerem olacak. :56: 1 kuyemis aldım. Birazcık yiyeceğim. Izgara balık sipariş etmeyi düsünüyorum? yanına bir sürü satala çeşidi yapacağım. 2 bir adet portakal yiyeceğim. 3 tolerem ise azıcık alkol...:25: başka hiç bir kötü niyetim yok. Nasıl sabahina 85.9 olacaksam...:9::9:

Sizelere soru soracağım;
1- Yemek yaparken, farkında olmadan atıştırıyormusunuz?
Örneğin, havuç rendeleyip kalan parçayı ağzınıza atıyor munusun?
Çorba karıştırırken, tadına bakmak babında 5-6 kaşığı buluyormusunuz? gibi...

sevgiler, saygılar

atıştırdığım oluyor doğradığım şeylerden. ama çorbaların falan tadına bakmıyorum. aslında bunlar bile bazen baltalıyor diyeti.

Gecmisi soyle bir okudum. Fazla birikmesin dedim. Gecmis olsun diyen arkadaslarimdan Allah razi olsun. Sesim azicik gelir gibi oldu.
Soylemeden gecemiycen. Nevzamansiz nasil bir ortamdasin oyle. Senin verdigin bir kilo benimkinin 3 katina esit bence. Yav ben pastalari gormeden surekli hayallerimi susluyor, bir de surekli burnumun dibinde olsalardi fazla dayanamazdim herhelde. Allah yardimcin olsun arkadasim. Takdir ediyorum seni.

Bir de arkadaslar ben spor yapamiyorum ama soyle dimtis muziklerle harekatleniyorum. O da biseydir diyorum. Simdi sizden istedigim soyle insani kanini kaynatacak dans muzikleri onerisi istiyorum. Eskilerden de olabilir. Youtube dan felan dinliyorum. Hem istahim cosunca muzik iyi geliyor. Benim listem soyle
Dim dim- sertab erener
Party shaker
Bara bere - alex gibi biseydi
Womanizer - britney spears
Gangnam style -
Aklima gelmedi. Oneriniz olursa sevinirim. Benim kiz cagiriyor. Daha dogrusu ajitasyon yapiyor. Byeee

canım radyo fenomen açabilirsin. iyi oluyor ordaki müzikler. david guetta ya da calvin harris gibi djlerin müziklerini dinleyebilirsin.

evet canım :)) Asuman da gelmiş ama, hoşgelmiş :)

nasılsın yavruca? 3 haftadan düştünüz ha :)

evet Asuş gelmiş hoşgelmiişş :16::16::16:

iyiyim bebeem, yazılı hazırlıyorum , bu hafta yazılılarımı yaparım , ödevlerimide okurum , kocacım gelene kadar not işlerimi bitiririm inşAllahh :32::32::32:

evet 3 haftadan düştük kuzum , yarın şafak :17 :16::16:

evet Asuş gelmiş hoşgelmiişş :16::16::16:

iyiyim bebeem, yazılı hazırlıyorum , bu hafta yazılılarımı yaparım , ödevlerimide okurum , kocacım gelene kadar not işlerimi bitiririm inşAllahh :32::32::32:

evet 3 haftadan düştük kuzum , yarın şafak :17 :16::16:

oh oh yazılıları da bitir kafan rahat etsin. tatil de geliyor bir yandan, değmeyelim artık senin keyfine :) yakındır rahata kavuşacağın zamanlar :)

eşim uyuyordu, ben de takılıyorudm öyle. geldi, film izleyelim diyor şimdi.

sen de bitir yazılılarını, dinlen. öperim çok. (off muhabbet etcektim ben sizle ama uyandı kocam. halbuki çıt bile çıkarmıyordum :))

iyi akşamlar güzeller
aynurcum esracım:16::54:
aynurum bitirdin valla askerliği
esracım geçmiş olsun canım
biz de yürüdük bugün eşimle 1 saat en az fazla tempolu olmasa da
günü güzel geçirdim diyet açısından şükür

oh oh yazılıları da bitir kafan rahat etsin. tatil de geliyor bir yandan, değmeyelim artık senin keyfine :) yakındır rahata kavuşacağın zamanlar :)

eşim uyuyordu, ben de takılıyorudm öyle. geldi, film izleyelim diyor şimdi.

