Yenacım çok güzel gidiyorsun, tebrik ederim. öyle seviniyorum ki senin adına. aylarca aynı kiloda kaldığın dönemlere rast gelmiştim ilk başladığımda buraya. inşallah bu hep böyle devam eder bundan sonra, çok seviniyorum valla :)
ben de pazartesi için ne yapsam diye düşünüyorum valla. ana yemek için karnıyarık ya da soslu karışık kızartma-köfte arasında kaldım. hangisini yersem yiyeyim, yaza kadar unutucam artık. bir de kedi dili ile muhalebili bir tatlı istiyorum. onu da çok özledim. sanırım 1 ocakta yine 85 kg çıkıcam ben :)
Canım seni de üzmüştür eminim yaşadıkların. ama eşinin yanında olması çoğu zaman bir dünyanın seni sevip onaylamasından evla oluyor. neyse ki geride kalmış o günler. şimdi sen zayıflayıp milleti ezikleyeceksin. sen naif kadınsın yapmazsın biliyorum ama valla sok sen de laflarını denk geldikçe :)
Külah kekler çok güzel görünüyor bu arada. hayran kalmıştım ilk gördüğümle kim akıl eder de uğraşır bunla diye. şimdi çok yoruluyorsunuz ama çocuklarınızın görsel vizyonuna çok katkısı oluyordur canım onların. eminim külahı, kelebeği öğretmeni çocukların görsel gelişimi için özellikle istemiştir.
Sağol esracığım samimi duyguların için...sen de çok iyi gidiyorsun,hepimiz çok iyiyiz maşallah bu sezon.

umarım bitecek,gidecek hain yağlar....
eşimin ailesi çok üzdü beni ama geçti gitti artık...Hatırlamıyorum bile..İnsan yaşla birlikte tahammül de alıyor sanırım..
Daha empatik yaşıyorum örneğin ben.:)
arkadaşlar malum ay başına listemizi güncelleyeceğiz. Aynur, Asuman, Nursena, Fadime, Ceco, Yolcu, Nevin, Yena, Dafi, Nuhan, Seçil, Egedeniz ve Melikenin güncel ölçülerini listemize yazdım. kalan arkadaşlar özel mesajla bildirirse salı sabaha kadar süper olur. mesajlar arasında gözden kaçabilir, benim de pek vaktim olmayacak.
Hepinize incecik olacağınız bir yıl diliyorum şimdiden
Ölçü listesinde derece yapanlara ödül varmı.?
Daha iyi olur gibi.. her ay 20 cm.inceliriz belki :))
saol canım bende uzun süredir düşünüyordum saçım püskül gibi olmuştu zaten cansız akşam geç çıkıyorum bir pazar günü vakit ayıramıyorum geçen gün bahsetmiştim aşı için doktora gittiğimde aradan çıkardım
.
Benim de saçlarım bayağı uzadı uçlar kırıldı vb.Çok bakımsız görünüyor..
Geçen pek vaktim yoktu yıkanıp hemen saçlarımı kuruttum toplayıp çıktım..
Servisten inince arkadaş yanıma geldi nilüfer saçlarına ne yaptın.? kabarmış yün gibi görünüyor dedi :)
Ben de çırpıp çıktım o yüzden böyle görünüyor dedim :)
Günaydın Kızlar
Yena işe başlamışsın hayırlı olsun
Kilolarında da eksilme var maşallaahh 99-100 arası gidip geliyordun çizelgen 97 diyor 
Yeni uyandım duş alıp saçlarımı yapıp giyinip işe gidicem 15:00-01:00 çalışıyorum
işin kötüsü yılbaşında da yani yarında bu vardiyada çalışıyorum yeni yıla şirkette girmek hiç içaçıcı gelmiyor
Geçen sene istanbulda aşkımın yanındaydımmm ... Ahhh ahhhh Onurda çalışıyor zaten Fatsaya mağaza açmaya gittiler. Aşkımdan ailemden ayrı, çooooooooooook sevdiğim
iş arkadaşlarımla beraber giricem yeni yıla 
Herkese güzel bir pazar geçirmesini diliyorum benimki güzel olmayacak o belli hatlar çok yoğun çünkü pazar günleri
gece geldiğimde okurum ne var ne yok.
Baharcığım 106 ları görmüştüm yine...Çok şükür zayıflıyorum yavaş bir şekilde..
94 kiloyum şu an..
İşe başladım evet geçici bir iş ama hala devam ediyorum :)
Ben de 17:00-01:00 arası çalışıyorum..
İş konusunda üzülme hatırlarsan çalışmayı çok istiyordun..
Samsun'a taşınmayla ilgili planlarınız var dı,yokmu o konuda bir değişkilik.?
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler:)ben eskilerden ve kaçaklardan ama burdaki sıcak ortamı asla unutamayanlardan...gelip biraz bilgi vereyim istedim.okula başladığımdan beri o kadar yoğunum ki...günler birbirini kovalıyor gibi geçiyor.bi kalkıyorum ptesi bi bakıyorum pazar hic anlamıyorum bile.eskiden 1.dönem bitmek bilmezdi.şimdi hiç bişeye yetişemiyorum sanki...neler yaptım biraz bahsededyim.en küçüğüm 23 aylık oldu 21.ayında sütten kesebildim ancak.ortancam 4 yaşında kreşte,en büyüğüm ilkkokul 2.sınıfta...ben çok ders almadım haftada 17 saaat dersim var ancak matematik öğretmni olunca test kitapları çeşit çeşit öğrenci gibi evde çalşıyorum.yazılı hazırla test hazırla bunları oku ...bi de akıllı tahtaya geçmişler ben yokkn oraya döküman hazırlıyorum fln...en küçüğüm yokluğuma çok zor alıştı.her akşam kapris, gece geç yatmalar...1 de ancak uyuyor.böyle olunca kendime nerdeyse pek vaktim kalmıyor...gerçi çalışmak iyide geldi ama koşuşturmacada çok işte...
kilo durumlarına gelince benim tartı bozukmuş demiştim bilmem hatırlayan varmı?neredeyse 3,5 belki 4 kilo eksik tartıyormuş birde tefaldi güya 1 yıllıktı.değiştirdiler yenisini verdiler.kendimi 76-77 sanan ben 80-81 i görünce dumur oldum..ne ara almışım o kadar kiloyu bilmiyorum sonuçta yavaş yavaş 76 ya inmiştim geçen yıl ocakta.ağustosa kadar 4 kilo almışım hiçte farketmedim aklım da almadı....şimdi de 81-83 arası gidip geliyorum.diyet yapmıyorum diyebilirm..bazen su orucu tutuyorum onuda eskiler bilirler.basur problemim çok şükür baya rahatladı.devam etmeye çalışıyorum.listede olmasam da olur ama ara ara gelip sizlerle sohbet edeceğim.çok özledim çünkü