sen de bitir yazılılarını, dinlen. öperim çok. (off muhabbet etcektim ben sizle ama uyandı kocam. halbuki çıt bile çıkarmıyordum :))

evet kuşum kafam rahat etsin , 2. dönemde imam hatipe geçince daha güzel olacak herşeyy :34::34::34:

sonra muhabbet ederiz kuzum ,ben buralardayımm
:32::32::32: sende git kocişinle ilgilen bebeemm , gün gelecek benim kocişimde yanımda olacakk :16::16::16:

iyi akşamlar güzeller
aynurcum esracım:16::54:
aynurum bitirdin valla askerliği
esracım geçmiş olsun canım
biz de yürüdük bugün eşimle 1 saat en az fazla tempolu olmasa da
günü güzel geçirdim diyet açısından şükür

hoşgeldin Asuşumm :16::16::16:

evet kuzum bitirdik sayılır ama o da bizi bitirdi emin olabilirsin , Rabbim daha beterinden esirgesin :34::34::34:

herkes " aaa ne çabuk geçti" diyor , ama geell sen ne çektiğimi birrddee bana ssooorrr.....
:25::25::25:

hoşgeldin Asuşumm :16::16::16:

evet kuzum bitirdik sayılır ama o da bizi bitirdi emin olabilirsin , Rabbim daha beterinden esirgesin :34::34::34:

herkes " aaa ne çabuk geçti" diyor , ama geell sen ne çektiğimi birrddee bana ssooorrr.....
:25::25::25:

canım çok iyi anlıyorum seni ben ancak yaşayan bilir çoooook zor ama sen de geldikten sonra anlayacaksın ki çabuk geçmiş:)
Allah başka ayrılık vermesin

canım çok iyi anlıyorum seni ben ancak yaşayan bilir çoooook zor ama sen de geldikten sonra anlayacaksın ki çabuk geçmiş:)
Allah başka ayrılık vermesin

yok Asucum yaa , hiç bir zaman "aaa gerçektende çok çabuk geçti" demeyecem , çünkü 5 aydır günlük 2-3 saatlik uykuyla yetiniyom , çektiğim maddi manevi sıkıntının haddi var hesabı yok , o yüzden malesef o cümleyi hiç kurmayacamm :26::26::26:

Rabbim başka ayrılık vermesin , bu son ayrılığımız olsun inşAllahh :34::34::34:

yok Asucum yaa , hiç bir zaman "aaa gerçektende çok çabuk geçti" demeyecem , çünkü 5 aydır günlük 2-3 saatlik uykuyla yetiniyom , çektiğim maddi manevi sıkıntının haddi var hesabı yok , o yüzden malesef o cümleyi hiç kurmayacamm :26::26::26:

Rabbim başka ayrılık vermesin , bu son ayrılığımız olsun inşAllahh :34::34::34:

kurarsın kuzum o sıkıntılar unutulmuyor tabii ki inan ben de yaşadım belki de senden fazla hem maddi hem manevi sıkıntı 2 çocuk sıfır gelirle geçen 5 ay neyse geçti gitti şükür

ben ilk cevapliyayim canim

1. hic atistirmam yemek yaparken agzima filan atmam kalan parcayi, hepsini dogramaya calisirim icine :)
2. corba karistirirken 1 kere tadina bakarim bitti baskada yok

Hurrem seni tebrik ederim...Ben ne rendeliyorsam sonunu yiyom ya...:1:

bebişim bende atıyom kuruyemişten arada bir ama kavrulmuş değilde çiğlerden tercih ediyorumm , çiğ badem , fındık , ceviz gibi:34::34::34:

kuzum atıştırma olayına gelince bende var o dediğinden ama her zaman değil , bişiler doğrarken kalanını atarım ağzıma , yemeğin tadına bakarken bazen abartırdım lise dönemimde falan, annemde " kaynanan seni kınar kızım" derdi
:9::9::9: bende ondan beri öyle bişe pek yapmam :9::9::9:

hoşgeldin tatlım, daha yaşın çok genç , bence birazcık dikkatle yaparsın bu işi :34::34::34:

sevgiline gelince şimdiden böyle konuşan adamla evlenince ne olur bilemem , biz eşimle 7 yıldır birlikteyiz 1.5 yıllık evliyiz , çok şükür daha ağzından kilolarıma dair kırıcı bişey duymadımm :16::16:

Bende söyle bir on kiloyu veriyim. sabahları 1,2 kasıyısı yas 2-3 yaş badem yerim diye düşünüyorum.
Benide kaynamam kınacak emin ol. tabağıma alıp yemeğe gerek kalmiyor....:1:

Bu sevgili mevzusunda sanırım bende çok sanslıyım. Bende birkez olsun kilolarımla ilgili hiç bir şikayet duymadım. Hem benimkisi zayıf. Üstüne üstlük spor yapan atlatik bir adam ve çevresinde hep profesyonel sporcular var. Sağolsun benden hiç utanmadı hiç rahatsız olmadı. Kendi çevresiyle beni hep tanıştırdı. Sıkı sıkı elimi tuttu. Ne diyim allah razı olsun. O mutlu olsun. Şimdi ben kilo vermeye başladım ya sadece sevindiğini görüyorum. Ay ağlıcam ya... o gerçekten güzel bir insan. Sanırım çok geç buldum allah yüzüme güldü diye düşünüyorum. Böyle çay içtiği bardağı bile yıkar kapatır. :16::16::16::16::16::16:

Meraba kizlar ,bugun cok kotuyum regl olmusum oyle sanci varki anlatamam resmen bagiriyorum :( son 6 aydir cok agriyo boyle ama sadece 2 gun suruyo sonra geciyo bu feci sancilar .Bu arada

Regl doneminde vucudumuzun sistigini ve o an icin 1 ve 2 kilo arasinda tartida fark yaptigini yeni ogrendim doktorumdan :$

Bugun ogle yemeyegine , pirinc pilaf , kremali brokoli ve hindi eti firinda yaptim .Aksama'da aynisini yerim galiba cunku cok yaptim hihih.

Kahvaltima 2 bardak cay , 3 dilim ekmek ve marmelad

Vania özel bir diyet yapiyor musun? benim 40. günüm ekmeğin yüzünü görmedim daha:14::14:

Nuhan , Hayir yemek hazirlerken asla atistirmam , elbette tadina bakarim ama 5-6 kasik degil .sadece 1 kasik ,o'da esim zehirlenmesin diye mecbur bakmaliyim tadina hihih :), birsyler rendelerkende diger arkadaslar gibi hic birakmamaya ozen gosteriyorum yoksa icimizden diyoruz cope atacagimiza agza atalim gitsin :)

Ya ben rende yaparken ellerimi kesiyorum. Bu hafta kerevize dadandim. Sağ elim kesikler içinde. Bu ev hanimliğida süreklilik isteyen bişe ya. Ara verdinmi elinin ayarı bozuluyor. Mutfak robotumu alsam acaba? onuda parçalarını tek tek tak, tek tek yıka oda dert dimi?

atıştırdığım oluyor doğradığım şeylerden. ama çorbaların falan tadına bakmıyorum. aslında bunlar bile bazen baltalıyor diyeti.

Ben buna dörtdörtlük kadın diyorum. Eli ne kadar ölçülüyse tatmaya bile gerek kalmiyor.

Aynurcugum, seni takip ediyorum. Bizde şimdi alacakanliğin son bölümünü internetten izlemeye karar verdik. Bize yakin sinemalarda yok bitmis...Daha öncekileri sinemada izlemiştik.
iii geceler.....:29:

Son düzenleme:
[ı]hepinize;çok mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum....

Tüm sevdiklerinizle beraber güzel günler temennisi ile çooookkkkk öpüyorum....