Hoşgeldin canım...
Biz de seni özledik ve merak ediyorduk.Arada kulaklarını çınlatıyorduk hatta..
3 çocuğa rağmen,diyetine sadık olmanı..
Kolay gelsin sana, çocuklarına sevgilerimi iletiyorum..
evet Asuş gelmiş hoşgelmiişş 

iyiyim bebeem, yazılı hazırlıyorum , bu hafta yazılılarımı yaparım , ödevlerimide okurum , kocacım gelene kadar not işlerimi bitiririm inşAllahh 

evet 3 haftadan düştük kuzum , yarın şafak :17 
Aynurcuğum seninle birlikte asker yolu gözledik biz de..
Allah bir daha ayrılık göstermesin...
Aman maşallah de.

Hakikaten şanslısın bu konuda...
[ı]hepinize;çok mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yıl diliyorum....
Tüm sevdiklerinizle beraber güzel günler temennisi ile çooookkkkk öpüyorum....
Feci kilo aldım;utancım biraz geçsin aranızdayım inşallah...

[/ı]
Ahhhh Beyzuşum yaaa...
Seni çok özledim ben ama
slm kızlarrrr nasılsınızzz baya muhabbet editmişsiniz çok şükür herkezin rejim yolunda gidiyo sanırım yarına herkez miğdesini hazırlıyo
inşallah hayırlı bi yıl olur hepimiz için yaza zayıflamak umudu ile inşallah
kaynanalardan bahsedilmişş ahhhh ahhhh kilolu gelin olmak zor zanaat
ama allah büyük dedim hep inşallah başında bulursun dedim evleneli hiç yakıştıramadı oğluna off takliidimi yürüyüşümü nlelr neler yaptı aklı sıra espiri yaptı eşim saolsun ilk başlarda oda gülüyo onlarla falan amma sonra bi atııldım adama panter gibi şimdi laf söletmiyo
vel hasıl sevgilisi olanlar yeni evliler hiç üzülmesin her evlilikte oluyo ama iş gene bizde bitiyo eşimiz laf söyletmez ağızlarını tıkarsa dut yemiş bülbüle dönerler
bu arada kaynanamın hazin sonu elticimle buldu bana kilolu milolu derken kaynım 90 kilo 185boy elti 150 boyunda kilo fazla yok ama gidiş hat fena
kınamıyorum sevmem insanların uvuzuyla dalga geçenleri ama insanın karşısına çıkıyo işte ince zayıf gelin alıcam 2.oğluma diye diye kısmet allah buna yazmış
ha sustumu kadın susmadı geçen diyorumkii 70 olsam iyi sen 70 olamazsın bünyen okadarını veremez demezmiii
aman cahili adam edemezsin cahilliğine verip laf yetiştirmiyorum kocamı takıp koluma keyfime bakıyorumm çatıırr çatıırrr çatlatıyorum:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
nursenacığım,yaza değil 70 - 65 olursun sen...
eşinin anneside söylediğine çok pişman olur umarım o zaman...
şurdaki tombik olanın yalandan ağlaması ve o anda bile önündeki nutellalı ekmeğe bakış atması süper. geleceğin +90ı kendisi
Hey Jimmy Kimmel, I Told My Kid I Ate All Their Halloween Candy Again - YouTube
Çok şeker..ekmeği yiyen kız çocuğuna bayıldım...