Feci kilo aldım;utancım biraz geçsin aranızdayım inşallah...:54::54::54::54::54::54::54:
[/ı]

nuhancım salata ve yemek yaparken ben de atarım ağzıma bişeyler üstelik atmak için havucu vs özellikle bitirmem :)
yemeklerden sadece tadarım ama hakkımı yemeyim

iyi akşamlar...
nasılsınız...ne güzel muhabbetler etmişsiniz gene...bi denk gelemiyorum sizlere...benim günüm yorucu geçti...kahvaltıyı geç yaptık sonra kuzularımı yıkadım sporumu yaptım yemek yaptım daha temizlik yapıcaktım bi telefon geldi amcamlar size gelicez diyo eyvah dedim ev çarşambadan hallice kocam sağolsun çocuklarla ilgilendi ben girişip temizlik yaptım ama artık kolumu kaldıracak halım yok.. biraz size bakayım dedim...küçük kuzumuda uyuttum birazdan büyükle beraber yatarız artık..amcam gelirken çocuklara çikolata getirmiş dayanamadım birer ısırık aldım iki kuzumdanda:50:onun haricinde yemek anlamında güzel geçti günüm...ama niyeyse pek umutsuzum gene..yazdıklarınızı okudukça biraz gaza geliyorum...görüntüde biraz fark etsin istiyorum artık...neyse herşeye rağmen durmak yok yola devam inş.

Bende söyle bir on kiloyu veriyim. sabahları 1,2 kasıyısı yas 2-3 yaş badem yerim diye düşünüyorum.
Benide kaynamam kınacak emin ol. tabağıma alıp yemeğe gerek kalmiyor....:1:

Bu sevgili mevzusunda sanırım bende çok sanslıyım. Bende birkez olsun kilolarımla ilgili hiç bir şikayet duymadım. Hem benimkisi zayıf. Üstüne üstlük spor yapan atlatik bir adam ve çevresinde hep profesyonel sporcular var. Sağolsun benden hiç utanmadı hiç rahatsız olmadı. Kendi çevresiyle beni hep tanıştırdı. Sıkı sıkı elimi tuttu. Ne diyim allah razı olsun. O mutlu olsun. Şimdi ben kilo vermeye başladım ya sadece sevindiğini görüyorum. Ay ağlıcam ya... o gerçekten güzel bir insan. Sanırım çok geç buldum allah yüzüme güldü diye düşünüyorum. Böyle çay içtiği bardağı bile yıkar kapatır. :16::16::16::16::16::16:

Ya ben rende yaparken ellerimi kesiyorum. Bu hafta kerevize dadandim. Sağ elim kesikler içinde. Bu ev hanimliğida süreklilik isteyen bişe ya. Ara verdinmi elinin ayarı bozuluyor. Mutfak robotumu alsam acaba? onuda parçalarını tek tek tak, tek tek yıka oda dert dimi?

Ben buna dörtdörtlük kadın diyorum. Eli ne kadar ölçülüyse tatmaya bile gerek kalmiyor.

Aynurcugum, seni takip ediyorum. Bizde şimdi alacakanliğin son bölümünü internetten izlemeye karar verdik. Bize yakin sinemalarda yok bitmis...Daha öncekileri sinemada izlemiştik.
iii geceler.....:29:

evet kuzum kuru kayısı , çiğ kuruyemiş benim kaçamaklarım arasında , napiim daha büyük kaçamak yapmıyom en azından , öyle avunuyomm :32::32::32:

merak etme kaynana kınamıyo öyle ucundan tırtıklayınca, kınıyosa bile içinden kınıyodur , o da umrum olacak bi durum değil artıkk :9::9::9:

Nükhett yavrım sen bi an önce evlen bu herifle , bak ne güzel herif bulmuşun , birde aldığı botun rengine takıyon sonra :9::9::9:

neyse siyah botuna kavuşmuşun ,hadi gözün aydıınn :34::34::34:

hadi bakalım izleyin alacakaranlığı , ben beğendimm , hatta vampir olasım geldi yine , oooff ooofff :27::27::27:

iyi geceler tatlımm , öpüyorumm :54::54::54:

[ı]hepinize;çok mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum....

Tüm sevdiklerinizle beraber güzel günler temennisi ile çooookkkkk öpüyorum....

Feci kilo aldım;utancım biraz geçsin aranızdayım inşallah...:54::54::54::54::54::54::54:
[/ı]

ama kaçma bizden , utanma , dön geri :34::34::34:

bi an önce dön ki aldığın kilolar dahada artmasınn , biz burdayız seni bekliyoruuzz :32::32::32:

Back
X